Roid_rage Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Βέβαια το τηλέφωνο είναι μια χαρά όταν είσαι πρόθυμος και ικανός να απλώσεις το χεράκι σου και να πάρεις τη βοήθεια που προσφέρεται από τους χρήστες της συσκευής αυτής στα διάφορα φορουμ, ώστε να λύσεις μόνο σου τα όποια θέματα εμφανιστούν. Τα οποια θα ειχαν λυθει με αναλογου χρονου ενασχόληση για το περασμα μιας ρομ ετοιμης ρουταρισμενης χωρις προβλήματα (1516_kandilak), απο οτι οι ερωτησεις επι ερωτησεων στυλ εξεταστικης επιτροπης Βουλης.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλησπέρα! Πάει το κάλυμα της κάμερας. :( Οδηγίες για το πως αλλάζει υπάρχουν; Αν μέχρι να έρθει το καινούριο, βγάλω εντελώς τα σπασμενα τζαμάκια (μέχρι να έρθει το καινούριο) μάλλον θα έχω πρόβλημα ε;:confused: Υπάρχει θήκη (έχω αυτή της σιλικόνης) που να προστατεύει -την απαράδεκτα εκτεθειμένη- κάμερα, που να μην είναι όμως με πορτάκι; εγώ είχα αφαιρέσει τα σπασμένα τζαμακια αμέσως και απλά είχα προσαρμόσει στην τρύπα της θήκη ένα κομματι από screen protector ίσα ίσα για να μην κάνω καμιά ζημιά στον φακό. Όταν ήρθε το τζαμακι το κόλλησα βάζοντάς (με την μύτη μιας βελόνας) στις γωνίες ελάχιστη έως καθόλου κόλλα UHU απλή (αυτή που φτιάχνουν χειροτεχνίες τα παιδιά). Μην πας να βάλεις καμιά δυνατή γιατί το πιο πιθανό είναι να κάνεις κάνα θαμπομα είτε στο τζαμακι είτε στο φακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Πώς μπορώ να το μαθω αυτήν την πληροφορία; εγώ το πήρα απο to2c root και με διάφορα δωράκια αλλά τον Νοέμβριο, δεν ξέρω μετά τι παίζει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδιά καλησπέρα έχω ένα θεματάκι .......... αργεί πάρα πολύ να βρει σήμα το gps .......... ειχα το navigon και έκανε κανα 2 λεπτο για να βρεί...... πέρασα το sygic προχτές και σήμερα που μπήκα εκανε κανα 5λεπτο και τίποτα:(:( πρέπει να κάνω κάτι???? έχει κανα πρόγραμμα η κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για γρήγορο κλείδωμα?????? εχω την 1447_7.39.1 (όπως το αγόρασα) κατέβασε το androidts GPS test ή το gps test και σε ανοιχτό χώρο δοκίμασε να δείς σε πόση ώρα κλειδώνει. Εχω την 1516 αλλά και όποια ρομ να δοκίμασα κλειδώνει αρκετά γρήγορα, πάντα υπόψη ότι το κλείδωμα του gps εξαρτάται απο μια σειρά πραγμάτων. Sygic, here maps, navigon, Copilot παίζει άψογα Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstrom650 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παίδες μετά από επαφή του κινητού με θαλασσινό νερό και ύστερα από άνοιγμα και εσωτερικό καθαρισμό με electroclean το κινητό δεν bootάρει παρά μόνο ακούγεται η δόνηση στην εκκίνηση και παραμένει στο logo της lenovo.Λέτε να υπάρχει σωτηρία κι αν ναί με τί τρόπο;Περιμένω σκέψεις και προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp13 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 μάγκες έχω ένα πρόβλημα,σήμερα η μπαταρία τα έπαιξε,όσο και να το φορτίζω μένει 0%,μάλλον 'κάηκε' από την υπερβολική χρήση που του έκανα,που θα μπορέσω να αγοράσω μια καινούργια ? τώρα που οι αγορές απο το εξωτερικό έχουν παγώσει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts77 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα ρε παιδια τη βοηθεια σας.Ημουν απολυτα ικανοποιημενος με το κινητο μεχρι που ειχα ενα ατυχημα..μπηκε παρα τη θηκη που ειχε νερο θαλασσινο :( απο κατι παιχνιδια της μικρης μου μαλλον απο τη θυρα usb φορτισης.μικρη ποσοτητα αλλα πρεπει να εκαναν καλη δουλεια!! Εκλεισα το κινητο το φυσηξα αφου ειχα βγαλει και τη μπαταρια αλλα οταν προσπαθησα να το ανοιξω ανοιξε αλλα δε δουλευε το touch. εβγαλα και εβαλα παλι μπαταρια για να ανοιξει αλλα απο τοτε δε ξαναανοιξε μονο κανει το εξης..παει να ανοιξει δηλ.φωτιζει η οθονη με δονηση γραφει lenovo για δευτερα σβηνει και παλι τα ιδια.σα να θελει να ανοιξει και αποτυγχανει.επειδη πιανουν λιγο τα χερια μου σημερα το ανοιξα και το καθαρισα με σπρει επαφων αλλα ματαια.Γνωριζει κανεις αν σωνεται το κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παίδες μετά από επαφή του κινητού με θαλασσινό νερό και ύστερα από άνοιγμα και εσωτερικό καθαρισμό με electroclean το κινητό δεν bootάρει παρά μόνο ακούγεται η δόνηση στην εκκίνηση και παραμένει στο logo της lenovo.Λέτε να υπάρχει σωτηρία κι αν ναί με τί τρόπο;Περιμένω σκέψεις και προτάσεις. Σε recovery μπαίνει? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα ρε παιδια τη βοηθεια σας.Ημουν απολυτα ικανοποιημενος με το κινητο μεχρι που ειχα ενα ατυχημα..μπηκε παρα τη θηκη που ειχε νερο θαλασσινο :( απο κατι παιχνιδια της μικρης μου μαλλον απο τη θυρα usb φορτισης.μικρη ποσοτητα αλλα πρεπει να εκαναν καλη δουλεια!! Εκλεισα το κινητο το φυσηξα αφου ειχα βγαλει και τη μπαταρια αλλα οταν προσπαθησα να το ανοιξω ανοιξε αλλα δε δουλευε το touch. εβγαλα και εβαλα παλι μπαταρια για να ανοιξει αλλα απο τοτε δε ξαναανοιξε μονο κανει το εξης..παει να ανοιξει δηλ.φωτιζει η οθονη με δονηση γραφει lenovo για δευτερα σβηνει και παλι τα ιδια.σα να θελει να ανοιξει και αποτυγχανει.επειδη πιανουν λιγο τα χερια μου σημερα το ανοιξα και το καθαρισα με σπρει επαφων αλλα ματαια.Γνωριζει κανεις αν σωνεται το κινητο??? την μπαταρία την έλεγξες μήπως τα έφτησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts77 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 δεν ανοιγει και ουτε ο υπολογιστης δε το βλεπει ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η μπαταρια φαινεται καλη τη μετρησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 δεν ανοιγει και ουτε ο υπολογιστης δε το βλεπει ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η μπαταρια φαινεται καλη τη μετρησα Όπως το περιγράφεις δείχνει να μην του φτάνει η ισχυς της μπαταρίας και να σβήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts77 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 μακαρι να εχεις δικιο.και μπαταρια ξερεις που μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 μακαρι να εχεις δικιο.και μπαταρια ξερεις που μπορω να βρω? Πριν κάνεις οτιδήποτε θα σου έλεγα να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό που ασχολείται με smartphone να το δει. Μπορεί να μην είναι η ίδια η μπαταρία αλλά κάτι στην πλακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) Μόλις το παράγγειλα από to2c στα 107€. Το έχει πάρει κανείς από εκεί; Σε πόσες μέρες του ήρθε περίπου; Μήπως έκανα λαλακία που δεν πήρα θήκη; Edited August 27, 2015 by Sherlock_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstrom650 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 μακαρι να εχεις δικιο.και μπαταρια ξερεις που μπορω να βρω? Μπαταρία πουλάνε στα σκρουτζομάγαζα εκτός από ebay και ali αλλά μπορείς να δανειστής από κάποιον άλλο που έχει ίδιο κινητό με το δικό σου για να τσεκάρεις εάν δουλέψει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstrom650 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Σε recovery μπαίνει? Σε recovery μπαίνεις με vol up + power κρατημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καλορίζικο και να το χαρείς. Έχω πάρει τρία κινητά από το to2c και το μαγαζί είναι οκ. Από 20 ημέρες έως 1 μήνα περίμενα. Το 2ο είχε δώρο και θήκη "δερμάτινη" με ανοίγματα στο εμπρός καπάκι να δουλεύει το τηλ χωρίς να ανοίγεις τη θήκη. Προσωπικά δεν μου άρεσε και δεν την χρησιμοποίησα. Έβαλα ένα κρύσταλλο στην οθόνη και μια Frosted Shield case της Nillkin και είναι super (http://www.ebay.com/itm/Original-Nillkin-Frosted-Matte-Hard-Cover-Case-LCD-Protector-For-Multi-Phones/291360176257?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140602152332%26meid%3D2b7cf78507b9468099ea94719fc8011f%26pid%3D100011%26rk%3D2%26rkt%3D10%26sd%3D221668571532). Και τα τρία είχαν την 9432 rom και ήταν root. Άσχετο, πως πλήρωσες το to2c; Δεν ισχύουν τα capital control; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 εγώ το πήρα απο to2c root και με διάφορα δωράκια Τι δωρα πηρες? Μόλις το παράγγειλα από to2c στα 107€. Εκανες κανονικα την παραγγελια με ελληνικη καρτα? Γενικα τι διαδικασια εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Έβαλα τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας. Στο My order γράφει pending & payment. Λέτε να μην πήραν τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Λέτε να μην πήραν τα λεφτά; Ενημερωσε μας οτι και να γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 kantilak ειχα προβλημα με το wifi και το εστειλα πισω στο vickmall . το εστειλαν στο service της lenovo και το εφτιαξαν (ηταν προβλημα λογισμικου μου ειπαν απο το vickmall, και οτι ειχε επισης ενα προβλημα το headphone οπως που εγραψαν και το οποιο αντικατεστησαν) . Στο βιντεακι που μυ εστειλε για να μου δειξει οτι δουλευει ενταξη to wifi παρατηρησα οτι δεν ειχε πλεον την 1447 που ειχε αρχικα αλλα καποια ποιο νεα σαν αυτη που ειχες δωσει εσυ... και την ρωτησα αν ειναι αλλη και αν αυτη ειναι multi-language και μου απαντησε οτι ειναι η official και οτι ΔΕΝ ειναι multi-language . μαλλον την εγκατέστησαν στο service... η ερωτηση ειναι αν με αυτη που θα εχει το κινητο θα εχω αγγλικο μενου αλλα θα μπορω ομως να στελνω μηνυματα στα ελληνικα. το οτι μπορει να αλλαχτει εννοειτε αλλα δεν θα ηθελα να το πειραξω ξανα το φοβαμαι μην παθω κανενα προβλημα και πρεπει παλι να το στελνω πισω... Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 E βεβαια θα στελνεις μνματα στα ελληνικα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 kantilak ειχα προβλημα με το wifi και το εστειλα πισω στο vickmall . το εστειλαν στο service της lenovo και το εφτιαξαν (ηταν προβλημα λογισμικου μου ειπαν απο το vickmall, και οτι ειχε επισης ενα προβλημα το headphone οπως που εγραψαν και το οποιο αντικατεστησαν) . Στο βιντεακι που μυ εστειλε για να μου δειξει οτι δουλευει ενταξη to wifi παρατηρησα οτι δεν ειχε πλεον την 1447 που ειχε αρχικα αλλα καποια ποιο νεα σαν αυτη που ειχες δωσει εσυ... και την ρωτησα αν ειναι αλλη και αν αυτη ειναι multi-language και μου απαντησε οτι ειναι η official και οτι ΔΕΝ ειναι multi-language . μαλλον την εγκατέστησαν στο service... η ερωτηση ειναι αν με αυτη που θα εχει το κινητο θα εχω αγγλικο μενου αλλα θα μπορω ομως να στελνω μηνυματα στα ελληνικα. το οτι μπορει να αλλαχτει εννοειτε αλλα δεν θα ηθελα να το πειραξω ξανα το φοβαμαι μην παθω κανενα προβλημα και πρεπει παλι να το στελνω πισω... το βιντεάκι μπορείς να το δείξεις είτε εδώ έιτε σε pm ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε recovery μπαίνεις με vol up + power κρατημένο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6172504#post6172504 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Καλημερα σε ολους. Μολις παρελαβα το καινουργιο μου τηλ και εδωσα το a806 στη γυναικα μου. Εχει ξενερωσει γιατι εχει μισα ελληνικα και μισα αγγλικα. Φοραει την:VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806. Ερωτηση: υπαρχει καμια ρομ να του περασω που να ειναι ολα ελληνικα; Με εχει φαει η γκρινια της. Υποψιν δεν ξερει καθολου αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Καλημερα σε ολους. Μολις παρελαβα το καινουργιο μου τηλ και εδωσα το a806 στη γυναικα μου. Εχει ξενερωσει γιατι εχει μισα ελληνικα και μισα αγγλικα. Φοραει την:VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806. Ερωτηση: υπαρχει καμια ρομ να του περασω που να ειναι ολα ελληνικα; Με εχει φαει η γκρινια της. Υποψιν δεν ξερει καθολου αγγλικα. Εγώ θα σου έλεγα να το βάλεις για πούλημα και να της πάρεις άλλο τηλέφωνο. Δοκίμασε τις παρακάτω. http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-multi-lang-1501_7-80-1_dev/ http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-miui-v6-13-language/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 στο εστειλα σε Pm Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Ενημερωσε μας οτι και να γινει. Μου έστειλαν αυτό το μήνυμα. http://i.imgur.com/47dDmyy.png Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να το αγοράσω με πιστωτική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts