kpv Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Λυση:παιρνεις κινητο που προοριζεται για ευρωπαικη ενωση. Οταν ειχα παρει το og επικοινωνησα με lg με mail -γιατι ειχα και γω τις ιδιες ανησυχιες με σενα- και μουπαν ο,τι και σε σενα και πως αν το κινητο ειναι για ΕΕ θα με καλυψουν. Για που προοριζεται το καθε κινητο φαινεται απο ΙΜΕΙ βαζοντας το στο sndeep.info . Το ΙΜΕΙ το γραφει και πανω στο κουτι.δε χρειαζεται να bootαρει το κινητο για να φανει. το για που προοριζεται το κινητο φαινεται οντως απο το κουτι , το προβλημα ειναι αν το κινητο που ειναι εισαγωγη απο γερμανια πχ , εχει τα ιδια ακριβως ανταλακτικα με αυτα που εχει εισαγει η εδω αντιπροσωπια , αν οχι δεν το καλυπτουν και σου λενε στειλτο στην lg γερμανιας , ετσι μου ειπαν προ 5 λεπτων :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Eπίσης καλό είναι το ΙΜΕΙ να αναγράφεται και πάνω στην απόδειξη, γι΄αυτό όταν έχουμε σκοπό να παραγγείλουμε καινούριο κινητό, το διευκρινίζουμε αυτό από την αρχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 το για που προοριζεται το κινητο φαινεται οντως απο το κουτι , το προβλημα ειναι αν το κινητο που ειναι εισαγωγη απο γερμανια πχ , εχει τα ιδια ακριβως ανταλακτικα με αυτα που εχει εισαγει η εδω αντιπροσωπια , αν οχι δεν το καλυπτουν και σου λενε στειλτο στην lg γερμανιας , ετσι μου ειπαν προ 5 λεπτων το κινητό είναι ένα και είναι παντού το ίδιο. είτε το πάρεις από ελληνικό κατάστημα με τη γνωστή "ταρίφα", είτε το πάρεις από άλλη χώρα, θα στο φτιάξουν εφ'όσον είναι μέσα στην εγγύηση και το πρόβλημα που έχει εμφανιστεί δεν έρχεται σ'αντίθεση με τους όρους που θέτει η εκάστοτε εταιρεία. αν σου σπάσει πχ η οθόνη είναι υποχρεωμένοι να στην αλλάξουν (ακόμη κι αν το έκανες εσύ και πληρώσεις εξτρά) ακόμα κι αν δεν την έχουν εδώ και χρειαστεί να τη φέρουν από το Τιμπουκτού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα. Οταν αγοραζεις κατι απο καπου υπαρχει υποχρεωση του καταστηματος να σε καλύψει για 2 χρονια και ΟΧΙ η οποιαδήποτε αντιπροσωπεια εκτος και αν εχει κανει το καταστημα καποια συμφωνια μαζι της. Οποτε για να τελειωνουμε. ΟΛΑ τα καταστηματα απο το σκρουτζ εχουν 2 χρονια εγγυηση είτε το κινητο που πουλανε προοριζονταν απο την LG για την ελλαδα, ειτε για την κινα, ειτε για την ουγκαντα, ειτε για την σελήνη. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα. Οταν αγοραζεις κατι απο καπου υπαρχει υποχρεωση του καταστηματος να σε καλύψει για 2 χρονια και ΟΧΙ η οποιαδήποτε αντιπροσωπεια εκτος και αν εχει κανει το καταστημα καποια συμφωνια μαζι της. Οποτε για να τελειωνουμε. ΟΛΑ τα καταστηματα απο το σκρουτζ εχουν 2 χρονια εγγυηση είτε το κινητο που πουλανε προοριζονταν απο την LG για την ελλαδα, ειτε για την κινα, ειτε για την ουγκαντα, ειτε για την σελήνη. κάνεις κάποια λάθη: 1) η διετής εγγύηση είναι της αντιπροσωπείας ενώ το κάθε κατάστημα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δώσει doa (δυνατότητα επιστροφής μέσα σε 7 ημέρες αν είναι ελαττωματικό εξ'αρχής - μερικά καταστήματα του skroutz δεν δίνουν) και σε περίπτωση βλάβης στο μέλλον να αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ του καταναλωτή και του εξουσιοδοτημένου σέρβις. ο πελάτης το δίνει στο κατάστημα, το κατάστημα στο σέρβις και μετά το αντίστροφο. 2) η εγγύηση ισχύει μόνο αν το κινητό προορίζεται για χώρα της ΕΕ. Τα κινητά που προέρχονται από οπουδήποτε αλλού, είναι εκτός εγγύησης. φιλικα! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) κάνεις κάποια λάθη: 1) η διετής εγγύηση είναι της αντιπροσωπείας ενώ το κάθε κατάστημα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δώσει doa (δυνατότητα επιστροφής μέσα σε 7 ημέρες αν είναι ελαττωματικό εξ'αρχής - μερικά καταστήματα του skroutz δεν δίνουν) και σε περίπτωση βλάβης στο μέλλον να αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ του καταναλωτή και του εξουσιοδοτημένου σέρβις. ο πελάτης το δίνει στο κατάστημα, το κατάστημα στο σέρβις και μετά το αντίστροφο. 2) η εγγύηση ισχύει μόνο αν το κινητό προορίζεται για χώρα της ΕΕ. Τα κινητά που προέρχονται από οπουδήποτε αλλού, είναι εκτός εγγύησης. φιλικα! :) Προφανως δεν εχεις διαβασει το νομο. Διαβασε τον και θα δεις. N3043-2002 Αρθρο 554 http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N3043-2002.pdf Εγγυηση ειναι υποχρεωμενος να παρέχει ο πωλητής και ΟΧΙ η αντιπροσωπεία Edited February 27, 2014 by orlox [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommi106r Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 δεν ξέρω αν είναι σχετικό άλλα αγόρασα makita από αγγλια και ρώτησα τη makita hellas μου είπαν ότι όλα καλύπτονται από εγγύηση απλός τα εκτός Ε.Ε. θα καθυστέρηση η επισκευή λόγο αναμονής των ανταλλακτικων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Σκέφτομαι να το πάρω σε κόκκινο για τη γυναίκα μου. Απλή χρήση θα κάνει, ούτε παιχνίδια, ούτε τίποτα άλλο βαρύ. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο (αυστηρά) κάτω απο τα $100; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Σκέφτομαι να το πάρω σε κόκκινο για τη γυναίκα μου. Απλή χρήση θα κάνει, ούτε παιχνίδια, ούτε τίποτα άλλο βαρύ. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο (αυστηρά) κάτω απο τα $100; Μια χαρά τότε είναι για απλή χρήση φαντάζομαι. Σε αυτά τα λεφτά θα έλεγα και αυτό, αν και μου φαίνεται λίγο χειρότερο σε χαρακτηριστικά από το Ρ5. Επίσης και αυτό είναι αρκετά όμορφο. Παναγιώτης Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το ΖΤΕ απορρίπτεται λόγω κακής πείρας με "φθηνά" ΖΤΕ. Αρκετά τραβάω με το MiFi της εταιρίας. :mad: Το THL πάλι απορρίπτεται λόγω μεγάλης τιμές (είπαμε, αυστηρά μέχρι $100 :) ) και λόγω μεγάλης οθόνης! Θα μείνω μάλλον στο Ρ5 που βγαίνει και σε κοκκινάκι ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Θα μείνω μάλλον στο Ρ5 που βγαίνει και σε κοκκινάκι ;) Έφυγε η παραγγελία για το κοκκινάκι. Άντε να δούμε :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Χαιρετώ την παρέα και ζητώ τη συμβουλή των "ειδικών" στα phablet παρακαλώ πολύ. Προσανατολίζομαι στην αγορά phablet στις 6 ίντσες περίπου με γνώμονα: -τη μεγάλη αυτονομία, -την αποκλειστική χρήση ενός και μοναδικού τηλεφώνου (ομιλία με ΒΤ / hands free), -την καθημερινή ανάγνωση / απάντηση περίπου 1000 email μέσω web browser, -την περιστασιακή χρήση ραδιοφώνου/μουσικής/παιχνιδιών, -την οροφή στα 350 € καινούριο ή 2ο χέρι. Διάβασα νωρίτερα για το zte grand memo ii lte, και το θεωρώ καλή επιλογή για τα δεδομένα μου, ωστόσο θα ήθελα τους γνώστες του χώρου να με βοηθήσουν με εναλλακτικές προτάσεις :) Είμαι 45άρης με όχι ιδιαίτερη σχέση με την τελευταία τεχνολογία..., έχω μείνει στο iphone 3G και στο λάπτοπ των 15 ιντσών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 G Optimus G Pro? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Καλησπέρα, Huawei ascend mate 2 4g και Sony xperia T2 ultra θα παίξουν στην ίδια κατηγορία με το ZTE Grand memo II lte. Απο αυτά το huawei έχει την μεγαλύτερη μπαταρία 4050mha, ενώ όλα ϕοράνε Snapdragon 400 (4core σε διαϕορετικές συχνότητες) και έχουν 720p οθόνη, αλλά το Sony μόνο 1gb ram. Αυτά από τις πιο γνωστές εταιρείες, υπάρχουν και τα κινητά με τους octa της Mediatek που εμϕανίζονται από μικρότερους κατασκευαστες με οθόνες από 5.5 μέχρι 6.5, με διαϕορά μεγέθη μπαταρίας. Επειδή και εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο και οικονομικό (αλλιώς θα πήγαινα σε lg g2 pro ή κάνα note3) κλείνω προς το ascend mate 2 εκτός και αν είναι ακριβό όταν έρθει και βλέπω τι κυκλοϕορεί από τους Κινέζους οπότε αν δω καλές συνολικές διαστάσεις με μεγάλη μπαταρία δεν το αποκλείω. Υπάρχουν και το note2 με πολύ καλή μπαταρία και το Optimus g pro με μεγάλη ανάλυση οθόνης και Snapdragon 600 αλλά δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για την αυτονομία του. Edited March 6, 2014 by FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Είδε η κοπέλα μου το infocus M310 http://www.etotalk.com/infocus-m310_p4965.html Έχει ήδη το jiayu g3s από το οποίο είναι και πολύ ευχαριστημένη (εκτος του gps) Οπως καταλαβαίνεται η πετρα του σκανδάλου ειναι το χρωμα. Θα παρει ο αδερφος της τωρα κινητο εως 150€ Αν εξαιρεσουμε το xiaomi τι αλλο μπορει να βρει σε αυτα τα χρηματα και να ειναι καλυτερο απο το g3s? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Φίλος που πάει Ιαπωνία με έφαγε να μου πάρει το Sharp Aquos Phone Xx 302SH, ωστόσο δε βλέπω να πωλείται πουθενά ούτε και κάποια τιμή. Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο? πχ αν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί Ελλάδα??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Φίλος που πάει Ιαπωνία με έφαγε να μου πάρει το Sharp Aquos Phone Xx 302SH, ωστόσο δε βλέπω να πωλείται πουθενά ούτε και κάποια τιμή. Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο? πχ αν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί Ελλάδα??? συσκευή είναι πανέμορφη αν μπορεί να την πάρει ας την παρειά να ρωτήσει όμως επί τόπου αν λειτουργεί στα ευρωπαϊκά gsm δίκτυα.......... και αν λειτουργεί στα ευρωπαϊκά 3g δίκτυα αλλά από ότι διαβάζω κανονικά υποστηρίζει WCDMA 900MHz/2.1GHz και GSM 900MHz/1800MHz/1900MHz για το 4g δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμβατό (για την ώρα πρέπει να είναι στα 1800 παίζουν τα ελληνικά δίκτυα άπω ότι ξέρω) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Απο τον μεγαλο ογκο email που εχεις να διαχειριστεις καθημερινα και αφου η επικοινωνια θα γινεται με bt μια λυση ειναι και αυτο.Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα http://m.gsmarena.com/huawei_mediapad_x1-6129.php Off topic.Τι εκμεταλευση χωρου ειναι αυτη στο sharp;130x70 και 5,2' και αδιαβροχο!Να τα βλεπουν καποιοι αλλοι αυτα που λενε πως δεν γινεται...Respect στην Sharp Edited March 8, 2014 by Gblog_21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Σε ένα email που μου έστειλε ο φίλος μου με τα spec του (νωρίτερα το ανακάλυψα γιατί ήταν στα ανεπιθύμητα), έχει: Communication system (Overseas) W-CDMA system (900MHz/2.1GHz), GSM system (900MHz/1800MHz/1900MHz), FDD-LTE system (1.7GHz/2.1GHz) (θεωρητικά λειτουργεί Ελλάδα, σωστά?), και επίσης το κόστος ανέρχεται στα 52800 yen / περίπου 510 δολάρια / 380 ευρώ. Τώρα μου έβαλες ακόμα πιό δύσκολα φίλε με το MediaPad X1, γιατί βλέπω πώς είναι και τηλέφωνο η εν λόγω συσκευή. Μήπως ξέρουμε αν πωλείται ήδη και πόσο είναι το κόστος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Σε ένα email που μου έστειλε ο φίλος μου με τα spec του (νωρίτερα το ανακάλυψα γιατί ήταν στα ανεπιθύμητα), έχει: Communication system (Overseas) W-CDMA system (900MHz/2.1GHz), GSM system (900MHz/1800MHz/1900MHz), FDD-LTE system (1.7GHz/2.1GHz) (θεωρητικά λειτουργεί Ελλάδα, σωστά?), και επίσης το κόστος ανέρχεται στα 52800 yen / περίπου 510 δολάρια / 380 ευρώ. Τώρα μου έβαλες ακόμα πιό δύσκολα φίλε με το MediaPad X1, γιατί βλέπω πώς είναι και τηλέφωνο η εν λόγω συσκευή. Μήπως ξέρουμε αν πωλείται ήδη και πόσο είναι το κόστος? θεωρητικά ναι λειτουργεί το sharp........ το είδα και ερωτεύτηκα πάντως :lol: και το αστείο μεν μεγαλη οθονη έχει........ δεν είναι μεγάλο στο σύνολο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Σε ένα email που μου έστειλε ο φίλος μου με τα spec του (νωρίτερα το ανακάλυψα γιατί ήταν στα ανεπιθύμητα), έχει: Communication system (Overseas) W-CDMA system (900MHz/2.1GHz), GSM system (900MHz/1800MHz/1900MHz), FDD-LTE system (1.7GHz/2.1GHz) (θεωρητικά λειτουργεί Ελλάδα, σωστά?), και επίσης το κόστος ανέρχεται στα 52800 yen / περίπου 510 δολάρια / 380 ευρώ. Τώρα μου έβαλες ακόμα πιό δύσκολα φίλε με το MediaPad X1, γιατί βλέπω πώς είναι και τηλέφωνο η εν λόγω συσκευή. Μήπως ξέρουμε αν πωλείται ήδη και πόσο είναι το κόστος? Αν δεν ηταν και τηλεφωνο δεν θα το προτεινα.Για τη δουλεια που το θελεις η οθονη θα βολευει περισσοτερο.Μολις ανακοινωθηκε στη Βαρκελωνη.Μ ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα στο google ειδα διαθεσιμοτητα Μαρτη-Απριλη στην Ευρωπη σε τιμη 399€. Edit:Ploiarxe για κοιτα και αυτο http://techblog.gr/mobile/nokia-lumia-1320-launched-in-greece-1124/ Νομιζω οτι καλυπτει ολα οσα ζητας. Edited March 10, 2014 by Gblog_21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=huawei+x1&initiative_id=QRW_20140310161823&productId=884539623 πωλείται ως honor x1 επεξεργάζομαι την ιδέα ήδη αλλά είμαι ανάμεσα και στο alcatel one touch hero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=huawei+x1&initiative_id=QRW_20140310161823&productId=884539623 πωλείται ως honor x1 επεξεργάζομαι την ιδέα ήδη αλλά είμαι ανάμεσα και στο alcatel one touch hero @egodemis το sharp απλά δεν υπάρχει! :) @gblog_21 το nokia δε νομίζω ότι θα είναι οκ με μόνο 1gb μνήμη... @marika7 πόσο ασφαλής / αξιόπιστη είναι η αγορά από το site που με παραπέμπεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 @egodemis το sharp απλά δεν υπάρχει! :) @gblog_21 το nokia δε νομίζω ότι θα είναι οκ με μόνο 1gb μνήμη... @marika7 πόσο ασφαλής / αξιόπιστη είναι η αγορά από το site που με παραπέμπεις? τάρα εγώ ψήθηκα για το sharp :lol::lol: έχει απίστευτη οθονη 5,2 ίντσες με συνολικό μέγεθος αρκετά μικρότερο από το s4 :X το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μόλις βρω τρόπω να το αγοράσω κάπου (εκτός και αν κάνει όσο μια lambo :lol::lol: ) είναι ότι ακριβός ζητάω από ένα κινητό :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 τάρα εγώ ψήθηκα για το sharp :lol::lol: έχει απίστευτη οθονη 5,2 ίντσες με συνολικό μέγεθος αρκετά μικρότερο από το s4 :X το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μόλις βρω τρόπω να το αγοράσω κάπου (εκτός και αν κάνει όσο μια lambo :lol::lol: ) είναι ότι ακριβός ζητάω από ένα κινητό :cry: Θεωρώ απίθανο να μπορέσει κάποιος να το πάρει αν δεν έχει "δικό του" άνθρωπο στην Ιαπωνία μιας και πρέπει να κάνεις συμβόλαιο με την softbank... http://www.softbank.jp/en/mobile/shop/buy/?id=302sh https://online-shop.mb.softbank.jp/olsf/model/doSelectModel?applType=&goodsId=128920&oid=othss_201311_302SH&ssid=/en/mobile/shop/buy/txt/ Ωστόσο αξίζει πραγματικά αυτό το τηλέφωνο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts