GeorgeHtz Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καθε μηνα ψαχνω για καινουργια κινητα αλλα καθε φορα οι επιλογες ειναι οι ιδιες...Μηπως ξερουμε ποια περιοδο υπαρχει μαζικη παρουσιαση κινητων(Κινα)?Νομιζω ειμαι στη σωστη κατηγορια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 http://www.skroutz.gr/s/3337850/Alcatel-One-Touch-2005-OT-2005D.html http://www.skroutz.gr/s/2891462/Nokia-Asha-206-Dual-SIM.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καθε μηνα ψαχνω για καινουργια κινητα αλλα καθε φορα οι επιλογες ειναι οι ιδιες...Μηπως ξερουμε ποια περιοδο υπαρχει μαζικη παρουσιαση κινητων(Κινα)?Νομιζω ειμαι στη σωστη κατηγορια... πλεον δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ο καθένας βγαζει όποτε γουστάρει ετσι sezon (όπως παλιά ) δεν έχουμε γιατί τι έψαχνες και δεν το βρήκες? (ειδικά από κίνα, εκεί και διαστημόπλοιο με warp μηχανές μπορείς να πάρεις :lol: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 l9 II ξεκαθαρα ... χαωδης διαφορα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 L9ΙΙ και απο μένα (οχι οτι αντιπαθώ την sony άλλα τελευταία όλο με προβλήματα βγαζει συσκευές) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 LG l9ii και με διαφορά μάλιστα. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 γεια σας παιδια...ποιο κινητο απο τα τρια θα επιλεγατε??απο καμερα ποιο ειναι καλυτερο και απο ποιοτητα οθονης??χρωματα ?ποιο υπερτερει σε σχεση με τα αλλα? ευχαριστω πολυ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris_Lyn Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ένα tablet, προορίζεται για παιδάκι, οπότε η χρήση του θα είναι κυρίως παιχνίδια και ίντερνετ. Η τιμή του δε θέλω να ξεπερνά τα 100 ευρώ, τι έχετε να προτείνετε; Και γενικά τι χαρακτηριστικά να κοιτάω; Δε με πειράζει αν είναι από εδώ ή από Κίνα, μου αρκεί να μην έχει κολλήματα. Αυτό τι σας λέει; http://www.geekbuying.com/item/10-1--Capacative-Touch-Screen-1024-600-Android-4-1-Tablet-PC-P1000-Allwinner-A31-Quad-core-1-2Ghz-RAM-2G-ROM-16G-White-BT-314962.html Και γενικά ποια σελίδα είναι αξιόπιστη για τέτοιες αγορές; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 http://www.skroutz.gr/s/4393731/Asus-MeMO-Pad-HD-7-ME173X-8GB.html εγω θα σου προτεινα αυτο. Μια χαρα χαρακτηριστικά, αμεση αγορα και εγγυηση απο την ελληνική αντιπροσωπεία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 γεια σας παιδια...ποιο κινητο απο τα τρια θα επιλεγατε??απο καμερα ποιο ειναι καλυτερο και απο ποιοτητα οθονης??χρωματα ?ποιο υπερτερει σε σχεση με τα αλλα? ευχαριστω πολυ...... εγω στην θεση σου αμα ειχα αναμεσα σε αυτα τα τρια ΜΟΝΟ τοτε θα επελεγα το m2 το βρησκεις στα seven στην τιμη των 200 ευρω σε ασπρο χρωμα ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Νομίζω κι εγώ ότι δεν υπάρχει σύγκριση. Πας για το L9II.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Το Lg L9 II στα λεφτά του είναι όλα... τα λεφτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 γεια σας παιδια...ποιο κινητο απο τα τρια θα επιλεγατε??απο καμερα ποιο ειναι καλυτερο και απο ποιοτητα οθονης??χρωματα ?ποιο υπερτερει σε σχεση με τα αλλα? ευχαριστω πολυ...... Κάπου υπάρχει λάθος. Αναφέρεις δύο κινητά που κοστίζουν 176 και 161 ευρώ και ένα κινητό που κοστίζει 278. Από αυτά σαφώς ανώτερο είναι το G750 αλλά αν ειναι να φτάσεις στα 278 τότε σαφώς θα πας για Nexus 5 ή G2. Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες για να βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Τα κινητα αυτα μου δίνει η wind βάση επιδότησης. ...ασχέτως τιμης συσκευής.με αυτα τα δεδομένα ποιο επιλέγετε? . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δεν υπάρχει σύγκριση... εννοείται το G750. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 να ρωτησω κατι αν παρω ενα κινητο με dual sim γιατι μπορει να θελω να βαλω δυο καρτες....αλλα να το χρησιμοποιω μονο την μια σιμ . με μια μονο σιμ θα λειτουργει κανονικα και θα ειναι ολα οκ ?? απλα θα εχω την δυνατοτητα να βαλω και δευτερη καρτα σιμ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 ενα xiaomi ψαχνω να παρω,αλλα κανενα δεν ειναι καλυτερο απο το κινητο που εχω τωρα...περιμενω να πεσει το mi3 (κατω απο 180 ευρω) αλλα δεν το βλεπω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 να ρωτησω κατι αν παρω ενα κινητο με dual sim γιατι μπορει να θελω να βαλω δυο καρτες....αλλα να το χρησιμοποιω μονο την μια σιμ . με μια μονο σιμ θα λειτουργει κανονικα και θα ειναι ολα οκ ?? απλα θα εχω την δυνατοτητα να βαλω και δευτερη καρτα σιμ?? Φυσικά και ναι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 ενα xiaomi ψαχνω να παρω,αλλα κανενα δεν ειναι καλυτερο απο το κινητο που εχω τωρα...περιμενω να πεσει το mi3 (κατω απο 180 ευρω) αλλα δεν το βλεπω υπάρχει περίπτωση να μην πέσει γιατί το κόστος κατασκευής του (δλδ υλικά + software) είναι γύρο στα 170 euro. και ok για 10 euro κανεις δεν θα πουλάει κινητό είπαμε... αν πέσει 200 καλά θα είμαστε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 g750 δεν υπαρχει λογος να αναφερεις καν τα αλλα ειναι πολυ κατοτερα (το ειπαν και απο πανω μου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα Θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή tablet. Θα χρησιμοποιήσω μια επιδότηση στην Cosmote και θα πάρω ένα tablet. Η επιδότηση είναι 300€. (Δεν μπορώ να βάλω επιπλέον χρήματα, υπάρχει λόγος). Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε 3 tablet. 1) Huawei Media Pad M1 8.0 2) Asus Google Nexus 7 (2013) 3) Samsung GALAXY Tab 3 8" 3G Ποιο λέτε να διαλέξω ; (Αν δεν σας είναι κόπος πείτε και το γιατί) Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα Θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή tablet. Θα χρησιμοποιήσω μια επιδότηση στην Cosmote και θα πάρω ένα tablet. Η επιδότηση είναι 300€. (Δεν μπορώ να βάλω επιπλέον χρήματα, υπάρχει λόγος). Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε 3 tablet. 1)Huawei Media Pad M1 8.0 2)Asus Google Nexus 7 (2013) 3)Samsung GALAXY Tab 3 8" 3G Ποιο λέτε να διαλέξω ; (Αν δεν σας είναι κόπος πείτε και το γιατί) Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Εγώ έχω το nexus 7 το note 10.1όχι το καινούργιο και το Samsung το tab 3 10.1 3g. Σαν ταχύτητα το nexus δεν συγκρίνεται με κανένα από αυτά. 0 lag και updates με το που βγαίνουν,πολύ καλή οθόνη full HD αν και λίγο ξεθωριασμένα χρώματα σε σύγκριση με τις οθόνες της Samsung και καλή μπαταρία. Όμως δεν έχει τις επιλογές που έχουν τα Samsung με κάρτες μνήμης χρήση ως τηλεκοντρόλ και την χρήση usb χωρίς να εγκαταστήσεις συγκεκριμένο πρόγραμμα.αν δεν σε ενδιαφέρει το connectivity τόσο πήγαινε για nexus 7 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris_Lyn Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Διόλου άσχημο. Κάποια πρόταση σε 10άρα οθόνη; Και επίσης, 8 GB Rom είναι αρκετά ή θα χρειαστώ κάρτα sd; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Εγώ έχω το note 3 και το m7επίσης είχα και το s4 και ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλημμα. Η αδερφή μου έχει το S5 πολύ καλό κινητό το χρώμα θέλει προσοχή εμένα προσκοπικά μου αρέσει το μαύρο έχει ωραίο grip και βγάζει καταπληκτικές φώτο. Το z2 ζεσταίνεται πολύ εύκολα και το ui του το θεωρώ λίγο βαρετό. Επειδή έχεις συνηθίσει την ζωντάνια των χρώματων του s4 το S5 έχει την καλύτερη οθόνη από όλα. Για μένα προσωπικά αν δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος πήγαινε note θα δεις ότι θα έχεις και πιο πολλές επιλογές από τα υπόλοιπα σε θέματα λειτουργίες και καλύτερη μπαταρία για αυτά που θες.για flex το θεωρώ μεγάλη πατάτα να έχει ακόμη 720p οθόνη και ειδικά για τα λεφτά του. Και το g3 ακόμη έχει θέματα με lags υπερθέρμανση που μάλλον θα φτιαχτούν μελλοντικά με κάποιο update.αν εξαιρέσεις τα χρώματα της οθόνης του g3 το θεωρώ μια εξίσου καλή επιλογή λόγο ανάλυσης οθόνης και design Edited August 18, 2014 by tsamers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 εννοείται G750 χωρίς δεύτερη σκέψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts