Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να το αγοράσω με πιστωτική;

Απο το μονο κινεζικο μαγαζι που καταφερα να κανω παραγγελια μια θηκη ειναι το banggood , αλλα δεν ξερω για το Α806 τι στοκ εχει και τι ρομ του φοραει.

Edited by Teo010

Καλησπερα σε ολους,υστερα απο αρκετο καιρο απουσιας!

Ειπα να λυσω το θεμα με τους ελλ χαρακτηρες στις ειδοποιησεις του Notification Center.

Ειδα το νημα με το βιντεο στη πρωτη σελιδα που εξηγει τον τροπο κ οτι εχει σχεση με το Theme Center κ τα fonts,

εψαξα λοιπον τα αρχεια του κινητου να βρω το Roboto-Regular.ttf κ να το κανω copy-paste στον συγκεκριμενο φακελο

που ζηταει το Theme Center.Δυστηχως δεν βρηκα κατι,μπορει καποιος να βοηθησει?

Η ROM του τηλεφωνου ειναι η 1447,το ''φλασαρα'' τον Δεκεμβριο συμφωνα με οδηγο του kandilak[να ειναι καλα! :)]

Ευχαριστω!

Edited by LenovoUser
λαθος ονομα χρηστη

εψαξα λοιπον τα αρχεια του κινητου να βρω το Roboto-Regular.ttf κ να το κανω copy-paste στον συγκεκριμενο φακελο

που ζηταει το Theme Center.Δυστηχως δεν βρηκα κατι,μπορει καποιος να βοηθησει?

Κανε αναζητηση στο google και κατεβασε την Roboto-Regular.ttf . Μετα κανε εναν φακελο με το ονομα ThemeCenter (οπως στο γραφω), μεσα σε αυτον τον φακελο κανε εναν ακομα με το ονομα font, βαζεις εκει την Roboto-Regular.ttf και μετα πηγαινε στην εφαρμογη και ενεργοποιησε την γραμματοσειρα.

Επισης μια ομορφη γραμματοσειρα που εχω βαλει εγω ειναι η Comfortaa_Bold.ttf

Κανε αναζητηση στο google και κατεβασε την Roboto-Regular.ttf . Μετα κανε εναν φακελο με το ονομα ThemeCenter (οπως στο γραφω), μεσα σε αυτον τον φακελο κανε εναν ακομα με το ονομα font, βαζεις εκει την Roboto-Regular.ttf και μετα πηγαινε στην εφαρμογη και ενεργοποιησε την γραμματοσειρα.

Επισης μια ομορφη γραμματοσειρα που εχω βαλει εγω ειναι η Comfortaa_Bold.ttf

Δουλευουν αψογα κ οι 2 μολις τις δοκιμασα!

Ευχαριστω πολυ! :)

Ερωτηση..

Οποια γραμματοσειρα κ να διαλεξω θα δουλεψει,αρκει να υποστηριζει τα ελληνικα?

Καλημερα σε ολους!

Ξερει κανεις τον αρχικο 6ψηφιο κωδικο του Security για να ενεργοποιησω το Αnti Theft?

κ μια δευτερη ερωτηση,

χρησιμοποιω το cm security κ την τελευταια εβδομαδα μου βγαζει αρκετες φορες μην. οτι σταματησε να λειτουργει.

Το εσβησα το ξαναεγκατεστησα τπτ 2-3 φορες πεταει αυτο το μην,συμβαινει κατι παρομοιο σε καποιον απο εδω?

Οποια γραμματοσειρα κ να διαλεξω θα δουλεψει,αρκει να υποστηριζει τα ελληνικα?

Nαι πρεπει να υποστηριζει τα ελληνικα, αλλιως θα το καταλαβεις που θα εχει κουτακια ή θα λειπει το ς .

Τι είναι το TWRP;

Custom recovery ή αλλιώς ψάξε στο Google για ποιο πολλές λεπτομέρειες.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπέρα φίλοι δυστυχώς το κινητάκι μου μας άφησε το είχα σχεδόν 7 μήνες και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος (με κάποιες ενστάσεις στην κάμερα και στην μπαταρία) ώσπου ήρθε η ώρα των καλοκαιρινών διακοπών και η μικρή μου έριξε επάνω του έναν κουβά θαλασσινού νερού και μετά ένας ξάδελφος "επιστήμονας¨μου το ψέκασε με σπρέι επαφών ΜΕ ΛΑΔΙ !!!

Δεν ήθελε κάτι άλλο για να με χαιρετήσει

Με λύπη το έβαλα στην άκρη και πλέον έχω το HUAWEI P8 LITE,θα παρακολουθ΄ώ την συγκεκριμένη ενότητα όμως αφού το A8 ήταν η καψούρα μου και από τα λίγα κινητά που είχα ερωτευθεί.

Το 8 με κυνηγάει πλάκα πλάκα,από το Α8 στο Ρ8...:D

Καλησπέρα. Έχω ένα θεματακι, χρησιμοποιούσα την εφαρμογή echo lockscreen γιατί ήθελα όταν ερχόταν ένα notification να ανάβει η οθόνη. Λειτουργούσε μια χαρά. Προχθές έκλεισε το κινητό από Μπαταρία και όταν το άνοιξα ήταν σα να αποσυντονιστηκαν κάποιες εφαρμογές. Από τότε οποία lockscreen και να βάλω δεν ανοίγει η οθόνη. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Καλησπέρα. Έχω ένα θεματακι, χρησιμοποιούσα την εφαρμογή echo lockscreen γιατί ήθελα όταν ερχόταν ένα notification να ανάβει η οθόνη. Λειτουργούσε μια χαρά. Προχθές έκλεισε το κινητό από Μπαταρία και όταν το άνοιξα ήταν σα να αποσυντονιστηκαν κάποιες εφαρμογές. Από τότε οποία lockscreen και να βάλω δεν ανοίγει η οθόνη. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Θα βρεις τις εφαρμογές που διαχειρίζονται τα autostarts των εφαρμογών και θα προσθέσεις την εφαρμογή που θες να δουλεύει στην ignore ή white list κάθε τέτοιας εφαρμογής. Δηλαδή σε Power manager, Security, Geenify, Clean Master, Battery doctor κλπ κλπ κλπ. Επίσης πιθανότατα η εφαρμογή που ελέγχει την lock screen θα πρέπει , αν δεν κάνω λάθος, να έχει οριστεί και διαχειριστής της συσκευής για να δουλέψει σωστά.

Τα είχα κάνει αυτά και πάλι τίποτα. Έρχονται τα notifications δουλεύει το lockscreen αλλά δεν ανοίγει η οθόνη. Δε ξέρω αν κάνω κάτι λάθος.

Τα είχα κάνει αυτά και πάλι τίποτα. Έρχονται τα notifications δουλεύει το lockscreen αλλά δεν ανοίγει η οθόνη. Δε ξέρω αν κάνω κάτι λάθος.

Δοκίμασες απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής?

αφου ψαχνομουν εδω και 20 μερες και περιπλανηθηκα μεταξυ coolpad f1 εως xiaomi mi3 και διαβασα περι τις 365789 σελιδες για διαφορα κινητα, καθοτι ειχα το galaxy ace για 2 χρονια και νομιζα οτι αντε μεχρι διπυρηνα να ειναι τα κινητα...

τελικα το παρηγγειλα απο vickmall χθες(2 τεμ) και αναμενουμε...

οταν ερθει με το καλο θα γραψω εντυπωσεις...

Υ.γ. Επειδη ειναι καινουριο στηριχθηκα μονο στις εντυπωσεις απο lenovo γενικα, στα reviews του S8 για την καμερα (ειναι ιδια) και στην δελεαστικοτατη τιμη του.

Χαίρεται! Θέλω κι εγώ να το παραγγείλω, ψάχνω εδώ και μέρες και όπως κι εσύ διάβασα 209573464 πράγματα και κατέληξα εδώ!

-Τελικά πώς σου βγήκε?

-Επειδή πρώτη φορά αγοράζω κάτι τέτοιο από το ίντερνετ, τα σχόλια που γίνονται από κάτω με κωδικό παραγγελίας, που ζητάνε να γίνουν κάποια πράγματα για τη συσκευή είναι απαραίτητα; (θα μου πεις "εισαι χαζή? αλλιώς γιατί να το γράφουν?" απλά θέλω να το επιβεβαιώσω!)

-Τέλος και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις -αυτή πάει προς όλους- vickmall ή minideal? Οχι τιποτα αλλο, στο minideal βρίσκω το μαύρο σε πιο χαμηλή τιμή από ότι στα άλλα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

(Εdit) Tελικά, διαβάζοντας και τα τελευταία σχόλια, συνειδητοποιώ ότι μάλλον δε μπορώ να το παραγγείλω.. Ένας φιλος που ασχολείται λιγο και τα ψάχνει, μου ειπε ότι από το banggood "μπορει να ερχεται με κινεζικο λογισμικο χωρις το google play store" .

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Edited by Vasiliki_Vas
Προσθήκη ερώτησης

(Εdit) Tελικά, διαβάζοντας και τα τελευταία σχόλια, συνειδητοποιώ ότι μάλλον δε μπορώ να το παραγγείλω.. Ένας φιλος που ασχολείται λιγο και τα ψάχνει, μου ειπε ότι από το banggood "μπορει να ερχεται με κινεζικο λογισμικο χωρις το google play store" .

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Το καλυτερο θα ηταν να το παρεις απο vickmall γιατι ερχεται με την εκδοση 1447 οπου ειναι σταθερη, το κανουν ρουτ και μπορει να παρεις με παζαρια διαφορα δωρακια.

Ομως οντως δεν μπορουμε να κανουμε αγορες τωρα απο Κινα, μονο απο banggood γινεται (εχω παραγγειλει μια θηκη και την περιμενω).

Αν εχεις ορεξη να διαβασεις εδω μεσα τους οδηγους και αν οντως απο banggood φερνουν το αυθεντικο Α806 και οχι κανενα μαιμου, τοτε και κινεζικο λογισμικο να εχει χωρις play store μπορεις να το κανεις root ,να του περασεις την εκδοση 1447 και να ειναι ενταξει μετα.

Edited by Teo010

Lenovo A806 Multi lang 1501_7.80.1_DEV

την έχει κανένας?τι λέει σαν ρομ?έχει φουλ ελληνικά?από αυτονομία?

κάποιο bug?

η οθόνη στον ήλιο φαίνεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι καλή. Η αυτονομία μόνο στην πρώτη 1432 είχε πρόβλημα. Η οθόνη δεν έχει σχέση με τη ρομ και δεν φαίνεται στον ήλιο Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δοκίμασες απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής?

oxi αλλά δοκίμασα άλλες παρόμοιες εφαρμογές οι οποίες κάνουν ακριβώς το ίδιο. Τις επιλέγω και στο Device administrator αλλά και στο notification access.

Τελικά το κινητό είχε μπει σε full power save mode. Δικό μου λάθος που δε το σκέφτηκα πιο νωρίς. Σευχαριστώ πάντως kandilak

Edited by mula

Το καλυτερο θα ηταν να το παρεις απο vickmall γιατι ερχεται με την εκδοση 1447 οπου ειναι σταθερη, το κανουν ρουτ και μπορει να παρεις με παζαρια διαφορα δωρακια.

Ομως οντως δεν μπορουμε να κανουμε αγορες τωρα απο Κινα, μονο απο banggood γινεται (εχω παραγγειλει μια θηκη και την περιμενω).

Αν εχεις ορεξη να διαβασεις εδω μεσα τους οδηγους και αν οντως απο banggood φερνουν το αυθεντικο Α806 και οχι κανενα μαιμου, τοτε και κινεζικο λογισμικο να εχει χωρις play store μπορεις να το κανεις root ,να του περασεις την εκδοση 1447 και να ειναι ενταξει μετα.

Χμμμ.. ναι κατάλαβα τι λες!

Βέβαια θα πρέπει αυτό να το κάνει κάποιος άλλος γιατί δεν έχω τόσες γνώσεις! :P

Όσο για το ψάξιμο, πραγματικά δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο μετά από τόσα που έχω κοιτάξει! :wacko: :dizzy:

Τελικά επειδή το κινητό που είχα χάλασε και χρειάζομαι άμεσα συσκευή, ίσως προσανατολιστώ σε κάτι άλλο.. γιατί σε λίγο θα παρακουράσει το θέμα με τις αγορές από το εξωτερικό!

και όχι τιποτα αλλο, αλλά για να το πάρω από ελλάδα κάνει 180+ και το budget μου δεν φτάνει ως εκει!

Είναι καλή. Η αυτονομία μόνο στην πρώτη 1432 είχε πρόβλημα. Η οθόνη δεν έχει σχέση με τη ρομ και δεν φαίνεται στον ήλιο

δεν φαίνεται καθόλου? δυσκολεύεσαι για να δεις?

ναι το γνωρίζω για την ρομ ότι δεν επηρεάζει την οθόνη δεν το έγραψα ολοκληρωμένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταλαβα... Οχι οτι δε βλεπεις καθολου, αλλα δυσκολευεσαι για να δεις

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καταλαβα... Οχι οτι δε βλεπεις καθολου, αλλα δυσκολευεσαι για να δεις

ευχαριστώ πολύ πάντως για την τιμή του είναι πολύ vfm!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια κατα λαθος μπηκε ενα νουμερο στα spam του security. oσο και να προσπαθησα δεν μπορω να το βγαλω. τι να κανω? οταν το συγκεκριμενο νουμερο με καλει δειχνει οτι τον απορριπτω και μου ερχεται η κληση του σε μηνυμα. Please help μια ακομα φορα

όπως είσαι στην οθόνη spam του security πατά την εικονα με το ανθρωπάκι πανω δεξια. εκεί στο black list θα βρεις το νουμερο που θες, κλικ και delete

όπως είσαι στην οθόνη spam του security πατά την εικονα με το ανθρωπάκι πανω δεξια. εκεί στο black list θα βρεις το νουμερο που θες, κλικ και delete

Αυτό είναι το πρόβλημα οτι δεν την εμφανίζει στην blacklist. Τεσπα, έκανα μια εκκαθάριση με το titanium backup και φαίνεται να έστρωσε. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.