kgian Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλησπέρα. Ψάχνω μια συσκευή dual sim για τον 70χρονο πατέρα μου. Γενικώς είναι εξοικειωμένος με το μενού των ΝΟΚΙΑ αλλά και άλλες μάρκες με εύκολο χειρισμό δεν αποκλείονται. Φυσικά να μην είναι με οθόνη αφής! Και οπωσδήποτε να έχει δυνατό ηχείο και ακουστικό! Ρίξτε καμιά πρόταση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 https://www.skroutz.gr/s/3351801/Nokia-301-Dual-Sim.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gaitanakos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Κατ ΄αρχή και τα 2 είναι κινητάρες... η Διαφορά μεταξύ των 2 (100 Ευρώ) κατα τη ταπεινή μου γνώμη δεν δικαιολογείται όσο αφορά τη ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας. Η διαφορά μεταξύ των 2 είναι ότι η Oppo είναι ένα ήδη ισχυρό brand, με βάση πωλήσεων στην Ευρώπη (ευρωπαική εγγύηση, ταχύτητα αποστολών κλπ) , και κορυφαίο service και γενικότερα customer support. Αν πάθει κάτι το κινητό σου δεν ψάχνεσαι να βρείς άκρη τι θα κάνεις. H One+ είναι ένα ταχύτατα ανερχόμενο brand με υψηλή ποιότητα κατασκευής αλλά μη δοκιμασμένο σε όλα τα υπόλοιπα. ... Στο προηγούμενο μήνυμα ξέχασα να αναφέρω και το IUNI U3, φοβερό κινητό... Προσωπικά δεν είχα τη δυνατότητα τόσο υψηλού Μπάτζετ και παρήγγειλα τη Παρασκευή το UMI Zero στα 199 Δολλάρια. Ελπίζω να μου βγεί όσο ποιοτικό δείχνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 πηρα το νοκια 515 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. στα 130 ευρω βεβαια δεν το λες και φθηνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 καμία σχέση ένα με το άλλο,.. μπορεί η Lenovo να μην είναι Mercedes αλλά ένα καλό audi είναι.. από την άλλη το άλλο για την ώρα τουλάχιστον είναι πατινι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Βρήκες σοβαρό αμάξι,Audi,εδώ οι Γερμανοί και δεν τα κάνουν πολύ κέφι. Φιλέ μου πάρε αυτό πού σού έκατσε εξ αρχής. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Τα είχα δει στο skroutz αλλά είπα να πάρω καμία γνώμη. Το 515 όντως ακριβό αλλά φαίνεται να αξίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 και πια κινητά δεν είναι κινέζικα πλέον?:rolleyes: υπάρχουν και κορεάτικα που κατασκευαζονται στο Βιετνάμ κάπου εκεί τελειώνει το παραμύθι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 και πια κινητά δεν είναι κινέζικα πλέον?:rolleyes: Υπάρχουν αρκετά ακόμη. Samsung, LG, HTC, Sony Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 για δε ςκαι το νοκια 206 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Φίλε πάρε ένα απλό nokia φθηνό και μην πας σε υπερβολές (πάνω από 50-60 ευρώ με τίποτα). Ένα απλό τηλ. θέλει ο άνθρωπος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Η διαφορά με τα κινέζικα είναι ότι έχεις κάποια specs συνήθως μόνο στα χαρτιά, δεν έχεις καμία εγγύηση (άπειρα τα περιστατικά που εστάλησαν στην κίνα τα τηλέφωνα και χάθηκαν στον δρόμο...) και είναι παντελώς αναξιόπιστα. Από ελλάδα αν πάρει samsung π.χ. θα έχει εκτός από καλό τηλ. και κορυφαίο after sales service για 2 χρόνια. Τι να συγκρίνουμε; Όσο για συσκευή και το g3 και το note 3 είναι κορυφαίες συσκευές. +1 κι από εμένα για το note3. Με νορμαλ χρήση που του κάνω εγώ 2 μέρες μου βγάζει άνετα η μπαταρία. Με 3G όλη μέρα ανοιχτό και ατέλειωτο browsing την ημέρα θα την βγάλει άνετα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπέρα.Πήρα μια δώρο επιταγή από το γερμανό 160 ευρώ. Ήθελα να πάρω το ZTE blade 4g αλλά δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Οπότε ή xperia m2 ή lg g2 mini; Τι λέτε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ψάνουμε για Κινέζικο για γυναίκα μεχρι 120 ροζ! Τωρα αν υπαρχει και με θηκη ροζ πιστευυω ειναι κομπλε αμα ειναι με καλα χαρακτηριστικα! απο απαιτήσεις τπτ το ιδιαιτερο αλλα να της μεινει 1-2χρονια δλδ αν γινεται οσο πιο ποιοτικο γινεται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπέρα.Πήρα μια δώρο επιταγή από το γερμανό 160 ευρώ. Ήθελα να πάρω το ZTE blade 4g αλλά δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Οπότε ή xperia m2 ή lg g2 mini; Τι λέτε; αν δε θες να διαθέσεις επιπλέον χρήματα, πολύ καλή πρόταση ειναι και αυτό http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68276&selectedCategoryId=93 το έχω και είμαι πολυ ευχαριστημενος. ειναι και 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Δώσε κάτι παραπάνω (~20 E) και πάρε αυτό. Το έχουν και τα public - wind να το δει κι από κοντά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenia15 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Γεια σας! Ψάχνω ένα android, με 2gb ram, καλή ανάλυση οθόνης και καλή κάμερα με budget 280-320 ευρώ. Είχα μέχρι πρότινος το galaxy s3 ,αλλά μας άφησε χρόνους, οπότε θα ήθελα κάτι στην ίδια κλίμακα. Έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Το είδα και αυτό αλλά δεν τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα alcatel. Μπορεί να περιμένω λίγο να δω τι γίνεται με το ΖΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 LG G2..... defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) τα 120 ειναι το μαξιμουμ! αυτό το εχει παρει κανεις?ELEPHONE G5 αυτο? αλλα εχει 4gb rom οποτε δεν μας κανει lenovo s820 Edited November 25, 2014 by kassotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_10 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 καλησπερα...ειμαι πολυ κοντα σε δυο συσκευες lg g2 & huawei ascend p7,ομως δεν μπορω να αποφασισω ποια τελικα να παρω...μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος??;):confused::confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_10 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 καλησπερα...ποιος μπορει να με βοηθησει??? lg g2 'η huawei ascend p7:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Καλησπερα Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο tablet της samsung με 10αρα οθονη στο οποιο να μπορεις να πραγματοποιεις τηλεφωνικης κλήσεις Edit:την έκανα τη χαζομάρα μου,αλλού γί´αλλού άνοιξα το θέμα γιατί ειμαι απο κινητό Αν εχετε την ευγενή καλοσύνη να το μεταφέρετε Sorry.. Edited November 25, 2014 by kid Λάθος topic http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 καλησπερα.επειδη εχω το m2 κανα μηνα περιπου, ειναι πολυ καλο τηλ κατα την γνωμη μου,4G μπαταρια με χρηση 2 μερες δεν κολλαει πουθενα οτι και να του εχω βαλει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ειναι σιγουρο οτι μπορεις να κανεις κλησεις; http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts