egodemis Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Θεωρώ απίθανο να μπορέσει κάποιος να το πάρει αν δεν έχει "δικό του" άνθρωπο στην Ιαπωνία μιας και πρέπει να κάνεις συμβόλαιο με την softbank... http://www.softbank.jp/en/mobile/shop/buy/?id=302sh https://online-shop.mb.softbank.jp/olsf/model/doSelectModel?applType=&goodsId=128920&oid=othss_201311_302SH&ssid=/en/mobile/shop/buy/txt/ Ωστόσο αξίζει πραγματικά αυτό το τηλέφωνο :) σε κάνα ebay κάνα amazon εχω ελπίδες ακομι :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αμα δε βολεψει με το sharp, μια πολύ καλη επιλογή ειναι και αυτό http://www.amazon.de/Fonepad-Intel-Atom-Android-Touchscreen-schwarz/dp/B00F8WGFIQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1394559903&sr=8-1&keywords=asus+phonepad+6 . Eχει και το πενακι και καταπληκτικη οθονη και εγγυηση μια και προοριζεται για την ευρωπαικη αγορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 φίλε καραβοκύρη ότι έχω διαβάσει από τα παιδιά εδώ, προφανώς κοιτάς το feedback του πωλητή, δεν παίρνεις γουρούνι στο σακί...εγώ πάντως κάνω τα λεφτά μασούρι για να το τσακώσω. Αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα τέλος του μήνα ή αρχές Απρίλη αλλά στα 400Ε. Πάντως και το sharp τέρας... Δες τι μέσον έχεις και αναλόγως τσακώνεις ότι σαρέσει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Τι ειπες τωρα;; :p Τι τουμπανο ειναι το Sharp!Αυτα να τα βλεποουν καποιες αλλες εταιρειες! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ευχαριστώ και πάλι όσους εξακολουθούν να βοηθάνε στην επιλογή μου :) Ξεκαθάρισα λοιπόν, και μιας και ο φίλος στην Ιαπωνία πιθανότατα δεν θα καταφέρει να αγοράσει το sharp (προσπάθησε αλλά πρέπει να κάνει συμβόλαιο με τη softbank και δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα), προσανατολίζομαι πλέον στο τεράστιο Glory Honor X1 http://cn.club.vmall.com/forum.php?mod=viewthread&tid=513221 Αρκεί να βρω σύνδεσμο εκεί πλέον (θα βρω δηλαδή ;) ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 καλή αγορά εύχομαι και όταν το πάρεις γράψε μας σχόλια!!! Αναμένουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Το πήρες τελικά ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έφυγε η παραγγελία για το κοκκινάκι. Άντε να δούμε :) το πήρες τελικά; εντυπώσεις; We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ακόμα το περιμένω. Μείνε ήσυχος, μόλις το παραλάβω θα το μάθεις :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλημερες... Λοιπόν παίδες έχω ένα galaxy s4 και μέσα στον Απρίλιο σκέφτομαι να το αλλάξω και να πάρω ένα από αυτά του τίτλου που τα πρώτα 2 πιστεύω θα είναι διαθέσιμα μέσα στον Απρίλιο. Με το s4 να αναφέρω ότι είμαι πολύ ευχαριστιμενος! Το s5 όταν το πρωτοείδα σστην παρουσίαση με απογοήτευσε αλλά σιγά σιγά με κερδίσει τελικά. Το z2 από την άλλη πολύ δυνατό στα χαρτιά τουλάχιστον. Το g flex κάτι διαφορετικό. Και το note 3 σταθερή αξία! Ας πούμε ότι όλα τα παραπάνω έχουν την ίδια τιμή. Ποιο θα ππροτιμούσατε και γιατί. Ευχαριστώ. kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Πες μας λιγάκι και τι χρήση κάνεις, αλλιώς θα λέει ο καθένας απλά ποιο του αρέσει. Πάρε το νέο One ας πούμε θα σου έλεγα εγώ [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Πες μας λιγάκι και τι χρήση κάνεις, αλλιώς θα λέει ο καθένας απλά ποιο του αρέσει. Πάρε το νέο One ας πούμε θα σου έλεγα εγώ Το one δεν το ανεφερα καθολου γιατι νομιζω θα με απογοητευσει η καμερα του..λεω εγω τωρα χωρις να το εχω δουλεψει ποτε μπορει να ειμαι και λαθος και να βγαζει τελειες φωτο.Η χρηση που κανω ειναι-πολυ συχνη χρηση ιντερνετ(αναζητηση,ενημερωση κτλ),αρκετα βιντεο στο youtube,βγαζω πολλες φωτογραφιες..νομιζω αυτα κανει και ενας απλος χρηστης smartphone.με ενδιαφερει να ειναι γρηγορο-αστραπη σε ολα του και η οθονη τουλαχιστων 5". kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το one δεν το ανεφερα καθολου γιατι νομιζω θα με απογοητευσει η καμερα του..λεω εγω τωρα χωρις να το εχω δουλεψει ποτε μπορει να ειμαι και λαθος και να βγαζει τελειες φωτο.Η χρηση που κανω ειναι-πολυ συχνη χρηση ιντερνετ(αναζητηση,ενημερωση κτλ),αρκετα βιντεο στο youtube,βγαζω πολλες φωτογραφιες..νομιζω αυτα κανει και ενας απλος χρηστης smartphone.με ενδιαφερει να ειναι γρηγορο-αστραπη σε ολα του και η οθονη τουλαχιστων 5". internet + youtube = θέλεις μεγαλη μπαταρια και καλή διαχείριση της αλλιώς θα περπατάς με των φορτιστή στα χέρια......... σε αυτήν την περίοδο λίγα κινητά τότε θα σε καλύψουν (αν πάρουμε υπόψιν ότι θέλει και καλή camera και καλή οθονη )............. έχουμε και λέμε............. LG G2 32 GB και oppo n1 (αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος του) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostiska Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 οτι λεει ο τιτλος,αξιζει για 180 εβρο η να προτιμισω καποιο αλλο στα 180 + - 20 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Phicomm FWS710 Εχω δει αυτη την συσκευή και σκέφτομαι την αγορα της. Την θέλω για να στέλνω email, ομιλια και κάποιες βασικές εφαρμογές. Η τιμη ειναι το προτέρημα της. Ειναι αξιόπιστο το μαγαζί για να παραγγείλω; Κάποια αντιπρόταση σε αυτή την τιμή? [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Δες και αυτη http://www.pandawill.com/landingpage/pandawill-ad-20140422-1.html Αν και θα σου προτεινα να δεις το Jiayu F1 που ειναι κλασεις ανωτερο απο τα 2 που εχουν αναφερθει. Edited April 27, 2014 by arisg90 Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivous Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Κάπως αργό,κοιταξε για το grand 2 που ειναι τετραπυρηνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Δες και αυτη http://www.pandawill.com/landingpage/pandawill-ad-20140422-1.html Αν και θα σου προτεινα να δεις το Jiayu F1 που ειναι κλασεις ανωτερο απο τα 2 που εχουν αναφερθει. Το Phicomm υπερτερεί σε μέγεθος οθόνης και σε ram απο Citric C3 που μου εδωσες. Ακόμη το βλεπω σαν την καλύτερη επιλογη [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Το Phicomm υπερτερεί σε μέγεθος οθόνης και σε ram απο Citric C3 που μου εδωσες. Ακόμη το βλεπω σαν την καλύτερη επιλογη Ναι αλλα το C3 εχει καλυτερο επεξεργαστη,οθονη,μπαταρια και ειναι και 2καρτο με 3G.Το προτεινω καθαρα σαν εσχατη λυση.Με τη ρομ που εχουν και οι 2 συσκευες,δεν μπορεις να εγκαταστησεις πανω απο 5 εφαρμογες. Και αυτο απο τα πολυ φθηνα ειναι καλο vfm,χωρις Ελληνικα ομως και απο αγνωστη μαρκα http://www.pandawill.com/yusun-w91-smartphone-mtk6577-android-40-dual-core-3g-gps-45-inch-qhd-screen-dark-blue-p67443.html Παντως θα επιμεινω.Αν μπορεις να παρεις το Jiayu F1 στα 70$ κοντα θα σε υπερκαλυψει.Εχω παρομοιο κινητο (αν και ανωνυμο και κατωτερο σε πολλα) σαν πρωτο εδω και 3 μηνες (KingSing K2) και για τα λεφτα του και τη χρηση που το θελω με υπερκαλυψε.Τηλεφωνα,σερφαρισμα,βιντεο και αρκετες εφαρμογες. Γενικα τα ΜΤΚ6572 ειναι κορυφαια VFM. Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πιο από τα δύο ρε παιδιά; Πολύ μπέρδεμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 το πήρες τελικά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SavasF Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλησπέρα ,, έχετε κάποια άποψη για αυτα τα 2 κινητα ? ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω ένα ΖΤΕV970 και σκεφτομουν αυτα τα δύο Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so_what Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω το JIAYU G2F. Σαν κινητο πιστευω για την τιμη του ειναι αρκετα τιμιο. Τι λετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Θα σου πω για τα dg350 που το εχω παρει στην γυναικα μου Το κινητο εχει ενα θεμα με το touch της οθονης με μια αποκλιση στο σημειο που πατας , σπαστικο οταν θες να γραψεις μυνημα που ομως συνηθιζεται Εχει λιγο χαμηλη ενταση στο ηχειου του τηλεφωνου που ομως διορθωνεται πανευκολα απο engineering mode Η καμερα δεν ειναι τοσο καλη , βγαζει ψιλοθολες φωτο αν και με την Lenovo καμερα καπως διορθωνεται Wifi , σημα κινητης μια χαρα Οθονη πολυ καλη με καλες γωνιες θεασης και ωραια χρωματα GPS δεν εχω δοκιμασει. Εχει ραδιο , το λιγο που δοκιμασα ολα καλα Αυτονομια 1 μερα με φουλ χρηση ιντερνετ,viber,φωτο κτλ, 2 μερες με κλησεις μονο Σε καποιους φορτιζει πολυ αργα 0-100 σε 4 ωρες περιπου , ισως ομως ειναι θεμα φορτιστη. Η γυναικα μου δεν εχει παραπονεθει για κατι τετοιο. Εγω δοκιμασα να φορτισω το red rice μου και οντως φορτιζε αρκετα αργα... Ποιοτητα πλαστικων καλη , καλυτερη απο μερικα samsung που εχω πιασει Εχω βαλει τον dodol launcher και δουλευει αριστα πολυ smooth χωρις κολληματα Το ΤΗL το μονο θεμα που λενε οτι εχει ειναι στην εγγραφη βιντεο Αλλα παραπονα για το Τ5S δεν εχω διαβασει. Pιξε μια ματια στο αντιστοιχο τοπικ Αυτα απο μενα και ελπιζω να σε βοηθησα λιγο Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το thl t5s το εχω παρει για την γυναικα μου. Ειναι φοβερο κινητο, και τα λεφτα του τα αξιζει. Δεν εχει κολλησει πουθενα και σε οτι ζζορια και να μπει αντεπεξερχεται. Το μειονεκτημα του ειναι μονο, ο χαμηλος ηχος οταν κάνεις εγγραφή βίντεο, είνια αρκετά χαμηλά θα έλεγα. Αν δεν σε ενοχλει αυτό χτύπα το. Απο οθονη και μπαταρία δεν έχει πρόβλημα. Γενικά στο συστήνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts