Sotos_MusicMan Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Σήμερα παρέλαβα και εγώ...:cool: Σαν κατασκευή πιστεύω είναι άνω του μετρίου, στιβαρό και αρκετά μεγάλο (5.5") σε σχέση με το HD2 μου... Η οθόνη του μου αρέσει αρκετά, έχει καλούς χρωματισμούς και καλό contrast. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, 3G, WiFi, GPS λειτουργούν ικανοποιητικά για τηλέφωνο της κατηγορίας του. Οι φωτογραφίες είναι καλές την ημέρα. Το Led Flash για φακός το βράδυ είναι ok... Για αυτονομία είναι νωρίς ακόμη για να βγάλω συμπέρασμα... Towelroot και Framaroot δεν δουλεύουν, το ρούταρα με την τελευταία έκδοση του vRoot. Μετά το ρουτάρισμα πρόσεξα ότι υπήρχε ένα νέο αρχείο με όνομα MTKCamera που μάλλον πρέπει να είναι spyware (δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2518829) και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να μην μπλέξω... Μετά την επαναφορά, το ύποπτο αρχειάκι δεν υπήρχε, το τηλεφωνάκι όμως παρέμεινε ρουταρισμένο! Υποθέτω πως θα αρκούσε απλώς να το διαγράψω ίσως; Δοκίμασα hands-free από HTC HD2 και δεν δουλεύει. Απλά ακουστικά (ψείρες) δουλεύουν μια χαρά. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο hands-free με επιτυχία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_MusicMan Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Λοιπόν, μέχρι στιγμής όλα καλά με το τηλέφωνο, μόνο δυο θεματάκια... 1) Ψάχνω ενσύρματο Hands-Free. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο με επιτυχία; Ένα από HTC HD2 που έχω δεν δούλεψε ούτε σαν απλά ακουστικά. Τα απλά ακουστικά (ψείρες) δουλεύουν μια χαρά. 2) Δεν μπορώ με κανένα τρόπο να βάλω Ελληνικά στην δεξιά μπάρα γρήγορης εύρεσης στις επαφές... Ακόμα και με την γλώσσα του τηλεφώνου στα Ελληνικά, πάλι η μπάρα αυτή εμφανίζει μόνο Αγγλικά... Οι επαφές εννοείται ότι είναι στα Ελληνικά και συγχρονισμένες από το gmail. Εσείς οι υπόλοιποι κάτοχοι, τι προβλήματα συναντήσατε και πως τα αντιμετωπίσατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Και εγώ ψάχνω για ενσύρματο hands free αλλά μέχρι στιγμής έχω καταλήξει σε bluetooth με καλώδιο μέχρι να βρώ. Το θέμα με την δεξιά μπάρα το έχω και εγώ.Δέν το είχα παρατηρήσει. Επειδή εμένα γενικά ο ήχος δέν ακούγεται καλά με ενσύρματα ακουστικά,εάν έχει κάποιος το χρόνο και ξέρει να χρησιμοποιεί το MTK Tools μπορεί να μου στείλει τις τιμές που του έχει στο headset και στο audio για να τις συγκρίνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. September 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Έχουν ανέβει στο needrom καινούργια Official ROM V2.08 και CWM Recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_51 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) Αγορασα και εγω το UMI C1 απο το minideal.net και δεν εχει μεσα GPS modul...πως ειναι δυνατον βρε παιδια αυτο? Εχω βγει απο τα ρουχα μου και δεν ξερω τι θα γινει...:( Edited September 30, 2014 by antonis_51 Παράθεση Μην κανεις ποτε στους αλλους, αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 και. Μετα. Σου λέει. Umi βρήκαν. Οτι. Φθινιαρικο. Κινέζικο εξάρτημα. Και το εβαλαν μεσα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Λοιπόν το παρήγγειλα εχθές για ένα φίλο από http://www.coolicool.com/umi-c1-mtk6582-13ghz-quad-core-55-inch-1280-720-ips-screen-android-442-3g-smartphone-g-33703 με δύο θήκες δώρο. Μια απλή και μια flip case. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι έχει 16giga rom και παίρνει και κάρτα μνήμης. Στο λινκ αυτό έχει και ένα ενδιαφέρον βιντεάκι για την κατασκευή του που ομολογώ ότι δεν φαίνεται φθηνιάρικη. Εκεί φαίνεται να έχει gorillaglass γιατί το χαράζει(;;; ) με διάφορα αντικείμενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Αξίζει για 98€ από εδώ; http://www.efox-shop.com/umi-c1-mtk6582-13ghz-quad-core-55-zoll-1280-720-ips-display-android-442-3g-smartphone-g-292784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakon1 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έχω και εγώ το Umi C1 εδώ και μια - δυο βδομάδες στα χεριά μου, και παραθέτω τις πρώτες εντυπώσεις. 1. Το αγόρασα από to2c.com, και ήρθε σε άριστη συσκευασία και γρήγορα σχετικά... 2. Όταν το άνοιξα λειτουργούσε κανονικά, όταν όμως το είχα κλειστό και με ελαφριά κλίση η οθόνη δεν ήταν μαύρη αλλά φαίνονταν έντονα κάποιες γκρι - άσπρες λωρίδες κάθετες, σαν να πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα... Όταν είναι ανοιχτό δεν φαίνεται τίποτα...... 3. Gorilla Glass δεν πρέπει να έχει με τίποτα. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να ελέγξεις αν πράγματι έχει, πάντως εγώ την πρώτη μέρα που το είχα χωρίς την προστατευτική ζελατίνα πρόλαβα και έκανα μια ελάχιστη γρατζουνιά... 4. Η μπαταρία του μου ήρθε μάλλον χαλασμένη, μια και όταν φτάνει στο 20-30%, ξαφνικά το κινητό σβήνει... Με φυσιολογική χρήση, βγάζει δεν βγάζει μια μέρα... Δεύτερη μέρα με τίποτα... 5. Χρησιμοποιώ μια Sim, cosmote, και δεν εχω ποτέ καλό σήμα... Μεγάλο πρόβλημα... Αρκετές φορές μένω και χωρίς σήμα... .. Σήμερα ενημέρωσα και το to2c.com για τα προβλήματα του.... θα ενημερώσω με το αποτέλεσμά... Κατά τα αλλά είναι όμορφο, γρήγορο, αλλά εγώ το πήρα για το γεγονός ότι έχει gorilla glass... και μου βγήκε με αρκετά προβλήματα.. Δεν θα το ξανά αγόραζα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Για το θεμα της μπαταριας,ενω το κινητο ειναι rooted,κατεβασε απο το Play Store την εφαρμογη Βattery Calibration,φορτισε το μεχρι το 100% και μολις το βγαλεις απο την πριζα ανοιξε την εφαρμογη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakon1 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Thank you. Θα το δοκιμάσω αν και έχω σκοπό να πάρω μια νέα μπαταρία κάποια στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αυτό με την μπαταρία μου το έκανε και εμένα αλλά μόλις φλάσαρα την v2.08 δείχει το κανονικό ποσοστό. Οι λωρίδες φαίνονται και στο δικό μου όταν είναι σβηστή η οθόνη αλλά δέν δημιουργεί κάποιο θέμα στην εμφάνιση,και από σήμα είμαι κομπλέ. Το μόνο κακό είναι ότι μόλις φλάσαρα την v2.08 δέν μπορώ να το rootάρω με τίποτα λέμε.Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. October 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Το μόνο κακό είναι ότι μόλις φλάσαρα την v2.08 δέν μπορώ να το rootάρω με τίποτα λέμε.Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Από Sp flash tool φλασάρεις μόνο την recovery με το CWM και μετά ρουτάρεις μέσα απο το CWM φλασάροντας αυτό SuperSU, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_MusicMan Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Αυτό με την μπαταρία μου το έκανε και εμένα αλλά μόλις φλάσαρα την v2.08 δείχει το κανονικό ποσοστό. Οι λωρίδες φαίνονται και στο δικό μου όταν είναι σβηστή η οθόνη αλλά δέν δημιουργεί κάποιο θέμα στην εμφάνιση,και από σήμα είμαι κομπλέ. Το μόνο κακό είναι ότι μόλις φλάσαρα την v2.08 δέν μπορώ να το rootάρω με τίποτα λέμε.Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Εκτός από το θέμα με την μπαταρία, αξίζει τον κόπο να περάσω την 2.08 και να χάσω το root ή καλύτερα να μείνω με την 2.06 rooted; Έχεις προσέξει μέχρι στιγμής σημαντικές διαφορές μεταξύ 2.08 και 2.06; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Εκτός από το θέμα με την μπαταρία, αξίζει τον κόπο να περάσω την 2.08 και να χάσω το root ή καλύτερα να μείνω με την 2.06 rooted; Έχεις προσέξει μέχρι στιγμής σημαντικές διαφορές μεταξύ 2.08 και 2.06; Δέν έχω δεί καμία σημαντική διαφορά οπότε μείνει στην 2.06 rooted μέχρι να ανέβει κάποια στιγμή η 2.08 rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Από Sp flash tool φλασάρεις μόνο την recovery με το CWM και μετά ρουτάρεις μέσα απο το CWM φλασάροντας αυτό SuperSU, Κάποια στιγμή θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής? Κάνα tutorial για να μας βοηθήσει? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. October 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Οδηγός για το Sp flash tool υπάρχει εδώ: Οδηγός επιβίωσης για Flashing Μετά το φλασάρισμα του Recovery μπαίνεις στο CWM ανοίγοντας την συσκευή με πατημένο το volume up και επιλέγοντας το Install Zip from sdcard φλασάρεις το Super SU. Edited October 13, 2014 by dkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 dkat είσαι θεός.Τώρα είναι πλέον rooted. Ευχαριστώ:yahoo::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. October 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Παρακαλώ... Από την στιγμή που υπάρχει custom recovery αυτός ο τρόπος είναι ο ευκολότερος για να ρουτάρεις οποιοδήποτε κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Έχω και εγώ το Umi C1 εδώ και μια - δυο βδομάδες στα χεριά μου, και παραθέτω τις πρώτες εντυπώσεις. 1. Το αγόρασα από to2c.com, και ήρθε σε άριστη συσκευασία και γρήγορα σχετικά... 2. Όταν το άνοιξα λειτουργούσε κανονικά, όταν όμως το είχα κλειστό και με ελαφριά κλίση η οθόνη δεν ήταν μαύρη αλλά φαίνονταν έντονα κάποιες γκρι - άσπρες λωρίδες κάθετες, σαν να πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα... Όταν είναι ανοιχτό δεν φαίνεται τίποτα...... 3. Gorilla Glass δεν πρέπει να έχει με τίποτα. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να ελέγξεις αν πράγματι έχει, πάντως εγώ την πρώτη μέρα που το είχα χωρίς την προστατευτική ζελατίνα πρόλαβα και έκανα μια ελάχιστη γρατζουνιά... 4. Η μπαταρία του μου ήρθε μάλλον χαλασμένη, μια και όταν φτάνει στο 20-30%, ξαφνικά το κινητό σβήνει... Με φυσιολογική χρήση, βγάζει δεν βγάζει μια μέρα... Δεύτερη μέρα με τίποτα... 5. Χρησιμοποιώ μια Sim, cosmote, και δεν εχω ποτέ καλό σήμα... Μεγάλο πρόβλημα... Αρκετές φορές μένω και χωρίς σήμα... .. Σήμερα ενημέρωσα και το to2c.com για τα προβλήματα του.... θα ενημερώσω με το αποτέλεσμά... Κατά τα αλλά είναι όμορφο, γρήγορο, αλλά εγώ το πήρα για το γεγονός ότι έχει gorilla glass... και μου βγήκε με αρκετά προβλήματα.. Δεν θα το ξανά αγόραζα.... Έτσι από περιέργεια σου απάντησαν ή κάνανε τους 'κινέζους'... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 dkat είσαι θεός.Τώρα είναι πλέον rooted. Ευχαριστώ:yahoo::yahoo: καποια στιγμη να μας πεις την διαδικασια λιγακι αναλυτικα για να το κανουμε και εμεις. Ευχαριστω. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 καποια στιγμη να μας πεις την διαδικασια λιγακι αναλυτικα για να το κανουμε και εμεις. Ευχαριστω. Οδηγός για το Sp flash tool υπάρχει εδώ: Οδηγός επιβίωσης για Flashing Μετά το φλασάρισμα του Recovery μπαίνεις στο CWM ανοίγοντας την συσκευή με πατημένο το volume up και επιλέγοντας το Install Zip from sdcard φλασάρεις το Super SU. Δεν υπάρχει πιο αναλυτική περιγραφή, διάβασε τον οδηγό του Σταύρου και μετά κάνε ότι σου λέει ο dkat. Αφού έχεις βάλει cmw, πατάς power + volume up για 10 δευτερόλεπτα, δηλαδή μπαίνεις στο recovery και βρίσκεις την επιλογή install zip from sd card, επιλέγεις το αρχείο του SuperSu και είσαι έτοιμος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ακριβως όπως τα λέει ο leonpap.Αν σκαλωσεις κάπου εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Οδηγός για το Sp flash tool υπάρχει εδώ: Οδηγός επιβίωσης για Flashing Μετά το φλασάρισμα του Recovery μπαίνεις στο CWM ανοίγοντας την συσκευή με πατημένο το volume up και επιλέγοντας το Install Zip from sdcard φλασάρεις το Super SU. Επειδή πολλοί θα κάνουν την ίδια ερώτηση... μπήκε στο πρώτο post και μπορείτε να τους παραπέμπετε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Η τελευταια Ρομ του c1 είναι η2.08? Αν ναι, έχει κυκλοφορήσει rooted η ίδια? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts