fotis_diam Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας, αλλά τελικά θα το budget μειώθηκε κάπως και μάλλον θα προτιμήσω LG G2 mini! Και πάλι ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_n Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας, αλλά τελικά θα το budget μειώθηκε κάπως και μάλλον θα προτιμήσω LG G2 mini! Και πάλι ευχαριστώ!! Και το G2 mini καλή επιλογή είναι αν κινησαι σε αυτά τα λεφτά. Μη μασας. Samsung Nexus S (SlimKat 4.4.2), Asus Nexus 7 (Stock KitKat) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_n Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω και Android.. Android τούμπανο στις 4 ίντσες και στα 100 ευρώ δυσκολο. Μόνο μεταχειρισμένο μη βρεις κανένα παλιό high end. Samsung Nexus S (SlimKat 4.4.2), Asus Nexus 7 (Stock KitKat) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_n Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Γεια σας! Θα ηθελα να αγορασω ενα καινουργιο κινητο και ειμαι αναμεσα σε αυτα στ Motorola moto G, alcatel idol x και lenovo s850 και δεν μπορω να επιλεξω ποιο!Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο? Εχετε να προτείνετε καποιο αλλο (εως 250 ευρω)? Χωρις να κλείσεις τα μάτια σου καν, Moto G και πας να το πάρεις. ;) Samsung Nexus S (SlimKat 4.4.2), Asus Nexus 7 (Stock KitKat) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 παιδια, βοηθηστε να μειωσω τις επιλογες. οσο ψαχνω τοσο μπερδευομαι......!!! αγορα απο κινα μιλαω..! ψαχνω για smartphone με τα εξης (βασικα) χαρακτηριστικα. μεγεθος... μεχρι 5", αν ειναι και μικροτερο (4.5" - 4,7") ακομα καλυτερα!! 2gb Ram 4core 720p οθονη Dual Sim Camera απο 8ΜΡ.... και ανω.. καλη μπαταρια. απο κει και πανω, οτι επιπλεον ή καλυτερο εχει, ευπροσδεκτο...! το μπατζετ κυμαινεται στα αναφερομενα επιπεδα, χωρις μεγαλη ελαστικοτητα..! μην αρχισετε και προτεινετε κινητα 140-150+, δεν λαμβανονται υποψη..! Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Android τούμπανο στις 4 ίντσες και στα 100 ευρώ δυσκολο. Μόνο μεταχειρισμένο μη βρεις κανένα παλιό high end. και στα 500 να πάει στης 4 ηντσες δεν υπάρχει τπτ το μοναδικό κινητό που υπάρχει στης 4 ίντσες και δεν είναι μουφα είναι το iPhone 5/5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Μεταξύ Lenovo S850 και LG G3S ποιο έχει καλύτερη κάμερα? Στα MP το πρώτο έχει 13 και το δεύτερο 8. Αλλά είναι όντως καλύτερη η φωτογραφική του Lenovo? http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 lg g3s και απο μενα, πάει σφαίρα κι εχει καλύτερη μπαταρία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Υπαρχει αυτο στις 4.2'' με εξαιρετικα χαρακτηριστικα,αλλα με τα μπεζελ που εχει ειναι σαν να παιρνεις 4.5''. http://www.vickmall.com/foxconn-infocus-m2-smartphone-fdd-lte-msm8926-quad-core-1-2ghz-android-4-4-1gb-ram-8gb-rom-dual-sim-1280-768.html Αλλιως το Jiayu F1.Τουμπανο δεν το λες,εξαιρετικο το λες ανετα.Σε τιμη χωμα 59.99$ http://www.vickmall.com/jiayu-f1-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah-3g.html Edited December 22, 2014 by arisg90 Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 ΖΤΕ V5 2GB στα 140$ απο vickmall. Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) elephone p6000 €129 (αναμενε reviews) Edited December 22, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Το ίδιο θέμα δεν άνοιξες και στο Insomnia.....!? :p Σου απάντησαν ήδη..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Όλοι πια, ακόμα και η Apple που είχε μείνει τελευταία, βγάζουν κοντά στα 5, οπότε κοίτα μόνο σε μεταχειρισμένο εάν θα βρεις κάτι. http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/353374/%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C-3-5-4-5.html?keyphrase=%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1+smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainspot Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 http://www.xiaomishop.com/78-xiaomi-3-mi-3-2gb-64gb-5-inch-ips-23ghz-quad-core13mp-camera-wcdma-version.html Ξέρετε εάν θα έχω κάποιο πρόβλημα αν το πάρω απο εδώ ?( αν θα παίζει, αν θα μου ζητησουν παραπάνω λεφτά απο αυτά που λενε στα μεταφορικά πχ για εκτελωνισμό κτλ ..) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof6 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 To lg g3 είναι πάρα πολύ καλό τηλέφωνο απλώς δεν είναι sony ή Samsung. θα σου πω κάτι ότι έχει πουλήσει χιλιάδες μονάδες σε όλο τον κόσμο γιατί είναι καλό και φθηνό ενώ η sony σαν εταιρία είναι ζημιογόνα στα mobile smartphone και τα Samsung έχουν χάσει μερίδιο μεγάλο στην αγορά των smartphone. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι είναι μία απ τις καλύτερες αγορές το lg g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LexQ Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο κινητό να αγοράσω, το budget γύρω στα 200€. Τελευταία είμαι ανάμεσα στο Motorola Moto G 4G ή στο Motorola Moto G 2nd Gen. Προτιμώ το παλιό γιατί είναι πιο μικρό, παίρνει και αυτό micro SD και έχει 4g. Θα μπορούσα να δώσω λίγα παραπάνω για LG G2 ή Nexus 5 αλλά δεν θέλω να περιοριστώ στα 16GB (10GB ουσιαστικά) γιατί έχω αρκετή μουσική, ταινίες, παιχνίδια κλπ. Η γνώμη σας θα με βοηθήσει πολύ, περιμένω απαντήσεις .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavchrist Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Στα λεφτά αυτά παίζει μόνο το g2 το nokia 830 που εσύ λες android μόνο και πάνω από 5 ίντσες και το samsung note neo τίποτα άλλο. Κινέζικο όχι σου συνιστώ. Το θες και για γυναίκα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Το ίδιο θέμα δεν άνοιξες και στο Insomnia.....!? :p Σου απάντησαν ήδη..... yes, μπας και πεσουν περισσοτερες επιλογες..! thanks maddoctor...! ωραια τα cubot - Inew, αλλα και για το ZTE V5 θα ηθελα καποια αποψη..! Edited December 22, 2014 by ennia Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Κοίτα και το LG G3S που παίρνει κάρτα μνήμης και είναι στην ίδια κατηγορία με το moto G. Επίσης ακόμη πιο φθηνά υπάρχει το LG G2 mini κι αυτό με κάρτα μνήμης. Πάντως στη θέση σου θα έπαιρνα LG G2 κι ας μην έχει κάρτα μνήμης, αλλά αν δε σου φτάνουν, κατανοητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LexQ Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Κοίτα και το LG G3S που παίρνει κάρτα μνήμης και είναι στην ίδια κατηγορία με το moto G. Επίσης ακόμη πιο φθηνά υπάρχει το LG G2 mini κι αυτό με κάρτα μνήμης. Πάντως στη θέση σου θα έπαιρνα LG G2 κι ας μην έχει κάρτα μνήμης, αλλά αν δε σου φτάνουν, κατανοητό. To LG G3S δεν ξέρω κατά πόσο δεν θα κολλάει με 1GB RAM επειδή δεν έχει pure android, το LG G2 mini δεν έχει καν HD οθόνη, το LG G2 θα το σκεφτόμουν μόνο το 32GB αλλά επειδή ξεφεύγει στη τιμή ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainspot Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Πιστεύω ο τίτλος τα λέει όλα, τι έχετε να μου προτείνετε ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Νομίζω υποστηρίζει OTG το G2.Εφαρμογές στο κινητό και λοιπά αρχεία σε ένα στικάκι αν σε βολεύει φυσικά. Τσέκαρε και αυτό http://www.meenova.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) 5" lenovo a806 huawei honor 6 (εκδοση 16gb, εκδοση 32gb) elephone p3000s (νεο, αναμενε reviews) elephone p6000 (νεο, αναμενε reviews) 5.5" zte v5 max (νεο, αναμενε reviews) coolpad f2 meizu mx4 (εκδοση 32gb) http://www.to2c.com http://www.vickmall.com http://www.minideal.net Edited December 22, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 HUAWEI ascent p7 στα 240 από madphone. Net (bestprice). Το ξέρω γιατί το ψάχναμε για την κοπέλα μου. Παρεπιπτωντος, αν κάποιος έχει κακή εμπειρία με το κατάστημα ας το πει τώρα, με ενδιαφέρει και εμένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Παιδιά ψάχνω κινητό γύρω στα 150 ευρώ. Θέλω οθόνη 5-5,5 ίντσες, 2gb ram, καλό επεξεργαστή και μπαταρία. Τι προτείνεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts