Nikos_Mpl Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 ευχαριστω πολυ τοσο εσενα alex οσο και σενα αεροπορε!δυο συμβουλες θα ηθελα..8.4 ιντσες ή 10.5?την προσωπικη σας γνωμη!και κατι ακομα ολοι για αυτο του xbmc ή kodi (genesis) μου λενε..ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ..υπαρχει καποιο βιντεο στο youtube ή καποιο γραπτο αρθρο που να γραφει 1,2,3,4 βηματα που πρεπει να κανω με το android tablet ωστε να το εγκαταστησω σαν αρχαρια που ειμαι??μονο για android με νοιαζει!!Σας ευχαριστω τοσο πολυ παιδια!!να ειστε παντα καλα ! Το θεμα των ιντσων ειναι πολυ σχετικο. για μενα οι 10.5 αξιζουν μονο αν θες να διαβαζεις πολυ και οι 8,4" σε κουραζουν..Αλλα επειδη και εγω για 10,5" πηγαινα, μολις τα ειδα απο κοντα καταλαβα οτι το πιο πρακτικο στο κουβαλημα ειναι το 8,4" το οποιο μπαινει ακομα και σε τσεπη μπουφαν, και ειναι ιδανικο..Εχεις μια καλη οθονη για τα παντα, και το κουβαλας ανετα χωρις αγχος. Δεν ξερω τι χρηση κανεις, προσωπικα εχω δει ταινιες και στο κινητο στις 4,6", οποτε και στις 8,4" μια χαρα βλεπω, αλλα ειναι αλλοι που θελουν 10" για να δουν, αλλιως τους ενοχλει πχ. Εμενα προτεραιοτητα ειναι η ευχρηστια. Για 10" θα προτιμουσα το λαπτοπ καθως τις δουλειες που κανεις στον υπολογιστη δεν τις κανεις στο ταμπλετ, τουλαχιστον με την ιδια ευκολια, οποτε αν ειναι να κουβαλαω κατι που θα με δυσκολεψει, προτιμω ναναι λαπτοπ, τα οποια ειναι λεπτα και μαζεμενα πλεον. Κατα τα αλλα η επιλογη ειναι δικη σου. Οσο για το lag, με τις ρυθμισεις που προτεινε ενας φιλος πριν λιγες μερες εδω, ειδα διαφορα..Εχει μειωθει πολυ. Δεν θυμαμαι τις ρυθμισεις, αν μπορεις ψαξε λιγο πισω. Δεν ειναι αργο το ταμπλετ, ουτε αδυναμο, ομως οταν ανοιγεις πολλα αρχιζει και λαγκαρει, αλλο αυτο και αλλο το αργο..Ενα παιχνιδι θα το φορτωσει ανετα, μια ταινια το ιδιο, αλλα αν πατησεις το κεντρικο κουμπι να πεσουν ολα, να ανοιξεις fb κτλ βλεπεις οτι δυσκολευεται, δεν το ριχνει/ανοιγει ακαριαια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 ευχαριστω πολυ τοσο εσενα alex οσο και σενα αεροπορε!δυο συμβουλες θα ηθελα..8.4 ιντσες ή 10.5?την προσωπικη σας γνωμη!και κατι ακομα ολοι για αυτο του xbmc ή kodi (genesis) μου λενε..ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ..υπαρχει καποιο βιντεο στο youtube ή καποιο γραπτο αρθρο που να γραφει 1,2,3,4 βηματα που πρεπει να κανω με το android tablet ωστε να το εγκαταστησω σαν αρχαρια που ειμαι??μονο για android με νοιαζει!!Σας ευχαριστω τοσο πολυ παιδια!!να ειστε παντα καλα ! Για media το 10.5 (μην παρεξηγηθώ δεν έχω το ταμπλετ,έχω το note 10.1 2014 lte) kodi και lamda ...το Genesis ..hellenic tv υπάρχουν πολλά XBMC GREECE: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFvYpwQyqjVLIKqDmnGZ1fl_z6bDO_CAQ δες πως ... μάθε πως κάνεις εγκατάσταση χειροκίνητα (zip addon ) εάν δεν κατάλαβες στείλε μου pm να σου πω ποια addon χρειάζεσαι ...(κάνε εγκατάσταση το superrepo ..τα περιέχει σχεδόν όλα https://superrepo.org/get-started/ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλησπέρα. Εχω μια "περίεργη" ίσως για κάποιους ερώτηση που ελπίζω να μην είναι off-topic. Το budget φτάνει μέχρι τα 300. Οι απαιτήσεις είναι ιντερνετικό διάβασμα είτε σε browser είτε σε pdf και ίσως κάποια επεξεργασία εγγράφου. Από εκεί και πέρα κλασσική android χρήση. Το δίλημμά μου είναι το εξής: Galaxy tab S 8.4 ή Galaxy tab PRO 10.1? Θεωρώ πως το S ως νεώτερο είναι και ελαφρώς ανώτερο σωστά? Από την άλλη αναμφίβολλα στην επεξεργασία word/excel/power point το PRO είναι πιο εύχρηστο. Οπότε μάλλον ρωτάω, αν θα με πεδέψει το 8.4 προτίστως στο διάβασμα και αν το χρησιμοποιεί κάποιος και ως μια συμπληρωματική συσκευή του οικιακού PC για μια λύση λίγων ωρών on the go π.χ. στην βιβλιοθήκη δουλεύοντας με το Hancom Office. Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 @melpomina, Αν σε παιρνει χρηματικα προτιμησε το 10.5, αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του ενω ο επιπλεον ογκος ειναι κατα τη γνωμη μου αμελητεος μιας και το ταμπλετ ειναι εξαιρετικα λεπτο και με μικρα περιθωρια γυρω απο την οθονη. @femiros, το ιδιο θα συνιστουσα και σ εσενα αν σε παιρνει χρηματικα. Πηρα στη γυναικα μου το pro 10.1 περυσι για να παιζει. Πολυ καλο ταμπλετ αλλα εμενα τα ταμπλετ μου ηταν τοτε αδιαφορα. Πριν 4 μηνες πηγαινοντας να παρω το νοτε4 τελικα πηρα... το tab S 10.5. Καταπληκτικη οθονη που οταν την βαλεις διπλα στο pro 10.1 ειναι πολυ πιο ξεκουραστη ακομα και σε απλο κειμενο. Αν δε το συνδυασεις και με μια θηκη πληκτρολογιο (εγω ημουν πολυ τυχερος καθως τοτε εδιναν το πληκτρολογιο της σαμσουνγκ δωρο) θα κανεις το 80% αυτων που κανεις σε windows laptop. Σε συνδυασμο και με το Hancom Office βεβαια που ειναι οτι πλησιεστερο στο ms office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 @melpomina, Αν σε παιρνει χρηματικα προτιμησε το 10.5, αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του ενω ο επιπλεον ογκος ειναι κατα τη γνωμη μου αμελητεος μιας και το ταμπλετ ειναι εξαιρετικα λεπτο και με μικρα περιθωρια γυρω απο την οθονη. @femiros, το ιδιο θα συνιστουσα και σ εσενα αν σε παιρνει χρηματικα. Πηρα στη γυναικα μου το pro 10.1 περυσι για να παιζει. Πολυ καλο ταμπλετ αλλα εμενα τα ταμπλετ μου ηταν τοτε αδιαφορα. Πριν 4 μηνες πηγαινοντας να παρω το νοτε4 τελικα πηρα... το tab S 10.5. Καταπληκτικη οθονη που οταν την βαλεις διπλα στο pro 10.1 ειναι πολυ πιο ξεκουραστη ακομα και σε απλο κειμενο. Αν δε το συνδυασεις και με μια θηκη πληκτρολογιο (εγω ημουν πολυ τυχερος καθως τοτε εδιναν το πληκτρολογιο της σαμσουνγκ δωρο) θα κανεις το 80% αυτων που κανεις σε windows laptop. Σε συνδυασμο και με το Hancom Office βεβαια που ειναι οτι πλησιεστερο στο ms office. Δυστυχώς δεν με παίρνει. Και το 300 δηλαδή είναι ταβάνι. Και έχω το μυαλό μου ότι ίσως χρειαστεί και πληκτρολόγιο μετά οπότε για αυτό έβγαλα το Tab S 10.5 από τις επιλογές μου. Ανάμεσα στο Τab PRO 10.1 και Tab S 8.4 όμως? Έχεις κάποια άποψη? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Δυστυχώς δεν με παίρνει. Και το 300 δηλαδή είναι ταβάνι. Και έχω το μυαλό μου ότι ίσως χρειαστεί και πληκτρολόγιο μετά οπότε για αυτό έβγαλα το Tab S 10.5 από τις επιλογές μου. Ανάμεσα στο Τab PRO 10.1 και Tab S 8.4 όμως? Έχεις κάποια άποψη? Το pro λογω μεγαλυτερης οθονης βολευει για χρηση office & internet. Το tab S αν και μικροτερο θα σε χαζεψει στις ταινιες. Σε θεμα λαγκ παντως μη φοβασαι κανενα απο τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μια γεύση από lollipop .... http://youtu.be/yf1vCbtuZ3Q ...το lag είναι στο ...άστα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το pro λογω μεγαλυτερης οθονης βολευει για χρηση office & internet. Το tab S αν και μικροτερο θα σε χαζεψει στις ταινιες. Σε θεμα λαγκ παντως μη φοβασαι κανενα απο τα 2. Είναι όμως δύσκολη απόφαση. Γιατί αυτή η amoled είναι έτη μπροστά και το 1 gb παραπάνω στην ram είναι σαν να σου λέει ότι θα μείνει δυνατό για άλλον έναν χρόνο. Θα πάω να τα δω από κοντά λοιπόν μπας και καταλήξω. Ευχαριστώ πάντως. Μια γεύση από lollipop .... http://youtu.be/yf1vCbtuZ3Q ...το lag είναι στο ...άστα .... Ποιο lag καλέ? :p :lol: Πάντως και ο τυπάς λες και ήθελε να το δυσφημίσει. Κάνε βρε άνθρωπε λίγο πιο αργές κινήσεις, και αλλαγές μπας και κουκουλωθεί. Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 εγω εχω αυτο: http://www.ianker.com/product/79AN7904S-B2A και παιζει μια χαρα. Νομίζω ότι βρήκα γιατί σου φορτίζει κανονικά το tablet. Επειδή χρησιμοποιεί θύρα που βγάζει 2.4Α. Δοκίμασε στην άλλη θύρα που έχει η συσκευή σου και θα δεις ότι θα σου βγάλει το περίεργο εικονίδιο φόρτισης. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 ρε παιδια, να ρωτησω κατι τελειως ασχετο που το ηθελα απο καιρο: πριν κατι μηνες ειχε γινει ενα POLL για το καλυτερο ταμπλετ και κινητο κτλ.. Αν θυμαμαι καλα το tab S το εκριναν ξεχωριστα το 8.4" απο το 10αρι, εφοσον καποιος εγγραφε tab S Και δε διευκρινε ιντσες, οπου δεν μετρουσαν καν τις ψηφους. αν και ακυρο χρονικα, και ανουσιο, αυτο δεν ειναι λαθος? Το συγκεκριμενο ταμπλετ περα απο την διαφορα στις ιντσες αν δεν κανω λαθος δεν εχει καμια μα καμια αλλη διαφορα (και τη μπαταρια που ειναι λογικο). Δεν ειναι οπως τα σονυ Ζ3 και Z3 compact Που διαφερουν στην ραμ και το υλικο κατασκευης πχ και μπορεις να πεις οτι μιλαμε για αλλη συσκευη..εδω μιλαμε για την ιδια συσκευη σε αλλο μεγεθος. Μηπως το αδικησαμε λιγο (ή πολυ..αν τυχον ηταν κοντα στην κορυφη) το ταμπλετ?? Ξερω οτι ειναι ασχετο τελειως αλλα ειχα βαρεθει να το γραψω τοτε και μουρθε τωρα, ετσι γιατι το κακολογουμε συνεχεια και ειναι κριμα :P Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 ρε παιδια, να ρωτησω κατι τελειως ασχετο που το ηθελα απο καιρο: πριν κατι μηνες ειχε γινει ενα POLL για το καλυτερο ταμπλετ και κινητο κτλ.. Αν θυμαμαι καλα το tab S το εκριναν ξεχωριστα το 8.4" απο το 10αρι, εφοσον καποιος εγγραφε tab S Και δε διευκρινε ιντσες, οπου δεν μετρουσαν καν τις ψηφους. αν και ακυρο χρονικα, και ανουσιο, αυτο δεν ειναι λαθος? Το συγκεκριμενο ταμπλετ περα απο την διαφορα στις ιντσες αν δεν κανω λαθος δεν εχει καμια μα καμια αλλη διαφορα (και τη μπαταρια που ειναι λογικο). Δεν ειναι οπως τα σονυ Ζ3 και Z3 compact Που διαφερουν στην ραμ και το υλικο κατασκευης πχ και μπορεις να πεις οτι μιλαμε για αλλη συσκευη..εδω μιλαμε για την ιδια συσκευη σε αλλο μεγεθος. Μηπως το αδικησαμε λιγο (ή πολυ..αν τυχον ηταν κοντα στην κορυφη) το ταμπλετ?? Ξερω οτι ειναι ασχετο τελειως αλλα ειχα βαρεθει να το γραψω τοτε και μουρθε τωρα, ετσι γιατι το κακολογουμε συνεχεια και ειναι κριμα :P Απόσο ξέρω έχουν και διαφορετική τεχνολογία οθόνης. Το 8.4 έχει pentile ενώ το 10.5 S-Stripe RGB. Διορθώστε με αν κάνω λάθος http://www.anandtech.com/show/8197/samsung-galaxy-tab-s-review-105-84inch/2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Απόσο ξέρω έχουν και διαφορετική τεχνολογία οθόνης. Το 8.4 έχει pentile ενώ το 10.5 S-Stripe RGB. Διορθώστε με αν κάνω λάθος http://www.anandtech.com/show/8197/samsung-galaxy-tab-s-review-105-84inch/2 και αυτο τι σημαινει? ακομα και να ειναι ετσι, δε νομιζω οτι και παλι μπορεις να μιλησεις για διαφορετικα ταμπλετ. Τωρα ανοιγω ενα θεμα ξανα λεω ψιλο ακυρο, αλλα ηθελα καποια στιγμη να το θιξω. και το iphone εχει 2 διαφορετικα ηδη μνημης λεει, tlc και mlc, δεν ξερω αν ισχυει αλλα ετσι μαθαινω.. και μαλιστα η tlc κανει errors αναφερουν, αλλα δεν καταλαβαινει κανεις διαφορα, ομοιως και εδω, καταλαβαινει κανεις τιποτα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 και αυτο τι σημαινει? ακομα και να ειναι ετσι, δε νομιζω οτι και παλι μπορεις να μιλησεις για διαφορετικα ταμπλετ. Τωρα ανοιγω ενα θεμα ξανα λεω ψιλο ακυρο, αλλα ηθελα καποια στιγμη να το θιξω. και το iphone εχει 2 διαφορετικα ηδη μνημης λεει, tlc και mlc, δεν ξερω αν ισχυει αλλα ετσι μαθαινω.. και μαλιστα η tlc κανει errors αναφερουν, αλλα δεν καταλαβαινει κανεις διαφορα, ομοιως και εδω, καταλαβαινει κανεις τιποτα? Άποσο διαβάζω και καταλαβαίνω το s stripe είναι προτιμώτερο γιατί με την Pentile Μπορει να δεις κόκκο στα Pixels ( άρα το 10.5 > 8.4). Τώρα τι να σου πώ, εγω πρακτικά αμα τα κοίταγα μπορεί να μην καταλάβαινα τίποτα :p :lol: τεσπά πιο πολύ πληροφοριακά το ανέφερα μιας και το ρώτησες και θυμόμουνα ότι το είχα διαβάσει κάπου. http://www.tested.com/tech/smartphones/1868-pentile-vs-real-stripe-amoled-displays-whats-different/ και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2793026 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtsakiris Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Νομίζω ότι βρήκα γιατί σου φορτίζει κανονικά το tablet. Επειδή χρησιμοποιεί θύρα που βγάζει 2.4Α. Δοκίμασε στην άλλη θύρα που έχει η συσκευή σου και θα δεις ότι θα σου βγάλει το περίεργο εικονίδιο φόρτισης. ναι το γνωριζω... αυτος ειναι και ο λογος που αγορασα το συνκεκριμενο battery pack !!! εχει 3 θυρες που ειναι auto sensing (της λεει IQ) οτι χριαζεται η συσκευη που κουμπωνεις πανω αυτο της δινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλύτερη τιμή που κυκλοφορεί γενικά είναι μέσω Σκρουτζ ή υπάρχει και τίποτα καλύτερο για 10.5? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 καλησπερα παιδια ..εχω ενα προβλημα στο tab s ..εγω κατεβασει καποιες ταινιες με ηχο AC3 και λεει οτι δεν υποστιριζεται με τον mx player...βλεπω ταινια δεν εχω ηχο..τι να φταει αραγε;; Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 καλησπερα παιδια ..εχω ενα προβλημα στο tab s ..εγω κατεβασει καποιες ταινιες με ηχο AC3 και λεει οτι δεν υποστιριζεται με τον mx player...βλεπω ταινια δεν εχω ηχο..τι να φταει αραγε;; δεν φταίει τίποτα ...λόγο πνευματικών δικαιωμάτων δεν υποστηρίζεται πλέων επίσημα από το mx.... και ειναι γνωστό εδώ και καιρό...... θέλει αυτό το Codec http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 κατέβασε το πρώτο Arm v7-Neon ..διάβασε τις οδηγίες.. (θα σου παίξει και ac3 και dts !!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 δεν φταίει τίποτα ...λόγο πνευματικών δικαιωμάτων δεν υποστηρίζεται πλέων επίσημα από το mx.... και ειναι γνωστό εδώ και καιρό...... θέλει αυτό το Codec http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 κατέβασε το πρώτο Arm v7-Neon ..διάβασε τις οδηγίες.. (θα σου παίξει και ac3 και dts !!) παρολου που το εχω κατεβασει απο το playstore το arm...δεν μου το εμφανιζει σαν ρφαρμογη πουθενα στην συσκευη..ενω στο play λεει οτι ειναι εγκατεστημενο Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 παρολου που το εχω κατεβασει απο το playstore το arm...δεν μου το εμφανιζει σαν ρφαρμογη πουθενα στην συσκευη..ενω στο play λεει οτι ειναι εγκατεστημενο ποιο απο όλα εκανες...;; δες το pm σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ ειλικρινα τοσο στον ALEX στον ΝΙΚΟ ΣΤΟΝ AEROPORO και σε ολα τα παιδια που βοηθανε με τις γνωσεις τους..και μπορουν και οι αρχαριοι και παιρνουν μια ιδεα!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ασχολειστε παιδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. March 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ ειλικρινα τοσο στον ALEX στον ΝΙΚΟ ΣΤΟΝ AEROPORO και σε ολα τα παιδια που βοηθανε με τις γνωσεις τους..και μπορουν και οι αρχαριοι και παιρνουν μια ιδεα!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ασχολειστε παιδια!!! Να σαι καλά.Κι εμάς μας βοηθούν κάποιοι άλλοι με περισσότερες γνώσεις.Νομίζω οτι αυτή είναι η επιτυχία ενός τεχνολογικού forum οπως το myphone.Ανταλλαγή απόψεων και επίλυση προβλημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpapiris Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 παρολου που το εχω κατεβασει απο το playstore το arm...δεν μου το εμφανιζει σαν ρφαρμογη πουθενα στην συσκευη..ενω στο play λεει οτι ειναι εγκατεστημενο Ούτε και σε μένα παίζει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ούτε και σε μένα παίζει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ. Καλημέρα....δες pm.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpapiris Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλημέρα....δες pm.... Φίλε alex222800 σ' ευχαριστώ πολύ. Τα κατάφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Φίλε alex222800 σ' ευχαριστώ πολύ. Τα κατάφερα. χαίρομαι....εάν έχεις άλλες απορίες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts