sonakiasfun Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Lollipop πότε θα δούμε ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σύμφωνα με κάτι site που είχα δει (δεν έχω πρόχειρα links) τέλη Μάρτη με αρχές Απρίλη. Βέβαια αυτές οι ημερομηνίες πως μεταφράζονται για Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σύμφωνα με κάτι site που είχα δει (δεν έχω πρόχειρα links) τέλη Μάρτη με αρχές Απρίλη. Βέβαια αυτές οι ημερομηνίες πως μεταφράζονται για Ελλάδα... απλά ..από Σεπτέμβριο..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους χτες αγόρασα ένα samsung keyboard to bkb 10 και δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω την γλώσσα στο φυσικό πληκτρολόγιο, ενώ έχει αγγλικά και ελληνικά με το πλήκτρο lang δείχνει ότι μου την αλλάζει την γλώσσα, αλλά δεν την αλλάζει από το φυσικό πληκτρολόγιο την αλλάζει από το samsung keyboard. Ξέρει κανείς τι παίζει ? Διάβασα όλο το forum τα δοκίμασα όλα ctrl+lang ctrl+space αλλά τίποτα αλλάζει μόνο το default. Το δοκίμασα και στο note 4 με lolilop και κει τα ίδια κάνει... Μόνο αυτο δεν δοκίμασα το External Keyboard Helper Pro λέτε να κάνω την δουλειά με αυτό ? Edited March 12, 2015 by makismakis2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μόλις μου εγκατέστησε 115mb update,ξέρει κανείς τι διορθώνει και καλά; Δεν ανέφερε λεπτομέρειες την ώρα της εγκατάστασης Η μόνη διαφορά που είδα εγώ είναι ότι σταμάτησε να βγάζει σε κάθε reboot το μήνυμα για την προσάρτηση της κάρτας sd.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παίδες επέστρεψε το tablet απο το service λόγω μπαταρίας. Εγινε αλλαγή μπαταρίας και μέχρι στιγμής καλα φαίνονται τα πράγματα, 75% με 1.30 περίπου ώρα οθόνη. Να πω εδώ ότι δεν το πήγα στο κεντρικό service, αλλα σε ενα απο αυτα που λεει εξουσιοδοτημενα στο site της samsung.Το πήγα δευτερα μεσημερι και Τετάρτη ήταν έτοιμο. Άψογη εξυπηρέτηση Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ποσο σου πηγε ? τιμουλα ? και που το πηγες ακριβως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ήταν εντός εγγύησης φίλε μου, δεν πλήρωσα τίποτα. Το πήγα στη τελκα επε, ΠΑΤΗΣΙΩΝ 348 ΚΑΙ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 2Α. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Lollipop πότε θα δούμε ρε παιδιά; Είμαστε ήδη πάντως στην version 5.1 ! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Εγώ στην πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 4 ωρες σχεδον με οθονη και σημερα το πηγα στο σερβις και μου ειπαν οτι ειναι ενταξει το ταμπλετ, απλα έκαναν μια αναβάθμιση,μεχρι στιγμής δε βλέπω κάτι διαφορετικό.Δεν ξέρω αν οι 4 ωρες ειναι καλα με WiFi μονιμως ανοικτο και σερφαρισμα στο ίντερνετ μονο και κανένα μισάωρο YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Lollipop πότε θα δούμε ρε παιδιά; Απ ότι είδα κάπου μάλλον Απρίλιο - Μάϊο ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ στην πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 4 ωρες σχεδον με οθονη και σημερα το πηγα στο σερβις και μου ειπαν οτι ειναι ενταξει το ταμπλετ, απλα έκαναν μια αναβάθμιση,μεχρι στιγμής δε βλέπω κάτι διαφορετικό.Δεν ξέρω αν οι 4 ωρες ειναι καλα με WiFi μονιμως ανοικτο και σερφαρισμα στο ίντερνετ μονο και κανένα μισάωρο YouTube Σου κάνει τίποτα απότομες πτώσεις η μπαταρία? Αν το σβησεις και το βαλεις για φορτιση σου ξεκινάει(η φόρτιση) από το ποσοστό που είχε όταν το εκλεισες? Η παραπάνω? Θα βάλω και εγώ εντυπώσεις μετά απ μερικές φορτίσεις γιατί στην ουσία τώρα θα δω τι γίνεται πραγματικά, το δικό μου είχε πρόβλημα από όταν το είχα πάρει Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Οταν πηγε κατω απο 20% επεφτε γρηγορα...μετα εκλεισε στο 0 και οταν πηγα να το βαλω να φορτισει εγραψε 19% και το ανοιξα και ελεγε 19% ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο μενου της μπαταριας στην οθονη ποσο θα πρέπει να με βγαζει αν ειμαι συνεχεια σε wifi και στο ιντερνετ?sorry για τις ερωτησεις αλλα προσπαθω να βγαλω ακρη αν έχει πρόβλημα η μπαταρία η με δουλευουν στο σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Οταν πηγε κατω απο 20% επεφτε γρηγορα...μετα εκλεισε στο 0 και οταν πηγα να το βαλω να φορτισει εγραψε 19% και το ανοιξα και ελεγε 19% ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο μενου της μπαταριας στην οθονη ποσο θα πρέπει να με βγαζει αν ειμαι συνεχεια σε wifi και στο ιντερνετ?sorry για τις ερωτησεις αλλα προσπαθω να βγαλω ακρη αν έχει πρόβλημα η μπαταρία η με δουλευουν στο σερβις Και εμενα ετσι μου εκανε μετα τπ 20 επεφτε με άλματα. Απτο 20 στο 15 πχ και μετα στο 6.Όπως επίσης και αυτό που είπες όταντο έβαζα σβηστο για να φορτίσει. Για αυτή τη συμπεριφορά στο σέρβις στα άνω πατησια μου είπαν ότι η μπαταρια είχε πρόβλημα και αλλαχθηκε.δεν έχω κανει πλήρη αποφορτιση ακομη για να σου πω λεπτομέρειες. Κατέβασε αν θες το advanced battery calibrator (έτσι νομίζω λέγεται) κάνε ενα calibration τη μπαταρία και αν δεις οτι μετα το 20 σου κάνει τα ιδια, οπως επισης αν κανει τα ίδια στο κλείσιμο θα ελεγα πηγαινε το στο σέρβις. Εκει πάντως στα ανω πατησια ηταν πολύ εξυπηρετικοι και γρηγοροι. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Είμαστε ήδη πάντως στην version 5.1 ! Στα smartphone.Στα tablet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Για προστασία οθόνης έχει βάλει κανείς τίποτα? Αξίζει το tempered glass για ταμπλετ ή τζάμπα λεφτά? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλημέρα σε όλους χτες αγόρασα ένα samsung keyboard to bkb 10 και δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω την γλώσσα στο φυσικό πληκτρολόγιο, ενώ έχει αγγλικά και ελληνικά με το πλήκτρο lang δείχνει ότι μου την αλλάζει την γλώσσα, αλλά δεν την αλλάζει από το φυσικό πληκτρολόγιο την αλλάζει από το samsung keyboard. Ξέρει κανείς τι παίζει ? Διάβασα όλο το forum τα δοκίμασα όλα ctrl+lang ctrl+space αλλά τίποτα αλλάζει μόνο το default. Το δοκίμασα και στο note 4 με lolilop και κει τα ίδια κάνει... Μόνο αυτο δεν δοκίμασα το External Keyboard Helper Pro λέτε να κάνω την δουλειά με αυτό ? To έλυσα τελικά το πρόβλημα, αγόρασα το External Keyboard Helper Pro και γυρνάει κανονικά τώρα την γλώσσα με ctrl+space χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για προστασία οθόνης έχει βάλει κανείς τίποτα? Αξίζει το tempered glass για ταμπλετ ή τζάμπα λεφτά? Το tempered glass είναι καλό αν σου πέσει κάτω το λαπτοπ με την οθόνη να σπάσει αυτό και όχι η οθόνη. Απλά είναι ακριβό. Από προστασία σαφώς και είναι καλύτερο από κάποια ζελατίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ναι φίλε μου την διαφορά τους την ξέρω. Έχω βάλει στο κινητό και τα 2. Αναρωτιέμαι αν αξίζει στο tablet και πόσοι εδώ μέσα έχουν βάλει. Στο κινητό ας πούμε θεωρώ πως είναι απαραίτητη γιατί αυτό μπαίνει σε τσέπες, θήκες και γενικά έχει διαφορετική μεταχείρηση. Στο τάμπλετ όμως? Είναι τόσο απαραίτητη η προστασία της οθόνης? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγω φιλε μου προσωπικα εχω ζελατίνα και στο ταμπλετ και στο νοτε 4 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδια ποση ωρα κανει να σας φορτισει το tablet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Κατεβαζεις το phone info απ το play το phone info σκετο η το samsung phone info? και που ακριβως βρισκουμε ποσες φορτισης εχει κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά επέστρεψε το tablet (8.4 wifi) απο το service λόγω μπαταριας,η οποια επιτελους δειχνει τα δοντια της.απο το 100% μέχρι να σβήσει 6.30 ώρες. Ευελπιστω σε βελτιωση σε επομενες φορτισεις.Screenshot δυστυχωςδεν εχω γιατι μου ειχε σβήσει τελείως. Επιφυλασσομαιγια επομενες αποφορτισεις. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Ποσο καιρο έχει εγγυηση η μπαταρια; απο ποτε το εχεισ εσυ;επισησ επειδη ειναι απο δωρο και δν εχω αποδειξη ξερετεαν θα εχω προβλημα; Edited March 15, 2015 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Η μπαταρία εχει εγγυηση 6 μηνες.το εχω περιπου ενα μηνα φιλε μου αλλα ειχε προβλημα εξ αρχης.Χρειαζεσαι αποδειξη η τιμολογιο για να μπορεσεις να αποδειξεις ποσο καιρο το εχεις. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 6 ωρες και 30 λεπτα οθονη σου κρατησε δηλαδη?Με τι χρηση του εκανες?Εμενα κραταει οθονη για wifi και ιντερνετ μονο,περιπου 4 ωρες...Αυριο θα το παω για αντικατασταση μπαταριας,δεν ειχαν στο σερβις την Παρασκευη και μου ειπαν ναα το παω Δευτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 παιδια ποση ωρα θελει να παει η μπαταρια στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts