Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο έχει περασμένο πανω?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπέρα. Kandilak μπορείς να ανανεώσεις το λινκ για το recovery? Δε λειτουργεί στον οδηγό που εχεις για την 1441

Sent from my Letv X500 using Tapatalk

https://drive.google.com/file/d/0B-XVUy6BeG0nWXk5bnR3RXh5RXc/view

Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το support HDR που βγάζει στις ρυθμίσεις τις κάμερας?

και ποια είναι η σωστή ρύθμιση που πρέπει να κάνω στην κάμερα στο( μέγεθος εικόνας,και στις ιδιότητες εικόνας?)

Ευχαριστώ πολύ..

Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούργιος στην κοινότητα και άσχετος με την αλλαγή rom σε κινητά.Θα ήθελα κάποιον φίλο από θεσσαλονίκη να αναλάβει να μου αλλάξει rom και να μου βάλει την πιο σωστή με χρηματική αμοιβή εννοείται.Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με το 6942440908 Τασος.

Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούργιος στην κοινότητα και άσχετος με την αλλαγή rom σε κινητά.Θα ήθελα κάποιον φίλο από θεσσαλονίκη να αναλάβει να μου αλλάξει rom και να μου βάλει την πιο σωστή με χρηματική αμοιβή εννοείται.Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με το 6942440908 Τασος.

Σου εχω στειλει προσωπικό μύνημα.

Καλησπερα. Mπορειτε να ανανεωσετε τα λινκ για τα LenovoUsbDriver_autorun_1.0.12.exe

SP_Flash_Tool_v5.1348.002.zip

A806 TWRP2.8 MDS.zip και επισης εχει καποιος το locale more pro γιατι το εβγαλαν απο το play store?

Σευχαριστω ξανα. Τελικα οντως δε μου χρειαζεται.

Καλησπερα!!!!Αγορασα προσφατα το lenovo a806 αλλα εχω ενα προβλημα με την πισω καμερα.Δειχνει λιγο θολα.Η μπροστινη παρολο που ειναι 5 megapixels ενω η πισω 13,βγαζει πολυ καθαρες φωτογραφιες.Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Καλησπερα!!!!Αγορασα προσφατα το lenovo a806 αλλα εχω ενα προβλημα με την πισω καμερα.Δειχνει λιγο θολα.Η μπροστινη παρολο που ειναι 5 megapixels ενω η πισω 13,βγαζει πολυ καθαρες φωτογραφιες.Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Μήπως έχει κάποια ζελατίνα?

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Οχι δε φαινεται να εχει καποια ζελατινα

Aν δεν έχει ζελατίνα και δεν είναι απελπιστικά βρωμικος ο φακός, μάλλον έχει κάποιο θέμα κατασκευαστικό.

Μήπως δεν κάνεις focus πριν την λήψη της φωτογραφίας?

16gb εχει μεσα το κινητο, το γεμισες ολο φωτογραφιες? :p

Για να μην εχεις γενικα προβληματα με διαφημισεις βαλε το adfree απο εδω http://adfree.odiousapps.com/ μπες με τον browser του κινητου/ πατα στο Download Adfree/ και κατεβασε το αρχειο/ καντο εγκατασταση/ ανοιξε το και κανε αυτα που θα σου γραψει (στην αρχη θα πατησεις Bootup Normally/ skip/ μετα το download & install hosts/ και μετα επανεκκινηση).

Δυστηχώς δεν δουλευει το link Που εχεις βαλει.

Ειναι πολυ σπαστικο αυτο το πραγμα ομως. Πρώτη φορά το βλέπω σε κινητό τηλέφωνο.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Έδω και κάποιες μέρες το κιν έχει τρελαθεί στα restart. Έχω την έκδοση του kandilak. Έχω κάνει τόσες φορές φορμάτ που μου ήρθε να το πετάξω σήμερα. Στα ξαφνικά το κάνει και με το που μπει στην αρχική άντε πάλι απ την αρχή. Τι να κάνω; Τώρα του πέρασα στην στοκ αλλά πάλι το κάνει :blink:
Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool:

Δυστηχώς δεν δουλευει το link Που εχεις βαλει.

Ναι τωρα βλεπω και γω οτι γενικα δεν λειτουργει η σελιδα. Δεν ξερω αν επανερθει.

Αν το βάλεις στον φορτιστή το κάνει? Πιστεύω φταιει η μπαταρία σου

Δεν ξέρω.Είδα ότι όταν είχα ανοιχτά δεδομένα το έκανε, αλλά κ μετά στην πτήση πάλι το έκανε οπότε το απέκλεισα. Θα δω κι αυτό που λές.

Είδα και κάποια παλιότερα μνμτα σου. Το φόρτιζα κι εγώ όταν έπαιζα παιχνίδια που ζητάνε μόνιμα σύνδεση. Την έκανα όμως συχνά calibration :/

Edited by sakisbm
Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool:

Δεν ξέρω.Είδα ότι όταν είχα ανοιχτά δεδομένα το έκανε, αλλά κ μετά στην πτήση πάλι το έκανε οπότε το απέκλεισα. Θα δω κι αυτό που λές.

Είδα και κάποια παλιότερα μνμτα σου. Το φόρτιζα κι εγώ όταν έπαιζα παιχνίδια που ζητάνε μόνιμα σύνδεση. Την έκανα όμως συχνά calibration :/

Το συχνό calibration τρώει πολλούς κύκλους από τη μπαταρία. Μπορεί να την έχεις στύψει τελείως.

γεια χαρα,

απο χθες εχω προβλημα με το κινητο μου.

1.μου βγαζει ενα κιτρινο τετραγωνακι γυρω απο κάθε εφαρμογη

2.για να κανω επιλογη εφαρμογης πρεπει να πατησω 2 φορες

3.δεν εχω κυληση οθονης

4.δεν μπορω φυσικα να μπω για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων - αν φταιει αυτο.

καθε βοηθεια δεκτη

τελικα εφταιγε το talkback :O

ενεργοποιηθηκε χωρις να το καταλαβω ακι το βρηκα τυχαια - πατωντας συγχρονως +-vol

Edited by ChoMol
επιλυση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FORUM...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ SMS;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

Καλησπέρα δεν μπορω να εγκαταστησω το twrp στο lenovo μου....το link για download που εχετε παραθεσει στο forum δεν λειτουργει....(το κινητο ειναι root)