kandilak Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Οκ οπότε εκεί γίνεται να μην τερματίζει το viber ή να βάλω κάποιο άλλο task killer Πάτα συνεχόμενα το home για να ανοίξει η οθόνη προσφάτων εφαρμογών. Μετά σε κάθε εφαρμογή που θες να σου έρχονται ειδοποιήσεις , τράβα μια φορά την εικόνα της εφαρμογής προς τα κάτω ώστε να εμφανίσει δίπλα στο όνομα ένα λουκετακι. Αν η εφαρμογή δεν φαίνεται στις πρόσφατες εφαρμογές, άνοιξε την μια φορά και μετά ξαναπηγαινε στην οθόνη προσφάτων να την δεις. Αν έχεις στο τηλέφωνο σου εφαρμογές όπως, Clean Master, DU battery saver, κλπ και δεν ξέρεις να ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές να προστατεύονται από killing καλύτερα να τις απεγκαταστησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 @Kandilac Εγκατέστησα πρόσφατα της 1536_Multi_light με τον 1ο τρόπο (dirty flash) και μου εμφανίζει 2 φορές το share it... Κατά τ΄αλλά δουλεύει άψογα και έχω δει και μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Πάτα συνεχόμενα το home για να ανοίξει η οθόνη προσφάτων εφαρμογών. Μετά σε κάθε εφαρμογή που θες να σου έρχονται ειδοποιήσεις , τράβα μια φορά την εικόνα της εφαρμογής προς τα κάτω ώστε να εμφανίσει δίπλα στο όνομα ένα λουκετακι. Αν η εφαρμογή δεν φαίνεται στις πρόσφατες εφαρμογές, άνοιξε την μια φορά και μετά ξαναπηγαινε στην οθόνη προσφάτων να την δεις. Αν έχεις στο τηλέφωνο σου εφαρμογές όπως, Clean Master, DU battery saver, κλπ και δεν ξέρεις να ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές να προστατεύονται από killing καλύτερα να τις απεγκαταστησεις. κατι τελευταιο εφοσον μεσω της οθόνης πρόσφατων εφαρμογών δεν γινονται κιλλ οι εφαρμογες εχεισ να προτεινεις καποια εφαρμογη για αυτο που να εχει και επιλογη ποιες να μην κανει κιλλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spero Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τελικά το πρόβλημα του κρασαρίσματος των Υπηρεσιών google δεν οφείλεται ακριβώς στην επιλογή Εξοικονόμησης ενέργειας της Διαχείρισης ενέργειας αλλά στην ενεργοποίηση του "Χωρίς αυτόματη ενεργοποίηση της οθόνης" που βρίσκεται στην Διαχείριση ενέργειας-->Power saving engine. Μπορείτε δηλαδή να έχετε το τηλέφωνο σε Εξοικονόμηση ενέργειας αρκεί να έχετε απενεργοποιημένο το διακόπτη της παραπάνω ρύθμισης. Πόσο μεγιστοτεραστιος είσαι ρε φίλε.... Πέρα απο αυτό, υπάρχει καμια προτεινομενη εφαρμογή για να καθαριζουμε το τηλ απο αχρηστα αρχεια. αρχεια εφαρμογων που δεν υπαρχουν πλεον πχ. εννοω εκτος απο του security την επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolis2510 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Delete αμα μπορει καποιος moderator. Edited November 19, 2015 by Manolis2510 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Πόσο μεγιστοτεραστιος είσαι ρε φίλε.... Πέρα απο αυτό, υπάρχει καμια προτεινομενη εφαρμογή για να καθαριζουμε το τηλ απο αχρηστα αρχεια. αρχεια εφαρμογων που δεν υπαρχουν πλεον πχ. εννοω εκτος απο του security την επιλογη Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το sd maid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το sd maidpro . Fixed.... :) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) κατι τελευταιο εφοσον μεσω της οθόνης πρόσφατων εφαρμογών δεν γινονται κιλλ οι εφαρμογες εχεισ να προτεινεις καποια εφαρμογη για αυτο που να εχει και επιλογη ποιες να μην κανει κιλλ? Το Security, μέσω του widget του, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις kill τις εφαρμογές , είτε μία - μία ( πατώντας πάνω σε κάθε εφαρμογή στο widget), ειτε όλες μαζί πατώντας το "Clean all". Από τα settings του security μπορείς να επιλέξεις και ποιες εφαρμογές να προστατεύονται από το clean all. edit: Διορθώνω....το clean all δεν κάνει kill τις διεργασίες που τρέχουν στο background. Μόνο πατώντας μία μία το widget. Edited November 19, 2015 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 edit: Διορθώνω....το clean all δεν κάνει kill τις διεργασίες που τρέχουν στο background. Μόνο πατώντας μία μία το widget. οποτε το με το clean all το viber θα στελνει κανονικα notifications ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Όχι , το clean all δεν κάνει τίποτα. Για να μην ψάχνεσαι. Θα κάνεις αυτό με το λουκετακι που σου είπα μια φορά και απλά θα χρησιμοποιείς την σκούπα στο κάτω μέρος της οθόνης πρόσφατων εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drougakos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 παιδια υπαρχει καποιο link γ την official rom γιατι αυτο δε λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 παιδια υπαρχει καποιο link γ την official rom γιατι αυτο δε λειτουργει? Για να μην χάσεις χρόνο με παροχημένα θέματα, μπορείς να πεις τι θέλεις να κάνεις? Η rom αυτή είναι παλιά. Το link και οι οδηγίες για να βάλεις την νεότερη ,custom βασισμένη σε official, rom είναι στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6309206#post6309206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Όχι , το clean all δεν κάνει τίποτα. Για να μην ψάχνεσαι. Θα κάνεις αυτό με το λουκετακι που σου είπα μια φορά και απλά θα χρησιμοποιείς την σκούπα στο κάτω μέρος της οθόνης πρόσφατων εφαρμογών. Ευχαριστώ πολύ kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 @Kandilac Εγκατέστησα πρόσφατα της 1536_Multi_light με τον 1ο τρόπο (dirty flash) και μου εμφανίζει 2 φορές το share it... Κατά τ΄αλλά δουλεύει άψογα και έχω δει και μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία... Το ένα shareit είναι το αγγλοκινεζικο που έχει μείνει από τα data της προηγούμενης rom λόγω dirty flash. Δες ποιο είναι το αγγλοκινεζικο και απεγκατεστησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drougakos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Απλα πηρα μολις το κινητο κ ηθελα να βαλω μια ρομ γτ αυτη π εχει μ χει σπασει τα νευρα με τα ελληνικοαγγλοκινεζικα στα μενου κτλ..να κανω αυτο στο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Το ένα shareit είναι το αγγλοκινεζικο που έχει μείνει από τα data της προηγούμενης rom λόγω dirty flash. Δες ποιο είναι το αγγλοκινεζικο και απεγκατεστησε το. Όλα οκ! Σ' ευχαριστώ!! Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 @drougakos Ναι , να το κάνεις.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Ο Chrome μόνο σε εμένα κρασαρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maraki96 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 γεια σας παιδια πριν απο 2 ημερες παραγγειλα το το παρον κινητο απο το σαιτ http://www.minideal.net ομος εχουνε περασει 2 μερες και το στατους της παραγγελειας ειναι (Processing) προσπαθω να επικινωνησω μαζι τους αλλα το σαππορτ τους ειναι αθλιο ποτε κανενας δν ειναι μεσα.. ξερει κανενας τι πεζει με αφτο το σιτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskorombos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 καλησπέρα παιδιά μου ήρθε το κινητό εδω και 2 μέρες. το κινητό ήρθε ρουταρισμενο αλλά έχει κάτι εφαρμογές οι οποίες είναι ενοχλητικές και θα ήθελα να περάσω την ρομ του Κάντιλακ... υπάρχει κάποιο λινκ να την κατεβάσω; επίσης προσπάθησα να περάσω μια εφαρμογή η οποία χρειαζόταν android 4.1 και ενώ το κινητό εχει 4.4(αν δεν κάνω λάθος) μου έλεγε πως η συσκευή δεν είναι συμβατή(η κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι ακριβώς)... γνωρίζει κάνεις τι μπορεί να είναι αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 καλησπέρα παιδιά μου ήρθε το κινητό εδω και 2 μέρες. το κινητό ήρθε ρουταρισμενο αλλά έχει κάτι εφαρμογές οι οποίες είναι ενοχλητικές και θα ήθελα να περάσω την ρομ του Κάντιλακ... υπάρχει κάποιο λινκ να την κατεβάσω; Το Link βρίσκεται στην υπογραφή του Kandilak φίλε μου. Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 ξερει κανενας τι πεζει με αφτο το σιτε?? Οn line και γω ποτε δεν τους εχω δει μεσα (μονο στο vickmall). Κοιτα μηπως απαντησουν σε κανενα mail που θα τους στειλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Θα κάνει τίποτα ο φίλος Kantilak να πάρουμε και android 5 ? Επιασα στα χέρια μου ένα Lenovo 7000 χτες, και μου άρεσε. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) Παιδιά βοήθεια επείγει...Πήρα σε φίλο ένα Α806 και τώρα βρεθήκαμε και θέλει να του περάσω κάποια ρομ με λιγότερα κινέζικα... VIBEUI_V2.0_1447_DEV_A806...Από vickmall...Κατέβασα το checkroot και δείχνει ότι δεν είναι root...Ποιον οδηγό να ακολουθήσω? Τι προτείνετε για κάτι ελαφρύ και για νορμάλ χρήση?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!Είμαι υπόχρεος!! Βασικά το security και το caller id του ζητάνε update και δεν μπορεί να τα ξηλώσει.Υπάρχει τρόπος?? Edited November 20, 2015 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisxr Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 πέρασα του kadilak την ρομ και παρατήρησα τα έξης. Η μπαταρία τελειώνει αμέσως με το ζόρι μου κρατάει μέρα ακόμα και με calibration που εκανα. Και η φωτεινότητα έχω ορίσει ποσο φωτεινή θέλω να είναι η οθόνη αλλά αλλάζει απο μονη της και ενω βάζω να σβήνει μετα απο ενα λεπτο παει απο μονο του παλι στα 30 δευτερόλεπτα Και τέλος έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν βάζω την εξοικονόμηση ενεργειας μου γράφει οτι σταμάτησαν οι υπηρεσίες του google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts