Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ψάχνω μια συσκευή dual sim για τον 70χρονο πατέρα μου. Γενικώς είναι εξοικειωμένος με το μενού των ΝΟΚΙΑ αλλά και άλλες μάρκες με εύκολο χειρισμό δεν αποκλείονται. Φυσικά να μην είναι με οθόνη αφής! Και οπωσδήποτε να έχει δυνατό ηχείο και ακουστικό! Ρίξτε καμιά πρόταση.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατ ΄αρχή και τα 2 είναι κινητάρες... η Διαφορά μεταξύ των 2 (100 Ευρώ) κατα τη ταπεινή μου γνώμη δεν δικαιολογείται όσο αφορά τη ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας. Η διαφορά μεταξύ των 2 είναι ότι η Oppo είναι ένα ήδη ισχυρό brand, με βάση πωλήσεων στην Ευρώπη (ευρωπαική εγγύηση, ταχύτητα αποστολών κλπ) , και κορυφαίο service και γενικότερα customer support. Αν πάθει κάτι το κινητό σου δεν ψάχνεσαι να βρείς άκρη τι θα κάνεις. H One+ είναι ένα ταχύτατα ανερχόμενο brand με υψηλή ποιότητα κατασκευής αλλά μη δοκιμασμένο σε όλα τα υπόλοιπα. ...

Στο προηγούμενο μήνυμα ξέχασα να αναφέρω και το IUNI U3, φοβερό κινητό...

Προσωπικά δεν είχα τη δυνατότητα τόσο υψηλού Μπάτζετ και παρήγγειλα τη Παρασκευή το UMI Zero στα 199 Δολλάρια. Ελπίζω να μου βγεί όσο ποιοτικό δείχνει...

καμία σχέση ένα με το άλλο,.. μπορεί η Lenovo να μην είναι Mercedes αλλά ένα καλό audi είναι.. από την άλλη το άλλο για την ώρα τουλάχιστον είναι πατινι

Βρήκες σοβαρό αμάξι,Audi,εδώ οι Γερμανοί και δεν τα κάνουν πολύ κέφι.

Φιλέ μου πάρε αυτό πού σού έκατσε εξ αρχής.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

και πια κινητά δεν είναι κινέζικα πλέον?:rolleyes:

υπάρχουν και κορεάτικα που κατασκευαζονται στο Βιετνάμ κάπου εκεί τελειώνει το παραμύθι

και πια κινητά δεν είναι κινέζικα πλέον?:rolleyes:

Υπάρχουν αρκετά ακόμη.

Samsung, LG, HTC, Sony

Φιλικά Γιώργος

Φίλε πάρε ένα απλό nokia φθηνό και μην πας σε υπερβολές (πάνω από 50-60 ευρώ με τίποτα). Ένα απλό τηλ. θέλει ο άνθρωπος...

Η διαφορά με τα κινέζικα είναι ότι έχεις κάποια specs συνήθως μόνο στα χαρτιά, δεν έχεις καμία εγγύηση (άπειρα τα περιστατικά που εστάλησαν στην κίνα τα τηλέφωνα και χάθηκαν στον δρόμο...) και είναι παντελώς αναξιόπιστα. Από ελλάδα αν πάρει samsung π.χ. θα έχει εκτός από καλό τηλ. και κορυφαίο after sales service για 2 χρόνια. Τι να συγκρίνουμε;

Όσο για συσκευή και το g3 και το note 3 είναι κορυφαίες συσκευές. +1 κι από εμένα για το note3. Με νορμαλ χρήση που του κάνω εγώ 2 μέρες μου βγάζει άνετα η μπαταρία. Με 3G όλη μέρα ανοιχτό και ατέλειωτο browsing την ημέρα θα την βγάλει άνετα.

Καλησπέρα.Πήρα μια δώρο επιταγή από το γερμανό 160 ευρώ. Ήθελα να πάρω το ZTE blade 4g αλλά δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Οπότε ή xperia m2 ή lg g2 mini; Τι λέτε;

Ψάνουμε για Κινέζικο για γυναίκα μεχρι 120 ροζ!

Τωρα αν υπαρχει και με θηκη ροζ πιστευυω ειναι κομπλε αμα ειναι με καλα χαρακτηριστικα!

απο απαιτήσεις τπτ το ιδιαιτερο αλλα να της μεινει 1-2χρονια δλδ αν γινεται οσο πιο ποιοτικο γινεται!

Καλησπέρα.Πήρα μια δώρο επιταγή από το γερμανό 160 ευρώ. Ήθελα να πάρω το ZTE blade 4g αλλά δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Οπότε ή xperia m2 ή lg g2 mini; Τι λέτε;

αν δε θες να διαθέσεις επιπλέον χρήματα, πολύ καλή πρόταση ειναι και αυτό

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68276&selectedCategoryId=93

το έχω και είμαι πολυ ευχαριστημενος. ειναι και 4G

Γεια σας!

Ψάχνω ένα android, με 2gb ram, καλή ανάλυση οθόνης και καλή κάμερα με budget 280-320 ευρώ. Είχα μέχρι πρότινος το galaxy s3 ,αλλά μας άφησε χρόνους, οπότε θα ήθελα κάτι στην ίδια κλίμακα. Έχετε κάτι να προτείνετε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Το είδα και αυτό αλλά δεν τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα alcatel. Μπορεί να περιμένω λίγο να δω τι γίνεται με το ΖΤΕ.

τα 120 ειναι το μαξιμουμ!

αυτό το εχει παρει κανεις?ELEPHONE G5

αυτο? αλλα εχει 4gb rom οποτε δεν μας κανει

lenovo s820

Edited by kassotis

καλησπερα...ειμαι πολυ κοντα σε δυο συσκευες lg g2 & huawei ascend p7,ομως δεν μπορω να αποφασισω ποια τελικα να παρω...μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος??;):confused::confused:

Καλησπερα

Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο tablet της samsung με 10αρα οθονη στο οποιο να μπορεις να πραγματοποιεις τηλεφωνικης κλήσεις

Edit:την έκανα τη χαζομάρα μου,αλλού γί´αλλού άνοιξα το θέμα γιατί ειμαι απο κινητό

Αν εχετε την ευγενή καλοσύνη να το μεταφέρετε

Sorry..

Edited by kid
Λάθος topic
http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

καλησπερα.επειδη εχω το m2 κανα μηνα περιπου, ειναι πολυ καλο τηλ κατα την γνωμη μου,4G μπαταρια με χρηση 2 μερες δεν κολλαει πουθενα οτι και να του εχω βαλει..

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...