joss54 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 στην αναβάθμιση του κινητού ενός φίλου κόλλησε και πλέον δεν ανοίγει. με sp flash tool που πάμε να το κάνουμε format βγάζει το μήνυμα brom error: emcc flash not found (3144) με το νέο flash tool βγάζει άλλο μήνυμα brom error: s storage not found (3167) τι κάνουμε; Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 στην αναβάθμιση του κινητού ενός φίλου κόλλησε και πλέον δεν ανοίγει. με sp flash tool που πάμε να το κάνουμε format βγάζει το μήνυμα brom error: emcc flash not found (3144) με το νέο flash tool βγάζει άλλο μήνυμα brom error: s storage not found (3167) τι κάνουμε; ποιες οδηγίες ακολουθείτε? δοκίμασε και σε άλλη θύρα usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 ποιες οδηγίες ακολουθείτε? δοκίμασε και σε άλλη θύρα usb. δοκίμασα σε 2 pc κανονικό φλασάρισμα όπως έχω κάνει σε άλλα κινητά πολλές φορές Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisf Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα να παραγγείλω το κινητό από το "TO2c". έχει παραγείλει κανείς; είναι αξιόπιστο; κανει 116 ευρω. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 δοκίμασα σε 2 pc κανονικό φλασάρισμα όπως έχω κάνει σε άλλα κινητά πολλές φορές Δεν θα κάτσω να παίξω το παιχνίδι των ερωτήσεων - απαντήσεων..........ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις σ'αυτό εδώ το forum , για το τηλέφωνο Lenovo A806. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Δεν θα κάτσω να παίξω το παιχνίδι των ερωτήσεων - απαντήσεων..........ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις σ'αυτό εδώ το forum , για το τηλέφωνο Lenovo A806. νομίζω δεν είναι δύσκολο να καταλάβω ποιες και που είναι οι οδηγίες μιας και ρωτάω στο ίδιο νήμα του a806, από εδώ και εδώ αυτό που ρωτάω μιας και δεν το βρήκα απαντημένο είναι αν εμφανίστηκε το ίδιο λάθος σε άλλον και αν το διόρθωσε Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα να παραγγείλω το κινητό από το "TO2c". έχει παραγείλει κανείς; είναι αξιόπιστο; κανει 116 ευρω. ευχαριστώ. Έχω πάρει 2 και χθες παράγγειλα το 3ο (στα 115,95) για ένα φίλο. Το μαγαζί είναι ok. Για το τηλ. διάβασε εδώ στο forum. Μόνο βιάσου γιατί είναι ΜΟΝΟ για το Σαββατοκύριακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisf Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 οκ.το εχω το τηλ το θελω για τον αδερφο μου αλλα δεν ηξερα για το μαγαζί.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Υπάρχει κανένας τρόπος (ή module) 1. Να μην ανεβαίνει αυτόματα το notification center κάθε φορά που πατάς κάτι, wifi ή GPS ή οτιδήποτε.. Και 2. Να διατηρείται η μπάρα φωτεινότητας στη notification bar όταν είναι σε οριζόντιο προσανατολισμό; Λίγο απαράδεκτο αυτό Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Υπάρχει κανένας τρόπος (ή module) 1. Να μην ανεβαίνει αυτόματα το notification center κάθε φορά που πατάς κάτι, wifi ή GPS ή οτιδήποτε.. Και 2. Να διατηρείται η μπάρα φωτεινότητας στη notification bar όταν είναι σε οριζόντιο προσανατολισμό; Λίγο απαράδεκτο αυτό Φλασαρε από TWRP το https://www.dropbox.com/s/6mblj03iaia8hf3/NotificationCenter1516DEV.zip?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Αυτό είναι το notification center της 1516 ή κάτι άλλο τροποποιημένο; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Αυτό είναι το notification center της 1516 ή κάτι άλλο τροποποιημένο;δεν μου έχεις εμπιστοσύνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Όχι, από περιέργεια ρωτάω. Έφτιαξε το 2ο :up: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Όχι, από περιέργεια ρωτάω. Έφτιαξε το 2ο :up: το 1ο θα το βρεις στις ρυθμίσεις του Notification center. Ξεκλικαρε το " Κάντε κλικ για απομακρ. ειδοποιήσων" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Ναι thnx το είχα βάλει στην αρχή και δεν το θυμόμουν Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Με τη φωτεινότητα της οθόνης στο αυτόματο, θα πρέπει ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό να αλλάζει και η φωτεινότητα της οθόνης; Γιατί στο δικό μου είτε είμαι στον ήλιο είτε στο σκοτάδι δεν αλλάζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Με τη φωτεινότητα της οθόνης στο αυτόματο, θα πρέπει ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό να αλλάζει και η φωτεινότητα της οθόνης; Γιατί στο δικό μου είτε είμαι στον ήλιο είτε στο σκοτάδι δεν αλλάζει τίποτα. Για να δεις αν έχει πρόβλημα ο αισθητήρας φωτισμού , εγκατέστησε το cpu-z από το play store. Άνοιξε το και πήγαινεστην καρτέλα "Sensors". Δες στο light sensor αν αλλάζουν οι τιμές στα lux ανάλογα με τον φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Aν εισαι στον ηλιο και max να παει, παλι δε θα βλεπεις.. Οποτε, οταν εισαι στο σκοταδι δε μειωνεται? (εχεις και screen protector?) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Για να δεις αν έχει πρόβλημα ο αισθητήρας φωτισμού , εγκατέστησε το cpu-z από το play store. Άνοιξε το και πήγαινεστην καρτέλα "Sensors". Δες στο light sensor αν αλλάζουν οι τιμές στα lux ανάλογα με τον φωτισμό. Το cpu-z δείχνει πως δουλεύει κανονικά ο light sensor. Αλλάζει τιμές. Aν εισαι στον ηλιο και max να παει, παλι δε θα βλεπεις.. Οποτε, οταν εισαι στο σκοταδι δε μειωνεται? (εχεις και screen protector?) Στον ήλιο θάπρεπε να αυξάνει και στο σκοτάδι να μειώνεται η φωτεινότητα, κάτι που δεν συμβαίνει στο δικό μου τηλ. Έχω κρύσταλλο βάλει, αλλά δε νομίζω πως φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Eμενα με tempered glass στον ηλιο ελαχιστα βρωμικο να ειναι δε βλεπω τιποτα. Ειναι που ειναι πολυ χαμηλη φωτεινοτητα... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Eμενα με tempered glass στον ηλιο ελαχιστα βρωμικο να ειναι δε βλεπω τιποτα. Ειναι που ειναι πολυ χαμηλη φωτεινοτητα... Το ίδιο ισχύει και σε μένα. Το θέμα είναι αν αυξομειώνει την φωτεινότητα. Σε εσένα την αυξομειώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Ναι δουλευει, αν και δεν την εχω ποτε στο αυτοματο. Εχω την εντυπωση οτι λειτουργει με καποια καθυστερηση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefg Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Το ίδιο ισχύει και σε μένα. Το θέμα είναι αν αυξομειώνει την φωτεινότητα. Σε εσένα την αυξομειώνει; Και σε μένα δουλεύει η αυξομείωση. Δοκίμασε να βάλεις τη διαχείριση της φωτεινότητας σε μια εφαρμογή όπως το lux. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Καλησπέρα, γράφω εδώ γιατί το νήμα του S90 είναι ψιλονεκρό. Πήγα Μυτιλήνη και η SIM της Cosmote έπιασε Turkcell. Έκτοτε δεν έχει "γυρίσει" σε Cosmote. Έκλεισα το κινητό, έβγαλα την κάρτα τίποτα... Καμιά ιδέα? Και η sim της Vodafone έπιασε Vodafone TR αλλά γύρισε κανονικά... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
occam Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Oχι, τελικα σε μενα δεν εχει προβλημα, οταν απομακρυνω αναβει, γι`αυτο δεν ειχα εντωπισει "προβλημα" μεχρι στιγμης.. Κατι αλλο, οταν ανανεωνω σελιδα, κανει ενα κοκκινο πλαισιο στο περιγραμμα της οθονης, στιγμιαια βεβαια, αλλα ειναι λιγο ενοχλητικο. Πρεπει να ειναι ο chrome, αλλα δεν ξερω αν το κανει σε κανεναν αλλο... Ναι και σε μένα το κάνει ο chrome αυτό. Νομίζω έγινε από τότε που έβαλα τη 1516 και επανέφερα τις εφαρμογές με το titanium. Επειδή εκτός των κόκκινων πλαισίων παρατήρησα ότι μου πετούσε κάπου κάπου και διαφημίσεις ενώ τις έχω απενεργοποιήσει δεν έκατσα να ασχοληθώ παραπάνω και τον έβγαλα κ έβαλα τον firefox και είναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts