kast1727 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ναι αυτο εννοω. Για δοκιμασε, σε μια εφαρμογη, σε μια απο τις 2 πανω γωνιες της οθονης, να "συρεις" τη γωνια προς το κεντρο της οθονης. Κυριως απο περιεργεια ρωταω βεβαια, καθως απ οτι διαβαζω η στοκ ΜΜ εχει τα ιδια λαγκς με την στοκ λολιποπ. Με βλεπω να περιμενω μεχρι να βγουν οι καστομ ΜΜ.οχι δεν γίνεται το επιβεβαιώνω και πάλι, δοκίμασα να το σύρω από την γωνία του μπλε περιγράμματος της ανοικτής εφαρμογής αλλά τίποτα Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) μου ήρθε οτα χθες η 6.0.1 στο t800 10.1 wifi....με μια πρόχειρη ματιά δεν είδα και τίποτα τρομερό....ειναι γαλλική έκδοση. κι επιβεβαιώνω...no resize windows! αθάνατη samsung....??? Edited September 14, 2016 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 SOS....πήγα να περάσω την 6 μέσω Odin και έβγαλε failed, και τώρα δε το αναγνωρίζει ούτε στο smart switch αλλά ούτε στο kies για να γίνει επαναφορά...τι να κάνω ? Μου λέει η εγκατάσταση του firmware δεν έγινε και να το συνδέσω στο kies για να κάνω recover και στο smart switch μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το βάλω σε download mode αλλά πάλι βγάζει failed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Καλημέρα σε όλους... το ταμπλετ έχει αρχίσει εδώ και καιρό να μου βγάζει μήνυμα ότι βρέθηκε νεα κάρτα σιμ και να κάνω επανεκκίνηση... αν δεν κάνω εννοείται ότι δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις ούτε να κάνω. Έχω βγάλει την κάρτα και την έχω ξαναβάλει μερικές φορές, δεν δείχνει να μην πατάει καλά ή να έχει θέμα η σιμ. Ποτέ δεν είχε θέμα και έχει κάνα μήνα που το κάνει αυτό. Έχει συμβεί σε κανέναν και πως το αντιμετωπίζουμε; Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Αρχικά δοκίμασε μία άλλη sim να δεις εάν συνεχίζει να στο κάνει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Αρχικά δοκίμασε μία άλλη sim να δεις εάν συνεχίζει να στο κάνει. Οκ.. θα το διαβιβάσω(είναι της γυναίκας) να κάνει την αλλαγή. Το κακό είναι ότι το κάνει 1 φορά την μέρα άντε 2...αλλά είναι και μέρες που δεν το κάνει καθόλου.Και αλλαγή τόσο καιρό με τις σιμ είναι μπέρδεμα. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Στο μοντέλο κύριοι 4g έχει βγει ΟΤΑ σε 6; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Στο μοντέλο κύριοι 4g έχει βγει ΟΤΑ σε 6; Εγώ την έκανα την Κυριακή την αναβάθμιση και σταμάτησε και ένα θέμα που είχε με την μη αναγνώριση της σιμ. Έπρεπε να το βάλω να ψάξει για αναβάθμιση γιατί από μόνο του ενώ το είχα στο αυτόματο δεν την είχε βρει. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Για το 10.5 LTE εχει βγει εδω και καιρο. Για το 8.4 LTE βγηκε σημερα. Για πολλες χωρες αλλα οχι για την Ελλαδα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Εγώ την έκανα την Κυριακή την αναβάθμιση και σταμάτησε και ένα θέμα που είχε με την μη αναγνώριση της σιμ. Έπρεπε να το βάλω να ψάξει για αναβάθμιση γιατί από μόνο του ενώ το είχα στο αυτόματο δεν την είχε βρει. Εντάξει φίλτατε, θα το τσεκάρω και εγω σε λιγο να δω... Κάποια διαφορά είδες γιατί εγώ με λίγες μέρες χρήσεις αποκλείεται να καταλάβω!! Edit: Δεν μου βγάζει τίποτα ακόμα... Edited October 5, 2016 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Εντάξει φίλτατε, θα το τσεκάρω και εγω σε λιγο να δω... Κάποια διαφορά είδες γιατί εγώ με λίγες μέρες χρήσεις αποκλείεται να καταλάβω!! Edit: Δεν μου βγάζει τίποτα ακόμα... Έχει δίκιο το παιδί που έγραψε ποιο πάνω ότι δεν βγήκε.. Εγώ σαν ανυπομονος όταν βγήκε η λολι πέρασα κάποια ξένη έκδοση Ευρωπαϊκή με τον τρόπο που είχαν πει τα παιδιά εδώ στο φόρουμ... όταν είπε ο φίλος ποιο πάνω ότι δεν έχει βγει σκέφτηκα ότι κάνει λάθος και μετά θυμήθηκα ότι είχα κατεβάσει άλλη ρομ που όμως έχει και Ελληνικά. Υπομονή λοιπόν.. από διαφορά δεν έχω να σου πω πολλά γιατί το έχει η γυναίκα μου όποτε καταλαβαίνεις.. το μόνο σίγουρο είναι ότι λύθηκε το πρόβλημα που είχε να "χάνει την σιμ", πρόβλημα που έδειχνε hardware αλλά τελικά ήταν software. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Εβαλα την Iron Rom MM. Αν και την δουλεψα μολις 7 ωρες, ειναι πολυ γρηγορη, χωρις κανενα bug μεχρι τωρα, και με καλυτερο bluetooth απο τις custom Lolipop που ειχα προηγουμενα. Το κερασακι στην τουρτα ειναι τα 5 εικονιδια-συντομευσεις στη lockscreen. Μου γλιτωνει 1 sec και εκνευρισμο καθε φορα που ανοιγω το ταμπλετ. Μπρανο στον dev!! Αν ξερετε καποια custom note4f rom με συντομευσεις στη lockscreen, παρακαλω αναφερετε. Ειναι ο μοναδικος λογος να ρουταρω το στοκ ακομα νοτε4 μου. Edit: Μολις ανακαλυψα οτι δεν εχει resizable windows. Εχει βεβαια multiwindow mode, αλλα δεν ειναι το ιδιο. Ελπιζω σε update αλλιως ψαχνω αλλη ρομ. Edited October 12, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μολις ηρθε ειδοποιηση και κατεβαζω 6.0.1 official περιπου 867 mb αν θυμαμαι.Σε 8,4 απλο. Για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μολις ηρθε ειδοποιηση και κατεβαζω 6.0.1 official περιπου 867 mb αν θυμαμαι.Σε 8,4 απλο. Για να δουμε. Αναμένουμε εντυπώσεις... Ελληνικό το S;;; Το 8.4 ή το 10. 5; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ελληνικο απο wind.Σε 8.4 απλο ειπαμε.Τωρα απο εντυπωσεις τι να σου πω. Μεχρι στιγμης καλα παει.Δεν βλεπω σκαλωματα.Το μονο που με χαλασε ειναι οτι πια δεν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες κλπ στην sd καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ελληνικο απο wind.Σε 8.4 απλο ειπαμε.Τωρα απο εντυπωσεις τι να σου πω. Μεχρι στιγμης καλα παει.Δεν βλεπω σκαλωματα.Το μονο που με χαλασε ειναι οτι πια δεν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες κλπ στην sd καρτα. Ωπαααα... Αυτό με τις εφαρμογές δεν μου αρέσει.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Παιδιά δυστυχώς το ταμπλετ βούτηξε και έσπασε η οθόνη! (Εχω το 8.4 wifi)Ξέρει κανείς service και τιμή? Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ωπαααα... Αυτό με τις εφαρμογές δεν μου αρέσει.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εγώ πήρα την 6.0.1 και έχει μετακινηση εφαρμογών κανονικά, πρεπει να μπεις από τις ρυθμισεις μεσα στην εφαρμογή. Γενικά ελάχιστα ποιο γρήγορο έχει γίνει αν και δεν είχα ποτέ ιδιαίτερα παράπονα για τη χρήση που του κάνω. Είναι το 8.4 WiFi νομίζω πολωνικο απο skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Αποφάσιστε τι γίνεται γιατί εγώ ακόμα να τσεκάρω για το αν έχει έρθει κι όλας αναβάθμιση.... ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Αποφάσιστε τι γίνεται γιατί εγώ ακόμα να τσεκάρω για το αν έχει έρθει κι όλας αναβάθμιση.... ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Γίνεται σε καποιες εφαρμογές, οχι σε όλες, μαλλον έχει να κάνει με τις δυνατότητες καθε εφαρμογής, σαν δυνατότητα υπάρχει ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Γράφει κάπου την διαδικασία για το root του Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE; Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Κατεβάζω και εγώ το Android 6 στο Samsung Tab S 10.5 WiFi ! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Εμένα μέσω ΟΤΑ δεν έχει βγάλει τίποτα ακόμα.... LTE έκδοση... Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Τρομακτικές διαφορές σε εμένα. Σαν να αγόρασα καινούριο tablet! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Εμένα μέσω ΟΤΑ δεν έχει βγάλει τίποτα ακόμα.... LTE έκδοση... Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι σε μένα τίποτα ακόμα και το κοιτάζω κάθε μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts