supermario Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 απο expasnys χωρις ΦΠΑ με ενδοκοινοτικο ΑΦΜ ;);) Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τα μηνύματα περί αγορών με ΦΠΑ ήταν off topic και για αυτό το λόγο μετακινήθηκαν. Παρακαλώ να παραμείνουμε στο θέμα. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα. :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 παιδια μια ερωτηση επειδη ειναι αυριο να το αγορασω. αντιμετωπιζει καποιο θεμα το συγκεκριμενο ταμπλετ out of the box? παντως με κανει εντυπωση πως ειναι δυνατον ολα τα κινητα με το που πρωτοβγαινουν να εχουν θεματα ενω τα ταμπλετακια οχι.... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εγω δεν το εχω, αλα το εχω χειριστει μονο σε καταστηματα, αυτο που ειδα ως μειων , ειναι τα τρελα σκαλωματα που εχει στην χρηση του. Δεν λεω για τα θετικα, τα ξερεις υποθετω. Επιπλεον δεν εχει τον Snapdragon 800 ως επεξεργαστη. Καλυτερα ομως να σχολιασει καποιος που το εχει στην κατοχη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Παιδιά πριν από λίγο παραληφθεί το ταμπλετάκι. Είμαι άκρως εντυπωσιασμένος! !! Είναι ταχύτατο, οθόνη άλλο πράγμα. ... πανάλαφρο Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εγω δεν το εχω, αλα το εχω χειριστει μονο σε καταστηματα, αυτο που ειδα ως μειων , ειναι τα τρελα σκαλωματα που εχει στην χρηση του. Δεν λεω για τα θετικα, τα ξερεις υποθετω. Επιπλεον δεν εχει τον Snapdragon 800 ως επεξεργαστη. Καλυτερα ομως να σχολιασει καποιος που το εχει στην κατοχη του. Που ακριβώς τα είδες τα τρελλά σκαλώματα? Επειδή έχω το TAB S 10,5 LTE εδώ και δέκα ημέρες περίπου δεν έχω διαπιστώσει αυτά τα κολλήματα εκτός απο την πρώτη φορά που το ανοίγεις μέχρι να φορτώσουν όλα τα widgets που του έχω βάλει τα data απο το web πράγμα που είναι γενικά φυσιολογικό.Απο εκεί και μετά και καθ΄όλη την διάρκεια της λειτουργίας του είναι πολύ καλό σε απόκριση.Επίσης και η μπαταρία του έχει καλή αυτονομία για τα δεδομένα της συγκεκριμένης οθόνης ( QHD ).Ένα πρόβλημα μόνο που έχω εντοπίσει έως τώρα είναι οτι δεν παίζει το Racing Game Need For Speed Shift δηλ. το παιχνίδι φορτώνει κανονικά αλλά ενώ ο ήχος ακούγεται σωστά η οθόνη είναι άσπρη προφανώς επειδή η κάρτα γραφικών δεν φορτώνει τα textures.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο Galaxy S5. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Παιδιά πριν από λίγο παραληφθεί το ταμπλετάκι. Είμαι άκρως εντυπωσιασμένος! !! Είναι ταχύτατο, οθόνη άλλο πράγμα. ... πανάλαφρο :(:(:(:(:( Δεν δουλεύει το towelroot οπως αναγράφουν στο xda παρά μόνο μέσω odin και γράφει ο knox οπως διάβασα... Και για μένα android διχως ροοτ δεν υφίσταται.... Edited August 5, 2014 by Sol_Ballads αγγελία Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Που ακριβώς τα είδες τα τρελλά σκαλώματα? Επειδή έχω το TAB S 10,5 LTE εδώ και δέκα ημέρες περίπου δεν έχω διαπιστώσει αυτά τα κολλήματα εκτός απο την πρώτη φορά που το ανοίγεις μέχρι να φορτώσουν όλα τα widgets που του έχω βάλει τα data απο το web πράγμα που είναι γενικά φυσιολογικό.Απο εκεί και μετά και καθ΄όλη την διάρκεια της λειτουργίας του είναι πολύ καλό σε απόκριση.Επίσης και η μπαταρία του έχει καλή αυτονομία για τα δεδομένα της συγκεκριμένης οθόνης ( QHD ).Ένα πρόβλημα μόνο που έχω εντοπίσει έως τώρα είναι οτι δεν παίζει το Racing Game Need For Speed Shift δηλ. το παιχνίδι φορτώνει κανονικά αλλά ενώ ο ήχος ακούγεται σωστά η οθόνη είναι άσπρη προφανώς επειδή η κάρτα γραφικών δεν φορτώνει τα textures.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο Galaxy S5. :rolleyes: Τα σκαλώματα τα έχω δει στις συσκευές τις συγκεκριμένες του πλαισίου στην Αργυρούπολη και στο public του συντάγματος. Όταν γυρίζεις τις αρχικές οθόνες. Και το οποίο αναφέρεται κάτι σε πολλά βίντεο στο YouTube. Φίλε μου δεν το έχω! Αυτά που έχω διαπιστώσει λέω με τον έναν ή άλλο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Τα σκαλώματα τα έχω δει στις συσκευές τις συγκεκριμένες του πλαισίου στην Αργυρούπολη και στο public του συντάγματος. Όταν γυρίζεις τις αρχικές οθόνες. Και το οποίο αναφέρεται κάτι σε πολλά βίντεο στο YouTube. Φίλε μου δεν το έχω! Αυτά που έχω διαπιστώσει λέω με τον έναν ή άλλο τρόπο. Και εγώ μπορώ μετα βεβαιώτητας να αναφέρω οτι δεν εχει καθόλου σκαλώματα στις αρχικές οθόνες .... Αντιθέτως αυτά τα σκαλωματα τα είχα δεί στο tab pro 8.4 οταν το επεξεργαζόμουν στο mediamarkt Τα μόνα σκαλωματα που είδα όπως και προανέφερε το παλικάρι απο πανω είναι οταν πρωτο ανοιξε μεχρι να κανει updates και download ολα οσα επρεπε να κάνει. Απο εκεί και πέρα φυσούσε!!! Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Τα σκαλώματα τα έχω δει στις συσκευές τις συγκεκριμένες του πλαισίου στην Αργυρούπολη και στο public του συντάγματος. Όταν γυρίζεις τις αρχικές οθόνες. Και το οποίο αναφέρεται κάτι σε πολλά βίντεο στο YouTube. Φίλε μου δεν το έχω! Αυτά που έχω διαπιστώσει λέω με τον έναν ή άλλο τρόπο. Εγώ είχα πάει πριν κάτι εβδομάδες στο Mediamarkt του Περιστερίου και το δούλεψα λίγο στα χέρια μου και δεν παρατήρησα το παραμικρό κόλλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μπορεί να έτυχε, δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω και παραπάνω, μόνο ότι είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Μα να μην μπορούμε να βρούμε lte λευκό? ?? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Μπορεί να έτυχε, δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω και παραπάνω, μόνο ότι είδα. Εγω,ειχα παει στο Public Συνταγματος και το...πασπατεψα λιγο,προσπαθωντας να γραψω λιγο,και παρατηρησα κατι,που με ενοχλησε,οτι,εν αντιθεσει με το Air που εχω,η ανταποκριση στο πατημα,δεν ηταν αμεση,δηλαδη παταω πληκτρο, γραφεται ξερά το συμβολο,αλλα μεσολαβουσε ενας χρονος dt. Επειδη,θα το επαιρνα,αν ηταν οπως το ειχα φανταστει,και δεν ηταν,ξενερωσα και απεχώρησα ...ραγδαίως. Τωρα,αναμενω το Air 2,μπας και ειναι καλυτερο απο το 1 σε καποια θεματα,οπότε και θα το παρω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Εγω,ειχα παει στο Public Συνταγματος και το...πασπατεψα λιγο,προσπαθωντας να γραψω λιγο,και παρατηρησα κατι,που με ενοχλησε,οτι,εν αντιθεσει με το Air που εχω,η ανταποκριση στο πατημα,δεν ηταν αμεση,δηλαδη παταω πληκτρο, γραφεται ξερά το συμβολο,αλλα μεσολαβουσε ενας χρονος dt. Επειδη,θα το επαιρνα,αν ηταν οπως το ειχα φανταστει,και δεν ηταν,ξενερωσα και απεχώρησα ...ραγδαίως. Τωρα,αναμενω το Air 2,μπας και ειναι καλυτερο απο το 1 σε καποια θεματα,οπότε και θα το παρω. Δεν συντρέχει τέτοια περίπτωση Το πληκτρολόγιο στο δικό μου ανταποκρινεται άμεσα Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros1966 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Μακράν η καλύτερη οθόνη!....κάτοχος note3, αλλά εδώ στις 10.5 είναι ότι πρέπει για ταινίες & φωτο.....μόλις το είδα από κοντά το παράγγειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Δεν συντρέχει τέτοια περίπτωση Το πληκτρολόγιο στο δικό μου ανταποκρινεται άμεσα Θα παω και στο ΠΛλαισιο,να δω.Ειχα παει παλι,αλλα δεν ειχαν συνδεση wifi,και δεν μπορουσα να το τσεκαρω,και ετσι,απεχωρησα,ξανά ...ραγδαιως. Ελπιζω τωρα να εχουν. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Δίνουν ακομα δωρο την official θηκη η μεγαλοι(κοτσοβολος, public) ή τελειωσε η προσφορα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Δίνουν ακομα δωρο την official θηκη η μεγαλοι(κοτσοβολος, public) ή τελειωσε η προσφορα;;; Όχι... Έχει τελειώσει η προσφορά αυτή. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Την τριτη θα εχω το θηριο το 10.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Κλησπέρα & καλοδούλευτο το θηρίο το 4g η το wi-fi παίρνεις;Οταν με το καλό το παραλάβεις αν έχεις την καλοσύνη περιμένω εντυπώσεις!Ευχαριστώ. Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Κλησπέρα & καλοδούλευτο το θηρίο το 4g η το wi-fi παίρνεις;Οταν με το καλό το παραλάβεις αν έχεις την καλοσύνη περιμένω εντυπώσεις!Ευχαριστώ. Τριτη μου είπαν θα εχει έρθει. Το ηθελα σήμερα αλλα δεν υπήρχε ετοιμοπαραδοτο σε κανενα κατάστημα. Το λευκό wifi μαζι με την official θηκη πήρα. Εχω πολλά mb στο κινητό, οπότε αν χρειαστώ ίντερνετ εξω θα παρω απο κει. Ηδη μαζεύονται πολλά αφου η τιμη της θηκης με σοκαρε λιγο(70€), οποτε τα +100 ευρω για το LTE ανέβαινε πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Οκ οπότε καλοδούλευτο και πάλι πετιμένω εντυπώσεις απλά εγω σκέπτομαι να πάρψ τέλη Αυγούστου το 4g μιας και εχω 2gb στο προγγραμμά μου και απο το iphone είναι πλέον too much να διαβάζεις ειδικά mails. Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Οκ οπότε καλοδούλευτο και πάλι πετιμένω εντυπώσεις απλά εγω σκέπτομαι να πάρψ τέλη Αυγούστου το 4g μιας και εχω 2gb στο προγγραμμά μου και απο το iphone είναι πλέον too much να διαβάζεις ειδικά mails. Δεν μπορείς να κάνεις το iphone Hotspot και να δινεις ίντερνετ στο tablet;;; Βολεύει πολυ για μενα αφου κι εγω εχω περι τα 2gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Ναι μπορώ αλλα επειδή εχω και δεύτερη sim με υπηρεσία Internet 4Sharing δεν υπάρχει λόγος νομίζω , ετσι κι αλλιώς θέλω μια ταμπλέτα για να μην κουβαλάω το 17αρι laptop. Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Ναι μπορώ αλλα επειδή εχω και δεύτερη sim με υπηρεσία Internet 4Sharing δεν υπάρχει λόγος νομίζω , ετσι κι αλλιώς θέλω μια ταμπλέτα για να μην κουβαλάω το 17αρι laptop. Α, μια χαρα τοτε. Βολεύει με το Internet 4Sharing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts