Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχα λέω κι εγώ είναι δυνατόν :P Ευχαριστώ hasiotis_john για την βοήθεια.

Έχω αποφασίσει να περιμένω 1-2 μήνες ακόμα για να μαζέψω περισσότερα λεφτά και να αγοράσω το 10.5' αντί το 8.4' που σκεφτόμουνα αρχικά.

Εχει αναφερθει καπου αν θα παρει android L ??

Ναι, το Samsung Galaxy Tab S βρίσκεται στη λίστα της Samsung με τα κινητά και tablet τα οποία θα πάρουν το Android L. Το 2015 λογικά.

Edited by savvascy

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...σχεδόν στα διπλά εννοείς φυσικά... :)

Ημουν ετοιμος να σε ξαναματαδιορθωσω καθως θεωρουσα οτι οι τιμες που ειχα δει προ ημερων στο αμαζον θα ισχυαν περιπου και στην Ελλαδα, αλλα κανοντας ενα search στο σκρουτζ δεν το πιστευα. 900€ ??????!!! Για το 2??? Δεν μου ερχεται κατι σοβαρο να πω.

Καλησπέρα

Επανέρχομαι στο θέμα συμβατής θηκης για το tablet. έχει πάρει κανένας την ακόλουθη (νομίζω είναι η ίδια σε όλα):

http://www.eshopcy.com.cy/product?id=PER.211805

http://www.e-shop.gr/samsung-simple-cover-ef-dt800bb-for-galaxy-tab-s-105-t800-t805-black-p-PER.211805

http://mobilefan.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=101469

Είναι ποιοτική ή μάπα το καρπούζι;

επίσης, γνωρίζει κάποιος κάτι για τον παρακάτω προμηθευτή:

http://www.powerphone.gr/site/index.php?route=product/product&product_id=404

Είναι αξιοπιστος; (λόγω των 32 GB και του Snap που αναφέρει)

Θα καλύπτεται από εγγύηση από εδώ ή έστω αν σταλεί έξω;

παιδες, 2 ερωτησεις:

στη side bar δε μπορουμε να βαλουμε οποια εφαρμογη θελουμε?? και μετα να δουλευουμε και με 2 παραθυρα ανοιχτα? νομιζα πως μπορεις να το κανεις με ο,τι θες αλλα βλεπω οτι εχει περιορισμο στις εφαρμογες που δεχεται αρα και που μπορεις να δουλεψεις με την οθονη μιση μιση..

Επισης, στις φωτογραφιες, οταν παω ταξινομηση με τις πιο προσφατες, μου δειχνει και τις φωτογραφιες των επαφων απο viber κτλ..ακομα και τα εικονιδια..το κανει και το δικο σας?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Έχει παρατηρήσει κανείς να ζεσταίνεται το πίσω μέρος του tablet του (tab s 10.5 LTE) όταν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (στην περίπτωσή μου cosmote 4G) με απλή χρήση browsing? Σε wi-fi το φαινόμενο δεν είναι έντονο...

Εμένα ζεσταίνεται όταν χρησιμοποιώ το feedly κι ας είμαι σε wi-fi. Γενικά σε απαιτητικές λειτουργίες ζεσταίνεται πίσω, μιας και εκεί είναι το chipset. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα παράλογες θερμοκρασίες όμως

παιδες, 2 ερωτησεις:

στη side bar δε μπορουμε να βαλουμε οποια εφαρμογη θελουμε?? και μετα να δουλευουμε και με 2 παραθυρα ανοιχτα? νομιζα πως μπορεις να το κανεις με ο,τι θες αλλα βλεπω οτι εχει περιορισμο στις εφαρμογες που δεχεται αρα και που μπορεις να δουλεψεις με την οθονη μιση μιση..

Επισης, στις φωτογραφιες, οταν παω ταξινομηση με τις πιο προσφατες, μου δειχνει και τις φωτογραφιες των επαφων απο viber κτλ..ακομα και τα εικονιδια..το κανει και το δικο σας?

Στο side bar από ότι έχω δει μπαίνουν αυτόματα όσες εφαρμογές υποστηρίζουν (ή υποστηρίζονται, δεν ξέρω σίγουρα) τη λειτουργία. Οπότε γενικά δεν μπορεις να βάλεις ότι θες. Είναι αρκετές αυτές που έχει σε εμένα, ποιές εφαρμογές δεν είδες;

Αυτό με τις φωτογραφίες το κάνει και σε μένα, μιας και είναι θέμα με το συγχρονισμό. Και από τις επαφές στο facebook μου το έχει κάνει αυτό. Ωστόσο επειδή δεν ασχολούμαι με φωτογραφίες στο tablet δεν έχω ψάξει να δω αν φιλτράρονται ώστε να μην τις βλέπεις.

Edited by ijojoba
αποφυγή διπλού post

παιδες, 2 ερωτησεις:

Η εφαρμογή galery εμφανίζει τις φωτογραφίες από όλους τους φακέλους του tablet. Αν θες, που λογικό είναι, να μην εμφανίζονται οι φωτογραφίες από κάποιο φάκελο, π.χ. του viber, απλά βάλε ένα κενό text αρχείο με όνομα .nomedia στο φάκελο αυτό, κάνε επανεκκίνηση της εφαρμογής galery και δεν θα ξαναεμφανιστούν οι φώτο.... :-)

Η εφαρμογή galery εμφανίζει τις φωτογραφίες από όλους τους φακέλους του tablet. Αν θες, που λογικό είναι, να μην εμφανίζονται οι φωτογραφίες από κάποιο φάκελο, π.χ. του viber, απλά βάλε ένα κενό text αρχείο με όνομα .nomedia στο φάκελο αυτό, κάνε επανεκκίνηση της εφαρμογής galery και δεν θα ξαναεμφανιστούν οι φώτο.... :-)

επειδη κατι αντιστοιχο εχει συμβει με τα σονυ πριν λιγο καιρο με μια αναβαθμιση που ειχε δωσει στα αλμπουμ, δε νομιζω οτι ειναι λογικο να σου εμφανιζει εικονιδια εφαρμογω οπως του swarm, τις φωτογραφιες προφιλ των φιλων σου και ο,τι αλλο thumbnail κατεβαζει..

Ποτε καμια συσκευη δεν το εκανε, και οταν εγινε κραζαμε ολοι την σονυ γιατι ηταν τραγικο να εχεις χιλιαδες εικονιδια πολλες φορες να σου χαλανε το gallery.. ουτε το να καθεσαι να ψαχνεις φακελους συστηματος για noname ειναι λογικο..

Οποτε αν το κανουν ολα τα samsung αυτο να ξερω να μπω στη διαδικασια, αν το κανει μονο το ταμπλετ τωρα να το αφησω μπας και το φτιαξουν με κανα update..

Προφανως ψαχνω φωτογραφιες απο φακελους πλεον, θελω και στο χυμα να μου δειχνει μονο φωτογραφιες που εχω περασει εγω ή που εχω τραβηξει, οχι ο,τι αρχειο υπαρχει σε μορφη εικονας..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Το tab s 10,5 είναι καλύτερο από το note pro 12,2?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5945&idPhone2=6235

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

παιδες, 2 ερωτησεις:

εάν είσαι root βάζεις οποίο προγράμματα θέλεις στην side bar !!!

εάν είσαι root βάζεις οποίο προγράμματα θέλεις στην side bar !!!

οχι δεν ειμαι, ειδικα με knox δε ρισκαρω..

κλασσικες μαλ#$%#$ες της samsung δηλαδη , σου δινει μια λειτουργια πετσοκομενη και χωρις λογο..

Καλησπέρα

Επανέρχομαι στο θέμα συμβατής θηκης για το tablet. έχει πάρει κανένας την ακόλουθη (νομίζω είναι η ίδια σε όλα):

http://www.eshopcy.com.cy/product?id=PER.211805

http://www.e-shop.gr/samsung-simple-cover-ef-dt800bb-for-galaxy-tab-s-105-t800-t805-black-p-PER.211805

http://mobilefan.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=101469

Είναι ποιοτική ή μάπα το καρπούζι;

επίσης, γνωρίζει κάποιος κάτι για τον παρακάτω προμηθευτή:

http://www.powerphone.gr/site/index.php?route=product/product&product_id=404

Είναι αξιοπιστος; (λόγω των 32 GB και του Snap που αναφέρει)

Θα καλύπτεται από εγγύηση από εδώ ή έστω αν σταλεί έξω;

32 gb και snapdragon; Πολύ περίεργο...

Ναι υπάρχει φίλε, αλλά είναι σίγουρα από Αμερική ή Σιγκαπούρη .... ή τριγύρω!! :lol: Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι Ευρωπαϊκό μοντέλο! Αν κοιτάξεις το site έχει αρκετές κινεζοσυσκευές, γι' αυτό και φαντάζομαι πως έφεραν το παραπάνω που μάλλον θα θέλει και αντάπτορα για την πρίζα! Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το κατάστημα να ρωτήσω για σιγουριά , αλλά δεν σήκωναν το τηλέφωνο!

παιδια πουλησα το ipad και ετοιμαζομαι να παρω το tab s 10,5 απο πλαισιο με το πληκτρολογιο 549.εχω διαβασει για προβληματα λαγκ και εχω τρομοκρατηθει.εσεις που το εχετε τι μ προτεινετε?
Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!:

παιδια πουλησα το ipad και ετοιμαζομαι να παρω το tab s 10,5 απο πλαισιο με το πληκτρολογιο 549.εχω διαβασει για προβληματα λαγκ και εχω τρομοκρατηθει.εσεις που το εχετε τι μ προτεινετε?

Κανενα λαγκ ή υπερθερμανση μεσα σε 2 εβδομαδες. Αλλα χωρις καθολου παιχνιδια.

εξαρταται πως το αντιλαμβανεσαι..εγω που εχω για κινητο το Ζ1compact αντιλαμβανομαι πολυ λαγκ, οχι οτι ειναι αργο..δεν ειναι το ιδιο..

απλα τρωει σκαλωματα που φαινονται οτι ειναι θεματα του επεξεργαστη..Προσωπικα αν επαιρνα τωρα θα επαιρνα ενα Ζ3c tablet και θα εβρισκα απο ebay ενα πληκτρολογιο-θηκη..Σιγουρα ειναι ωραιο το σετακι της samsung αλλα 1ον το ταμπλετ δεν ειναι τοσο καλο στην αποκριση οσο θα επρεπε, 2ον το μενου της samsung ειναι τραγικο 4 καρτελες για να ψαχνεσαι, δεν ξερω αλλα στο σονυ που τα εχει ολα μαζεμενα μου φαινεται πολυ πιο ευκολο και απλο..3ον στα μισα features εχει ηλιθιους περιορισμους..πχ στη sidebar δε μπορεις να βαλεις οποιες εφαρμογες θες..ή στην εξοικονομηση ενεργειας δεν εχω βρει ακομα τροπο να διαλεγω εγω τι θα κοβω και ποσο και απο ποιο ποσοστο μπαταριας και κατω θα ενεργοποιειται..πραγματα τουλαχιστον αστεια για τα sony που μπορει να εχουν απλο και βαρετο μενου, οπως ολα αυτα τα κανεις πανευκολα..Αυτα με βαση την συγκριση που μπορω να κανω με ο,τι αλλο χρησιμοποιω..

Κατα ταλλα εχει οθοναρα και καλα bezel, συν το παχος που μαζι με το πληκτρολογιο ειναι και παλι μικρο...

Ομως ναι, αν ειχα την δυνατοτητα να το αλλαξω με ενα Ζ3 θα το εκανα..(και δεν εχω ριξει παιχνιδια μεσα, για δουλειες γραφειου το εχω με 10 εφαρμογες)

Edited by Nikos_Mpl

Για αυτό και ετοιμάζεται refresh με τον exynos 5433 που φοράει το Note 4 όπου σίγουρα θα καλυτερέψουν τα πράγματα

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δυστυχώς δεν υπάρχει tab S στην Ευρώπη με τον snapdragon! Όλα φοράνε τον Exynos!

Πρώτα έχουν σειρά τα Nexus ( Nexus 6, 9 , κτλ) και μετά εμείς οι κοινοί θνητοί! :p

Στις αρχές του 15 να το περιμένεις, εκτός και αν μας κάνει κάποιο Χριστουγεννιάτικο δώρο η Samsung που δε το νομίζω!

Βασικά το προτιμώ λίγο αργότερα και να έχουν κάνει καλή δουλειά, παρά νωρίτερα/βιαστικά και να είναι γεμάτο σφάλματα και ελλείψεις!

Ρωταω γιατι θελω να αλλαξω το Air που εχω,και αρα,ή θα παρω το Air 2,ή το αναβαθμισμενο Tab S.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ρωταω γιατι θελω να αλλαξω το Air που εχω,και αρα,ή θα παρω το Air 2,ή το αναβαθμισμενο Tab S.

Μην το περιμένεις μέσα στο 14.

Λογικά το πρώτο τρίμηνο του 15.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω αυτή την κάρτα μνήμης:

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-sg64d-eu-64gb-sdxc-pro-class-10-p-PER.576928.

Θα την σηκώσει το tablet ή θα τα παίξει;Μήπως την έχει κανείς;

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω αυτή την κάρτα μνήμης:

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-sg64d-eu-64gb-sdxc-pro-class-10-p-PER.576928.

Θα την σηκώσει το tablet ή θα τα παίξει;Μήπως την έχει κανείς;

πηρα την αντιστοιχη evo (27 ευρω) και θα την εχω σε 15 μερες..αν θες να περιμενεις..

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω και εννοειται ότι θα περιμένω εντυπωσεις. όσο να ναι αλλο να βλεπεις φωτογραφιες και άλλο στην πράξη!

απο οτι είδα πάντως αυτη που παρήγγειλες ειναι το ιδιο ποιοτικη, και σε ποικιλια χρωματων.

οπως ειχα πει, παρελαβα αυτη τη θηκη χθες:

http://www.ebay.com/itm/291239985960?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=590392404605&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

μεχρι στιγμης αψογη, στηριζεται στις 2 τρυπες που εχει πισω το ταμπλετ και ειναι σαν κουμπακια που μπαινουν μεσα..

Το κουτι της εγγραφε samsung και γενικα ειναι σαν γνησια..η ποιοτητα της ειναι πολυ καλη, δεν ξερω πως ειναι η αντιστοιχη γνησια..αλλα με 15 ευρω καθαρισα..το ταμπελτ στεκεται σε 3 θεσεις, πολυ ψηλη γωνια, μετρια και πολυ χαμηλη, και μονο πλαγια..δεν περιστρεφεται κτλ..

Ειναι ομως πολυ πρακτικη και λεπτη, και αν εχεις και το πληκτρολογιο μαζι ειναι τελειο να στεκεται σε ενα σημειο το ταμπλετ και να αραζεις με το πληκτρολογιο μονο και να γραφεις..θεωρω πως και αυτες που ρωτουσες ειναι στο ιδιο στυλ..Οσο αφορα το χρωμα, την πηρα στο καφε σαν το ταμπλετ γιατι λευκο θα λερωνει, ομως ισως να επαιρνα και λευκη τωρα

πηρα την αντιστοιχη evo (27 ευρω) και θα την εχω σε 15 μερες..αν θες να περιμενεις..

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οπως ειχα πει, παρελαβα αυτη τη θηκη χθες:

http://www.ebay.com/itm/291239985960?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=590392404605&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

μεχρι στιγμης αψογη, στηριζεται στις 2 τρυπες που εχει πισω το ταμπλετ και ειναι σαν κουμπακια που μπαινουν μεσα..

Το κουτι της εγγραφε samsung και γενικα ειναι σαν γνησια..η ποιοτητα της ειναι πολυ καλη, δεν ξερω πως ειναι η αντιστοιχη γνησια..αλλα με 15 ευρω καθαρισα..το ταμπελτ στεκεται σε 3 θεσεις, πολυ ψηλη γωνια, μετρια και πολυ χαμηλη, και μονο πλαγια..δεν περιστρεφεται κτλ..

Ειναι ομως πολυ πρακτικη και λεπτη, και αν εχεις και το πληκτρολογιο μαζι ειναι τελειο να στεκεται σε ενα σημειο το ταμπλετ και να αραζεις με το πληκτρολογιο μονο και να γραφεις..θεωρω πως και αυτες που ρωτουσες ειναι στο ιδιο στυλ..Οσο αφορα το χρωμα, την πηρα στο καφε σαν το ταμπλετ γιατι λευκο θα λερωνει, ομως ισως να επαιρνα και λευκη τωρα

Φίλε μου αυτή ακριβώς παρήγγειλα κι εγώ την Τετάρτη σε καφέ χρώμα!!! Χαίρομαι πολύ για τα θετικά σχόλια ππυ γράφεις.

• Administrators
Για αυτό και ετοιμάζεται refresh με τον exynos 5433 που φοράει το Note 4 όπου σίγουρα θα καλυτερέψουν τα πράγματα

Όχι, δεν είναι θέμα hardware χαρακτηριστικών, το hardware είναι πολύ δυνατό και δεν δικαιολογείται τέτοιο lag. Προφανώς είναι θέμα software και ότι επεξεργαστή να φορέσει η συσκευή, αν δεν γίνει optimize το περιβάλλον της samsung δεν πρόκειται να δεις βελτίωση.

Modpic.gif

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"