Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μολις ειδα και αυτο http://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html αξιζει?

δεν είναι dual sim το s3 neo φίλε ομως

αξιόλογο ειναι και αυτό

http://www.skroutz.gr/s/4847088/Sony-Xperia-M2-Dual-8GB.html

Edited by bill_thes

το umi zero για να μπουν οι 2 sim πρεπει να μην ειναι μεσα η sd

ή για να το πω διαφορετικα: δεν μπορεις να εχεις ταυτοχρονα και τις 2 sim και την sd :ninja:

το zte v5 max εχει περισσοτερες πιθανοτητες για lollipop. και καλυτερη μπαταρια.

Edited by telefoneri

Κανενα απο τα 2.Αν θες 5.5 ιντσες Coolpad 7320 στα 150$ ή σε 5 ιντσες ZTE V5 2GB στα 140$ απο vickmall
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Κάποιος να προτείνει κάτι;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ναι εχεις δικαιο,κοντα στα 200 ευρω εαν υπαρχει κατι.

απο ελλαδα? ολο και ολο το μετριο honr 3c και αυτο αν βρεις...........

αποκλειεται να αγορασω απο εκει.. και αν παθει κατι εγγυηση 0??

μονο για να το στειλω πισω θα πληρωσω πολλα λεφτα...

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω πολυ!! ειδες τελικα υπαρχουν αρκετα dual sim (με τοσα μαλλον μπερδευτηκα:wacko:) πρεπει να κατσω τωρα να το μελετησω....εσυ ποιο θα διαλεγες;

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω πολυ!! ειδες τελικα υπαρχουν αρκετα dual sim (με τοσα μαλλον μπερδευτηκα) πρεπει να κατσω τωρα να το μελετησω....εσυ ποιο θα διαλεγες;

coolpad k1 €113. βεβαιωσου για ολες τις λεπτομερειες (πχ bands και γλωσσα)

επικοινωνοντας στο chat με το καταστημα.

Edited by telefoneri

coolpad k1 €113. βεβαιωσου για ολες τις λεπτομερειες (πχ bands και γλωσσα)

επικοινωνοντας στο chat με το καταστημα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και την υπόδειξη.......

Με μιά έρευνα που έκανα βρήκα ότι Dual SIM + Dual Active κινητά που να πωλούνται στην Ελλάδα, είναι τα παρακάτω:

1) HTC Desire 501 (200 Euro)

2) Sony Xperia M Dual (100 Euro)

3) Sony Xperia T2 Ultra (250 Euro)

Επίσης, είναι και αρκετά Samsung παλιά, που δεν ξέρω ακόμα εάν υπάρχουν στην αγορά, όπως τα παρακάτω:

1) C6112

2) B5722

3) B7722

4) D780

5) D880

6) C3212

Θα τα προτείνω όλα στον φίλο μου και ας αποφασίσει......

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ανάμεσα στα δύο πρώτα να πάει στο nubia, αν και εμένα προσωπικά μου αρέσει πιο πολυ το meizu. Τώρα όσων αφορά τα άλλα 2 προτείνω να πας σε xiaomi,νομίζω είναι πιο δοκιμασμένο και όσο το έχω δουλέψει, πραγματικά για τα λεφτά του μου φάνηκε πολύ αξιόλογο τηλέφωνο.

Καλησπερα...Ειμαι αναμεσα σε 2 κινητα...το ΤHL 4000 και το CUBOT S200...Οι αποψεις γνωστων μου ειναι 50-50...τα λεφτα που διαθετο ειναι μεχρι 100 ευρω γι αυτο ειμαι αναμεσα σε αυτα...οποιος μπορει να με βοηθησει θα παρακαλουσα να αιτιολογήσει την απαντηση του...και ΑΝ πιστευει κανεις οτι υπαρχει κατι καλυτερο πολυ ευχαριστως να τον ακουσω...ευχαριστω εκ των προτέρων... :wacko:

Φιλε μου ηταν μέσα στις 4 υποψήφιες αγορες μου τα δυο που αναφερεις. Τα αλλά 2 ηταν coolpad f1 κ honor 3c με τα 2g ram.κατεληξα στο f1 μιας κ δεν βρήκα σαφείς απόψεις για zte k honor.για το asus απο αυτά που μαζεψα μιλάνε για ενα καλό κ γρήγορο τηλ αλλά με κακή μπαταρία. Ξέρω δεν σε βοηθησα.

το p7 μπορεις και απο skroutz (τημη ειναι ιδια με την κινα) το honor αναγκαστικά απο τιν κινα και τους λες να το στειλουν με απλο ταχυδρομείο να μιν χρεοθεις το τελονειο

Παιδια καλημερα,επειδη δεν εχω καμια εμπειρια απο zoppo μπορειται να προτεινετε καποιο μοντελο που να ειναι πραγματικα καλο,με καλη μπαταρια βασικα,οθονη,καμερα κπλ γυρω στα 200 ευρω?

Πήγαινε να δεις από κοντά το M2 aqua που είναι αδιάβροχο και έχει λιγότερα από 250 ευρώ που διαθέτεις

το m2 είναι mid range προς low end τα άλλα που αναφέρομαι είναι mid range προς high end.. δλδ καμία σχέση μεταξύ του, το μόνο συν του m2 είναι αδιάβροχοποιηση

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...