kandilak Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Δοκίμασε με το https://mega.nz/#F!fMRiBQJK!liawKHGrtyMLIYgvdqGUZQ Μην χρησιμοποιήσεις την έκδοση του sp flash tool που θα βρεις στο link. Χρησιμοποίησε είτε την 5.1352 είτε αυτή που σου δούλεψε πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_man Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Οκ, θα το δοκίμασε την επόμενη κυριακη γιατί δεν το έχω μαζί μου .ελπίζω να κάνει δουλειά .ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reggae_b0y Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Παίδες καλημέρα. Το Νοέμβριο αγορασα το κινητο για δευτερη φορα, αυτη τη φορα για τη γυναικα μου. Γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο. Το δικο μου εκλεισε 2 χρονια και μετα μαλλον πεθανε η μπαταρια. Το ανοιγα, εδειχνε το σημα της Lenovo και εκλεινε συνεχομενα. Μονο στο φορτιστη εμενε ανοιχτο. Νομιζω και καποιος αλλος έγραψε για το ίδιο προβλημα. Τωρα οσων αφορα το δευτερο κινητο που πηρα το Νοεμβριο, πριν 2 μέρες άρχισε να ανεβάζει παρα πολυ μεγάλη θερμορκασια (δεν μπορουσες να το ακουμπήσεις), έκλεισε και τωρα δεν ανοίγει ούτε με το φορτιστή. Ξερουμε τί παίζει? Να το στείλω πίσω, όσο το πιάνει η εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Θυμάμαι μια περίπτωση που το τηλεφωνο μου είχε ξεκινήσει να υπερθερμενεται ανεξηγήτα αλλά το είχα αντιληφθεί νωρίς και έβγαλα μπαταρία πριν γίνει ζημιά. Δεν έτυχε να μου το ξανακάνει. Για κάποιο λόγο υποθέτω οτι κόλλησε ο επεξεργαστής στην full συχνότητα λειτουργίας με αποτέλεσμα την υπερθέρμανση. Τώρα δεν ξέρω να σου πω αν έχει πάθει ζημιά το τηλέφωνο σου ή είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί ξαναφλασαροντας του μια rom με το sp flash tool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cydor34 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπερα σας!!!Σημερα αγορασα μια θηκη που κλεινει για το κινητο μου.Προκειται για αυτες τις θηκες που εχουν και ενα πλαισιο πανω που σου δειχνει την ωρα.Οταν ομως ανοιγω το κινητο με κλειστη τη θηκη μου βγαζει ειδοποιηση "μην καλυπτετε την οθονη" και γραφει επισης "λειτουργια αποτροπης κλησης οταν βρισκεται το κινητο στην τσεπη".Ξερετε πως μπορω να απενεργοποιησω αυτη τη λειτουργια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Άνοιξε Ρυθμίσεις - Ασφάλεια - Οθόνη Κλειδ. και απενεργοποιησε το "Λειτουργία αποτροπής κλήσης όταν βρίσκεται στην τσέπη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπερα παιδια.Εβαλα την ρομ του kandilak clean falsh.Κανω factory reset κανω install την rom και μετα παταω να κανει reboot και κολλησε στο σημα της lenovo. το αφησα αρκετη ωρα τιποτα...Καποιος καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Παρακολουθησες αν ολοκληρώθηκε επιτυχημένα το φλασαρισμα της rom.? Βγάλε - βαλε μπαταρία και δες αν ανοίγει. Αν δεν ανοίγει ξανακανε φλασαρισμα την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Παρακολουθησες αν ολοκληρώθηκε επιτυχημένα το φλασαρισμα της rom.? Βγάλε - βαλε μπαταρία και δες αν ανοίγει. Αν δεν ανοίγει ξανακανε φλασαρισμα την rom. δεν ειμαι και 100% νομιζω με επιτυχια σιγουρος εβγαλα εβαλα και παλι το ιδιο θα δοκιμασω παλι να φλασαρω την ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξανα φλασαρα εγινε με επυτιχια παω να κανω reboot και λεει no OS installed και αν θελω να κανω reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 δεν ειμαι και 100% νομιζω με επιτυχια σιγουρος εβγαλα εβαλα και παλι το ιδιο θα δοκιμασω παλι να φλασαρω την ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξανα φλασαρα εγινε με επυτιχια παω να κανω reboot και λεει no OS installed και αν θελω να κανω reboot. Αν σου λέει No OS installed σημαίνει ότι δεν βλέπει τίποτα στο system. Άρα δεν έχει περάσει σωστά η rom για κάποιο λόγο. Προηγούμενη rom που είχες ποια ήταν.? Αν πας στην επιλογή Mount τι βλέπεις? Το system είναι τσεκαρισμενο?. Αν δεν είναι και το τσεκαρεις ,τσεκαρεται ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Οταν τελειωσε το φλασαρισμα ελεγε οτι ενα αρχειο md5 λειπει και οτι ολοκληρωθηκε πιο κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Οταν τελειωσε το φλασαρισμα ελεγε οτι ενα αρχειο md5 λειπει και οτι ολοκληρωθηκε πιο κατω. Πήγαινε στα settings του twrp και κανε restore τις default ρυθμίσεις. Κάνε Reboot recovery και ξαναπροσπάθησε να φλασαρεις την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Πατησα restore defaults απλα μια δόνηση εγινε κανω να κανω reboot το recovery.τσεκαρα και στο mount το system πηγα να φλασαρω ρομ failed.Να δοκιμασω να κανω restore απο back up? Edited July 26, 2016 by Sdouze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Αν κανεις mount το system, φύγεις από το menu του mount και μετά ξαναπας, είναι το system ακόμα τσεκαρισμενο?. Αν πας στο wipe και κάνεις format στο system, το κάνει ή βγάζει σφάλμα. Μια λύση είναι να φλασαρεις με προσοχή την 1447 rom με το sp flash tool και μετά ξανά κανείς διαδικασίες για twrp και 1536 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Αν κανεις mount το system, φύγεις από το menu του mount και μετά ξαναπας, είναι το system ακόμα τσεκαρισμενο?. Αν πας στο wipe και κάνεις format στο system, το κάνει ή βγάζει σφάλμα. Μια λύση είναι να φλασαρεις με προσοχή την 1447 rom με το sp flash tool και μετά ξανά κανείς διαδικασίες για twrp και 1536 Μενει τσεκαρισμενο το system ναι κανει format στο system. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ξαναπροσπάθησε να φλασαρεις μήπως και έχει ξεκωλησει , αλλιώς sp flash tool. Επίσης ξανάκατεβασε την rom ή προσπάθησε και με άλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ξαναπροσπάθησε να φλασαρεις μήπως και έχει ξεκωλησει , αλλιώς sp flash tool. Επίσης ξανάκατεβασε την rom ή προσπάθησε και με άλλη rom. Failed παλι με πια ρομ να δοκιμασω πριν το sp flash tool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Failed παλι με πια ρομ να δοκιμασω πριν το sp flash tool? Όποια έχεις πρόχειρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Όποια έχεις πρόχειρη. Εκανα παλι την ιδια .Εγινε .Σε υπερ ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ωραία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλημέρα! Προσπαθώ να βρω μπαταρία αλλά ζορίζομαι.. Είχα βρει μία, την παρήγγειλα και μετά από 3 μέρες μου στέλνει ο πωλητής και μου είπε ότι τελικά είναι out of stock.. και νομίζω ήταν γνήσια, τουλάχιστον έτσι πιστεύω γιατί την σύγκρινα με την μπαταρία που έχω ήδη (τα γράμματα της). Υπάρχει κάποιος/α που να έχει πάρει, να είναι γνήσια και να έχει εύκαιρο το λινκ? Στο vickmall που είδα σε προηγούμενη απάντηση είναι δυστυχώς out of stock.. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karsak Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλημέρα Πήγα να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και επειδή το είχα ανοιχτό μου έπεσε η μπαταρία και τώρα όταν το κάνω reboot μου βγάζει το λογότυπο lenovo και δεν κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλημέρα Πήγα να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και επειδή το είχα ανοιχτό μου έπεσε η μπαταρία και τώρα όταν το κάνω reboot μου βγάζει το λογότυπο lenovo και δεν κάνει τίποτα. Στο 1ο σου μήνυμα στο forum σου έκανα μια παρατήρηση να γράφεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι έχεις κάνει στο τηλέφωνο και ποια rom έχει περασμένη. Τώρα στο 2ο μήνυμα δεν φαίνεται να το έλαβες υπόψιν σου. Βγάλε λοιπόν την μπαταρία για να σιγουρευτείς ότι το τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε και μετά ξαναβάλε την. Πάτα τα πλήκτρα Vol+ και Vol- και κρατώντας τα πατημένα, πάτα μαζί και το power. Κρατησε τα και τα τρία πατημένα μέχρι να μπεις σε recovery mode. Όταν μπεις σε recovery mode, και ανάλογα ποιο recovery έχεις κάνε ότι καταλαβαίνεις......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karsak Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Συγνώμη αλλά μην νομίζεις οτι τα ξέρουμε -καταλαβαίνουμε όλα ..... εχω το MDS recovery TWRP 2.8.0.0 και θέλω να βάλω την VIBEUI_V2.0_1536_ST_A806_rgxk_Multi _light την οποία δεν την βλέπω στο τηλέφωνο. Έχω μπεί στην αρχική του recovery. Μετα τι κάνω. Ευχαριστώ Edited July 27, 2016 by karsak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Για ποιο λόγο πήγε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών αφού ήθελες να περάσεις άλλη rom? Αφού έχεις μπει σε TWRP πάτα install και και μετά εκεί που λέει storage για να επιλέξεις external sd αν έχεις αποθυκευμένη την rom σε εξωτερική microsd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts