egodemis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 moto g 2017 dual sim μονόδρομος από την Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 moto g 2017 dual sim μονόδρομος από την Ελλάδα και θα περιμενει 3 χρονια μεχρι να βγει ο ανθρωπος;:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vzacharopoulos Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 καλησπερα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 τα οποια μου φαινονται αρκετα ιδια,ας βαλουμε στην ακρη το design κ οτι το z7 ειναι δικαρτο π δν με απασχολει τι λετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 lumia 730 με 215 ε : http://www.bestprice.gr/item/2154388009/nokia-lumia-730-dual.html?qid=30Ho4Q42a0e_3c278&seq=1 ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 και θα περιμενει 3 χρονια μεχρι να βγει ο ανθρωπος;:lol: χαχαχχαχα 2014 πήγα να πω :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλησπερα . Μετα την ακυρωση της παραγγελιας του cubot s200 ψαχνω για ενα κινητακι μεχρι 70 αντε 75 ευρω . Προοριζεται για δωρο . Εχω δει τα landvo l200 , cubot s168 και doogee dg310 . Υπαρχει καποιο αλλο με αυτα περιπου τα χαρακτηριστικα σ αυτο το ευρος τιμης . Τελος ποιο απο τα 3 που ανεφερα θεωρειται καλυτερο-αξιοπιστο ; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Με την σειρα που τα εγραψες... OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 http://www.madphone.net/-/122-huawei-ascend-g750-honor-3x-dual-8gb-black-eu.html εγω θα προτεινα ..λιγο πιο πανω και αυτο .. www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Huawei Ascend G750.. www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografosb Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 z7 mini Huawei ascend p7 εε τέλος :p ρε αδερφέ το p7 είναι στα 300Ε - αρκετά πάνω από το μπάτζετ μου!! για τα συγκεκριμενα κινεζικα δεν εχω αποψη αλλα το LG G2 επειδη το ειχα ειναι εκπληκτικο αλλα δεν παιρνει καρτα μνημης φίλε τελικά αυτά που είναι χωρίς SD τα απέκλεισα, γιατί δε παίζει να κάνω δουλειά έτσι...... μεταξύ THL5000 και ZTE NUBIA Z7 MINI;; εκτός και αν έχει κανένας να δώσει καμιά άλλη καλή επιλογή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mit5ako5 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Χωρίς να το έχω, αλλά διαβάζω πολύ καλές κριτικές το lenovo a8 έχει αυτά ακριβώς που ζητάς...επίσης στις επιδόσεις σκοτώνει...και τα ρέστα δικά σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 ρε αδερφέ το p7 είναι στα 300Ε - αρκετά πάνω από το μπάτζετ μου!! φίλε τελικά αυτά που είναι χωρίς SD τα απέκλεισα, γιατί δε παίζει να κάνω δουλειά έτσι...... μεταξύ THL5000 και ZTE NUBIA Z7 MINI;; εκτός και αν έχει κανένας να δώσει καμιά άλλη καλή επιλογή... 260 ειναι το p7 skroutz it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 τελικα φιλε το πηρες το lenovo? αν ναι γραψε τις εντυπωσεις σου , σκεφτομαι να το παρω και γω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelius1 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Κάποιος, κάτι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) τελικα φιλε το πηρες το lenovo? αν ναι γραψε τις εντυπωσεις σου , σκεφτομαι να το παρω και γω δες το θεμα της συσκευης Edited December 9, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mankon7 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 καλησπερα παιδια Θέλω να πάρω δυο κινητα. Λιγο απο αυτα που διαβασα στο site εχω καταληξει για το πρωτο στα xiaomi mi3 & meizu mx3 ή αν εχετε να προτεινετε κατι εσει σε αυτα τα χρηματα. Και για το δευτερο θέλω κατι καλυτερο και ειμαι αναμεσα στα huawei honor6, oneplus one, xiaomi mi4. Ποια ειναι η γνωμη σας για τα συγκεκριμενα μοντελα?? Περιμενω προτασεις για κινητα. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Παιδια καλημερα,επειδη δεν εχω καμια εμπειρια απο zoppo μπορειται να προτεινετε καποιο μοντελο που να ειναι πραγματικα καλο,με καλη μπαταρια βασικα,οθονη,καμερα κπλ γυρω στα 200 ευρω? Πες τι οθονη θες ,ποσο καλη καμερα, τετραπυρηνο ή οχταπυρηνο, ποσο μνημη, τι ετσι γουρουνι στο σακι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Golden92 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Βλεπω εχω 163 Views και κανενας δεν μου απαντησε...απαντηστε μου σας παρακαλω γιατι εχω μεινει χωρις κινητο...ειναι αναγκη...!!!Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 LG G Pad απο μενα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosgx20 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω το blackberry passport, αλλά όπου και αν έχω ψάξει το έχουν στο κουτί, όχι σε δείγμα, υπάρχει πουθενά σαν δείγμα ώστε να το δω για να αποφασίσω ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelius1 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Thanks για την απάντηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) οι φιλοι σου εχουν δικιο. μονο στην πραξη (αν μπορεις αναμενε reviews) θα φανουν πιθανα κουσουρια ωστε η μια να θεωρηθει καλυτερη συσκευη εναντι της αλλης. αν και στα χαρτια εχουν διαφορετικες καμερες και αναλυσεις οθονης, μπορει στην πραξη αυτα να αποδειχθουν ασημαντες διαφορες. τα μονο σιγουρο ειναι οτι το thl θα εχει καλυτερη αυτονομια και οτι το cubot ειναι πιο στιλατο. διαλεγεις και παιρνεις: αυτονομια ή υποκειμενικο design. επισης εχουν διαφορα 5-10 €. (και η αυτονομια του cubot αναμενεται να ειναι παρα πολυ καλη. απλως το thl και λογω αναλυσης και λογω μεγεθους μπαταριας και λογω μεγεθους οθονης, αναμενεται να εχει ακομα καλυτερη αυτονομια) το cubot δεν εχει notification led (αυτο μου ειπαν απο καταστημα). αν το thl εχει (δε γνωριζω, δεν εχω ψαξει για το συγκεκριμενο κινητο), θα ηταν κατι που θα εκανε τη διαφορα για μενα καθως το θεωρω πολυ βολικο. Edited December 10, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 απο τα 2 προτιμω το z7 mini κυριως λογω καρτας sd και υποστηριξης 4G. η αυτονομια του μετρια. εφοσον δε σε ενδιαφερουν οι 2 sim και το design, δες και το a806 €135. ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgianneli Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Χρειάζομαι να αγοράσω ενα smartphone επειδή αυτό που έχω με εγκαταλείπει σιγά σιγά. Ομως τα οικονομικά μου είναι σε άσχημη κατάσταση. Αυτό που θέλω είναι να βγάζει καλές φωτογραφίες, και να έχει ταχύτητα καλή στο Internet για τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνά(FB,Hotmail, Instagram). Οποια συμβουλή ευπρόσδεκτή. (μιλάω για ενα μπάτζετ γύρω στα 100 ευρω). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Νομίζω ότι θα πρέπει να πας σε κάποιο WP κινητό. Το Nokia 630 των 99€ είναι ένα από αυτά. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts