Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://i.imgur.com/62rIoPO.png

Κάτω απο τα Κινέζικα αν προσέξεις το γραφει στα Αγγλικά.Τελευταία σειρα η πρώτη αριστερα αν λέμε το ίδιο.

Edited by teo100

Μπορείς να βάλεις το εικονίδιο της,ούτε εμένα βγάζει αγγλικά.

Το λέει αν το προσέξεισ κατω απο τισ γραμματοσειρές και αν πατήσεις το εικονίδιο μπορεις να δεις και μια προεπισκόπηση της γραμματοσειράς.

Αν κανω ενημερωση της ROM μεσω system update,τα χάνω όλα τα αρχεία μου ?

Μα δεν μπορεις να κανεις update.. Δεν δουλευει απλο πολυ.. Για να περασεις καινουρια ρομ θα τα διαγραψεις ολα...

ΕΧω μια απορια εγω. Οι rom που βγαζει η εταιρια μας λεει καπου σε καθε rom τι εχει διορθωσει τι εχει φτιαξει? Η απλα επειδη βγαζει καινουριες rom εμεις υποθετουμε οτι καιτ φτιαχνει και τις περναμε?

Το λέει αν το προσέξεισ κατω απο τισ γραμματοσειρές και αν πατήσεις το εικονίδιο μπορεις να δεις και μια προεπισκόπηση της γραμματοσειράς.

αδερφε μηπως εχεις αλλη ROM? εγω εχω την 1441...εσυ? Επισης υπαρχει τροπος να βλουμε μονο το regular font και να το κανουμε import?

Edited by kkmspm

Βλέποντας σήμερα κάποια βίντεο στου αδελφού μου το Lenovo είδα ότι τα 720p βίντεο τα αποθηκεύει σε 3gp μορφή και δεν αλλάζει σε άλλη μορφή. Έχει την 9432. δεν θα έπρεπε να είναι σε MP4?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Γεια σας και απο μενα.Σκεφτομαι να παραγγειλω το κιν. απο το To2c.com και εχω καποιες ερωτησεις...

α)εχει μια επιλογη για no packing box και with packing box, ξερει καποιος τι ακριβως ειναι αυτο;;εχει σχεση με το τελωνειο?

β)ζηταω ροοτ, google play και να μην σβησουν στις κινεζικες εφαρμογες;;

γ)στα χαρακτηριστικα του κιν. λεει στο 3G: HSPA 900/2100MHZ ενω σε αλλα σαιτ όπως στο vickmall γραφει 3G: WCDMA 900/2100MHz, ποιο απο τα 2 παιζει στην ελλαδα;;

και τελος αν εχει κανεις αποψη για τις θηκες που δινουν ως επιλογη θα ηταν χρησιμη η γνωμη του...

ευχαριστω πολυ...

αδερφε μηπως εχεις αλλη ROM? εγω εχω την 1441...εσυ?

Εγω εχω την 9432 γιαυτο μαλλον βγαζει κι αλλες γραμματοσειρες. Τουλαχιστον δοκιμασε μηπως ταιριαζει καμια απο αυτες που ειναι στο online.

Edited by Teo010

Εγω εχω την 9432 γιαυτο μαλλον βγαζει κι αλλες γραμματοσειρες. Τουλαχιστον δοκιμασε μηπως ταιριαζει καμια απο αυτες που ειναι στο online.

βλεπω οτι ολα ερχονται με αυτη τη ρομ ,αρα και το δικο μου με αυτη θα ερθει ,πες μου πλιζ αν δουλευει σωστα το κινητο με αυτην την ρομ ??η αντιμετοπιζεις καποιο προβλημα ???

ευχαριστω .

Κανενα προβλημα μεχρι τωρα. Η μπαταρια κραταει 1 μερα, δεν ξερω αν με αλλη ρομ θα κρατουσε παρα πανω. 2χαζο προβληματακια εχει με το +30 αλλα λυνεται αν κανεις διπλες επαφες και το δευτερο ειναι οτι μετα απο 10δευτερολεπτα ενεργοποιειται ο ηχος ακομα και οταν το εχεις στο αθορυβο. Εγω του περασα ενα αθορυβο ringtone και "ελυσα" το προβλημα.

Γεια σας και απο μενα.Σκεφτομαι να παραγγειλω το κιν. απο το To2c.com και εχω καποιες ερωτησεις...

α)Δεν ξερω εγω το πηρα απο minideal

β)Ναι

γ)Να διαλεξεις το Lenovo Α806, αυτο κανει για Ελλαδα

α)εχει μια επιλογη για no packing box και with packing box, ξερει καποιος τι ακριβως ειναι αυτο;;εχει σχεση με το τελωνειο?

β)ζηταω ροοτ, google play και να μην σβησουν στις κινεζικες εφαρμογες;;

γ)στα χαρακτηριστικα του κιν. λεει στο 3G: HSPA 900/2100MHZ ενω σε αλλα σαιτ όπως στο vickmall γραφει 3G: WCDMA 900/2100MHz, ποιο απο τα 2 παιζει στην ελλαδα;;

και τελος αν εχει κανεις αποψη για τις θηκες που δινουν ως επιλογη θα ηταν χρησιμη η γνωμη του...

ευχαριστω πολυ...

α) νομιζω σου λενε αν το θες με το κουτι του η διχως δηλ.σκετη συσκευη

β)ναι (απο οτι εχω διαβασει εδω στης τοσες σελιδες :)

γ)αν και νεος και εγω σε αυτα ,θα πω οτι τα α8 α806 δουλευουν ελλαδα αρα και το To2c.com οκ ειναι ,για κινα ειναι το α808

δεν ξερω τι θηκες δινει αυτο αλλα εγω προτιμησα την mofi μιας και ειναι κλειστη απο παντου (δεν εχει παραθυρακια για την οθονη ),απλα αν παρεις και θηκη μαζι στην δινουν μιση τιμη σαν δωρο

αδερφε μηπως εχεις αλλη ROM? εγω εχω την 1441...εσυ? Επισης υπαρχει τροπος να βλουμε μονο το regular font και να το κανουμε import?

Εχω την VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806. Για το άλλο ερώτημά σου δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Επισης για τη ρομ AOSP 2.0 υπάρχει ένα ποστ στο xda από κάποιον που τη δοκίμασε.http://forum.xda-developers.com/hardware-hacking/hardware/lenovo-golden-warrior-a8-a806-root-t2859242/page4

Υπάρχει εδώ κάποιος που τη δοκίμασε να μας πει τη γνώμη του?

Edited by teo100

Εχω την VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806. Για το άλλο ερώτημά σου δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Επισης για τη ρομ AOSP 2.0 υπάρχει ένα ποστ στο xda από κάποιον που τη δοκίμασε.http://forum.xda-developers.com/hardware-hacking/hardware/lenovo-golden-warrior-a8-a806-root-t2859242/page4

Υπάρχει εδώ κάποιος που τη δοκίμασε να μας πει τη γνώμη του?

Μ άρεσε ιδιαίτερα ότι λέει ο τύπος... Ο kandilak "συμβούλεψε" για όσους ενοχλούνται από τα περιττά apps της lenovo να το γυρίσουν σε AOSP και να πω την αλήθεια τώρα το σκέφτομαι. Μπορεί κάποιος να μου δώσει απλά να καταλάβω τι παίζει με Xposed και GravityΒox που όλοι τόσο πολύ κυνηγούν;

Μ άρεσε ιδιαίτερα ότι λέει ο τύπος... Ο kandilak "συμβούλεψε" για όσους ενοχλούνται από τα περιττά apps της lenovo να το γυρίσουν σε AOSP και να πω την αλήθεια τώρα το σκέφτομαι. Μπορεί κάποιος να μου δώσει απλά να καταλάβω τι παίζει με Xposed και GravityΒox που όλοι τόσο πολύ κυνηγούν;

Δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις αλλα με το Xposed μπορείς να κάνεις διάφορες αλλαγές στο κινητό π.χ. να προσθέτεις εικονίδια στη notification bar,να τους αλλάζεις χρώματα και πολλά άλλα. Παρε μια ιδέα εδω

και εδω

Edited by teo100

Μα δεν μπορεις να κανεις update.. Δεν δουλευει απλο πολυ.. Για να περασεις καινουρια ρομ θα τα διαγραψεις ολα...

ΕΧω μια απορια εγω. Οι rom που βγαζει η εταιρια μας λεει καπου σε καθε rom τι εχει διορθωσει τι εχει φτιαξει? Η απλα επειδη βγαζει καινουριες rom εμεις υποθετουμε οτι καιτ φτιαχνει και τις περναμε?

Όλα τα changelog των τελευταίων rom είναι στο http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-vibeui-2-0/

Όλα τα changelog των τελευταίων rom είναι στο http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-vibeui-2-0/

Ωραια τα διαβασα.. Απο που τα κατεβαζουμε ομως?

http://i.imgur.com/0v1qk3i.png

http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-vibeui-2-0/

Αφου κάνεις πρωτα εγγραφή

Edited by teo100

http://i.imgur.com/0v1qk3i.png

http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-vibeui-2-0/

Αφου κάνεις πρωτα εγγραφή

teo100 πάτα το κουμπί "παράθεση" στο post που θέλεις να απαντήσεις. Είναι πολύ πιο απλό και γρήγορο από το να βάζεις screenshots;)

α) νομιζω σου λενε αν το θες με το κουτι του η διχως δηλ.σκετη συσκευη

β)ναι (απο οτι εχω διαβασει εδω στης τοσες σελιδες :)

γ)αν και νεος και εγω σε αυτα ,θα πω οτι τα α8 α806 δουλευουν ελλαδα αρα και το To2c.com οκ ειναι ,για κινα ειναι το α808

δεν ξερω τι θηκες δινει αυτο αλλα εγω προτιμησα την mofi μιας και ειναι κλειστη απο παντου (δεν εχει παραθυρακια για την οθονη ),απλα αν παρεις και θηκη μαζι στην δινουν μιση τιμη σαν δωρο

και για ποιο λογο καποιος να ζητησει το κιν χωρις το κουτι του? οσοι το πηραν ποσο ειναι ο μεσος χρονος παραδοσης με free shipping? γτ ερχονται και γιορτες και βλεπω να πληρωνω express.. :D:D

και για ποιο λογο καποιος να ζητησει το κιν χωρις το κουτι του? οσοι το πηραν ποσο ειναι ο μεσος χρονος παραδοσης με free shipping? γτ ερχονται και γιορτες και βλεπω να πληρωνω express.. :D:D

μπα δεν αργει τοσο.μεσο ορο 3 εβδομαδες υπολογισε

το πρόβλημα δεν είναι να πληρώσεις express. το πρόβλημα είναι ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σταματήσει στο τελωνείο και θα μπλέξεις με άλλες διαδικασίες:X

μπα δεν αργει τοσο.μεσο ορο 3 εβδομαδες υπολογισε

το πρόβλημα δεν είναι να πληρώσεις express. το πρόβλημα είναι ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σταματήσει στο τελωνείο και θα μπλέξεις με άλλες διαδικασίες:X

και το free shipping καλο ειναι μωρε.... :p:p

λετε και το θεμα με το κουτι να εχει σχεση με χρεωσεις στο τελωνειο?

σχετικα με το θεμα του 3g με μπερδευει λιγο που στο to2c στον τιτλο λεει WCDMA ενω στα Basic Information λεει HSPA

http://www.to2c.com/original-lenovo-a8-a806-basic-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

και το free shipping καλο ειναι μωρε.... :p:p

λετε και το θεμα με το κουτι να εχει σχεση με χρεωσεις στο τελωνειο?

σχετικα με το θεμα του 3g με μπερδευει λιγο που στο to2c στον τιτλο λεει WCDMA ενω στα Basic Information λεει HSPA

http://www.to2c.com/original-lenovo-a8-a806-basic-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

Εμένα από Aliexpress μου ήρθε στο κουτί του και μάλιστα έγραφε mobilephone for gift/0.48kg/20$

Δεν είχα κανένα θέμα με τελωνεία κτλ.

Για το 3g δεν έχεις θέμα, σημασία έχει η μπάντα η οποία είναι νορμάλ.

Μόλις πέρασα την AOSP 2.0

Σαφώς πιο "ελαρφιά" στο μάτι του χρήστη. Όλα είναι όσο πιο απλά μπορεί να τα ζητήσει κάποιος. Antutu 31.600+ χωρίς τίποτα πάνω του, άσχημα δεν το λες, αλλά τόσο έβγαζε η 1443 αφού την είχα βαρύνει κι από μόνος μου.

Οι οδηγίες εγκατάστασης απλές. Έκανα και το back up για το ΙΜΕΙ το οποίο όμως δε μου χρειάστηκε.

Γενικά όλα κομπλέ, αν βγει κάτι στο μέλλον θα ειδοποιήσω ενώ θα παρακολουθώ για άλλους που μπορεί να κάνουν το ίδιο βήμα :)

φανταζωμαι οτι διχως κουτι θα θεωρουν οτι εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να μην ελεγχθει απο τελωνειο :D

το θεμα ειναι οτι ζαχαρωνα το umi zero αλλα δεν ηθελα να δωσω 300 δολ. και τωρα που παραγγειλα το Α 806 στο coolicool βαλανε το umi zero 176 ευρω :cry::cry: