grkats Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Τελικά δεν είχε εγκατασταθεί το recovery γιαυτό δεν έβγαζα άκρη. Ακολούθησα ολα τα βήματα, όταν όμως πάω να κάνω install τη rom , μου βγάζει fail. Έχει γίνει σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huseyin_selves_ Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 παιδια σημερα διαπιστωσα πηγα να κατεβασω ενα θεμα απο το theme center μου λεει αποτυχια ληψης γνωριζει κανενας τι γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Το 3G παίζει. Το 4G επίσης παίζει αν α)το έχεις ενεργοποιήσει επικοινονώντας με το πάροχο κινητής που έχεις , β)η sim σου το υποστηρίζει , γ)αν είσαι σε περιοχή με 4G κάλυψη, δ)αν έχεις ενεργοποιήσει το 4G στην συσκευή σου. Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά πριν να μπω στην διαδικασία για το α) και το β); Έχει αισθητή διαφορά το 3G με το 4G; Γιατί όπως το βλέπω, τα downloads και το serfing πάει σφαίρα όταν είναι σε δίκτυο 3G. Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπερα κ απο μενα. Μολις την Παρασκευη πηρα κ γω το a806 golden warrior. Διαβασα σχεδον ολο το thread k οι περισσοτεροι λετε πολυ καλα λογια για τη μπαταρια.ρε παιδια εμενα με μικρη χρηση ιντερνετ κ facebok δε με βγαζει μερα ! Ουτε καν 12ωρο! Κανω κατι λαθος; καποια επιλογη με τους πυρηνες κτλ; επειδη η καθημερινοτητα μου με εχει εκτος σπιτιου απο 8 εως 9 το βραδυ δε μπορω να το χρησιμοποιω! Χτες στα μεσα της ημερας εβαλα τη sim στο παλιο μου lenovo για να βγαλω την ημερα! Έχεις διαβάσει σχεδόν όλο το thread και δεν έχεις βρει απάντηση ? Σοβαρά μιλάς:mad: ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά δεν είχε εγκατασταθεί το recovery γιαυτό δεν έβγαζα άκρη. Ακολούθησα ολα τα βήματα, όταν όμως πάω να κάνω install τη rom , μου βγάζει fail. Έχει γίνει σε κανέναν;ποια rom προσπαθείς να βάλεις (link) ? σε ποιο σημείο βγάζει fail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δίνω το link για όποιον θέλει να φλασάρει την 1447 του Vickmall. Είναι Multilanguage , Rooted και με εγκατεστημένο το Playstore (Gmail, Maps κλπ δεν υπάρχουν αλλά μπορείτε να τα εγκαταστήσετε από το Playstore) και χωρίς τις άχρηστες κινέζικες εφαρμογές. Το power manager δεν υπάρχει στο συρτάρι εφαρμογών αλλά είναι ενσωματωμένο στο σύστημα όπως στις official DEV εκδόσεις. Κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι έχουν αντικαταστήσει την εφαρμογή ημερολογίου της lenovo με αυτήν της google. Όμως πήρα το apk από την 1447_ST και την εγκατέστησα χωριστά χωρίς πρόβλημα μαζί με αυτό του power manager. Για εγκατάσταση μέσω TWRP ακολουθείτε τον οδηγό αναβάθμισης , παραλείποντας τα βήματα 5, 11, 12, 13 (η εγκατάσταση των gapps γίνεται από το Playstore που είναι ήδη εγκατεστημένο). Επίσης η εγκατάσταση του Update SuperSU-v2.14.zip είναι προαιρετική αφού η rom είναι ήδη root, αλλά την προτείνω γιατί το SuperSU είναι καλύτερο από το Superuser που έχει μέσα η rom. Download VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay.zip Για τους μυημένους στο φλασάρισμα με το SP Flash tool κατεβάζετε το https://mega.co.nz/#F!fMRiBQJK!liawKHGrtyMLIYgvdqGUZQ Καλησπέρα.Η rom που λες "Για τους μυημένους στο φλασάρισμα με το SP Flash tool"είναι ακριβώς η ίδια 1447 με την πιο πάνω που γίνετε με TWRP?.Γιατί μου φαίνεται πιο εύκολο να το κανω με SP Flash tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπερα κ απο μενα. Μολις την Παρασκευη πηρα κ γω το a806 golden warrior. Διαβασα σχεδον ολο το thread k οι περισσοτεροι λετε πολυ καλα λογια για τη μπαταρια.ρε παιδια εμενα με μικρη χρηση ιντερνετ κ facebok δε με βγαζει μερα ! Ουτε καν 12ωρο! Κανω κατι λαθος; καποια επιλογη με τους πυρηνες κτλ; επειδη η καθημερινοτητα μου με εχει εκτος σπιτιου απο 8 εως 9 το βραδυ δε μπορω να το χρησιμοποιω! Χτες στα μεσα της ημερας εβαλα τη sim στο παλιο μου lenovo για να βγαλω την ημερα!Προφανώς είσαι με τη 9432 rom. Κάνε αναβάθμιση. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αυτό δοκιμάζω αλλα δε πιάνει, ξεκινάει πάλι το λειτουργικο. Πρέπει να ξανατρέξω το flash tool? Όταν πατάς τα 3 κουμπιά, ΔΕΝ τα αφήνεις μόλις κάνει τη δόνηση ΑΛΛΑ όταν θα εμφανιστεί στην οθόνη το "dual sim" !!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό δοκιμάζω αλλα δε πιάνει, ξεκινάει πάλι το λειτουργικο. Πρέπει να ξανατρέξω το flash tool? Καλησπερα κ απο μενα. Μολις την Παρασκευη πηρα κ γω το a806 golden warrior. Διαβασα σχεδον ολο το thread k οι περισσοτεροι λετε πολυ καλα λογια για τη μπαταρια.ρε παιδια εμενα με μικρη χρηση ιντερνετ κ facebok δε με βγαζει μερα ! Ουτε καν 12ωρο! Κανω κατι λαθος; καποια επιλογη με τους πυρηνες κτλ; επειδη η καθημερινοτητα μου με εχει εκτος σπιτιου απο 8 εως 9 το βραδυ δε μπορω να το χρησιμοποιω! Χτες στα μεσα της ημερας εβαλα τη sim στο παλιο μου lenovo για να βγαλω την ημερα! 1.Είναι καινούργιο,άρα δεν έστρωσε η μπαταρία ακόμα 2.Είσαι με την 9432 3.Έχεις πολλά ανοιχτά στο backround να δουλεύουν 4.Την οθόνη την έχεις ακόμα στο smart rotation. Άρα......? Είσαι αδιάβαστος !!!! ;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα.Η rom που λες "Για τους μυημένους στο φλασάρισμα με το SP Flash tool"είναι ακριβώς η ίδια 1447 με την πιο πάνω που γίνετε με TWRP?.Γιατί μου φαίνεται πιο εύκολο να το κανω με SP Flash tool. Ναι είναι η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo134697 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Κάνεις λάθος μια χαρά δουλεύει, αυτή η λύση. Το ότι δεν δουλεύουν κάποια module, δεν έχει να κάνει με το patch αλλά με τα ίδια τα module που δεν έιναι συμβατά με την VibeUI rom. Tested. Δουλεύει και στην 9432! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εχω whats up και ενω το βαζω στο 3g και ανοιχτα τα δεδομενα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. Τι αλλο πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexammari Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 OK ευχαριστω για τις απαντησεις. Αποτι καταλαβα θα αλλαξω την 9432που εχω σε κατι αλλο οπως 1447 κ θα εχω περισσοτερες ωρες μπαταριας.θα ακολουθησω τις οδηγιες που υπαρχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εχω whats up και ενω το βαζω στο 3g και ανοιχτα τα δεδομενα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. Τι αλλο πρεπει να κανω? Επικοινώνησε με την εταιρεία ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει αισθητή διαφορά το 3G με το 4G; Γιατί όπως το βλέπω, τα downloads και το serfing πάει σφαίρα όταν είναι σε δίκτυο 3G. Η μέρα με τη νύχτα! (Ακόμα και με μια γραμμή 4g) Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εχω whats up και ενω το βαζω στο 3g και ανοιχτα τα δεδομενα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. Τι αλλο πρεπει να κανω? Σιγουρέψου ότι είναι σωστό το APN στα Ονόματα σημείου πρόσβασης (βρίσκεται στις Ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Να ξαναρωτησω αν ξερει κανεις; Τις συντομευσεις στις μπουρμπουληθρες της lockscreen μπορουμε να τις αλλαξουμε; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Honda_ST Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εχω whats up και ενω το βαζω στο 3g και ανοιχτα τα δεδομενα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. Τι αλλο πρεπει να κανω? ανοιξε το data roaming και ξαναδοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bousounis Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά, από το πρωί το lenovo μου άρχισε να κάνει απανωτά restart χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. το πλήκτρο κλειδώματος δεν κλείνει το κινητό. το άφησα και μερική ώρα χωρίς μπαταρία αλλά δεν έγινε κάτι διαφορετικό. καμία πρόταση για το πως να το διορθώσω; ή πως να φλασάρω το κινητό χωρίς να μπορώ να το συνδέσω σε pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 εχει κανεις προβλημα με τα live wallpaper ? και εχει βρει κανεις pc suite στα αγγλικα η ελληνικα>? καποιος?....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά, από το πρωί το lenovo μου άρχισε να κάνει απανωτά restart χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. το πλήκτρο κλειδώματος δεν κλείνει το κινητό. το άφησα και μερική ώρα χωρίς μπαταρία αλλά δεν έγινε κάτι διαφορετικό. καμία πρόταση για το πως να το διορθώσω; ή πως να φλασάρω το κινητό χωρίς να μπορώ να το συνδέσω σε pc; Πείραξες κάτι από αυτά που είχε το τηλέφωνο εγκατεστημένα? Για να φλασάρεις το τηλέφωνο στην κατάσταση που φαντάζομαι ότι είναι θα χρειαστείς PC. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καποιος?....... Κανένα πρόβλημα με τα livewallpaper (εσύ τι πρόβλημα έχεις?) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Πείραξες κάτι από αυτά που είχε το τηλέφωνο εγκατεστημένα? Για να φλασάρεις το τηλέφωνο στην κατάσταση που φαντάζομαι ότι είναι θα χρειαστείς PC. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανένα πρόβλημα με τα livewallpaper (εσύ τι πρόβλημα έχεις?) . δεν ανταποκρινετε το live wallpaper picker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bousounis Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Πείραξες κάτι από αυτά που είχε το τηλέφωνο εγκατεστημένα? Για να φλασάρεις το τηλέφωνο στην κατάσταση που φαντάζομαι ότι είναι θα χρειαστείς PC. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανένα πρόβλημα με τα livewallpaper (εσύ τι πρόβλημα έχεις?) . Όχι δεν πείραξα τίποτα, χωρίς να πειράξω κάτι ξεκίνησε τα restart. Μετά από ώρα άνοιξε κανονικά, και ξεκίνησα να το φλασάρω σύμφωνα με το guide σου. όταν άνοιξε πρώτη φορά με την 1447 ξαναάρχισε να κάνει restart. Μετά απο κανα 5άρι άνοιξε κανονικα και τώρα περιμενο να το κλείσω για να το ανοίξω με twrp και να εγκαταστήσω gapps. Νομίζω ότι κάποιο θέμα έχει η συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τελικα το πήρα απο vickmall μετα απο παζαρι με την ΚινεζοΜεξικανα "Σελινα" :lol: . Επειδη πηρα 2 μου έδωσε εκπτωτικό κουπόνι 4 $ (το λευκο είχε 4 $ παραπανω απο το μαυρο , οποτε στην ουσία έδωσα 166$ για το καθένα ) . Περα απο τα κλασσικα ζελατινα και σιλικονες , μου έδωσε και 2 τζαμια , αλλα μυριζομαι οτι παραειναι μαιμου : http://www.vickmall.com/9h-hardness-tempered-glass-screen-protector-for-lenovo-a8-a808t-a806.html , τα Nilkin της είχαν τελειώσει . Overall , νομιζω οτι μου πήγαν καλα .... αναμονη τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση υπάρχει πλήρως Ελληνική Rom για το το Α806;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Όχι δεν πείραξα τίποτα, χωρίς να πειράξω κάτι ξεκίνησε τα restart. Μετά από ώρα άνοιξε κανονικά, και ξεκίνησα να το φλασάρω σύμφωνα με το guide σου. όταν άνοιξε πρώτη φορά με την 1447 ξαναάρχισε να κάνει restart. Μετά απο κανα 5άρι άνοιξε κανονικα και τώρα περιμενο να το κλείσω για να το ανοίξω με twrp και να εγκαταστήσω gapps. Νομίζω ότι κάποιο θέμα έχει η συσκευή μου. Χρησιμοποίησες την 1447 με την TWRP ή με SP flash tool μέθοδο? Για να επιβεβαιωθεί ότι είναι όντως πρόβλημα στην συσκευή , νομίζω ότι, αν δεν το 'χεις κάνει, πρέπει να κάνεις την διαδικασία με το SP flash tool από το PC. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση υπάρχει πλήρως Ελληνική Rom για το το Α806;;; Πλήρως Ελληνική rom όχι δεν υπάρχει. Αλλά η 1447 multilanguage που υπάρχει είναι κατα την γνώμη μου αποδεκτή για τους περισσότερους αν όχι όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Το χω καναδυο μερες στα χερια μου,επειδη δυστυχως δεν διαβαζονται τοσες σελιδες,τα update απ το mobomarket τα περναμε ? Μου βγαζει συνεχεια ειδοποιησεις κ ενω στην αρχη δεν εδωσα σημασια βλεπω οτι εχει εκει ολες τις γνωστες εφαρμογες ... Να το αγνοησω ? Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Πλήρως Ελληνική rom όχι δεν υπάρχει. Αλλά η 1447 multilanguage που υπάρχει είναι κατα την γνώμη μου αποδεκτή για τους περισσότερους αν όχι όλους. Σε ευχαριστώ για την απάντηση είναι αυτήν;;; https://mega.co.nz/#F!fMRiBQJK!liawKHGrtyMLIYgvdqGUZQ κατεβάζω και φλασάρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts