Seniospit Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπέρα μετα απο 4 μήνες πιστεύω οτι πρέπει να αλλάξω την ζελατίνα έχετε βρει κανένα μαγαζί στην Ελλάδα που να έχει για το συγκεκριμένο κινητό ή κάποιο άλλο κινητό που να έχει τις ίδιες διαστάσεις;;; ευχαριστώ!!! Ρίξε μια ματιά στην Wind ,είχα δει ένα. διδυμάκι (Δεν θυμάμαι μοντέλο) ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγκατέστησα το exdialer και πάγωσα τη στοκ εφαρμογή "Προγραμμα διαχείρισης επαφων". Πολύ καλό στην εμφάνιση, πολύ γρήγορο, πολύ βολικό...Επίσης όταν σείρω αριστερά στο όνομα της επαφής για να στείλει sms μου ανοίγει το handcent, πράγμα που δεν έκανε η στοκ εφαρμογή. Υπάρχει όμως ένα βασικό πρόβλημα με το exdialer...Δε με αφήνει ούτε να επεξεργαστώ τις επαφές ούτε να καταχωρήσω νέα.... Υπάρχει λύση ή θέλουμε αναγκαστικά το πρόγραμμα διαχείρισης επαφων; Ξε πάγωσε την στοκ εφαρμογή για τις κλίσεις,και εγώ αυτή δουλεύω είναι τέλεια αλλά αν θέλεις να προσθέσεις κάποιον νέο άρθρο μπορείς μόνο σε υπάρχουσα επαφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalakos Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μήπως καμιά εφαρμογή έχει πάρει δικαιώματα να ανοίγει τη σύνδεση? Έχω την 1447 rom και την πέρασα σύμφωνα με τις οδηγίες του kandilak.. Εκτός από τις εφαρμογές αυτής της rom έβαλα το viber, greenify, sygic και greek radios... Τίποτα άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seniospit Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αυτο ηταν. Μετα απο 5 μηνες, ο ανταπτορας του φορτιστη διαλυθηκε τελειως (και πολυ κρατησε). Πουλανε τετοια σε μαγαζια με ηλεκτρολογικα ειδη?? 2€ από Κινέζικο μαγαζί και χωρίς αντάπτορα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Έχω την 1447 rom και την πέρασα σύμφωνα με τις οδηγίες του kandilak.. Εκτός από τις εφαρμογές αυτής της rom έβαλα το viber, greenify, sygic και greek radios... Τίποτα άλλο.. Μπες στο security της Lenovo > charge guard> enable mobile network secretly και αφαίρεσε τις εφαρμογές που το ανοίγουν Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scyther Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδιά έχει κανένας γνώμη σχετικά με το αν είναι καλύτερο αυτό ή το lenovo vibe z2? Εδώ και 3-4 βδομάδες προσπαθώ να αποφασίσω ποιο κινητό να διαλέξω και όντας άσχετη δεν ξέρω τι να προτιμήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εννοείς να βγάζει από αμερικάνικο σε ευρωπαϊκό; Ναι, δεν είναι κάτι δύσκολο... Αυτο ηταν. Μετα απο 5 μηνες, ο ανταπτορας του φορτιστη διαλυθηκε τελειως (και πολυ κρατησε). Πουλανε τετοια σε μαγαζια με ηλεκτρολογικα ειδη?? Βασικά, απο Κινεζικο σε Ευρωπαικο χρειαζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalakos Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μπες στο security της Lenovo > charge guard> enable mobile network secretly και αφαίρεσε τις εφαρμογές που το ανοίγουν Έγινε! Ελπίζω να σταματήσει... Εκεί υπήρχε το viber και το απέκλεισα.. Σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου τηλεφωνου,μενω σε χωριο και ετυχε για ολη την μεγαλη εβδομαδα να ειμαι στην θεσσαλονικη και ειπα να δω το 4g αλλα δεν δουλευει :( διαπυστωσε κανεις το ιδιο προβλημα?? Eχω την 1501 multilanguage Eυχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου τηλεφωνου,μενω σε χωριο και ετυχε για ολη την μεγαλη εβδομαδα να ειμαι στην θεσσαλονικη και ειπα να δω το 4g αλλα δεν δουλευει :( διαπυστωσε κανεις το ιδιο προβλημα?? Eχω την 1501 multilanguage Eυχαριστω Έχεις τις προϋποθέσεις για να πιάνεις 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Τι ενοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Τι ενοεις? Να έχεις επικοινωνήσει με τον πάροχο κινητής να σου ενεργοποιήσουν το 4G, η κάρτα sim να υποστηρίζει 4G, να είσαι σε περιοχή που ό πάροχος σου να παρέχει 4G κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μου ειχε ερθει παλια ενα μυνημα οτι πλεον εχω προσβαση στο 4g. η σιμ ειναι κομεννη και την εχω με τον ανταπτορα,Στην περιοχη που βρησκομασταν η παρεα μου ειχε προσβαση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μου ειχε ερθει παλια ενα μυνημα οτι πλεον εχω προσβαση στο 4g. η σιμ ειναι κομεννη και την εχω με τον ανταπτορα,Στην περιοχη που βρησκομασταν η παρεα μου ειχε προσβαση :( Δεν έχουν όλοι οι πάροχοι την ίδια κάλυψη σε 4G. Τι έχεις εσύ , τί έχουν οι άλλοι που πιάνουν 4G?. Το πρωί πάλι τα λέγαμε με άλλο συμφορουμίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Cosmote 2 απο την παρεα ακομα cosmote και ενας wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Cosmote 2 απο την παρεα ακομα cosmote και ενας wind η sim πόσο παλιά είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 3-4 χρονια περιπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 3-4 χρονια περιπου! Αν έχεις ενεργοποιημένο το 4G στο τηλέφωνο σου (στις ρυθμίσεις - δίκτυα κινητής) πάρε τηλέφωνο την cosmote να ρωτήσεις άν έιναι ενεργοποιημένο το 4G στον αριθμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Και αν δεν ειναι τι μπορω να κανω?Θα εχω καπια χρεωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Και αν δεν ειναι τι μπορω να κανω?Θα εχω καπια χρεωση? Αν δεν είναι θα τους πεις να στο ενεργοποιήσουν. Όχι δεν θα έχεις καμιά χρέωση, αλλά καλού-κακού κάνε μια ερώτηση μήπως έχει αλλάξει κάτι απ' αυτά που ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Οκ σε ευχαριστω παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδιά έχει κανένας γνώμη σχετικά με το αν είναι καλύτερο αυτό ή το lenovo vibe z2? Εδώ και 3-4 βδομάδες προσπαθώ να αποφασίσω ποιο κινητό να διαλέξω και όντας άσχετη δεν ξέρω τι να προτιμήσω...Το ότι έχουν μια διαφορά 100+ ευρώ,κάτι σημαίνει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Βασικά, απο Κινεζικο σε Ευρωπαικο χρειαζομαι. Παντού θα βρεις, μισό με ένα ευρώ τα πουλάνε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakispa Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ CAMERA ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΓΙΑ 13MP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ! ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ 5MP KAI EINAI ΜΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΗΨΕΙΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Και αν δεν ειναι τι μπορω να κανω?Θα εχω καπια χρεωση? είναι παλιά η sim σου θα χρειαστεί αλλαγή ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ CAMERA ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΓΙΑ 13MP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ! ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ 5MP KAI EINAI ΜΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΗΨΕΙΣ? Σχετικά με τα κεφαλαία πρώτα... μην φωνάζεις, υπάρχουν διαφορές με τα 5mp αλλά μην περιμένεις να δείς χαοτικές διαφορές, η stock εφαρμογή της lenovo camera υπάρχει και ως ανεξάρτητη app και υπάρχει και σε custom roms για άλλες συσκευές γιατί θεωρείται απο τις καλύτερες και πιο σταθερές. Παίξε με τα settings της κάμερας, με το hdr κάνε συγκρίσεις και αν δεν σε βολέψει την αλλάζεις Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
photoboy Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδια εμενα το κινητο χτες ξαφνικα αρχισε να μην δουλευει η αφη σε ολη την δεξια πλευρα(μιλαμε για περιπου μισο εκατοστο)..τι θα πρεπει να κανω κ ποσο περιπου θα κοστισει ? Επικοινωνησε με το site που το αγορασες. Εμενα μου καηκε η μητρικη,το εστειλα Κινα για service και το πηρα πισω φτιαγμενο την προηγουμενη εβδομαδα. Το κοστος αποστολης ειναι καπου στα 18€ και η διαδικασια κραταει περιπου 3 μηνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts