Roid_rage Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Εμενα το κανει στον chrome σε καθε ανοιγμα σελιδας, οχι ομως σε refresh. Το εχω συνηθισει και δεν το ¨βλεπω¨. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Απορώ γιατί χρησιμοποιείται chrome. Είναι θέμα Chrome αυτό το φαινόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Why not? :) Σε Tv box και tablet δε μου το κανει.. Α οχι, το κανει και στο Tv box (οχι ομως στο tablet :p ) Edited September 7, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλησπερα στην παρεα. Ο μικρος εσπασε το κινητο του (mlais m9) και λογου με εχει φαει :lol: για καινουργιο ειδα στο minideal το lenovo A8 A806 σε τιμη που μπορω να το φτασω. Βλεπω δυο μοντελα εχει το http://www.minideal.net/original-lenovo-a8-a806-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html και http://www.minideal.net/lenovo-a8-a806-white-4g-fdd-lte-mtk6592-2g-16g-13-0-mp-android-4-4-unlocked-smartphone.html με το πρωτο να γραφει original αλλα με το δευτερω να δινει την επιλογη να ειναι root (με ενδιαφερει πολυ) και εγκατασταση play οπως δωρο θηκη. Σαν κινητα και τα δυο δεν ειναι ιδια παιδια το γνησιο :confused: εχει κατι παραπανω?Δεν ρωταω αν αξιζει παιδια γιατι πιστευω οτι με 100 ευρω οχταπυρινο και δυο gb ram δεν βρισκει με τιπ. Για το θεμα του ροοτ οπως ανεφερα με ενδιαφερει γιατι σαν κατοχος ενος lenovo k3-50 και ενος A916 ειδα πολλες βλακιες (για τους ιους κλπ)εφαρμογες απο την Lenovo χωρις να μπορω να της παγωσο - διαγραφει. Περιμενω απαντηση παιδια ωστε να προχωρησω σε παραγγελια. Ααα υπαρχει περιπτωση να το εχουν στην ευρωπαικη αποθηκη και να παραλαβω σε λιγες ημερες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Γεια σας παιδια , ενας φιλος εχει προβλημα με το κινητο . Το πηραμε μαζι απο το to2c πριν απο περιπου 6 μηνες. - Δεν μπορει να παρει τηλεφωνο η να τον παρουν και εχει συνεχως μηνυμα οτι ειναι σε flight mode ενω δεν ειναι. - Μπορει να μπει κανονικα στο ιντερνετ , να παιξει παιχνιδια , να χρησιμοποιησει εφαρμογες (π.χ whatsapp ,viber) και γενικοτερα το τηλεφωνο ειναι οπως πριν. Εχει απανεργοποιησει το κινητο μερικες φορες , αλλα δεν αλλαξε κατι. Τι λετε οτι φταιει; Ευχαριστω πολυ Άλλαξε μερικές Sim αλλά δεν είδε διαφορά... Κάτι άλλο; ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Άλλαξε μερικές Sim αλλά δεν είδε διαφορά... Κάτι άλλο; ευχαριστώ και πάλιΕίναι πιο δύσκολο να μαντέψω τι ******* έχει γίνει από το να κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αν πάλι έχει πρόβλημα θα πρεπει να γίνει εγκατάσταση της rom από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Είναι πιο δύσκολο να μαντέψω τι ******* έχει γίνει από το να κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αν πάλι έχει πρόβλημα θα πρεπει να γίνει εγκατάσταση της rom από την αρχή. Ερώτηση : επειδή είναι από κινέζικο μαγαζί, αν κάνω επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις, (factory data reset) θα γίνουν όλα κινέζικα; αλλιώς ακολουθω τον οδηγό σου από την αρχή; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Για το θεμα του ροοτ οπως ανεφερα με ενδιαφερει γιατι σαν κατοχος ενος lenovo k3-50 και ενος A916 ειδα πολλες βλακιες (για τους ιους κλπ)εφαρμογες απο την Lenovo χωρις να μπορω να της παγωσο - διαγραφει. Παρτο καλυτερα απο vickmall http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html γιατι τελευταια φορα που πηρα απο minideal δεν ηταν root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ερώτηση : επειδή είναι από κινέζικο μαγαζί, αν κάνω επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις, (factory data reset) θα γίνουν όλα κινέζικα; αλλιώς ακολουθω τον οδηγό σου από την αρχή; ευχαριστώ Δεν νομίζω να γίνουν κινέζικα, αλλά και να γίνουν υπάρχουν λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Έτοιμη η 1536 rom που σας υποσχέθηκα!!!:happy: Είναι βασισμένη στo update που βγήκε πριν μερικές μέρες. Σε σχέση με την επίσημη 1536 , η rom αυτή -Έχει γίνει rooted με SuperSU, έχει γίνει εγκατάσταση του busybox. -Εχει προστεθεί το βασικό πακέτο των Gapps στην πιο πρόσφατη έκδοσή του (Gmail, χάρτες, hangout κλπ δεν είναι προεγκατεστημένα αλλά όποια χρειάζεστε τα βάζετε από το playstore) , -Έχουν γίνει τ' απαραίτητα για την εγκατάσταση του xposed framework. -Έχει προστεθεί το Developer options στο μενού ρυθμίσεων -Έχει διορθωμένη την δυνατότητα προσθήκης πόλης στο Lenovo weather. -Έχει διορθωμένη την γραμματοσειρά για τους ελληνικούς χαρακτήρες στο συρτάρι ειδοποιήσεων -Έχει μεταφρασμένη έκδοση του Notification center -Χρησιμοποιεί το Baseband v.36 αντί του v.34 (υπεύθυνο για της λειτουργίες δικτύων κινητής, Wifi) -Προστέθηκε η επιλογή face unlock στις επιλογές κλειδώματος οθόνης. -η οθόνη πρόσφατων εφαρμογών συμπερίφερεται όπως στις AOSP rom (δεν γίνονται kill οι εφαρμογές και δεν επιρεάζονται τα push notifications) Ακόμα έχουν αφαιρεθεί κάποιες απολύτως άχρηστες κινέζικες εφαρμογές , ενώ σε κάποιες εφαρμογές έχει γίνει update και έχουν προστεθεί τα Es file manager, Locale more pro, Mobileuncle tool, Titanium backup και το xposed installer μαζί με τα modules Appsettings και Vibexpert. Προϋπόθεση για την εγκατάσταση αυτής της rom είναι να έχετε το TWRP recovery και να γνωρίζετε την χρήση του. Εγκατάσταση: Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών μεθόδων για το φλασάρισμα της rom. A. Γρήγορη Μέθοδος (dirty flash) για A806 με οποιαδήποτε official αγγλοκινέζικη VibeUI v2 rom (χωρίς απώλεια ρυθμίσεων και δεδομένων εφαρμογών, μηνυμάτων , αρχείου κλήσεων κλπ ): Πριν ξεκινήσετε, μπείτε στο playstore και κάντε ενημέρωση σε όσες από τις εφαρμογές της google υπάρχει ενημέρωση που δεν έχει γίνει. Μετά κατεβάζετε την rom - Μπουτάρεται στο TWRP και παίρνετε backup - Αν δεν πήρατε backup ξεκινάτε πάλι από την αρχή, αν πήρατε backup προχωράτε παρακάτω - Κάνετε install το zip της rom - Κάνετε Wipe cache & dalvik - Πατάτε back και μετά Reboot system. Όταν μπουτάρει το τηλέφωνο πατάτε grant σε όλα τα μηνύματα του SuperSU! (αν βγάλει). Σημείωση: Αν στην rom που είχατε στο τηλέφωνο χρησιμοποιούσατε το xposed framework, θα πρέπει μετά το πρώτο boot στην rom να ξαναεγκαταστήσετε το framework και να κανετε reboot ώστε να ξαναενεργοποιηθούν τα modules που χρησιμοποιούσατε. Β. Κανονική μέθοδος (clean flash) για A806 με οποιαδήποτε rom (με απώλεια ρυθμίσεων και δεδομένων εφαρμογών , μηνυμάτων , αρχείου κλήσεων κλπ): Κατεβάζετε την rom - Μπουτάρεται στο TWRP και παίρνετε backup - Αν δεν πήρατε backup ξεκινάτε πάλι από την αρχή, αν πήρατε backup προχωράτε παρακάτω - Πηγαίνετε Wipe και κάνετε Swipe to Factory Reset - Κάνετε install το zip της rom - Κάνετε Wipe cache & dalvik - Πατάτε back και μετά Reboot system. Όταν μπουτάρει το τηλέφωνο πατάτε grant σε όλα τα μηνύματα του SuperSU! (θα βγάλει 4-5). Γ. Εκκαθάριση για αλλαγής Rom, αν η προηγούμενη rom η κάποια απο τις προηγούμενες rom που δοκιμάσατε δεν ήταν VibeUI: Επειδή έχουν παρατηρηθεί κάποια παράξενα προβλήματα από κατάλοιπα που έχουν αφήσει άλλες rom (ΜIUI, AOSP, LEWA) προτείνετε αν είχατε χρησιμοποιήσει κάποια από τις άλλες rom να κάνετε την διαδικασία ως εξής: Κατεβάζετε την rom - Μπουτάρεται στο TWRP και παίρνετε backup - Αν δεν πήρατε backup ξεκινάτε πάλι από την αρχή, αν πήρατε backup προχωράτε παρακάτω - Πηγαίνετε Wipe - Advanced wipe και τσεκάρετε τα cache, dalvik , data, system, internal storage ( αφου πρώτα κρατήσετε backup αρχεία στην εσωτερική μνήμη που πιθανώς χρειάζεσαι) και μετά Swipe to wipe , περιμένετε να τελιώσει και μετά πάτε στο home του TWRP και πατάτε Reboot - Reboot recovery. Θα σας ρωτήσει αν είστε σίγουροι επειδή δεν υπάρχει εγκατεστημένο OS και θα κάνετε swipe για να επιβεβαιώσετε το Reboot και στην επόμενη οθόνη θα πατήσετε το Do not install. To τηλέφωνο θα κλείσει και θα ξανανοίξει στο TWRP. Τώρα μπορείτε να κάνετε Ιnstall το zip της rom - και όταν ολοκληρωθεί Reboot system. Όταν μπουτάρει το τηλέφωνο πατάτε grant σε όλα τα μηνύματα του SuperSU! (θα βγάλει 4-5) Χρήσιμο να γνωρίζετε τα παρακάτω για να γλυτώσουμε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις -Για όσους έχουν multilanguage rom VibeUI v2 και θέλουν να την δοκιμάσουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την γρήγορη μέθοδο με πιθανότητα όμως να μην κάτσει καλά το φλασάρισμα της νέας rom οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την κανονική μέθοδο . Είτε με την μία είτε με την άλλη όμως , σίγουρα δεν θα έχουν ελληνικά στο menu ρυθμίσεων. -Για ελληνικά στις εφαρμογές χρησιμοποιήστε το Locale more pro. -Πριν αρχίσετε να ρωτάτε γιατί δεν φαίνεται το όνομα αυτού που σας καλεί ή σας στέλνει μήνυμα κάντε το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6114276#post6114276 -Λεπτομέρειες για την χρήση του xposed framework με αυτή την rom στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6085396#post6085396 - Για να εγκαταστήσετε το TWRP σε τηλέφωνο που είναι root , κάνετε τα βήματα 1,2,6 από το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5700275#post5700275 . Αν το τηλέφωνο που έχετε δεν είναι root , δοκιμάστε να το κάνετε με την μέθοδο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6238978#post6238978 - Για να μπείτε σε TWRP recovery όταν το τηλέφωνο είναι κλείστο , πατάτε μαζί τα κουμπιά Vol UP+ Vol Down και κρατόντας τα πατημένα, πατάτε ταυτόχρονα και το Power. Τα κρατάτε και τα τρία πατημένα μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο "dual sim" Download ROM --> VIBEUI_V2.0_1536_ST_A806_rgxk.zip edit 08/09/2015: Για την διόρθωση της λήψης τοποθεσίας μέσω Wi-Fi και mobile δικτύων δείτε το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6278555#post6278555 Καλά φλασαρίσματα.....:rolleyes: Edited September 8, 2015 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 μου ηρθε ειδοποιηση στο τηλ για update στην 1536 ... τον ξεχναω αυτον τον τροπο ? Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chousi Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 παιδια βοηθεια SOS το τηλ το εχω ουτε ενα χρονο απο to2c αρχισα να διαπιστωνω νεκρα σημεια στην οθονη κατω δεξια π.χ οταν ανοιγεια το πληκτρολογιο το Λ δεν πατιεται τη μπορω να κανω ? μηπως να αλλαξω την ρομ και διορθωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy1992 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του τηλεφώνου από τον περασμένο Νοέμβρη και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Παρακολουθώ το forum από την αρχή, προσπαθώντας να μένω συντονισμένος. Ασχολήθηκα, λοιπόν, με το πέρασμα νέων ROM, διάφορες διορθώσεις σε γραμματοσειρές και λοιπά, σύμφωνα πάντα με τους οδηγούς του Kandilak, ο οποίος και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Από την αρχική ROM (9432), με την οποία ήρθε το τηλέφωνο, πήγα στη (1447), σαφώς πιο βελτιωμένη και πιο εξελληνισμένη. Έπειτα στην (1516_ST) του Kandilak, η οποία βελτίωσε πολλά. Θα έμενα στου Kandilak, αλλά είπα να δοκιμάσω την (1501), που είναι και Multilanguage και έτσι κατέληξα σε αυτή. Το ερωτήμά μου είναι: Όσες ROM δούλεψα, παρατήρησα ότι οι εφαρμογές (π.χ. Lenovo Weather, Viber, Messenger,οι Browsers κ.α.) δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την τοποθεσία μου, με ενεργοποιημένα τα ΠΑΝΤΑ (Location ON - Wifi - GPS με υψηλή ακρίβεια). Δεν ξέρω άμα ευθύνεται το τηλέφωνό μου γι' αυτό. Ενώ στο Google Maps "κλειδώνει" και με βρίσκει κανονικά, μου φαίνεται περίεργο. Στο Lenovo Weather έχω φτιάξει τα απαραίτητα και μου δείχνει κανονικά όλες τις πόλεις (χειροκίνητα), αλλά δεν μπορεί να εντοπίσει πού είμαι ώστε να αλλάξει αυτόματα την τοποθεσία, πράγμα το οποίο κάνουν όλα τα άλλα τηλέφωνα. (Γράφει εντοπισμός και ποτέ δεν βρίσκει). Το ίδιο κάνει στο Viber και το Messenger όταν επιλέγεις να δείχνει το στίγμα σου. (Δεν ξέρω άμα έχει αναφερθεί σε παλαιότερο post). Όποιος μπορεί ας το τσεκάρει άμα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, να το αναφέρει μήπως και μπορέσουμε να δούμε πού ευθύνεται και άμα διορθώνεται. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Κατέβασε κανείς τη 1536 ROM του kandilak; Γιατί σε εμένα το link με πάει στο mega.nz αλλά δεν μου ανοίγει κάποια σελίδα. Άκυρο, φταίει ο firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefg Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 @kandilak, μπράβο για τον κόπο σου. Παρατήρησες κάποια διαφορά με το Baseband v.36; Εγώ που έχω ήδη σετάρει την 1536, μπορώ να το περάσω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 @kandilak, μπράβο για τον κόπο σου. Παρατήρησες κάποια διαφορά με το Baseband v.36; Εγώ που έχω ήδη σετάρει την 1536, μπορώ να το περάσω τώρα; Θα έλεγα να περάσεις την rom λαμβάνοντας υπόψιν την Α μέθοδο. Δεν θα χάσεις κάτι σε επίπεδο εφαρμογών και ρυθμίσεων χρήστη. Θα επηρεαστεί μόνο αν έχεις αλλάξει κάτι στο σύστημα , οπως πχ αλλαγές στο build.prop, xposed κ.α. Νομίζω όμως ότι τις αλλαγές που πιθανόν έχεις κάνει τις έχω συμπεριλαβει στην rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παιζει να βελτιωθουν τα σηματα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παιζει να βελτιωθουν τα σηματα; Δεν ξέρω. Μπορεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 παιδιά , επειδή θέλω να το πάρω από vickmall για λογαριασμό φίλης μου θα ήθελα να μου πείτε αν πρέπει να ζητήσω να έρθει με κάποια συγκεκριμένη rom για να δουλέψει με την μία out of the box Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) γεια σασ παιδια.εαν βαλω την ρομ του kandilak με το 2ο τροπο clean flash αν θελω επιστεφω στην παλια ρομ μεσο του back up?επισης εαν την βαλω με clean φλαση δεν χρεiαζεται να κανω φορματ την sd card? -η οθόνη πρόσφατων εφαρμογών συμπερίφερεται όπως στις AOSP rom (δεν γίνονται kill οι εφαρμογές και δεν επιρεάζονται τα push notifications) τισ εφαρμογεσ πωσ τις κλεινουμε? Edited September 8, 2015 by Sdouze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 γεια σασ παιδια.εαν βαλω την ρομ του kandilak με το 2ο τροπο clean flash αν θελω επιστεφω στην παλια ρομ μεσο του back up?επισης εαν την βαλω με clean φλαση δεν χρεiαζεται να κανω φορματ την sd card?όχι δεν χρειάζεται φορματ η εξωτερικη sdcard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 όχι δεν χρειάζεται φορματ η εξωτερικη sdcard και οτι αρχεια υπαρχουν απο εφαρμογεσ που ειχα στην προηγουμενη ρομ δεν σβηνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 και οτι αρχεια υπαρχουν απο εφαρμογεσ που ειχα στην προηγουμενη ρομ δεν σβηνονται? Διαβάζοντας την περιγραφή του clean install αυτό καταλαβες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Διαβάζοντας την περιγραφή του clean install αυτό καταλαβες? καταλαβα για την μνημη του κινητου οχι για τι sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) καταλαβα για την μνημη του κινητου οχι για τι sdοτιδήποτε υπαρχει στην εξωτερική SD card δεν επηρεάζετε εκτός και αν κάνεις wipe την SD card. Αλλά αυτά δεν έχουν να κάνουν με τις εφαρμογές που έχεις στην rom που έχεις τώρα. Edited September 8, 2015 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts