Theodore41 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 http://www.expertreviews.co.uk/android-tablets/1400783/samsung-galaxy-tab-s-105-review-best-android-tablet-ever?_mout=1&utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter Δες εδω.λεει αυτα που αναφερεις,γιατι η μικρη οθονη,ειναι τυπου pentile. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 http://www.expertreviews.co.uk/android-tablets/1400783/samsung-galaxy-tab-s-105-review-best-android-tablet-ever?_mout=1&utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter Δες εδω.λεει αυτα που αναφερεις,γιατι η μικρη οθονη,ειναι τυπου pentile. Ναι βρε. Το ίδιο Link παρέθεσα πιο πάνω και έγραψα αυτές τις πληροφορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Μου ηρθε mail απ τη Samsung για μια προσφορά. 499$ το tab s 10.5 & 399$ το 8.4 .free shiping. Η ερώτησή μου ειναι η εξης: ποσο πληρωνεις τελικα;;; το 8.4 μετρατρεπονταντας το σε ευρω βγαινει στα 297ευρω ενω το 10αρι στα 370€. Edited July 29, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μου ηρθε mail απ τη Samsung για μια προσφορά. 499£ το tab s 10.5 & 399£ το 8.4 .free shiping. Η ερώτησή μου ειναι η εξης: ποσο πληρωνεις τελικα;;; το 8.4 μετρατρεπονταντας το σε ευρω βγαινει στα 297ευρω ενω το 10αρι στα 370€. Από που σου ήρθαν φίλε μου;Κάνε κ σε εμάς μία κοινοποίηση το μαιλ να το παραγγείλουμε και εμείς στα 297 ευρώ. ... (marios_arv@yahoo.gr) Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Μου ηρθε mail απ τη Samsung για μια προσφορά. 499£ το tab s 10.5 & 399£ το 8.4 .free shiping. Η ερώτησή μου ειναι η εξης: ποσο πληρωνεις τελικα;;; το 8.4 μετρατρεπονταντας το σε ευρω βγαινει στα 297ευρω ενω το 10αρι στα 370€. Αμα το κανεις και σε ρούβλια θα σου βγει ακόμα ποιο φτηνό !!!!!! 399.00 GBP = 504.137 EUR Edited July 29, 2014 by cookmangr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Αμα το κανεις και σε ρούβλια θα σου βγει ακόμα ποιο φτηνό !!!!!! 399.00 GBP = 504.137 EUR Εγω το μπερδεψα. Δολάρια είναι. http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab/SM-T800NZWAXAR http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab/SM-T700NZWAXAR Μεχρι 2 Αυγούστου λεει Edited July 29, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Επειδή δεν εχω εμπειρία απο αγορες απο αμερικη,μπορει να μας πει κάποιος ποσο θα βγει μια παραγγελία απευθείας απ το Samsung.com στα 499 δολαρια;; Θα περάσει τελωνείο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Στέλνει Ελλάδα σίγουρα; Σίγουρα περνάει τελωνείο πάντως, είχε πάρει φίλος κινητό, αλλά δε θυμάμαι κόστος Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Στέλνει Ελλάδα σίγουρα; Σίγουρα περνάει τελωνείο πάντως, είχε πάρει φίλος κινητό, αλλά δε θυμάμαι κόστος Δεν ξερω τι παίζει. Διάβασα αυτο σήμερα και μετα ήρθε και το email και πηραν τα μυαλα μου αερα :lol: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Κοίτα, υπάρχουν εταιρείες redirect σε μεγάλες χώρες πχ Γερμανία, Αγγλία κτλ που χρησιμοποιούν αρκετά παιδιά για το 1+1, έτσι ίσως μπορείς αλλά δε ξέρω αν συμφέρει Από Αμερική έρχεται η αποθήκη στην Ευρώπη; Γιατί αφού είναι επίσημο, μάλλον αποθήκη άρα δεν έχεις τελωνείο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Κοίτα, υπάρχουν εταιρείες redirect σε μεγάλες χώρες πχ Γερμανία, Αγγλία κτλ που χρησιμοποιούν αρκετά παιδιά για το 1+1, έτσι ίσως μπορείς αλλά δε ξέρω αν συμφέρει Από Αμερική έρχεται η αποθήκη στην Ευρώπη; Γιατί αφού είναι επίσημο, μάλλον αποθήκη άρα δεν έχεις τελωνείο Eida κι εγω οτι η Verizon νομιζω κανει 50% στο Note 3,αλλα τελικα,πρεπει να ξερει τα παντα καποιος,για να μη βρεθει να πληρωνει το ενα αλλο ενα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πρέπει να εξετάσετε και το θεμα εγγύηση. Πανευρωπαϊκή εγγύηση παρέχει η Samsung,αλλα worldwide δεν νομίζω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μα το αγοράζεις από την ίδια, ίσως να μην έρχεται καν από Αμερική Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μα το αγοράζεις από την ίδια, ίσως να μην έρχεται καν από Αμερική Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να το διαπιστώσω και να βρεθώ στην ανάγκη να θέλω service εφόσον απο πριν την αγορά δεν είμαι 100% σίγουρος οτι θα με καλυψει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δηλαδη ο Αγγλος πχ που το αγοραζει επισημα, τι θα κανει; ;) Ας παρει ενα τηλεφωνο ο Μιχαλης να μας πει :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 [ATTACH]47405[/ATTACH][ATTACH]47406[/ATTACH][ATTACH]47407[/ATTACH] Και η θήκη όλα τα λεφτά... Καλορίζικο, τη θήκη μέσω ebay? Έχεις κανένα link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 [ATTACH]47324[/ATTACH][ATTACH]47325[/ATTACH][ATTACH]47326[/ATTACH][ATTACH]47327[/ATTACH] Η υπέροχη θήκη ήρθε σήμερα...Το ταμπλετακι αύριο θα είναι εδώ... Ποιο απ ολα ειναι,το δεκαρι ή το δωδεκαρι; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ποιο απ ολα ειναι,το δεκαρι ή το δωδεκαρι; Αν κρίνουμε από το μέγεθος του χεριού μάλλον το 8.4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γειά σας.Πρίν απο λίγο μου δόθηκε μέσω OTA το πρώτο update για το Samsung TAB S 10,5 LTE.Είνα minor update μεγέθους λίγο περισσότερο απο 40ΜΒ και αφορά στην βελτίωση εμπειρίας χρήσης του Tablet.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parekla67 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ναι μου ηρθε το απογευμα.κανενα νεο για τα book covers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 για δωστε μια βοηθεια ρε παιδια... tab pro 8.4 στα 253 απο skroutz ή tab s 8.4 στα 350 που μου εκατσε ενα σφραγισμενο???? αξιζει τα 100 ευρω διαφορα? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 για δωστε μια βοηθεια ρε παιδια... tab pro 8.4 στα 253 απο skroutz ή tab s 8.4 στα 350 που μου εκατσε ενα σφραγισμενο???? αξιζει τα 100 ευρω διαφορα? Μόνο αν βλέπεις ταινίες και γενικά δίνεις βάρος στο μαύρο της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Μόνο αν βλέπεις ταινίες και γενικά δίνεις βάρος στο μαύρο της οθόνης. μονο η οθόνη ειναι δηλαδη? πηγα στο μεντια και τα ειδα και τα 2. δεν παιζει ρολο και το βαρος?και τα 3γβ ραμ? δεν ξερω μου φανηκε πολυ πιο σβελτο το σ απο το προ... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ισχύουν όλα αυτά που αναφέρεις. Στα €350 δαγκωτό το S.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Στα 350 που το βρισκουμε ρε παιδια το S ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts