GUZGUN Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Πιο έχει περασμένο πανω? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα. Kandilak μπορείς να ανανεώσεις το λινκ για το recovery? Δε λειτουργεί στον οδηγό που εχεις για την 1441 Sent from my Letv X500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα. Kandilak μπορείς να ανανεώσεις το λινκ για το recovery? Δε λειτουργεί στον οδηγό που εχεις για την 1441 Sent from my Letv X500 using Tapatalk https://drive.google.com/file/d/0B-XVUy6BeG0nWXk5bnR3RXh5RXc/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skg66 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το support HDR που βγάζει στις ρυθμίσεις τις κάμερας? και ποια είναι η σωστή ρύθμιση που πρέπει να κάνω στην κάμερα στο( μέγεθος εικόνας,και στις ιδιότητες εικόνας?) Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastheoharis Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούργιος στην κοινότητα και άσχετος με την αλλαγή rom σε κινητά.Θα ήθελα κάποιον φίλο από θεσσαλονίκη να αναλάβει να μου αλλάξει rom και να μου βάλει την πιο σωστή με χρηματική αμοιβή εννοείται.Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με το 6942440908 Τασος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούργιος στην κοινότητα και άσχετος με την αλλαγή rom σε κινητά.Θα ήθελα κάποιον φίλο από θεσσαλονίκη να αναλάβει να μου αλλάξει rom και να μου βάλει την πιο σωστή με χρηματική αμοιβή εννοείται.Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με το 6942440908 Τασος. Σου εχω στειλει προσωπικό μύνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπερα. Mπορειτε να ανανεωσετε τα λινκ για τα LenovoUsbDriver_autorun_1.0.12.exe SP_Flash_Tool_v5.1348.002.zip A806 TWRP2.8 MDS.zip και επισης εχει καποιος το locale more pro γιατι το εβγαλαν απο το play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 http://www.needrom.com/download/recovery-twrp-mds-2-8-0-0-lenovo-a806/ http://www.mediafire.com/download/ehyx5d6hpcm9532/LenovoUsbDriver_v1.1.16.zip Το locale more pro τι το θες. Τι rom θα βάλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 https://drive.google.com/file/d/0B-XVUy6BeG0nWXk5bnR3RXh5RXc/view http://www.needrom.com/download/recovery-twrp-mds-2-8-0-0-lenovo-a806/ http://www.mediafire.com/download/ehyx5d6hpcm9532/LenovoUsbDriver_v1.1.16.zip Το locale more pro τι το θες. Τι rom θα βάλεις? Σευχαριστω ξανα. Τελικα οντως δε μου χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cydor34 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλησπερα!!!!Αγορασα προσφατα το lenovo a806 αλλα εχω ενα προβλημα με την πισω καμερα.Δειχνει λιγο θολα.Η μπροστινη παρολο που ειναι 5 megapixels ενω η πισω 13,βγαζει πολυ καθαρες φωτογραφιες.Ξερετε τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλησπερα!!!!Αγορασα προσφατα το lenovo a806 αλλα εχω ενα προβλημα με την πισω καμερα.Δειχνει λιγο θολα.Η μπροστινη παρολο που ειναι 5 megapixels ενω η πισω 13,βγαζει πολυ καθαρες φωτογραφιες.Ξερετε τι μπορει να φταιει? Μήπως έχει κάποια ζελατίνα? Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cydor34 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Οχι δε φαινεται να εχει καποια ζελατινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Οχι δε φαινεται να εχει καποια ζελατινα Aν δεν έχει ζελατίνα και δεν είναι απελπιστικά βρωμικος ο φακός, μάλλον έχει κάποιο θέμα κατασκευαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλησπερα!!!!Αγορασα προσφατα το lenovo a806 αλλα εχω ενα προβλημα με την πισω καμερα.Δειχνει λιγο θολα.Η μπροστινη παρολο που ειναι 5 megapixels ενω η πισω 13,βγαζει πολυ καθαρες φωτογραφιες.Ξερετε τι μπορει να φταιει? Μήπως δεν κάνεις focus πριν την λήψη της φωτογραφίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cydor34 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Μήπως δεν κάνεις focus πριν την λήψη της φωτογραφίας? Πως ακριβως κανω focus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 16gb εχει μεσα το κινητο, το γεμισες ολο φωτογραφιες? :p Για να μην εχεις γενικα προβληματα με διαφημισεις βαλε το adfree απο εδω http://adfree.odiousapps.com/ μπες με τον browser του κινητου/ πατα στο Download Adfree/ και κατεβασε το αρχειο/ καντο εγκατασταση/ ανοιξε το και κανε αυτα που θα σου γραψει (στην αρχη θα πατησεις Bootup Normally/ skip/ μετα το download & install hosts/ και μετα επανεκκινηση). Δυστηχώς δεν δουλευει το link Που εχεις βαλει. Ειναι πολυ σπαστικο αυτο το πραγμα ομως. Πρώτη φορά το βλέπω σε κινητό τηλέφωνο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Έδω και κάποιες μέρες το κιν έχει τρελαθεί στα restart. Έχω την έκδοση του kandilak. Έχω κάνει τόσες φορές φορμάτ που μου ήρθε να το πετάξω σήμερα. Στα ξαφνικά το κάνει και με το που μπει στην αρχική άντε πάλι απ την αρχή. Τι να κάνω; Τώρα του πέρασα στην στοκ αλλά πάλι το κάνει :blink: Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αν το βάλεις στον φορτιστή το κάνει? Πιστεύω φταιει η μπαταρία σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δυστηχώς δεν δουλευει το link Που εχεις βαλει. Ναι τωρα βλεπω και γω οτι γενικα δεν λειτουργει η σελιδα. Δεν ξερω αν επανερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Νέα AOSP v4.0.2 rom multi (και Ελληνικά). Κατέβασμα από το link: https://www.androidfilehost.com/?fid=24499762636003921 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Αν το βάλεις στον φορτιστή το κάνει? Πιστεύω φταιει η μπαταρία σου Δεν ξέρω.Είδα ότι όταν είχα ανοιχτά δεδομένα το έκανε, αλλά κ μετά στην πτήση πάλι το έκανε οπότε το απέκλεισα. Θα δω κι αυτό που λές. Είδα και κάποια παλιότερα μνμτα σου. Το φόρτιζα κι εγώ όταν έπαιζα παιχνίδια που ζητάνε μόνιμα σύνδεση. Την έκανα όμως συχνά calibration :/ Edited June 8, 2016 by sakisbm Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δεν ξέρω.Είδα ότι όταν είχα ανοιχτά δεδομένα το έκανε, αλλά κ μετά στην πτήση πάλι το έκανε οπότε το απέκλεισα. Θα δω κι αυτό που λές. Είδα και κάποια παλιότερα μνμτα σου. Το φόρτιζα κι εγώ όταν έπαιζα παιχνίδια που ζητάνε μόνιμα σύνδεση. Την έκανα όμως συχνά calibration :/ Το συχνό calibration τρώει πολλούς κύκλους από τη μπαταρία. Μπορεί να την έχεις στύψει τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChoMol Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) γεια χαρα, απο χθες εχω προβλημα με το κινητο μου. 1.μου βγαζει ενα κιτρινο τετραγωνακι γυρω απο κάθε εφαρμογη 2.για να κανω επιλογη εφαρμογης πρεπει να πατησω 2 φορες 3.δεν εχω κυληση οθονης 4.δεν μπορω φυσικα να μπω για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων - αν φταιει αυτο. καθε βοηθεια δεκτη τελικα εφταιγε το talkback :O ενεργοποιηθηκε χωρις να το καταλαβω ακι το βρηκα τυχαια - πατωντας συγχρονως +-vol Edited June 8, 2016 by ChoMol επιλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELEFTHERIOS1981 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FORUM...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ SMS;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited June 8, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newbie_Sophie Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπέρα δεν μπορω να εγκαταστησω το twrp στο lenovo μου....το link για download που εχετε παραθεσει στο forum δεν λειτουργει....(το κινητο ειναι root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts