diecast Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 ειμαι αναμεσα σ αυτα τ δυο , επειδη εχουν και παρομοια τιμη , εκει μεχρι 180 το πολυ, αντε και το lg l90 που απ οτι διαβασα ειναι αρκετα καλο.. καλα, αμα ηταν 4.3- 4.5 ιντσες το σονυ ανετα θα το διαλεγα αλλα τωρα..? :wacko: Κοιτα και τα 3 αυτα π λες ειναι τετραπυρηνα με ακριβως τον ιδιο επεξεργαστει! Μπορεις επισης να δεις και το moto g το οποιο βεβαια δεν παιρνει καρτα sd αλλα ειναι το μοναδικο μειομ του! Τωρα που κολλας στο μεγεθος απο το σονυ σου λεω εγω πιστευω θα το συνηθησει μετα σιγoυρα αλλωστε ολα ειναι στο ιδιο μεγεθος 4.7 ενω το μ2 4.8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geelpap Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας για αγορά κινητού από Κίνα με ταβάνι τα 100-120 ευρώ πρόκειται να το χρησιμοποιήσει γυναίκα με κακή σχέση με την τεχνολογία (δεν κάνει ούτε τις επίσημες αναβαθμίσεις) θα ήθελε μεγάλη αυτονομία καλή φωτογραφική όχι κολλήματα αντοχή αν είναι δυνατόν σε πτώσεις, όχι αδιάβροχο, αλλά με κάποια καλή θήκη μέγεθος μέχρι το πολύ 4,5 παιχνίδια ...αντε κανά ungry birds Ευχαριστώ για την βοήθειά σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας για αγορά κινητού από Κίνα με ταβάνι τα 100-120 ευρώ πρόκειται να το χρησιμοποιήσει γυναίκα με κακή σχέση με την τεχνολογία (δεν κάνει ούτε τις επίσημες αναβαθμίσεις) θα ήθελε μεγάλη αυτονομία καλή φωτογραφική όχι κολλήματα αντοχή αν είναι δυνατόν σε πτώσεις, όχι αδιάβροχο, αλλά με κάποια καλή θήκη μέγεθος μέχρι το πολύ 4,5 παιχνίδια ...αντε κανά ungry birds Ευχαριστώ για την βοήθειά σας καλη καμερα σε τετοια τιμη δεν υπαρχει. Επισης σε τετοιο μεγεθος παλι δεν θα βρεις. Συμπερασμα? xiaomi redmi 1s στις 4,7 ιντσες. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Με καλό φωτισμό το 1S βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, ίσως καλύτερες από τα περισσότερα κινέζικα κάτω των 150 ευρώ. Την νύχτα πάλι, το έχουν ρυθμίσει να βάζει ειδικό κείμενο κάτω από την φωτογραφία που λέει "Shot with a potato" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geelpap Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 καλη καμερα σε τετοια τιμη δεν υπαρχει. Επισης σε τετοιο μεγεθος παλι δεν θα βρεις. Συμπερασμα? xiaomi redmi 1s στις 4,7 ιντσες. μα αυτό δεν εχει καν μεγαλη αυτονομία αν ξεπεράσω το θέμα camera τι προτείνετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkakajim88 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 H xiaomi k meizu απο σεπτεμβρη θα είναι στην Ευρώπη επίσημα..κανε λιγο υπομονη, αλλιως γουρουνακι στο σακι Kαι δεν είναι οι μόνες.Απλά δεν ξέρω αν οι τιμές τους θα είναι οι ίδιες,γιατί συνήθως στα μαγαζιά είναι λίγο τσιμπημένες.Όπως επίσης δεν ξέρω αν μαζί με τις συσκευές,θα έρθουν και τα περιφερειακά προϊόντα που σου προσφέρουν τα site.Aν και λογικά η εύρεση θήκης ή προστατευτικού οθόνης για τα κινέζικα κινητά θα γίνει ευκολότερη και προς τα μέρη μας. Όπως και να έχει δεν χάνω και τίποτα να περιμένω κανά μήνα ακόμη.Και αν δεν,τα online stores στην θέση τους θα είναι...δεν παν πουθενά! :p Είδομεν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Lg g2 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) ευχαριστω για τιςαπαντησεις παιδια η γνωμη σας γι αυτο;; http://gsmarena-mobile.blogspot.gr/2014/04/lenovo-a850-android-phone-mtk6592-octa.html Edited August 28, 2014 by tengai Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Το Jiayu.Kαι για να μην ζαλιστεις και για την καλυτερη μπαταρια και για την μεγαλυτερη υποστηριξη. Συμφωνώ !! και εγώ το jiayu g2f θα σου πρότεινα πολύ καλο κινητό για τα κυβικά του και τα χρήματα που ζητάει και το έχουν πάρει και αρκετά άτομα από το forum και έχει όλο θετικά σχόλια.. Επειδή ειναι και τα 3 καλά εγω λέω να πας να τα δεις πρώτα σ ένα μαγαζι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαντάς φιλε αφού έχεις σκοπό να τρολαρεις και να ειρωνευτείς.. σε είδα και σε άλλη απάντηση σου για κινεζικες επιλογές ;) μπορεί να έχεις πάρει κλώνο από iphone η samsung και να σου έχει βγει φόλα.. αλλα δεν πάει να πει ότι όλα τα κινεζικα κινητά είναι άχρηστα.. Θες απροβλημάτιστο αλλα έχεις στις επιλλογές Android και μαλιστα χαμηλου κοστους και μάλιστα Κινέζικου????? Πάρτο ξανά απ την αρχή Η απάντηση αυτήν είναι από το παλικάρι που πρότεινε αυτά τα τρία κινητά MIJUE M9 vs COOLPAD F1 vs ZTE RED BULL V5 Edited August 28, 2014 by vagosvts7 Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 μα αυτό δεν εχει καν μεγαλη αυτονομία αν ξεπεράσω το θέμα camera τι προτείνετε? σε θέμα cameras τουλάχιστον διπλάσια χρήματα και ανεβαίνεις στης ίντσες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Για το lg επειδή το έχω, τα κολλήματα δεν ξέρω που τα είδαν! Το έχω φορτώσει με ένα σκασμό εφαρμογές, τα μόνα κολλήματα μου τα έχει κάνει στην gallery όταν αλλάζω γρήγορα εικόνες, γιατί έχω πολύ αργή sd card που του έχω φορέσει! Επίσης μου κάνει μερικά κολληματάκια γιατί το έχω γυρίσει σε art mode, σε davlik ούτε καν! Το λογισμικό της lg είναι πολύ ελαφρύ και γρήγορο, έχει πολύ καλή κάμερα, φοβερή αυτονομία, στα συν το τηλεχειριστήριο!... Τα μόνα μείον αυτού του κινητού, είναι: ανάλυση οθόνης (αν είσαι ψείρας, αλλά αυτό είναι και συν γιατί έχει μεγαλύτερη ταχύτητα και αυτονομία), έλλειψη αισθητήρα φωτεινότητας, έλλειψη led notification. Εκεί σταματούν τα -, όλα τα άλλα είναι +!!! Τα Sony γενικά έχουν ψιλοβαρύ software, αλλά για κορίστι δεν πιστεύω να το φορτώσει πολύ και να lagάρει! Για εμένα, δείξε της sony και lg και όποιο απτα δυο της αρέσει, πάρτης το, μην το ψειρίζεις και πολύ...το lg σε λευκό και κόκκινο που βγαίνει για κορίτσι, είναι ό,τι πρέπει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τον έπεισα να το αγοράσει από skroutz. ;) Τρία πράγματα τον ενδιαφέρουν μόνο. - Μεγάλη μπαταρία - Μεγάλη οθόνη (4.5" - 5") - Να μην είναι κινέζικο, άμα τύχει κάτι θέλει να είναι δίπλα το service. Εννοείται πως μιλάμε για android. Διαθέτει μέχρι 150, για εξαιρετικές περιπτώσεις μέχρι 200. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπερα στα παιδια και καλο μας χειμωνα :) Βρισκομαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα ( μονο για αυτα παρακαλω πολυ) και θελω να διαλεξω ενα απο τα δυο με μονα μου κρητηρια το λιγοτερο λαγκ οσο αφορα γενικα το κινητο , καλυτερη ποιοτητα και ηχο κλησης,πιο γρηγορο surfing και ποιο εχει καλυτερη αυτονομια . Απο καμερα ξερω οτι το νεξους ειναι χαλια αλλα δεν με προβληματιζει Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τον έπεισα να το αγοράσει από skroutz. ;) Τρία πράγματα τον ενδιαφέρουν μόνο. - Μεγάλη μπαταρία - Μεγάλη οθόνη (4.5" - 5") - Να μην είναι κινέζικο, άμα τύχει κάτι θέλει να είναι δίπλα το service. Εννοείται πως μιλάμε για android. Διαθέτει μέχρι 150, για εξαιρετικές περιπτώσεις μέχρι 200. νομίζω ενα g2 mini θα ήταν οτι πρέπει, άψογη μπαταρία. εναλλακτικά xperia m2 ή lg L90 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtOx Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Γεια σας!! Χρειάζομαι την βοήθειά σας!! θέλω να αγοράσω ένα κινητό επείγον, γιατί το δικό μου είναι με το ένα πόδι στο τάφο. ήμουν ανάμεσα σε lg, nexus, s4. Κατέληξα όμως στο σ4 γιατί θέλω το κινητό να είναι με καλή κάμερα, και επέκταση μνήμης! (εκτός αν προτείνετε κάτι άλλο :p ) Τώρα το δίλημμά μου είναι... s4 Ι9505 ή Ι9506!? Θα το παραγγείλω Online, και το κατάστημα που είχε το Ι9506 δεν είχε μεγάλη διαφορά στη τιμή απο το Ι9505 (30 ευρώ διαφορά). Αλλά ξαφνικά έχει γίνει ακριβό.. και εκείνα τα έστω 50 ευρώ την εποχή που ζούμε... χρειάζονται. Επίσης έχω μπει σε σκέψεις, ότι μπορεί να με ικανοποιεί και ο επεξεργαστής του Ι9505. θα το χρησιμοποιώ για τα βασικά (τηλέφωνα,μηνύματα) και τα applications (skype, viber, facebook) , τα βασικά παιχνίδια (candy crush etc) και στην ανάγκη καμιά φορά ταινία ή σειρά. πείτε μου την γνώμη σας σας παρακαλώω.. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Σκεφτόμουν το ίδιο και γω παλιότερα πιο πολύ για την κατασκευή, την κάρτα sd και το design του P6 αλλά με χαλούσε το ui. Και μην νομίζεις οτι με εναν launcher καθαρίσες γιατί τα μενού, ο Dialer, το messaging app κτλ μένουν ίδια οπότε ίσως να πρέπει να ψαχτεις για να το φέρεις στα μετρα σου ( αν κάτι δεν σ αρέσει ). Το nexus απ την αλλη είναι κάπως "άδειο" οποτε σε προϊδεάζει να ασχοληθείς και είναι πιο γρήγορο σε βάθος χρονου. Έχει και το θετικό τον αναβάθμισεων αλλά πλεον δεν ξέρω αν έχει νόημα γιατί μάλλον η L θα είναι η τελευταια του και αυτό δεν είναι καο σίγουρο ακόμα. Πάντως έχει μεγαλύτερη υποστήριξη απο developers στο xda Η κάμερα του δεν είναι και τόσο χαλιά σε πραγματική χρηση (facebook, instagram, φωτο στο pc κτλ) σε 100% crop βλέπεις οτι υστερεί απο τα αλλα όμως αν τράβας στα 8mp και τις προβολείς στα 5-6 δείχνουν ωραίες. Μόλις την συνηθίσεις θα βγαζεις καλύτερες φωτός Αυτονομία Ρ6 > Nexus 4 Lag Nexus 4 >> P6 Ελπίζω να βοηθησα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 όπως είπε και ο φίλος από πάνω κάτοχος lg g2 mini δεν είδα κανένα κόλημμα μέχρι στιγμήςι αξιοπρεπέστατο για τα χρήματα που εχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Ησουν κατι παραπανω απο κατατοπιστικος σε υπερευχαριστω :):) Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 το nexus μονο εαν καιγεσαι για αναβαθμισεις. Αλλιως με διαφορα πρωτο το huawei. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Γεια σας!! Χρειάζομαι την βοήθειά σας!! θέλω να αγοράσω ένα κινητό επείγον, γιατί το δικό μου είναι με το ένα πόδι στο τάφο. ήμουν ανάμεσα σε lg, nexus, s4. Κατέληξα όμως στο σ4 γιατί θέλω το κινητό να είναι με καλή κάμερα, και επέκταση μνήμης! (εκτός αν προτείνετε κάτι άλλο :p ) Τώρα το δίλημμά μου είναι... s4 Ι9505 ή Ι9506!? Θα το παραγγείλω Online, και το κατάστημα που είχε το Ι9506 δεν είχε μεγάλη διαφορά στη τιμή απο το Ι9505 (30 ευρώ διαφορά). Αλλά ξαφνικά έχει γίνει ακριβό.. και εκείνα τα έστω 50 ευρώ την εποχή που ζούμε... χρειάζονται. Επίσης έχω μπει σε σκέψεις, ότι μπορεί να με ικανοποιεί και ο επεξεργαστής του Ι9505. θα το χρησιμοποιώ για τα βασικά (τηλέφωνα,μηνύματα) και τα applications (skype, viber, facebook) , τα βασικά παιχνίδια (candy crush etc) και στην ανάγκη καμιά φορά ταινία ή σειρά. πείτε μου την γνώμη σας σας παρακαλώω.. :( ποσο ειναι το οριο σου? κοιτα και το oneplus one, κορυφη απλα. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 lg g 2 mini. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtOx Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 ποσο ειναι το οριο σου? κοιτα και το oneplus one, κορυφη απλα. ειχα πει περιπου στα 300 αντε ως τα 350 .. το Ι9506 οταν το πρωτοβρηκα ηταν στα 360 .. τωρα πηγε στα 380 περιπου... και ειναι αρκετα... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 ειχα πει περιπου στα 300 αντε ως τα 350 .. το Ι9506 οταν το πρωτοβρηκα ηταν στα 360 .. τωρα πηγε στα 380 περιπου... και ειναι αρκετα... :( τοτε τι τα κοιτας ακομα? oneplus one και εχεις ανωτερη καμερα και συνολικο πακετο σε καλυτερη τιμη :happy: could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtOx Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 τοτε τι τα κοιτας ακομα? oneplus one και εχεις ανωτερη καμερα και συνολικο πακετο σε καλυτερη τιμη :happy: πρωτη φορα ακουω αυτο το κινητο... η αληθεια προτιμω να αγορασω ενα κινητο μαρκας, το οποιο ξερω σιγουρα για τα προιοντα της, και την εξυπηρετηση της.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 πρωτη φορα ακουω αυτο το κινητο... η αληθεια προτιμω να αγορασω ενα κινητο μαρκας, το οποιο ξερω σιγουρα για τα προιοντα της, και την εξυπηρετηση της.. Πάρε το φθηνότερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts