sakis0547 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Παιδια πως μπορω να εχω στιε επαφες μου τα τηλεφωνα που εχω αποθηκευμενα στο outlook...; Μπορείς να εξαγεις τα τηλέφωνα σε vcard και να τα ανεβασεις στο gmail.έχει και εκεί επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Out of stock σε γνωστά κινέζικα site. Δε θα το ξαναφέρουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lelisfilms Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εχω την εντυπωση οτι μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν ζεσταινεται τοσο και η μπαταρια του κραταει περισσοτερο. Διαπιστωσε κανεις αλλος το ιδιο ή ειναι ιδεα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Πόσες ώρες οθόνη σου βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εχω την εντυπωση οτι μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν ζεσταινεται τοσο και η μπαταρια του κραταει περισσοτερο. Διαπιστωσε κανεις αλλος το ιδιο ή ειναι ιδεα μου? Εμένα το ίδιο κραταει,κάνα 4-5 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 4-5 ώρες κι εμένα. Λίγες δεν είναι όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εγώ έχω μέσο όρο 6.30 ωρες. Έχω φτάσει και τις 8.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Τεράστια διαφορά. Δεν έχω πετύχει τέτοια νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Και εμένα περίπου κατά μέσο όρο 6 ώρες.Το πιο πολυ 7.30 με 8 όταν βλέπω και καμία ταινία.Τα νούμερα αυτά με δεδομένα ανοικτά με 30 λεπτά ομιλία χωρίς παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Το έγραψε και ο χρήστης aplostra, το επιβεβαιωνω και εγώ ότι μόνο ο chrome και ο uc λειτουργούν σωστά στο κινητό. Όσους άλλους δοκίμασα ( ακόμη και οι πιο ελαφρείς ) κρασαρουν. Δε γνωρίζω το λόγο. Demis σε ευχαριστώ! Χρησιμοποιώ από προχτές τον UC που μου είπες και δεν έχω ούτε ένα κρασάρισμα!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kion Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Φυσικά και αξίζει. Αν αύριο μου έσπαγε, πάλι το ίδιο θα 'παίρνα. Εμένα που έσπασε, τι να κάνω???? Πολύ δράμα...ούτε 2 μήνες δεν είχε κλείσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εμένα που έσπασε, τι να κάνω???? Πολύ δράμα...ούτε 2 μήνες δεν είχε κλείσει!!! Πωλούνται κάποια στο insomnia γύρω στα 300 ευρώ. Ρίξε μια ματιά κι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kion Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Πωλούνται κάποια στο insomnia γύρω στα 300 ευρώ. Ρίξε μια ματιά κι εκεί. Ένα μόνο βρήκα προς το παρόν...ψάχνω και αλλού γενικά... Σε ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία και το ενδιαφέρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Έστειλα για δεύτερη φορά το κινητό στο σερβις, και με ενημερώνουν και μου λένε ότι το έκαναν έλεγχο και δεν έχει τίποτα... Θα τρελαθώ πάει......... Το κινητό έκαιγε πιο πολύ κι από πριν! Και η μπαταρία πιο γρήγορα να πέφτει πεθαίνεις...........................! Τι να κάνω;; Συνήγορο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Έστειλα για δεύτερη φορά το κινητό στο σερβις, και με ενημερώνουν και μου λένε ότι το έκαναν έλεγχο και δεν έχει τίποτα... Θα τρελαθώ πάει......... Το κινητό έκαιγε πιο πολύ κι από πριν! Και η μπαταρία πιο γρήγορα να πέφτει πεθαίνεις...........................! Τι να κάνω;; Συνήγορο; Να τους πεις να το ααντικαταστήσουν,ειδάλλως θα πας στο συνήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Να τους πεις να το ααντικαταστήσουν,ειδάλλως θα πας στο συνήγορο. Τους το είπα. Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Τους το είπα. Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία; Πάρε τους κι εξηγα. http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_contact.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivoulg Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Έστειλα για δεύτερη φορά το κινητό στο σερβις, και με ενημερώνουν και μου λένε ότι το έκαναν έλεγχο και δεν έχει τίποτα... Θα τρελαθώ πάει......... Το κινητό έκαιγε πιο πολύ κι από πριν! Και η μπαταρία πιο γρήγορα να πέφτει πεθαίνεις...........................! Τι να κάνω;; Συνήγορο; Θέλεις πριν από όλα να κατεβάσεις μια εφαρμογή πχ την CPU-Z και όταν καίει πολύ το κινητό να δεις κ να ανεβασεις κ ενα screenshot εδώ να δούμε τι θερμοκρασίες πιάνει? Δε λέω ότι δεν έχεις δίκιο ούτε παίρνω το μέρος του σέρβις.. Αλλά μπορεί πχ τους 50+ βαθμούς κελσίου στο μέταλλο να τους αντιλαμβάνεσαι εσύ πολύ καυτους ενώ κάποιος άλλος όχι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Θέλεις πριν από όλα να κατεβάσεις μια εφαρμογή πχ την CPU-Z και όταν καίει πολύ το κινητό να δεις κ να ανεβασεις κ ενα screenshot εδώ να δούμε τι θερμοκρασίες πιάνει? Δε λέω ότι δεν έχεις δίκιο ούτε παίρνω το μέρος του σέρβις.. Αλλά μπορεί πχ τους 50+ βαθμούς κελσίου στο μέταλλο να τους αντιλαμβάνεσαι εσύ πολύ καυτους ενώ κάποιος άλλος όχι... :) Το κινητό είναι ακόμα στο σέρβις, παρόλο που δεν βρήκαν κάτι. Τις εφαρμογές για τις θερμοκρασίες τις είχα κατεβάσει από την πρώτη μέρα, που κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν είμαι χαζή, ξέρω πότε ένα κινητό καίει και πότε όχι. 40-43 η μπαταρία για το τίποτα δεν το λες λίγο. Έχω μιλήσει με άτομο με το ίδιο κινητό, του οποίου με ελάχιστη χρήση, φβ, δεν ξεπερνάει ούτε τους 35. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ξερουμε πως δημιουργουμε φακελους στο αλμπουμ για τις φωτο...; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Το δημιουργεις απο τα "αρχεια" και εμφανίζεται στο αλμπουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Το δημιουργεις απο τα "αρχεια" και εμφανίζεται στο αλμπουμ Δεν γινετε....Δεν βρισκω πως.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Πας στην εφαρμογή "αρχεια", βρισκεις το φάκελο pictures,τον ανοίγεις,πάνω δεξιά στις τελιτσες και επιλεγεις " νεος φακελος" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Πας στην εφαρμογή "αρχεια", βρισκεις το φάκελο pictures,τον ανοίγεις,πάνω δεξιά στις τελιτσες και επιλεγεις " νεος φακελος" Ευχαριστω πολυ..τα καταφερα....τις ειχα χυμα....:O Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Παιδιάααα εσάς σε τι θερμοκρασίες φτάνει όταν βγάζετε selfies??? Εγώ κάηκα! 42%! :lol::lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts