telefoneri Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Huawei Honor 3C http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=5502700 Lenovo S650 http://www.skroutz.gr/s/4421319/Lenovo-S650-8GB.html Alcatel One Touch Scribe HD 8008D http://www.skroutz.gr/s/3656637/Alcatel-One-Touch-Scribe-HD-8008D-OT-8008D.html Lenovo S820 (4GB) http://www.skroutz.gr/s/4422050/Lenovo-S820-4GB.html σχετικα με τις 4 συσκευες που σου προταθηκαν πιο πανω: - το Huawei Honor 3C θεωρω κι εγω οτι ειναι καλη περιπτωση (επισης απο κινα ειναι 130 αντι 210 ευρω) - το Lenovo S650 αν το παρεις απο κινα εχει 110 ευρω αντι 250 (μεγαλη διαφορα) - το Alcatel One Touch Scribe HD 8008D και το Lenovo S820 εχουν μονο 4GB rom. ειναι κριμα να δωσεις τοσα χρηματα για συσκευες με 4GB rom. βρες ενα τηλεφωνο που να εχει εστω 1GB ram, εστω 8GB rom, android 4.2 ή νεοτερο και να δεχεται καρτες tf/sd. - δες και το galaxy s4 mini duos http://www.skroutz.gr/s/3647642/Samsung-Galaxy-S4-mini-Duos-i9192-8GB.html Edited July 12, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 σχετικα με τις 4 συσκευες που σου προταθηκαν πιο πανω: - το Huawei Honor 3C θεωρω κι εγω οτι ειναι καλη περιπτωση (επισης απο κινα ειναι 130 αντι 210 ευρω) - το Lenovo S650 αν το παρεις απο κινα εχει 110 ευρω αντι 250 (μεγαλη διαφορα) - το Alcatel One Touch Scribe HD 8008D και το Lenovo S820 εχουν μονο 4GB rom. ειναι κριμα να δωσεις τοσα χρηματα για συσκευες με 4GB rom. βρες ενα τηλεφωνο που να εχει εστω 1GB ram, εστω 8GB rom, android 4.2 ή νεοτερο και να δεχεται καρτες tf/sd. - δες και το galaxy s4 mini duos http://www.skroutz.gr/s/3647642/Samsung-Galaxy-S4-mini-Duos-i9192-8GB.html αφου δεν θέλει από κίνα............. τι να του κάνω (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί) όσο για το s4 mini duos δεν του πρότεινα λόγο πολλών μικρόν προβλημάτων (δες στο thread του πως συχτιριζουν να καταλάβεις) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bil888 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ευχαριστω για της απαντησεις,λεω οχι στην κινα για τον λογο οτι αν παθει κατι το Τηλεφωνο τι κανεις μετα,γιατι ειμαι και ασχετος με αυτα που λετε εσεις εδω!!, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Έχεις pm ! Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ευχαριστω για της απαντησεις,λεω οχι στην κινα για τον λογο οτι αν παθει κατι το Τηλεφωνο τι κανεις μετα,γιατι ειμαι και ασχετος με αυτα που λετε εσεις εδω!!, θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο να πέσει η τημη του huawei ascend g750 καλυτερα πάντως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω για λογαριασμό φίλου ένα κινητό με τις εξής προδιαγραφές: 1) dual sim full active 2) επεξεργαστή όχι mediatek 3)οθόνη μέχρι 5 ίντσες FHD 4)ram 2 gb 5)αξιοπρεπή κάμερα 6)καλή αυτονομία μπαταρίας Εγώ προσωπικά του είπα πως δεν παίζει να υπάρχει κάτι στις προδιαγραφές που έχει θέσει. Του πρότεινα το TCL S960 Idol X+ που είχα μέχρι πρόσφατα (αλλά όπως είπα δεν θέλει mtk) αλλά και το Lenovo K910 που παρήγγειλα πρόσφατα για λογαριασμό μου (αλλά του φαίνεται τεράστιο το κινητό αυτό στις 5.5"). Μοναδική πρόταση που βρήκα να ταιριάζει με τις προδιαγράφες του είναι το huawei ascend p7. (βέβαια έχω ενδοιασμούς για την κάμερα και την αυτονομία αλλά και πάλι είναι μία και μοναδική επιλογή που βρήκα). Για αυτό σαν τελευταίο βήμα πριν του πω ότι δεν θα βρει τίποτα σε αυτό το budget είπα να σας ρωτήσω και εσάς αν έχετε κάποια ιδέα/πρόταση.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ειμαστε αναμεσα στις 2 συσκευες αυτες, βλεπω οτι το 620 αν και παλαιοτερο ειναι πιο premium απο τον διαδοχο του, απο την αλλη το 630 εχει μεγαλυτερη μπαταρια και οθονη. Δεν ξερω, ποιο απο τα 2 ειναι πιο ολοκληρωμενη προταση ρε παιδες για βοηθηστε λιγο, κατι μου λεει το 630 ειναι πεταμενα λεφτα (και το 620 το βρισκεις 110 ευρω πλεον) All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 activeeeeeeeeeeeeee? δύσκολα πράγματα σε αυτά τα λεφτά νομίζω δεν υπάρχει κάτι active κινιτα κει αυτές η δυνατότητες που λες είναι όλο και όλο ένα δυο............. και το lenovo που λες δεν είναι active............ούτε το p7 είναι (πέρα από μερικά μοντέλα.. πρέπει να ψαχτείς) ούτε όσα είπες όλα αυτά είναι Dual Standby όσα ξέρω και καλύπτουν τα κριτήρια σου είναι HTC ONE M7 Dual sim (καλυ τιχη να το βρεις) Samsung Galaxy Note 3 N9002 Dual sim (και εδώ καλή τύχη να το βρεις) μια ερώτηση γιατι οχι mtk cpu? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) με τις προδιαγραφες-περιορισμους που εθεσες, Huawei Ascend P7-L00 €320 Edited July 12, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 activeeeeeeeeeeeeee? δύσκολα πράγματα σε αυτά τα λεφτά νομίζω δεν υπάρχει κάτι active κινιτα κει αυτές η δυνατότητες που λες είναι όλο και όλο ένα δυο............. και το lenovo που λες δεν είναι active............ούτε το p7 είναι (πέρα από μερικά μοντέλα.. πρέπει να ψαχτείς) ούτε όσα είπες όλα αυτά είναι Dual Standby όσα ξέρω και καλύπτουν τα κριτήρια σου είναι HTC ONE M7 Dual sim (καλυ τιχη να το βρεις) Samsung Galaxy Note 3 N9002 Dual sim (και εδώ καλή τύχη να το βρεις) μια ερώτηση γιατι οχι mtk cpu? Και το Lenovo και το Huawei είναι full active. Για το Κ910 το λένε στο αντίστοιχο thread τα παιδιά..Για το p7 το είδα εδώ: Για το mtk φίλε μου δεν ξέρω τι να σου πω μιας και δεν είναι για μένα...Από ότι θυμάμαι είχε κάποτε jiagu και από τότε δεν θέλει να ξαναμπλέξει με mtk. Και εγώ mtk έχω χωρίς κανένα πρόβλημα τι να σου πω. Του εξήγησα πως πλέον είναι όλα κομπλέ αλλά δεν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Και το Lenovo και το Huawei είναι full active. Για το Κ910 το λένε στο αντίστοιχο thread τα παιδιά..Για το p7 το είδα εδώ: Για το mtk φίλε μου δεν ξέρω τι να σου πω μιας και δεν είναι για μένα...Από ότι θυμάμαι είχε κάποτε jiagu και από τότε δεν θέλει να ξαναμπλέξει με mtk. Και εγώ mtk έχω χωρίς κανένα πρόβλημα τι να σου πω. Του εξήγησα πως πλέον είναι όλα κομπλέ αλλά δεν... k910 που είχα στα χέρια μου δεν ήταν, μολις έπαιρναν σε μια κάρτα έκλεινε η άλλη, και όσο μιλούσα στην πρώτη η άλλη έδειχνε κατειλημμένη (εκτός και αν έχει δυο εκδώσεις και αυτό) http://www.to2c.com/lenovo-k910-leather-case-solution.html και εδώ γράφει Dual SIM Card Standby για το p7 όπως είπα έχει δυο εκδώσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 k910 που είχα στα χέρια μου δεν ήταν, μολις έπαιρναν σε μια κάρτα έκλεινε η άλλη, και όσο μιλούσα στην πρώτη η άλλη έδειχνε κατειλημμένη (εκτός και αν έχει δυο εκδώσεις και αυτό) http://www.to2c.com/lenovo-k910-leather-case-solution.html και εδώ γράφει Dual SIM Card Standby για το p7 όπως είπα έχει δυο εκδώσεις Τι να σου πω..Θα δείξει όταν μου έρθει το Κ910 και θα σου πω.. Προς το παρόν επομένως η μοναδική επιλογή είναι το p7-00 που είναι dual sim active. Θα ρωτήσω ένα δυο πράγματα στο αντίστοιχο thread του p7 και μάλλον θα το προτείνω στον φίλο να το πάρει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Τι να σου πω..Θα δείξει όταν μου έρθει το Κ910 και θα σου πω.. Προς το παρόν επομένως η μοναδική επιλογή είναι το p7-00 που είναι dual sim active. Θα ρωτήσω ένα δυο πράγματα στο αντίστοιχο thread του p7 και μάλλον θα το προτείνω στον φίλο να το πάρει.. ε ναι το p7 αλλα ρώτα στα σίγουρα ποια έκδοση ακριβός μιν εχεις μετά μπελά στο κεφάλι σου και μια ερώτηση τοσο μεγαλη ανάγκη έχει το active ώστε να έχει διπλάσια ακριβός ακτινοβολία? sar μεγαλύτερο απο ~2 κατά πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 με τις προδιαγραφες-περιορισμους που εθεσες, Huawei Ascend P7-L00 €320 Φίλε μου σε ποιο μαγαζί το βρήκες το συγκεκριμένο μοντέλο του p7? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Πόσα ευρώ θα γράψει το κοντέρ; Το ολοκληρωμένη πρόταση τι σημαίνει ακριβώς; Πιστεύω ότι 630 δεν είναι πεταμένα λεφτά , απευθύνετε σε διαφορετικη κατηγορία χρηστών που δεν χρειάζονται LED Flash η μπροστινή κάμερα. Για το 620 δεν γνωρίζω. Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 620 +Μπροστά κάμερα +LED Flash -Μικρότερη και χειρότερη οθόνη -Μικρότερη μπαταρία -Αναβαθμίσεις μέχρι το 2015 630 +Με προεγκατεστημένη την 8.1 και αναβαθμίσεις μέχρι το 2017 +Μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη +Μεγαλύτερη μπαταρία -Έλλειψη LED Flash -Έλλειψη μπροστά κάμερας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Φίλε μου σε ποιο μαγαζί το βρήκες το συγκεκριμένο μοντέλο του p7? http://www.aliexpress.com >> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264&highlight=aliexpress Edited July 12, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά, θελω τη βοηθεια σας καθως τον τελευταίο καιρό με τρώει να χαλάσω τα λιγα λεφτουδακια που έχω στην ακρη κ να τσιμπησω ένα tablet. Χρηση: χαζεμα στον καναπέ, browsing, fb, καμια άλλη εφαρμογουλα, αλλα όχι παιχνίδια. Οθόνη: >8 (και από τα μικρότερα μόνο το nexus δεν αποκλείω). Λεφτά: εως 240 ευρώ, μόνο καινούργιο γιατί λογω τιμολογίου θα μου βγει πιο φθηνά. Σκεφτόμουν λοιπόν iPad mini 1st Gen, λογω ποιότητας κατασκευής κ μελλοντικής συνεργασίας με μακ (κάτοχος mbpr γάρ), αλλα ξερω ότι στην ουσία εχει hardware 3ετιας κ δε θέλω να σέρνεται.. Άλλες εναλλακτικές;; το LG v500 μήπως;; τι προτείνετε;;; Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Lenovo S660 - Πολύ καλή επιλογή. Το έχει ο μπατζανάκης μου και η μπαταρία του κρατάει κοντά μία εβδομάδα (μόνο κλήσεις sms, ελάχιστο internet). Lenovo S860 - 4000mAh μπαταρία, στα 140€, δίκαρτο Υπόψιν η Lenovo έρχεται Ελλάδα μέσα στο μήνα (ήδη έχει δοθεί η παραγγελία για 15000 κομμάτια για να έρθουν εδώ έμαθα....) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω απο καπιο σκρουτζομαγαζο το zte blade Q maxi. Κανει μονο 130 ευρω , διπυρηνο cpu και 1 gb ram και 5 inch οθονη που πιστευω πως για αυτην την τιμη ειναι πολυ καλα....το μονο αρνητικο με αυτο νομιζω πως ειναι η πολυ μικρη αναλυση που εχει 480 x 854 pixels, (~196 ppi pixel density) ..ειναι μεγαλο προβλημα αυτο? Γενικοτερα , πιστευετε οτι πρεπει να προχωρησω στην αγορα αυτου του κινητου η βρω κατι αλλο? Ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) ειχα απαντησει εδω αλλα μαλλον ο χρηστης εχει ανοιξει το ιδιο θεμα 2 φορες οποτε εσβησα αυτο που εγραψα . . . merge threads Edited July 13, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Το iPad mini πρώτης γενιάς ούτε οθόνη retina δεν έχει. Κι αφού θες πάνω από οχτώ ίντσες δεν σε καλύπτει. Αν θες μικρό χτυπα το nexus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 nexus και lg g pad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπερα. Εχω αποφασισει να αγορασω ενα καινουργια smartphone και επειδη δεν θελω να ασχοληθω με καποιο απο τα samsung ή iphone θα κινηθω στην κινεζικη αγορα. Εψαξα στο minideal και κατελειξα σε 4 Lenovo S960 Vibe X, ZTE V5 Red Bull, Huawei G700, THL T100S. Απο αυτα εμενα μου αρεσε πιο πολυ το THL μηπως εχεις κανεις αποψει για καποιο απο τα παραπανω κινητα???(εκτος και αν γινετε να μου προτεινεται καποιο καλυτερο). Ευχαριστω. Δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα μόνο Samsung & Apple. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα μόνο Samsung & Apple. και πάλι αν μπορεί να πάρει από έξω πολύ ποιο συμφέρουσα αγορά είναι πχ το mi3 η το k910 που στα 200 ευρώ εδώ ούτε ένα τέταρτο από αυτά δεν παιρνεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts