geo307cc Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 στα λεφτα που θελεις καλη camera λιγω εως πολυ δισκολα......... μετα παμε στα 200 ευρω LenovoK910E VIBE Z dual sim και μετα για Asus zenphone 5 2 gb ram (αυτο απο γνοστες.... μετα παμε Noname..............) Ναι,κι εγω για το Asus αυτο λεω.Το ειδα και το Vibe,ειναι λιγο πιο ακριβο.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα διαλεγα το f2 που εγραψα πιο πανω αν και δεν εχει κυκλοφορησει ακομα η εκδοση που δουλευει ελλαδα (αναμενεται εντος των ημερων, ηδη καθυστερησε) αναμεσα στο zenfone 5 και το redmi note 3g θα επελεγα το redmi αν και η τιμη του εχει ανεβει υπερβολικα. επισης υπαρχει και το elephone p2000 στα €135. αν εχει καλα reviews, γιατι οχι. ψαξε το. η elephone δεν θεωρειται πρωτοκλασατη εταιρια αλλα αυτο δε σημαινει οτι το κινητο δε θα ειναι καλο. διαβασε το θεμα-νημα εδω στο φορουμ για λεπτομερειες αν σε ενδιαφερει. Το elephone εχω διαβασει οτι εχει πολλα θεματα με μπαταρια καθως και με την αποκριση της οθονης.Αρα ακυρο το συγκεκριμενο!Ευχαριστω παντως! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 a806 (16rom, 4g, android 4.4) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ναι,κι εγω για το Asus αυτο λεω.Το ειδα και το Vibe,ειναι λιγο πιο ακριβο.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το elephone εχω διαβασει οτι εχει πολλα θεματα με μπαταρια καθως και με την αποκριση της οθονης.Αρα ακυρο το συγκεκριμενο!Ευχαριστω παντως! μαλλον δεν εχεις τοτε αλλη επιλογή η asus η μαζευεις λιγο για το vibe z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstaras26 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 καλησπερα θελω μια μικρη βοηθεια!!!ειμαι αναμεσα στο Huawei honor 6,xiaomi mi4,zte nubia z7mini,one plus one,ποιο απο τα τεσσερα μου προτεινετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Και τα 4 είναι πολύ δυνατά και καλά κινητά.....Είναι ανάλογα και το τι ζητάς εσύ από μια συσκευή; Επίσης δες και το Nubia Z7 Max που είναι ίδιο με το mini αλλά έχει 5.5 οθόνη και 32Gb ROM. Εγώ προσωπικά θα διάλεγα το Nubia Z7 Max. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos0160 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Καλησπερα, σκεφτομαι να παρω καινουργιο κινητο μιας και ειμαι με ενα LG P500 εδω και πολυ καιρο και εχει αρχισει να laggarei. Θελω να παιρνει δυο sim μιας και ειμαι φοιτητης και θελω να εχω και whats up και wind. Με μια μικρη ερευνα αγορας ειδα οτι υπαρχει το Motorola Moto G το καινουργιο και απο Κινα το Asus Zenfone 5. Εσεις ποιο θα προτεινατε απ τα δυο? Επισης θελω το κινητο να μου κρατησει οσο το δυνατον περισσοτερο μιας και δεν αλλαζω συχνα κινητα. Edited October 26, 2014 by pavlos0160 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstaras26 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 σε ευχαριστω 8α το τσακαρω!!! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο τα 4 ποιο ειναι 8πυρινο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 σε ευχαριστω 8α το τσακαρω!!! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο τα 4 ποιο ειναι 8πυρινο? ΚΑΙ ΤΑ 4,Εχεις κουρασει τοσες μερες με αυτη την αναζητηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Τα xiaomi mi4 , one plus, ΖΤΕ nubia z7 mini και το MAX φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 φοβερός επεξεργαστής τετραπύρινος.Το Huawei Honor 6 από την άλλη φοράει τον HUAWEI Hisilicon Kirin 920 οκταπύρινο ο οποίος είναι κατασκευής της Hisilicon η οποία είναι θυγατρική της HUAWEI. Μην σε ξεγελάν όμως οι πυρήνες και οι 2 επεξεργαστές είναι πολύ πολύ κοντά σε ταχύτητα και ουσιαστικά εσύ σαν χρήστης δεν θα καταλάβεις διάφορα. Εγώ πάντως θα επέλεγα Qualcomm Snapdragon και το ΖΤΕ nubia z7 MAX.Αλλά ότι νομίζεις περί ορέξεως....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstaras26 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 ευχαριστω οταν το αγορασω θα πω τις εντυπωσεις μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 το meizu mx4 , το έχεις δεί ? είναι πραγματικά πανέμορφο και πολύ δυνατό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 μαλλον δεν εχεις τοτε αλλη επιλογή η asus η μαζευεις λιγο για το vibe z Μαλλον σε Asus με βλεπω αλλα γενικα διαπιστωνω οτι αυξανεται η τιμη του συνεχως, ή ειναι η ιδεα μου;;; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Μαλλον σε Asus με βλεπω αλλα γενικα διαπιστωνω οτι αυξανεται η τιμη του συνεχως, ή ειναι η ιδεα μου;;; :confused: λόγο υψηλής ζήτησης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εχοντας πιασει και τα 2 μπορω να πω οτι ειναι παρομοιας εξαιρετικης ποιοτητας. Εμφανισιακα μου αρεσε πολυ περισσοτερο το F1.Γιατι η Lenovo βγαζει ασχημα κινητα κατω απο τα 200$ ποτε δεν το καταλαβα.Οχι ενταξει,το Α8 δεν ειναι ασχημο. Στα ιδια λεφτα ειναι με ιδια χαρακτηριστικα. Οποτε κατ εμε,κοιτας αν θες 2καρτο ή μονοκαρτο. Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Καλησπέρα και παλι παιδιά αν το παραγγειλω το κιν απο τα παραπανω Σιτέ που ειπατε θα πληρωσω τελωνείο? *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos7 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Lg g2 η note 3 neo ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εχει φάει ένα ψιλοκόλλημα, λόγω κάμερα με το Huawei Ascend P7 (16GB), ποια η γνώμη σας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 καλη καμερα και ωραιο σχεδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 LG g 2 . Είναι ανώτερο σε απόδοση, και για εμένα πιο όμορφο. Γούστα είναι αυτά όμως. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Οπως λέει και ο τίτλος.. Υπάρχει τέτοιο κινητό που η μία καρτα να δουλεύει 4g δίκτυο ? οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Στα γρηγορα μου ερχονται τα honor 6, zte z7 mini, zte z7 max, k920(το περιμενουμε) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Στα γρηγορα μου ερχονται τα honor 6, zte z7 mini, zte z7 max, k920(το περιμενουμε) αυτα τα τρια ειναι (αξιόπιστα εστω) δοκιμασμένο το huawei honor 6 που ειναι πολυ καλο και εγω έχω συσκευή με 4g αλλα 4g δεν πιάνω πουθενά.......... (σχεδόν) και όπου πιάνω στης 99% περιπτώσεων ταχύτητες είναι σαν του 3g για αυτό αν ζει κάποιος στην Ελλάδα για 4g σκεφτόμαστε μετά από καμία 4 5 ετια Edited October 27, 2014 by egodemis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλησπέρα και παλι παιδιά αν το παραγγειλω το κιν απο τα παραπανω Σιτέ που ειπατε θα πληρωσω τελωνείο? Αν και τα περισσότερα καταστήματα το κάνουν έτσι και αλλιώς, ζητά να το δηλώσουν με αξία μικρότερη των 50$, επέλεξε απλό ταχυδρομείο με συστημένο δέρμα (registered air mail) και όχι κούριερ και θα είσαι μια χαρά. Παναγιώτης Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Αυτό το χαβαι φαίνεται ενδιαφέρον..να ρωτήσω ακόμη κάτι.αν η μία καρτα είναι ίντερνετ και είμαι συνέχεια σύνδεμενος θα λαμβάνω κλήσεις στην άλλη ?παρεπιμπτοντως εγώ πιάνω 4g σχεδόν παντού Πειραιά και περίχωρα και ταχύτητες διαστημικές..κοσμοτε οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts