Jump to content

Redmi Note 4G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι κάνεις λάθος, πέρασε την στο κινητό από τον υπολογιστή όπως την κατεβασες και κάνε τη μετονομασία από το κινητό και δοκίμασε να την περάσεις από τον update του κινητού

Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

ωχ την μετονομασα ηδη στον υπολογιστη.

xiaomi-miui-hellas-4.4_dior_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0.zip

Αυτη κατεβασα τωρα.

Η μετονομασια γινεται ως update σκετο?Τελικα στη μνημη του τηλεφωνου η στην καρτα?

Το πρωτο λενε στο miui gr το δευτερο εδω...

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Στο κινητό θα φαίνεται update.zip το λέει καθαρά

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Κατέβασα την τελευταία stable ROM.

Την μετονομασα σε update στο κινητό.

Και στη μνήμη του τηλεφώνου και στην κάρτα.

Δε μπαίνει ούτε απ τον updater απευθείας ούτε μετά από reboot σε recovery mode.

Μου βγάζει ότι δε μπορεί να βρει το update zip ( στο κινητό όντως φαίνεται σαν update zip.)

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Επισης αν μπορείτε να μου προτείνετε ποια ROM έχει τα λιγότερα προβλήματα γιατί το κινητό δεν το χειρίζομαι εγώ.

καλημέρα, εγώ δεν μετονομάζω τις rom, τις αφήνω με το όνομα που κατεβαίνουν και την περνάω στην sd και στο τηλέφωνο (φάκελος Download), μετά πάω :Ρυθμίσεις-Σχετικά με το τηλέφωνο-Ενημερώσεις συσκευής-3 τελίτσες πάνω δεξιά-Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης και επιλέγω αυτή από τον φάκελο download της συσκευής.

Έχω παρατηρήσει ότι μετά την εγκατάσταση η rom από τον φάκελο της συσκευής εξαφανίζεται και κρατάω αυτή στην sd για backup.

Η rom που έχω μείνει ευχαριστημένος είναι αυτή που πέρασα αρχές Νοεμβρίου (xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable-V8.0.1.0).

Μετά από ένα μήνα περίπου είχα περάσει και την επόμενη (xiaomi-miui-hellas-4.4_dior_V8_Stable-V8.1.1.0) αλλά η μπαταρία δεν με έβγαζε ούτε 1 ημέρα, έκανα ερωτήσεις στο επίσημο forum και δεν πήρα καμιά απάντηση και έτσι ξαναγύρισα στην 8.0.1.0.

Έχω χάσει λίγο την μπάλα με τις rom που κυκλοφορούν στο επίσημο site και μάλλον δεν θα ασχοληθώ ξανά με με update κ.λ.π

Edited by kostas69
Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

Κάτι κάνεις λάθος, πέρασε την στο κινητό από τον υπολογιστή όπως την κατεβασες και κάνε τη μετονομασία από το κινητό και δοκίμασε να την περάσεις από τον update του κινητού

Καπου πιο πισω ανεφερες οτι χρησιμοποιεις την stable official.

την αγγλοκινεζικη εννοεις?

τι εκανες με το google play και τα Ελληνικα?

Μπορεις να μου πεις σε ποια rom προτιμησες?

Ενας οδηγος θα με βοηθουσε ιδιαιτερα, ευχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλημέρα, εγώ δεν μετονομάζω τις rom, τις αφήνω με το όνομα που κατεβαίνουν και την περνάω στην sd και στο τηλέφωνο (φάκελος Download), μετά πάω :Ρυθμίσεις-Σχετικά με το τηλέφωνο-Ενημερώσεις συσκευής-3 τελίτσες πάνω δεξιά-Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης και επιλέγω αυτή από τον φάκελο download της συσκευής.

Έχω παρατηρήσει ότι μετά την εγκατάσταση η rom από τον φάκελο της συσκευής εξαφανίζεται και κρατάω αυτή στην sd για backup.

Η rom που έχω μείνει ευχαριστημένος είναι αυτή που πέρασα αρχές Νοεμβρίου (xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable-V8.0.1.0).

Μετά από ένα μήνα περίπου είχα περάσει και την επόμενη (xiaomi-miui-hellas-4.4_dior_V8_Stable-V8.1.1.0) αλλά η μπαταρία δεν με έβγαζε ούτε 1 ημέρα, έκανα ερωτήσεις στο επίσημο forum και δεν πήρα καμιά απάντηση και έτσι ξαναγύρισα στην 8.0.1.0.

Έχω χάσει λίγο την μπάλα με τις rom που κυκλοφορούν στο επίσημο site και μάλλον δεν θα ασχοληθώ ξανά με με update κ.λ.π

θα το ξαναδοκιμασω αν και εχω απογοητευτει απ τις πολλες ακαρπες προσπαθειες.

Μια ερωτηση μονο.Υπαρχει περιπτωση το να μην μπορω να ξεκλειδωσω καλα την οθονη -μετα απο 2-3 προσπαθειες τα ιδια και στην απαντηση κλησης να ειναι θεμα και ρομ , η ειναι στανταρ οθονη που παει να παραδωσει πνευμα?

Καλημέρα. Αυτές που αναφέρεις δεν είναι επίσημες roms αλλα της ελληνικής κοινότητας. Για επίσημη πρέπει να πας εδώ: http://en.miui.com/download-218.html#363 και να κατεβάσεις την Redmi Note 4G Single SIM Global,η οποια έχει και ελληνικά κανονικά.

Εγώ χρησιμοποιώ την ρομ της ελληνικής κοινότητας, εκεί έχει ξανά οδηγίες πως περνάει, εσυ ποια προσπαθείς να περάσεις;; twrp recovery έχει το τηλέφωνο;; δοκίμασε από εκεί να την περάσεις με factory reset.

Εγώ χρησιμοποιώ την ρομ της ελληνικής κοινότητας, εκεί έχει ξανά οδηγίες πως περνάει, εσυ ποια προσπαθείς να περάσεις;; twrp recovery έχει το τηλέφωνο;; δοκίμασε από εκεί να την περάσεις με factory reset.

Aυτη πηγα να περασω τελευταια με τις οδηγιες του miui gr και δεν.

Προσπαθησα και με τους 2 τροπους.

Πως θα καταλαβω αν εχει twrp recovery.

Καποιο λινκ οδηγιων?

Καλημέρα. Αυτές που αναφέρεις δεν είναι επίσημες roms αλλα της ελληνικής κοινότητας. Για επίσημη πρέπει να πας εδώ: http://en.miui.com/download-218.html#363 και να κατεβάσεις την Redmi Note 4G Single SIM Global,η οποια έχει και ελληνικά κανονικά.

δε βγαζει το λινκ σε σελιδα...

Aυτη πηγα να περασω τελευταια με τις οδηγιες του miui gr και δεν.

Προσπαθησα και με τους 2 τροπους.

Πως θα καταλαβω αν εχει twrp recovery.

Καποιο λινκ οδηγιων?

Πας στον updater πατάς στο μενού και μπαίνεις εκκίνηση σε λειτουργία recovery.

Εμένα μου το ανοίγει το Λίνκ του φίλου παραπάνω, εκεί είναι η επίσημη ρομ δοκίμασε από υπολογιστή

ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία :)

ποια είναι η γνώμη σου;

να την περάσω;

θα δω κάποια διαφορά σε σχέση με αυτήν που έχω τώρα;

Σε περίπτωση που την περάσω πρέπει να κάνω αυτά που έγραφα στο προηγούμενό μου post ή πρέπει να κάνω και factory reset ?

Ομολογώ ότι από τότε που πήρα το πρώτο μου xiaomi (1S) μέχρι αυτό που έχω εδώ και 2 χρόνια (4gLTE) δεν έχω βάλει ποτέ κάποια rom από το επίσημο site γιατί είχα μπλέξει με αυτές από της Ελληνικής κοινότητας και κάθε μήνα περίπου περνούσα την καινούργια που 'διόρθωνε' διάφορα προβλήματα της προηγούμενης.

ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία :)

ποια είναι η γνώμη σου;

να την περάσω;

θα δω κάποια διαφορά σε σχέση με αυτήν που έχω τώρα;

Σε περίπτωση που την περάσω πρέπει να κάνω αυτά που έγραφα στο προηγούμενό μου post ή πρέπει να κάνω και factory reset ?

Ομολογώ ότι από τότε που πήρα το πρώτο μου xiaomi (1S) μέχρι αυτό που έχω εδώ και 2 χρόνια (4gLTE) δεν έχω βάλει ποτέ κάποια rom από το επίσημο site γιατί είχα μπλέξει με αυτές από της Ελληνικής κοινότητας και κάθε μήνα περίπου περνούσα την καινούργια που 'διόρθωνε' διάφορα προβλήματα της προηγούμενης.

Η γνώμη μου είναι να την περάσεις με Fastboot και να κάνεις καθαρό install μέσω MiFlash ώστε να γυρίσεις το τηλέφωνο σε εργοστασιακή κατάσταση και στήσιμο από την αρχή για να μην σου βγάλει προβλήματα. Εγώ δεν κάνω ούτε root στην βασική μου συσκευή, δεν μου χρειάζεται αλλά πάλι οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν. Με την rom αυτή θα παίρνεις και OTA updates.

Επιτέλους την πέρασα!!!

Πολύ απλά μέσω του updater χωρίς να κάνω τίποτα άλλο.

Έχω την οφισιαλ 8 με Ελληνικά.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!

Η γνώμη μου είναι να την περάσεις .........

Ευχαριστώ πολύ...:)

Επιτέλους την πέρασα!!!

Πολύ απλά μέσω του updater χωρίς να κάνω τίποτα άλλο.

Έχω την οφισιαλ 8 με Ελληνικά.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!

Έκανες factory reset, ; πως πάει το τηλέφωνο δουλεύει καλά;

Έκανες factory reset, ; πως πάει το τηλέφωνο δουλεύει καλά;

Όχι .

Την πέρασα απλά μέσω updater.

Εριξα χύμα την ρομ στο τηλέφωνο και στην κάρτα και το κάνε σε 5 λεπτά.

Κράτησε και επαφές και εφαρμογές.

Η πρώτη εικόνα είναι καλή ,αλλά δεν έχω εικόνα μπαταρίας κλπ το κανα πριν λιγη ώρα.

Η διαφορά που είδα είναι ότι το τηλέφωνο "ρολαρει" και η οθόνη πλέον δουλεύει σε κάθε γωνιά.

Πριν είχα θέματα με συγκεκριμένα γράμματα και κλείδωμα οθονης αλλά προφανώς ήταν η παλιά ρομ.

Από τόσο παλιά ρομ που είχες κατά την γνώμη μου καλό είναι να κάνεις ένα factory reset θα δεις μεγάλη διαφορά στην απόκριση του κινητού.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από τόσο παλιά ρομ που είχες κατά την γνώμη μου καλό είναι να κάνεις ένα factory reset θα δεις μεγάλη διαφορά στην απόκριση του κινητού.

Δηλαδή ξανά τη διαδικασία με wipe όλα τα δεδομένα?

Θα μπεις recovery και θα κάνεις reset έχει επιλογή εκεί, μπορείς μετά να την ξανά περάσεις την ρομ, αλλά δεν χρειάζεται.

δεν ξερω αν ηταν το υποσυνειδητο μου που το εκανε αυτο επειδη θελω καινουριο κινητο αλλα μου επεσε κατω το xiaomi note 4g στο πατωμα της κουζινας που δεν εχει μοκετα και θρυμματιστηκε το πανω αριστερα κομματι της οθονης :( :(

ευτυχως δουλευει ακομα

αλλα θα αρχισει να ξεκολλαει και το screen protector

αξιζει τον κοπο να αλλαξω την οθονη?

βρηκα αυτο απο aliexpress

https://www.aliexpress.com/item/Original-Brand-Black-TFT-1280x720-LCD-For-XiaoMi-RedMi-Note-Display-with-Touch-Screen-Digitizer-Assembly/32624531608.html

η να μην ασχοληθω και να παω για καινουριο κινητο?

τι λετε?

• 2 weeks later...

Παιδιά έχω ένα θέμα με την οθόνη.

Όταν κάνω κλησεις η οθόνη πολλες φορές σβήνει και δεν μπορώ να τερματίσω τις κλήσεις.υπαρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό?

Παιδιά έχω ένα θέμα με την οθόνη.

Όταν κάνω κλησεις η οθόνη πολλες φορές σβήνει και δεν μπορώ να τερματίσω τις κλήσεις.υπαρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό?

Ναι θα μπεις στο engineering menu *#*#64663#*#* και θα κάνεις καλιμπραρισμα τον proximity sensor και είσαι έτοιμος .