Pavlos_P Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μια απορια... Όποιο θέμα κ να βαλω απο το Theme Center, Ενω στην προεπισκοπηση φαινεται οτι στην αρχικη σελιδα υπαρχει η ωρα κ η ημερομηνια, με μεγαλα γραμματα κ νουμερα, σε μενα δεν τα δειχνει. Η ωρα υπαρχει μονο πανω δεξια με μικρα, διπλα στην ενδειξη της μπαταριας. Καμια ιδεα? Κατέβασε κάποιο ρολόι widget και βάλτο σε όποια οθόνη θέλεις. Έχω βάλει το Καιρός & Ρολόι (Weather & Clock Widget) και είναι μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καινούργια είναι, ούτε ένα μηνα δεν την εχω. Και υποστηρίζει 4g Τι να σου πω... Με το που ενεργοποίησα το 4G δούλεψε κανονικά στην Αθήνα. Χαϊδάρι που μένω δεν έχει. Αλλά έτσι κι αλλιώς το έχω συνεχώς απενεργοποιημένο γιατί έχει μεγάλη κατανάλωση. Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
occam Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Για να πω την αλήθεια το 4g μου φαίνεται περιττό για τη χρήση που κανω στο κινητό, αλλά μιας και το υποστηρίζει είπα να το δοκιμάσω. Εγώ είμαι Ζωγράφου και από το χάρτη της κάλυψης που είδα νομίζω υποστηρίζεται αλλά μπορεί και να κάνω λα΄θος. Μιας και αναφέραμε πριν την aosp rom, λέει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Κατέβασε κάποιο ρολόι widget και βάλτο σε όποια οθόνη θέλεις. Έχω βάλει το Καιρός & Ρολόι (Weather & Clock Widget) και είναι μια χαρά. Ωραιος ρε φιλε! Ευχαριστω πολυ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Στα μόνα πράγματα που έχω επέμβει σε θέμα gui είναι να αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας από το gravity box και την οθόνη κλειδώματος με το knock code (το οποίο εδώ που τα λέμε δε μου φαίνεται και πολύ αξιόπιστο). Επίσης είχα δοκιμάσει για πλάκα και τα pie controls του gravity box, αλλά τη μια δουλεύουν και την άλλη όχι. Αυτό που ρωτάω είναι αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλο καμιά φορά όταν χτυπάει το τηλεφωνο η οθόνη να μένει σβηστή και να πρέπει να πατήσεις το power button για να ανοιξει η οθόνη και να δεις ποιος σε καλεί και να απαντήσεις για να δω αν είναι κατι που όντως συμβαίνει και σε άλλους ή φταίει κατι που πείραξα εγω. Όχι σε μένα δεν έτυχε ποτέ στους 3 μήνες που έχω το κινητό να μην ξυπνήσει είτε από κλήση είτε γενικά, πιθανόν το gravity box η κάτι που επελεξες εκεί φταίει. Μια πολύ καλη lock screen app αξιόπιστη και με εμφάνιση πολλών ειδοποίησεων είναι η echo lock screen. Άποψη μου επειδή δούλεψα με αρκετες πριν καταλειξω, απεγκαταστησε τις υπόλοιπες και δοκίμασε την Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihachris Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Καλησπερα παιδες! Πηρα το Α806 για τη μανα μου και ειναι ολα κομπλε, ηρθε rooted και multi. Ομως οι μισες εφαρμογες, οπως και οι ρυθμισεις, ειναι Αγγλικα παρ'ολο που αλλαξα τη γλωσσα σε ελληνικα. Υπαρχει καποια ROM που να ειναι ολα μεταφρασμενα σωστα και να μην εχει τις κινεζικες εφαρμογες, παρα μονο Gapps; Επισης, χωρις SD card μπορω να εγκαταστησω custom ROM; Ευχαριστω εκ των προτερων! Edited February 27, 2015 by mihachris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τελικά όσοι πήρατε το A808T μάλλον είστε λίγο τυχεροί... στην ατυχία σας. Αυτό το 4G plus που διαφημίζουν είναι το TD- LTE που το συγκεκριμένο τηλέφωνο το υποστηρίζει και δεν το υποστηρίζει το δικό μας Α806. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις μπάντες αλλά όσοι είναι να παραγγείλετε προσέξτε το αυτό και ψάξτε το λίγο πιο καλά, μήπως επιλέξετε το Α808Τ, αλλά να θυμάστε ότι μέχρι τώρα δεν υποστηρίζει το Ελληνικό 3G. Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani48_ Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τελικα με το handcent sms μπορουμε να εχουμε 160 χαρακτηρες στα sms. Το προβλημα ειναι τωρα οτι ερχονται διπλες ειδοποιησεις....και απο την στοκ εφαρμογη και απο το handcent....ουτε απο security βρισκω λυση ουτε απο το κεντρο ειδοποιησεων....πολυ σπαστικο να ερχονται διπλες ειδοποιησεις. Επισης παροτι το handcent ειναι το προεπιλεγμενο προγραμμα για μηνυματα,οταν προσπαθω να στειλω sms απο τον τηλεφωνικο καταλογο (με συρσιμο στα αριστερα της επαφης) , ανοιγει τη στοκ εφαρμογη μηνυματων.... Καμια λυση κανεις για ολα αυτα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπερα σημερα πηρα στα χερια μου το A806 απ το to2c.com με version : εκδοση android : 4.4.2 εκδοση βασικου φασματος : A806,v30,2014/07/31 14:53 αριθμο εκδοσγης : VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806 ολα μι χαρα αυτο που παρατηρησα ομως ειναι οτι στις ενημερωσεις αυτα που λεει σε καποια λειπουν γραμματα π.χ κατεβασα κατι απ το playstore και εγραφε << η εγκ τασ αση ολ κλ ρωθ κε >> και κατι τεοια η λεει κατι το ονοματα με κενα π.χ Κ ω σ τ ας Και εμενα την ιδια ειχε. Η αποψη μου ειναι πετα την, και βάλε την αλλη εκδοση του minideal. και στο καπάκι το Apus Luncher. Εγω ετσι το έφτιαξα, και ειναι καταπληκτικό. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τελικα με το handcent sms μπορουμε να εχουμε 160 χαρακτηρες στα sms. Το προβλημα ειναι τωρα οτι ερχονται διπλες ειδοποιησεις....και απο την στοκ εφαρμογη και απο το handcent....ουτε απο security βρισκω λυση ουτε απο το κεντρο ειδοποιησεων....πολυ σπαστικο να ερχονται διπλες ειδοποιησεις. Επισης παροτι το handcent ειναι το προεπιλεγμενο προγραμμα για μηνυματα,οταν προσπαθω να στειλω sms απο τον τηλεφωνικο καταλογο (με συρσιμο στα αριστερα της επαφης) , ανοιγει τη στοκ εφαρμογη μηνυματων.... Καμια λυση κανεις για ολα αυτα;; Το μεταφέρω από τον All in one οδηγό στο 1ο post: Αντικατάσταση των stock εφαρμογών για κλήσεις και μηνύματα: Αλλάζω το βασικό πρόγραμμα μηνυμάτων από αυτό της συσκευής στο handcent. Επίσης παρά το γεγονός ότι έχω απενεργοποιήσει την ειδοποίηση της βασικής εφαρμογής μετά από λίγο όταν έρχεται μήνυμα έρχονται δύο ειδοποιήσεις (μία του handcent και μία του messaging). Όταν τις κάνω freeze δε δουλεύουν ούτε τα μηνύματα ούτε κλήση μπορώ να λάβω Λύση: Στις ρυθμίσεις ,4-5 επιλογή είναι το more και επιλέγεις το προεπιλεγμένο πρόγραμμα μηνυμάτων, στην μαμά εφαρμογή πατάς το αριστερό κουμπί και επιλέγεις more και πάλι ρυθμίζεις αντίστοιχα, στο security ξεμπλοκάρεις το handcent για να στέλνει μηνύματα χωρίς να σε ρωτάει κάθε φορά που στέλνεις μήνυμα και, το σημαντικότερο και αυτό που έλυσε το πρόβλημα, στις εφαρμογές πηγαίνεις στη στήλη όλες και βρίσκεις τον contacts manager(από μνήμης δεν έχω το κινητό μπροστά μου) και εκεί ξετίκαρα το show notifications και πιο κάτω επέλεξα να "ξεχάσει τις προεπιλογές για την εφαρμογή Δεν είναι παράλογο όταν ανοίγεις την stock εφαρμογή επαφών και πας να στείλεις μήνυμα , να σε πηγαίνει στην stock εφαρμογή μηνυμάτων. Έπαφες, Κλήσεις, Μυνήματα είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokara Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπερα παιδια σιγα σιγα το συνηθιζω το κινητο μια χαρα ειναι , μια ερωτηση , σημερα ξαφνικα επαθα το προβλημα που παθαινουν πολλοι to << sd card damage , ..reformating >> εψαξα και ελυσα αυτο το προβλημα , αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι στην επιλογη ρυθμισεις/ αποθηκευτικος χωρος / προεπιλεγμενος δισκος εγγραφης εχει to built in storage kai to karta sd , εγω ειχα επιλεξει την καρτα sd που ειναι 32 gb αυτο που θελω να ρωτησω ειναι 1) μπορει γι αυτο να κολλησε 2) Σε ποια επιλογη ειναι καλυτερο να το χω ? 3) Οταν εννωει δισκος εγγραφης , τι αρχεια γραφει εκει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μια απορια... Όποιο θέμα κ να βαλω απο το Theme Center, Ενω στην προεπισκοπηση φαινεται οτι στην αρχικη σελιδα υπαρχει η ωρα κ η ημερομηνια, με μεγαλα γραμματα κ νουμερα, σε μενα δεν τα δειχνει. Η ωρα υπαρχει μονο πανω δεξια με μικρα, διπλα στην ενδειξη της μπαταριας. Καμια ιδεα? Εχεις την 1447? Η 1447 εχεει κεντρικο ρολοι. Βεβαια εγω ρολοι με καιρο εχω βαλει απο εφαρμογη και οχι αυτο που εχεεει η lenovo. Πάρε ρολόϊ.....με ημερομηνία.......! :p:p Ναι και με χρονογραφο!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Προβλήματα με το +30 στα μηνύματα και τις επαφές: Πάς στην εφαρμογή κλήσεων , θα πατήσεις menu, μετά "Περισσοτερα", μετά "More display options", μετά "Matching digits of number" και επέλεξε "7 digits" Χρησιμοποιώ την "εργοστασιακή" εκδοση VIBEUI_v2.0_9432_ST_A806 που ειχε ContactManager v2.7.590.140623. Δεν καταφερα να βρω την συγκεκριμμενη επιλογη, και ετσι αναβαθμισα το ContactManager στην εκδοση 3.8.745.141231 αλλα και παλι δεν υπάρχει. Εσύ σε ποια έκδοση την έχεις; Χρειάζεται να έχω σιμ στο κινητό για να εμφανιστεί; Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakispa Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΗΚΗ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ :( ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??? Lenovo A8 A806 A808T Nillkin Frosted Matte Hard Cover Case Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Χρησιμοποιώ την "εργοστασιακή" εκδοση VIBEUI_v2.0_9432_ST_A806 που ειχε ContactManager v2.7.590.140623. Δεν καταφερα να βρω την συγκεκριμμενη επιλογη, και ετσι αναβαθμισα το ContactManager στην εκδοση 3.8.745.141231 αλλα και παλι δεν υπάρχει. Εσύ σε ποια έκδοση την έχεις; Χρειάζεται να έχω σιμ στο κινητό για να εμφανιστεί; Στο 1ο post υπάρχει το παρακάτω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5807935#post5807935 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopmail1 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Εγώ έχω βάλει το Handcent και είμαι μια χαρά με 160 χαρακτήρες και δουλεύει ρολόι....το textra μου έβγαζε θεματακια. Ούτε το Handcent μου λύνει το πρόβλημα, πάλι 145 χαρακτήρες μου δίνει! :( Τί να φταίει? Λέτε να έχει να κάνει με το Swiftkey? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Φταιει το προγραμμα μηνυματων της εταιριας σου :ninja: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovebacardi Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 καλημερα σε ολους εχω ηδη το κινητο εδω και κανενα μηνα ολα μια χαρα απλα με σπανε τα νευρα οι εφαρμογες που τρεχουν απο πισω και αρχιζει και αργει λιγο το τηλ. λεω να βαλω αυτην την εκδοση τι λετε?????? Lenovo A806 VibeUI 2.0 version: VIBEUI_V2.0_1508_7.85.1_ST_A806 ( Stable version ) τωρα εχω την μαμα οπως ηρθε απο το minideal. Lenovo A806 VibeUI 2.0 version: VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806 AAA ξεχασα να αναφερω οτι ΔΕΝ μου ανοιγει το SYSTEM UPDATE μου λεει δυστυχως η εφαρμογη εχει σταματησει.... ξερεις κανεις τι παιζει με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelorth Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΗΚΗ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ :( ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??? Lenovo A8 A806 A808T Nillkin Frosted Matte Hard Cover Case http://www.minideal.net/nillkin-frosted-matte-hard-cover-case-shell-lcd-guard-for-lenovo-a806-a808t.html εγω απο εδω την ειχα παραγγειλει. μια χαρα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Τη συσκευή τη δούλεψα 15 μέρες και μετά δόθηκε στον σημερινό κάτοχο, με τον οποίο έχω σχεδόν καθημερινή επαφή. Από τη πρώτη στιγμή φοράει αυτό το tempered http://www.vickmall.com/9h-hardness-tempered-glass-screen-protector-for-lenovo-a8-a808t-a806.html Στη συνήθη καθημερινή χρήση, παιχνίδια μηνύματα κλπ ούτε εγώ, ούτε ο φίλος έχει κάποιο παράπονο από το touch. Βέβαια extreme conditions test δεν έκανα :) και προσωπικά δεν έχω λόγο να κάνω. Και δεν κρύβω πως μέχρι να έρθει στα χέρια μου, έχοντας δει το βίντεο του hands on του myphone που φαίνονται κάποια θεματάκια στην απόκριση της οθόνης, τις είχα τις ανησυχίες μου. ψαχνω να βρω μια προστασοια οθονης απο ελλαδα αλλα δεν υπαρχει για το συγκεκριμενο ολες θελεουν κοψιμο... κανενα λινκ για κινα μερια που να μην χρειαζετε κοψιμο υπαρχει; Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπερα ισως αυτο που θα ρωτησω να εχει απαντηθει αλλα δεν εχω χρονο για να ψαξω Εχω το Lenovo a8 a806 με την εκδοση 1441 δοκιμασα να το κανω update αλλα δεν τα καταφερα μπορει καποιος να μου στιλει εναν αναλυτικο οδηγο θελω να βαλω την εκδροση 1501 Επισης η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα τι μου προτεινετε να κανω? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) λεω να βαλω αυτην την εκδοση τι λετε?????? Lenovo A806 VibeUI 2.0 version: VIBEUI_V2.0_1508_7.85.1_ST_A806 ( Stable version ) τωρα εχω την μαμα οπως ηρθε απο το minideal. Lenovo A806 VibeUI 2.0 version: VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806 Βαλε την 1447. καποιος να μου στιλει εναν αναλυτικο οδηγο θελω να βαλω την εκδροση 1501 Στην πρωτη σελιδα εχει οδηγο για την 1447. Edited February 28, 2015 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Εαν βαλω την 1447 θα εχω ακομη προβλημα με την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUSICMANIAC Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) ψαχνω να βρω μια προστασοια οθονης απο ελλαδα αλλα δεν υπαρχει για το συγκεκριμενο ολες θελεουν κοψιμο... κανενα λινκ για κινα μερια που να μην χρειαζετε κοψιμο υπαρχει; Πάρε αυτήν! Φτηνή και καλή!!! Αυτήν φοράω! http://www.ebay.com/itm/Ultrathin-Edge-9H-Anti-explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-Phones/271670142821?_trksid=p3693.c100102.m2452&_trkparms=ao%3D1%26asc%3D20140212121249%26meid%3D8687245c94274bf3b7930e87d533ca83%26pid%3D100102%26 Edited February 28, 2015 by MUSICMANIAC Παράθεση *Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 παιδιά με κίνδυνο να φανώ χαζός αναφέρεστε σε αυτό το κινητό? http://www.minideal.net/original-lenovo-a8-a806-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html αν ναι θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας στα ακόλουθα: 1) το LTE δουλεύει Ελλάδα? 2) η μπαταρία πόσο κρατάει? 3) από που το αγοράσατε οι περισσότεροι? 4) έχει κάποιο bug που πρέπει να προσέξω? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ναι αυτό ειναι. Δουλευει σε οποια εταιρεία εχει 4G και οποια περιοχη το υποστηριζει. Η μπαταρία κραταει 2 μερες με φυσιολογικη χρηση και με βαρια χρηση 1. Οι περισσότεροι απο vickmall. Bug δεν εχει, μονο τα γνωστά θεματα που εχουν χιλιοειπωθει και λύνονται αρχικα με το σεταρισμα. Ειναι ολα στην πρωτη σελιδα. Σαν αρνητικά ειναι η χαμηλή φωτεινοτητα, η ελλειψη LED και otg. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts