fioravanti90 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ενδιαφέρον post, γιατί το θέλω για την ίδια ακριβώς χρήση. Ένα tablet ικανό και για office δουλεια. Είμαι ανάμεσα στο s 10,5 και το tab pro 12.2. Αυτή η 1,5 ιντσα διαφορά με τρελαίνει για την απόφαση. Με το μεν κερδίζεις στο mobility με το δε, στο productivity. Δεν βρηκα θηκη-πληκτρολογιο της σαμσουνγκ για το 12αρι. Η σουιτα office υπαρχει και στο 12αρι αλλα εγω επειδη ειμαι της παλιας σχολης και χρησιμοποιώ πολυ τους συνδυασμους ctrl+ το πληκτρολογιο-θηκη μου εκατσε κουτι. Οι θηκες-πληκτρολογια αλλων εταιρειων ειναι απογοητευτικες για τα γουστα μου, γι'αυτο δεν προτιμησα το 12αρι. Δεν σου μιλαω για την οθονη του tab s σε σχεση με του tab pro γιατι δεν εδινα βαση στις πολυ διθυραμβικες κριτικες, ομως στην συγκεκριμενη περιπτωση και λιγα ελεγαν. Το μονο που με δυσκολευει πλεον ειναι το οτι δεν μπορω να δω ολοκληρο excelοφυλο, αλλα με το μικροτερο ζουμ ελπιζω να το καταφερω εντελει, λογω της καταπληκτικης ευκρινειας της οθονης της σειρας tab s σε συγκριση με αυτη της tab pro. Αναλυση εχουν την ιδια, ευκρινεια ομως οχι. Μακρυγορησα αλλα τετοιο ενθουσιασμο για gadget τελευταια φορα ειχα οταν πηρα το νοτε2 πριν 2 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Δεν βρηκα θηκη-πληκτρολογιο της σαμσουνγκ για το 12αρι. Η σουιτα office υπαρχει και στο 12αρι αλλα εγω επειδη ειμαι της παλιας σχολης και χρησιμοποιώ πολυ τους συνδυασμους ctrl+ το πληκτρολογιο-θηκη μου εκατσε κουτι. Οι θηκες-πληκτρολογια αλλων εταιρειων ειναι απογοητευτικες για τα γουστα μου, γι'αυτο δεν προτιμησα το 12αρι. Δεν σου μιλαω για την οθονη του tab s σε σχεση με του tab pro γιατι δεν εδινα βαση στις πολυ διθυραμβικες κριτικες, ομως στην συγκεκριμενη περιπτωση και λιγα ελεγαν. Το μονο που με δυσκολευει πλεον ειναι το οτι δεν μπορω να δω ολοκληρο excelοφυλο, αλλα με το μικροτερο ζουμ ελπιζω να το καταφερω εντελει, λογω της καταπληκτικης ευκρινειας της οθονης της σειρας tab s σε συγκριση με αυτη της tab pro. Αναλυση εχουν την ιδια, ευκρινεια ομως οχι. Μακρυγορησα αλλα τετοιο ενθουσιασμο για gadget τελευταια φορα ειχα οταν πηρα το νοτε2 πριν 2 χρονια. Εχω δει την οθονη του s και οντως ξεχωριζει. Αυτη τη στιγμη εχω ipad και οι 9.7 ιντσες μου φαινονται οριακα λιγες. Οι 10.5 του s ειναι περισσοτερες αλλα δεν ξερω αν θα καταλαβω διαφορά. Απο την αλλη οι 12.2 ειναι καλυτερες για χρηση σε σταθερη περιοχη- γραφειο αλλα χανει σε casual χρηση tablet (καναπες, κρεβατι κλπ). Κατι κερδιζεις, κατι χανεις σε καθε περιπτωση, μεχρι να βγει tab s στις 11 ιντσες! Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Το έχω και εγώ λίγες μέρες..Ώρες ώρες τρώει απίστευτα κολλήματα...Με τον Snap θα ήταν killer product και ας είχε 2gb ram.Το πήρα μεταχειρισμένο γιατί θεωρώ ότι δεν αξίζει καινούργιο από 499+ (το LTE από κατάστημα που να είναι διαθέσιμο ,όχι κατόπιν παραγγελίας) ούτε με το "δώρο" που ουσιαστικά το πληρώνεις. Λατρεύω amoled αλλά είμαι έτσι κι έτσι με τους exynos. Για να μην πω για την απαράδεκτη χωρητικότητα των 16gb που δεν φτάνει ούτε για ζήτω... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gs1200 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα, Υπάρχει πουθενά κανένα tutorial για το πως να σετάρουμε σωστά τις sim duplicated? Για να διευκρινίσω, θέλω να βάλω την ίδα sim στο tablet αλλά να παραμετροποιήσω τη χρήση των κλήσεων ή των sms ανάλογα με τις διαθέσεις μου, π.χ. να επιλέγω εγώ ποια συσκευή θα δέχεται τις κλήσεις/sms κάθε φορά. Δεν έχω λειτουργήσει ξανά duplicated sim και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση στο κατάστημα)...αλλά την καλύτερη τιμή στην Ελλάδα την έχει το EBW που μπορεί κάποιος να πάρει την LTE έκδοση στα 332 ευρώ που θεωρώ είναι μια χαρά τιμή και συγχωρείς κάπως τα κολληματάκια του exynos και την μικρή χωρητικότητα! Το έχουμε πάρει πολλοί από εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης / Ιταλικό) Πάντως από μερικά που βλέπω στο XDA δεν είναι τόσο το γεγονός πως ο exynos είναι χάλια, απλά κάτι παράμετροι ** του επεξεργαστή δεν είναι ενεργοποιημένοι στο λογισμικό της samsung και τον φρενάρουν κάπως! Με την έλευση του "γλειφιτζουριού" μπορεί να το διορθώσουν αυτό και ν' απογειωθεί το ταμπλετάκι! **Actually the real cause of the laggy performance is that Samsung disabled HMP/GTS on this Tab. That means only one cpu cluster can be active at a time, either the Quad A7 or Quad A15. With HMP, the the tablet is able to use any combination of A7 and A15 cores simultaneously to balance performance and power.** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση στο κατάστημα)...αλλά την καλύτερη τιμή στην Ελλάδα την έχει το EBW που μπορεί κάποιος να πάρει την LTE έκδοση στα 332 ευρώ που θεωρώ είναι μια χαρά τιμή και συγχωρείς κάπως τα κολληματάκια του exynos και την μικρή χωρητικότητα! Το έχουμε πάρει πολλοί από εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης / Ιταλικό) Πάντως από μερικά που βλέπω στο XDA δεν είναι τόσο το γεγονός πως ο exynos είναι χάλια, απλά κάτι παράμετροι ** του επεξεργαστή δεν είναι ενεργοποιημένοι στο λογισμικό της samsung και τον φρενάρουν κάπως! Με την έλευση του "γλειφιτζουριού" μπορεί να το διορθώσουν αυτό και ν' απογειωθεί το ταμπλετάκι! **Actually the real cause of the laggy performance is that Samsung disabled HMP/GTS on this Tab. That means only one cpu cluster can be active at a time, either the Quad A7 or Quad A15. With HMP, the the tablet is able to use any combination of A7 and A15 cores simultaneously to balance performance and power.** Και γιατι άραγε το κανει αυτο η Samsung; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Θοδωρή μπορεί να το έκανε για εξοικονόμηση μπαταρίας! Είχε δεχτεί σκληρή κριτική για το προηγούμενή της tablet (την pro σειρά) για την αυτονομία της που είναι σχεδόν 6ωρο ... , οπότε ίσως το έκανε γι' αυτό μιας και η μπαταρία του S είναι πάρα πολύ καλή και περνάει το 10ωρο χαλαρά! Σκέψου ότι όσο οι επεξεργαστές του S δουλεύουν στο φουλ, τόσο θα τρώνε και από την αυτονομία! Το "γλειφιτζούρι" λένε πως διαχειρίζεται καλύτερα τους πόρους του συστήματος με μικρή κατανάλωση ενέργειας , οπότε αναμένουμε να δούμε πως θα "κάτσει" στο τάμπλετ! Ελπίζω οι προγραμματιστές να κάνουν καλή δουλειά και να δώσουν ώθηση στο τάμπλετ και ας χάσει λίγο από την αυτονομία της! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδια αν εχω καταλαβει καλα το tablet τρεχει καλυτερα με την lte εκδοση των 10 ιντσων που φοραει snapdragon?Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Θοδωρή μπορεί να το έκανε για εξοικονόμηση μπαταρίας! Είχε δεχτεί σκληρή κριτική για το προηγούμενή της tablet (την pro σειρά) για την αυτονομία της που είναι σχεδόν 6ωρο ... , οπότε ίσως το έκανε γι' αυτό μιας και η μπαταρία του S είναι πάρα πολύ καλή και περνάει το 10ωρο χαλαρά! Σκέψου ότι όσο οι επεξεργαστές του S δουλεύουν στο φουλ, τόσο θα τρώνε και από την αυτονομία! Το "γλειφιτζούρι" λένε πως διαχειρίζεται καλύτερα τους πόρους του συστήματος με μικρή κατανάλωση ενέργειας , οπότε αναμένουμε να δούμε πως θα "κάτσει" στο τάμπλετ! Ελπίζω οι προγραμματιστές να κάνουν καλή δουλειά και να δώσουν ώθηση στο τάμπλετ και ας χάσει λίγο από την αυτονομία της! :happy: Kai ποτε αναμενεται η αναβαθμιση; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδια αν εχω καταλαβει καλα το tablet τρεχει καλυτερα με την lte εκδοση των 10 ιντσων που φοραει snapdragon?Σωστα? Δυστυχώς δεν υπάρχει tab S στην Ευρώπη με τον snapdragon! Όλα φοράνε τον Exynos! Kai ποτε αναμενεται η αναβαθμιση; Πρώτα έχουν σειρά τα Nexus ( Nexus 6, 9 , κτλ) και μετά εμείς οι κοινοί θνητοί! :p Στις αρχές του 15 να το περιμένεις, εκτός και αν μας κάνει κάποιο Χριστουγεννιάτικο δώρο η Samsung που δε το νομίζω! Βασικά το προτιμώ λίγο αργότερα και να έχουν κάνει καλή δουλειά, παρά νωρίτερα/βιαστικά και να είναι γεμάτο σφάλματα και ελλείψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubeki Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Επειδή με ενδιαφέρει μια καλή θήκη για το tablet αλλά δεν θέλω να δώσω και 50 ευρώ που κάνει η αυθεντική, έχει πάρει κάποιος την παρακάτω θήκη (λέει ότι είναι από παραεργοστάσιο της Samsung και ομοιάζει στην αυθεντική, αν εξαιρεσουμε το συνθετικό δέρμα) http://www.ebay.com/itm/New-Well-Designed-Case-BOOK-Cover-For-Samsung-Galaxy-Tab-S-10-5-T800-T805-/331299342798?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4d22fac9ce με ενδιαφέρει κυρίως να κουμπώνει στην πλάτη του στις αντίστοιχες θέσεις που διαθέτει και όχι να το καλύπτει γύρωθεν. Επίσης υπάρχει καμιά αντίστοιχη πρόταση για θήκη όπως η αναφερόμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Επειδή με ενδιαφέρει μια καλή θήκη για το tablet αλλά δεν θέλω να δώσω και 50 ευρώ που κάνει η αυθεντική, έχει πάρει κάποιος την παρακάτω θήκη (λέει ότι είναι από παραεργοστάσιο της Samsung και ομοιάζει στην αυθεντική, αν εξαιρεσουμε το συνθετικό δέρμα) http://www.ebay.com/itm/New-Well-Designed-Case-BOOK-Cover-For-Samsung-Galaxy-Tab-S-10-5-T800-T805-/331299342798?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4d22fac9ce με ενδιαφέρει κυρίως να κουμπώνει στην πλάτη του στις αντίστοιχες θέσεις που διαθέτει και όχι να το καλύπτει γύρωθεν. Επίσης υπάρχει καμιά αντίστοιχη πρόταση για θήκη όπως η αναφερόμενη; περιμενω αυτη: http://www.ebay.com/itm/291239985960?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=590392404605&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αν θες να σου πω οταν θα την παραλαβω, περιμενε λιγες μερες. ειναι σχεδον ιδια.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubeki Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 περιμενω αυτη: http://www.ebay.com/itm/291239985960?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=590392404605&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αν θες να σου πω οταν θα την παραλαβω, περιμενε λιγες μερες. ειναι σχεδον ιδια.. ευχαριστω και εννοειται ότι θα περιμένω εντυπωσεις. όσο να ναι αλλο να βλεπεις φωτογραφιες και άλλο στην πράξη! απο οτι είδα πάντως αυτη που παρήγγειλες ειναι το ιδιο ποιοτικη, και σε ποικιλια χρωματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menta Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση στο κατάστημα)...αλλά την καλύτερη τιμή στην Ελλάδα την έχει το EBW που μπορεί κάποιος να πάρει την LTE έκδοση στα 332 ευρώ που θεωρώ είναι μια χαρά τιμή και συγχωρείς κάπως τα κολληματάκια του exynos και την μικρή χωρητικότητα! Το έχουμε πάρει πολλοί από εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης / Ιταλικό) [/i]** εγω γιατι βλεπω οτι το πουλαει πια 500+ ευρω το μαγαζι που αναφερεις http://www.ebw.gr/el/product/1286573/Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4 το προηγουμενο λινκ που εδωσες το εχει αποσυρει σαν κωδικος προιοντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Λάθος βλέπεις αδερφέ! Δεν το έχει αποσύρει, απλά το έχει κατόπιν παραγγελίας! Μπορείς δηλαδή να το ρίξεις στο καλάθι και να περιμένεις! Χθες στο ίδιο λινκ το είχε σε διαθεσιμότητα 2-6 μέρες! Προφανώς τα φέρνουν λίγα λίγα και όποιος προλάβει! Για τους βιαστικούς/ανυπόμονους υπάρχει και το λινκ που έβαλες με την 500ρα+ που προφανώς θα είναι από την Ελληνική αντιπροσωπεία εδώ και είναι για τα κορόιδα με τις χοντρές τσέπες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 περιμενω αυτη: http://www.ebay.com/itm/291239985960?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=590392404605&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αν θες να σου πω οταν θα την παραλαβω, περιμενε λιγες μερες. ειναι σχεδον ιδια.. και εγώ αυτή περιμένω http://www.ebay.com/itm/161409619928?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=460433729310&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT οπότε μόλις την παραλάβω θα πω και εγώ εντυπώσεις παιδιά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvascy Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Kαλησπέρα παιδιά, έχω διαβάσει τα προηγούμενα ποστ απλά για να τσεκάρω μήπως και έχει λυθεί η απορία μου. Έγραψαν διάφοροι για παραγγελείες από amazon αλλά εμένα η απορία μου είναι η εξής: έχω βρει το tab s 8.4 στο ιταλικό αμαζόν στα 320 ευρώ (+ 10 μεταφορικά). Αυτό είναι με wifi και 4G LTE. Το απλό με wifi κάνει 400 ευρώ για κάποιο περίεργο λόγο. Επίσης το αντίστοιχο μαύρο με wifi / 4g είναι 400 ευρώ. Άρα ουσιαστικά το άσπρο σε wifi / 4g υπάρχει στα 320 ευρώ μόνο. Παίζει τίποτα; Είναι safe να το αγοράσω από εκεί; Συνήθως αγοράζω από amazon αγγλίας. Γιατί το απλό είναι πιο ακριβό από το μοντέλο με 4g; Επίσης θα υπάρχουν άλλες διαφορές; μήπως στη γλώσσα ή κάτι; (πέραν του προφανές... η εγγύηση) Ευχαριστώ Εdit: για αυτό εδώ μιλάω http://www.amazon.it/Samsung-Galaxy-Tab-8-4-Processore/dp/B00LM1ODWW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1413582505&sr=8-2&keywords=samsung+galaxy+tab+s+8.4 Τώρα πρόσεξα επίσης ό,τι το δείχνει 329,99 ευρώ αλλά όταν πάω να το αγοράσω το δείχνει στα 321+ Riepilogo Ordine Articoli: EUR 321,87 Costi di spedizione: EUR 8,75 Totale ordine: EUR 330,62 Edit 2: Βρήκα σε καλή τιμή (426 ευρώ) το tab s 10.5' από ελληνικό κατάστημα εδώ http://www.sellphone.gr/samsung-galaxy-tab-s-10.5-lte-16gb-bronze-eu.html Έχει αγοράσει ξανά κανείς; Είναι οκ γενικά; επειδή δεν το έχω ξανακούσει. Edited October 18, 2014 by savvascy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Επειδη σκεφτομαι να το παρω τελικα το 10ρι μια ανακεφαλαιωση αν μπορει καποιος 1)Απο ταχυτητα τα παει καλα;;Ειδικα στο browsing παει γρηγορα;Φορτωνει γρηγορα βαριες σελιδες;Αν λαγκαρει στο μενου δεν με νοιαζει τοσο ετσι κι αλλιως nova θα βαλω αλλα σε browsing και εφαρμογες ειναι ταχυτατο;; 2)Ασχετως εγγυησης δυνατοτητα root υπαρχει με τον exynos??? 3)Εχει αναφερθει καπου αν θα παρει android L ?? Προβληματομαι λιγο για το κατα ποσο θα αντεξει καμμια διετια το tablet αφου δε θελω να αλλαζω καθε χρονο.Το ipad2 το εχω ηδη 3+ χρονια. Ξερουμε αν εχει σκοπο η Samsung να βγαλει μεσα στο 14 δυνατοτερο tablet??? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Υπαρχει καποιος που να πουλαει το πληκτρολογιο για το 10.5;;;; το αγόρασα πολυ πριν την προσφορα με το official πληκτρολόγιο και δυστυχώς προς το παρον δεν πωλείται ξεχωριστά οποτε δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 παιδια καλησπερα σας.θα ηθελα να σας ρωησω, ειμαι αναμεσα στο samsung galaxy tab s στο samsung galaxy note 10,1 edition 2014 και στο surface pro 2. θα ηθελα να μ πειτε τη γνωμη σας.οποιο και να παρω απο τα 3 θα το παρω με πληκτρολογιο . Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 παιδια καλησπερα σας.θα ηθελα να σας ρωησω, ειμαι αναμεσα στο samsung galaxy tab s στο samsung galaxy note 10,1 edition 2014 και στο surface pro 2. θα ηθελα να μ πειτε τη γνωμη σας.οποιο και να παρω απο τα 3 θα το παρω με πληκτρολογιο . Εχω το tab s 1 εβδομαδα. Η οθονη του σε συνδυασμο με το πληκτρολογιο και το hacim office το εχουν κανει αντικαταστατη του λαπτοπ. Η ευκρινεια του ειναι τετοια που ακομα και με ψειρα γραμματοσειρα διαβαζω αρκετα ευκολα κι ετσι εχω ανετα 2 παραθυρα σε 1 οθονη 10.5 ιντσων. Καμμια σχεση η οθονη του με αυτη του 10.1 που εχει η γυναικα μου και το εβαλε για πουλημα μολις ειδε το tab s. Για το surface pro 2 δεν εχω γνωμη προσωπικη, μονο απο youtube, αλλα σκεψου μονο οτι ειναι μια γενια πισω αλλα και σχεδον στα μισα χρηματα απο τα 550 του tab s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ..αλλα σκεψου μονο οτι ειναι μια γενια πισω αλλα και σχεδον στα μισα χρηματα απο τα 550 του tab s. ...σχεδόν στα διπλά εννοείς φυσικά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 παιδια καλησπερα σας.θα ηθελα να σας ρωησω, ειμαι αναμεσα στο samsung galaxy tab s στο samsung galaxy note 10,1 edition 2014 και στο surface pro 2. θα ηθελα να μ πειτε τη γνωμη σας.οποιο και να παρω απο τα 3 θα το παρω με πληκτρολογιο . Το tab s 10.5 που έχω έχει εντυπωσιακή οθόνη. Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος, απλά ελπίζω ότι σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θα φτιάξουν κάπως κάτι μικρά lag που εμφανίζει. Δεν έχω δοκιμάσει για root κτλ, θεωρώ πάντως ότι άνετα θα μπορούσαν να εκλείψουν. Ήδη π.χ. με nova launcher είναι πολύ πιο καλή η απόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpate Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς να ζεσταίνεται το πίσω μέρος του tablet του (tab s 10.5 LTE) όταν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (στην περίπτωσή μου cosmote 4G) με απλή χρήση browsing? Σε wi-fi το φαινόμενο δεν είναι έντονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Edit 2: Βρήκα σε καλή τιμή (426 ευρώ) το tab s 10.5' από ελληνικό κατάστημα εδώ http://www.sellphone.gr/samsung-galaxy-tab-s-10.5-lte-16gb-bronze-eu.html Έχει αγοράσει ξανά κανείς; Είναι οκ γενικά; επειδή δεν το έχω ξανακούσει. Μάλλον λάθος είχαν κάνει μιας και μετά από λίγα λεπτά που τους πήρα για να ρωτήσω πληροφορίες, η σελίδα άλλαξε σε Oops! ...:lol: http://www.sellphone.gr/samsung-galaxy-tab-s-10.5-lte-16gb-bronze-eu.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts