alex_gate_7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Τα WP είναι πολύ ελαφρύ λειτουργικού... Μια χαρά πάει με 512... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλημερα θα ηθελα την βοηθεια σας, ψαχνω για ενα καλο dual sim ειμαι αναμεσα σε huawei onor 3c , xiaomi mi3 , και tcl idol s950.θα ηθελα να συνδιαζει καλη ποιοτητα κατασκευης καλη αυτονομια αλλα το κυριοτερο καλη camera σε νυχτερινες ληψεις.πιο μου προτεινεται απο αυτα η καποιο αλλο μεχρι 220 ευρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 το honor είναι αξιόπιστη δοκιμασμένη λιση (έχουμε πάρει μπόλικα από την κίνα όλα αψογα) το mi3 δεν είναι dual sim (αν ειδες κάπου να το γράφει είναι τυπογραφικό) και το Alcatel (tcl) δεν είναι καλύτερο απο το honor ετσι έχουμε και λέμε προχωράς στην αγορά του honor για καλή camera νύχτα και 200 ευρω απλός το ξεχνάς εκεί πάμε τουλάχιστον στα 400+ + (και οχι dual sim) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 εχεις δικιο το mi3 δεν ειναι dual,αν παραβλεψουμε το θεμα της διπλης καρτας για νυχτερινες ληψεις ειναι καλο? σε σχεση με την καμερα του honor εχει μεγαλη διαφορα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) εχεις δικιο το mi3 δεν ειναι dual,αν παραβλεψουμε το θεμα της διπλης καρτας για νυχτερινες ληψεις ειναι καλο? σε σχεση με την καμερα του honor εχει μεγαλη διαφορα? πόσο καλή νυχτερινή λήψη θες? γιατί μέτρια ναι βγάζουν αρκετά κινιτα, καλη όλο και όλο ένα δυο είναι (Lumia 1020/1520) άντε και κάνα htc one και κάνα Note 3 κάπου εδώ τελειώνουν καλές (προς μετριες νυχτερινές φοτο) αν θέλεις καλές νυχτερινές foto αγοράζεις ακριβή compact (~300 ευρω) Edited July 1, 2014 by egodemis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 ας πουμε μετριες προς καλες ποια βγαζουν απο αυτα που ανεφερα η καποιο αλλο μεχρι 220. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Γεια σας παιδιά μετά από σκέψη κατέληξα σε αυτά τα 3 μοντέλα για δεύτερο κινητό που χρειάζομαι κυρίως για tethering,κλήσεις,browsing,χαρτες. Εμαι ανάμεσα στα 520-625 για τους χάρτες της Nokia και στο Lenovo για αυτά που θα προσφέρει. Πιο μου προτείνεται να προτιμήσω από αυτά τα 3? (Έψαχνα κάτι μέχρι 100 βαριά 140 € εξαρχης) Σας ευχαριστώ πολύ Lumia 520=90€ Lumia 625=140€ Lenovo a850+ =115€ Από κινα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Γεια σας παιδιά μετά από σκέψη κατέληξα σε αυτά τα 3 μοντέλα για δεύτερο κινητό που χρειάζομαι κυρίως για tethering,κλήσεις,browsing,χαρτες. Εμαι ανάμεσα στα 520-625 για τους χάρτες της Nokia και στο Lenovo για αυτά που θα προσφέρει. Πιο μου προτείνεται να προτιμήσω από αυτά τα 3? (Έψαχνα κάτι μέχρι 100 βαριά 140 € εξαρχης) Σας ευχαριστώ πολύ Lumia 520=90€ Lumia 625=140€ Lenovo a850+ =115€ Από κινα Αν το θες για χάρτες πάρε το lumia 625 που έχει τους here maps και μεγάλη οθόνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Γιατι την μητερα μου το θελω, να σερφαρει να διαβαζει τσουκομπολιστικες σελιδες, ζωδια κλπ. Της ειχα παρει το ainol fire 7 απο Κινα και τα επαιξε στο χρονο! Θελω κατι πιο αξιοπιστο και με εγγυηση γιατι αμα ειναι να στελνεις Κινες κλπ ταμπλετακι 100-150 ευρω...... Ενταξη και λιγο μικροτερο να ειναι σε μεγεθος δεν με πειραζει τοσο.... Δηλαδή Bluetooth και GPS δεν χρειαζεται; Οπότε αυτό είναι ότι πρέπει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Με διαφορά το 625. Είχα το 520 και τώρα έχω το 630 οπότε κατάλαβα ότι η οθονη του 520 ήταν πολύ μάπα. Δεν καταλάβαινες τπτ στον ήλιο. Για χάρτες βέβαια είναι μονόδρομος η ΝΟΚΙΑ. Πάρε το 625 και αν θέλεις κάτι ελάχιστα πιο μαζεμένο πάρε το 630 που το βρίσκεις και δίκαρτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 πανε στο 850+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vergogc Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δηλαδή Bluetooth και GPS δεν χρειαζεται; Οπότε αυτό είναι ότι πρέπει. Πρωτη φορα την ακουω σαν brand, ειναι ενταξη? Γιατι την επαθα με το Ainol και δεν θελω να την ξαναπαθω. Θα μου πεις αυτα συμβαινουν και στα γνωστα brand. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 ας πουμε μετριες προς καλες ποια βγαζουν απο αυτα που ανεφερα η καποιο αλλο μεχρι 220. mi3 βγαζει μετριες προς κακες (για νύχτα πάντα χωρίς flash) από εκεί και μετά στα 200 ευρώ μόνο κακές έχει νύχτα μετα πάμε στα Nokia Lumia 925 στα 250 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 μηπως εννοεις μετριες προς καλες για το mi3 ? to g2 μηπως ειναι καλυτερη επιλογη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 μηπως εννοεις μετριες προς καλες για το mi3 ? to g2 μηπως ειναι καλυτερη επιλογη? μπα για νύχτα μιλάμε πάντα εκεί πάρα μα πάρα πολύ λίγα κινιτα αποδίδουν καλά (βασικά μέτρια) καλά μόνο ακριβές compact και dslr και και προς καλά lumia 1020/1520) πχ αυτό ειναι τραβηγμένο με zte nubia z5s mini και είναι μέτριο (και το εχω τραβήξει σε χειροκίνητη λειτουργία (του έβαλα μόνος μου της ρυθμίσεις που θεώρησα κατάλληλες για εκείνη την στιγμη) http://s13.postimg.org/dov84e8th/IMG_20140622_221924.jpg το g2 κάπου στα 310 ευρώ βγαίνει από το ποιο φτηνό κατάστημα....... ξεφεύγει κατά 110 ευρώ από το όριό σου και παλι δες sample σε auto mode την νύχτα http://www.techspot.com/articles-info/721/images/G2CameraF-11.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 του zte μου φαινεται παρα πολυ καλη η φωτο εχει τοσο καλη καμερα? αν ειναι να παραγειλω αυτο. για το g2 ελεγα μεταχειρισμενο που το βρισκω 230-250. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 του zte μου φαινεται παρα πολυ καλη η φωτο εχει τοσο καλη καμερα? αν ειναι να παραγειλω αυτο. για το g2 ελεγα μεταχειρισμενο που το βρισκω 230-250. πάρα πολύ καλή γιατί ξερω πολυ καλά παο φωτογραφία και συνθήκες φωτός και με το μάτι ξέρω πως και τι ακριβώς ριθμισεις να βάλω στην camera στην αυτόματη επιλογή βγαζει κατά πολύ πολύ χειρότερα εχω και ενα δείγμα (από το ίδιο μέρος .... μερικά βήματα ποιο πίσω) σε αυτόματο πως βγαζει (δλδ χωρίς καποιες γνώσεις) http://s15.postimg.org/5afeo84x6/IMG_20140622_221841.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oust_alex Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ!!! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό με Android το οποίο να έχει: 1) Android 4.2.x με ενδεχόμενη αναβάθμιση σε 4.4.χ 2) Αναμονή τουλάχιστον 400 ώρες (δεν παίζω παιχνίδια, ίσως λίγο ίντερνετ) 3)Κάμερα με flash (θέλω selfie μερα-νυχτα :p ) 4)Δευτερεύουσα κάμερα εμπρός (πολύ σημαντικό) 5)Επεξεργαστή dual ή quad core με 512mb ram τουλάχιστον 6)να μπορεί να παίξει βίντεο υψηλής ανάλυσης Το τηλ. πρέπει να έιναι μάξιμουμ 4.5" χωρίς διαπραγμάτευση και μέχρι 220 ευρώ.Μέχρι τώρα έχω δει τα HTC Desire 310, LG L70 D320N και Motorola Moto G. Καμιά πρόταση???? Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πρωτη φορα την ακουω σαν brand, ειναι ενταξη? Γιατι την επαθα με το Ainol και δεν θελω να την ξαναπαθω. Θα μου πεις αυτα συμβαινουν και στα γνωστα brand. :) Δεν έχει τόσο σημασία το brand, αλλά να μην σου τύχει ελαττωματικό, μπορεί το Ainol να ήταν απλά κάποιο ελαττωματικό κομμάτι. Λογικά θα είναι καλό, έχεις και εγγύηση αν συμβεί κάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ευχαριστω παιδιά ,Οκ άρα μεταξύ του 625 και του Lenovo 850 Ποιο από τα δυο να προτιμήσω ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Θα του πω να παρει το lumia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παρε το moto g αυτο εχω εγω εδω και 2 μηνες και ειμαι πληρης .Δεν θα το μετανοιωσεις καθολου;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Για τόσες ώρες αναμονής μιλάμε για 3-4000mAh μπαταρία, άρα Xiaomi ή Lenovo. ΜΕ τα λεφτά αυτά παίρνεις το Mi3, που είναι ότι το καλύτερο σαν κινητό που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά, απ' όλα τα κινητά! Είναι όμως με 5άρα οθόνη..... Από Lenovo, S660, 4.7 οθόνη, 3000mAh μπαταρία, ή P780 με 4000mAh μπαταρία, αλλά 5άρα οθόνη (και το S860 έχει 4000mAh μπαταρία, αλλά 5.3 οθόνη). Ξέρω ότι το Mi3 που λέω πιο πάνω δεν έχει την οθόνη που θέλεις, αλλά ποτέ μην λες ποτέ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ευχαριστω παιδιά ,Οκ άρα μεταξύ του 625 και του Lenovo 850 Ποιο από τα δυο να προτιμήσω ? Κατ' εμέ τα Lenovo είναι καλύτερα κινητά, οπότε θα σου προτείνω Lenovo. Μάλιστα το βρήκα με 113.87€, πιο χαμηλά από αυτή που γράφεις πιο πάνω. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 καλησπερα και παλι, μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε αυτα τα τρια και θα ηθελα να με βοηθησετε να επιλεξω ενα απο αυτα, τα στοιχεια που με ενδιαφερουν πιο πολυ ειναι 1)ποιοτητα κατασκευης 2) camera 3) πιο smooth κατα την χρηση 4)design. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts