Jump to content

Geokara

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Geokara

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Geokara's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το βρηκα ευχαριστω πολυ
  2. Καλησπερα μια ερωτηση εγω εχω για κλειδωμα μοτιβο πολυ καιρο σημερα οταν παω να ξεκλειδωσω και στριβω το κινητο δεξια ή αριστερα μετακινειται και το μοτιβο μαζι, Καποια ρυθμιση πρεπει να ναι αλλα δεν το βρισκω, πως μπορω να το καμω να μενει σταθερο στη μεση της οθονης ?
  3. Οχι δεν εχω καθολου καρτα sd στο κινητο οποτε ακολουθω τη δευτερη μεθοδο αλλα πως θα το κανω αυτο αναλυτικα; απο που θα.κανω format τα data cache kai dalvik υπαρχει καποιος.οδηγος για μα τα κανω σωστα ? (Αν πατησω απο τις ρυθμισεις επαναφορα εργοστασιακων τοτε σε ποια ρομ θα με γυρισει ? Οχι στην 1536?)
  4. Καλησπερα εχω περασμενη την 2.0 1536 δεν εχω καρτα sd και επειδη το κινητοτο εχει γεμισει με ενα σωρο αηδιες θελω να κανω επαναφορα ωστε να σβηστουν ολα και κατι αχρηστα που ειχαν μεινει απο την παλια ρομ αλλα θελω να εχω παλι την 1536 με τις διορθωσεις για την γραμματοσειρα κλπ κλπ και να μην την ξαναπερασω. Πως ακριβως γινεται αυτο ? Απο το TWRP αν κανω recovery ? Η πιο απλα απο τις ρυθμισεις αν κανω επαναφορα εργοστασιακων? Ευχαριστω
  5. Καλησπερα παιδια μια ερωτηση , εδω και 10 μερες μου χτυπαει συνεχεια το lenovo security το dropbox σαν ιο Το ανοιγω εχει δυο επιλογες uninstall kai ignore παταω ignore φευγει το μηνυμα ( ενα κοκκινο σηματακι) επειτα απο καποιες ωρες ξαναεμφανιζεται , ξερετε κατι γι αυτο ή καπως να το βγαλω σαν εξαιρεση, γιατι το χρησιμοποιω συχνα και δεν θελω να απεγκαταστησω
  6. Καλησπερα παιδια εχω περασει την 1536 του kadilak εδω και 3 μηνες περιοπου και εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο πως 5 στις 10 φορες που θα με παρει καποιος οταν παω να το σηκωσω δεν λειτουργει το touch ενω ακουμπαω το στρογγυλο και προσπαθω να το συρω προς τα κατω δεν κουνιεται . ενω ολα τα υπολοιπα κουμπια λειτουργουν, οταν το τηλ κλεισει λειτουργουν ολα κανονικα και μπορω να καλεσω κλπ .. Καμια ιδεα?
  7. Ναι νομιζω ειχα ξαναπιασει αλλα.σπανια πολυ Ισως βελτιωθηκε.οπως λες , πολυ καλο τοτε αλλο.ενα καλο.τις ρομ που εφτιαξες :)
  8. Αα νομιζα οτι το Η και το Η+. Ειναι κατωτερο απο το 3g ευχαριστω. Μια.αλλη απορια που μου γεννηθηκε Αυτη η βελτιωση εγινε με την καινουργια ρομ ? Γιατι παλια 3g επιανα παντα ( 4g δεν το χω ανοιχτο)
  9. Καλησπερα παιδια παρατηρησα σημερα που χρειαστηκε να χρησιμοποιησω αρκετα δεδομενα οτι πιανω μονο Η+ και Η ακομα και σε περιοχες οπως συνταγμα ομονοια κλπ. Καπου καπου αναβει το 3g σηματακι πανω αριστερα αλλα τα βελακια δεν αναβουν και αμεσως αλλαζει σε Η+ αυτο ειναι πρωτη φορα που γινεται απο.τοτε που εχω αγορασει το.κινητο σε περιοχες με καλο σημα και προσφατα αλλαξα ρομ 1536 εβαλα του φιλου kadilak . Ειναι καποια ρυθμιση ή κατι τετοιο ? Γνωριζει κανεις.κατι ? Γιατι λογικο δεν ειναι Υ.Γ Σημα 3g πιανω κανονικα φουλ παρολο που γραφει διπλα Η+ για τα δεδομενα
  10. Οκ θα το δοκιμασω γιατι αυτο δεν το εκανα εκανα επανακινηση οταν εβαλα τη εξοικονομηση ευχαριστω, κατι ασχετο στην εξοικονομηση οταν εχω κλειστη την οθονη αλλα ανοιχτο το wi fi π.χ το βραδυ τα μηνυματα απ messenger kai viber ερχονται ? Ή <<τις κλεινει>> τις εφαρμογες ?
  11. Δες το.μηνυμα μου εγραψα τα αποτελεσματα Απενεργοποιησα την λειτουργια " χωρις αυτοματη ενεργοποιηση οθονης "
  12. Ναι εχεις δικιο εκανα τροποποιηση του μηνυματος αλλα μαλλον δεν το ειδες την απενεργοποιησα αφου διαβασα καλυτερα το μηνυμα σου και το προβλημα δεν αλλαξε Υ.Γ εκανα επανακινηση και παρατηρησα το.εξης με την ρυθμιση απενεργοποιημενη στο νορμαλ mode το.προβλημα.δεν λυνεται Ενω στην.εξοικονομηση ενεργειας μεχρι.στιγμης δεν.μου εχει βγαλει κατι οταν ανoiγω gps.
  13. Φιλε kandilak εγω το χω σε νορμαλ mode και απενεργοποιησα αυτη τη λειτουργια αλλα το.προβλημα εξακολουθει να υπαρχει μολις ανοιγω το gps καθε 10 δευτερολεπτα το βγαζει και οταν βαζω τον φορτιστη
  14. 1 . Εχω 6gb κ δεν εκανα το backup γιατι θα πηγαινε πολυ λιγο και υπεθεσα οτι δεν θα χρειαστω την.παλια ρομ Επισης τωρα δουλευει καλα πιο γρηγορο αν.δω τιποτα κολληματα κλπ θα την.ξαπερασω με clean παντως και με την τροπο α επειδη ειδα οτι στην version ελεγε vibeu v2.0 klp ειπα πως μπορω να τον κανω με.τον α τροπο. 2) Ειχε μεινει και το.παλιο ημερολογιο αλλα μπορουσα τελικα να το σβησω , δεν ηταν συστηματος εκανα λαθος 3) χτες το εβγαλα το titanioum backup καθως νομιζα οτι κανει μονο backup και οπως ειπα εχω κανει χειροκινητα στον υπολογιστη, μπορω να το ξανακατεβασω απ το playatore gi na pagoso to sync it ? Υ.Γ ΤΟ ΠΑΓΩΣΑ με το link2sd οποτε δεν χρειαζεται να το κατεβασω εκτος και αν εξυπηρετει και καπου αλλου Μιας και backup εχω παρει Ευχαριστω και μπραβο για την καλη δουλεια στη 1536 :)
  15. Ο οδηγος ελεγε οτι οποιος εχρι vibe v2 μπορει να κανει το α τροπο Εγω ειχα αυτη σε 1932 το κινητο ειχε ερθει με ροοτ. Τελωσπαντων το αφησα φορτισε και τωρα το πρωι μου ζητησε αδειες για το super su και την αναβαθμιση μαλλον χτες στο πρωτο reboot δεν το εβγαλε και γο αυτο.κολλαγεωπατησα χορηγηση και εστρωσε. Απο την παλια πιο γρηγορη και πιο ελαφρια φαινεται και θα ειναι λογικα αλλα εχω τις εξης αποριες 1) αυτο με τις υπηρεσιες οχι μονο δεν εφτιαξε αλλα τωρα βγαινει και οταν ανοιγω gps περα απο οταν συνδεω καλωδιο 2) γιατι εχουμε δυο ημερελογια σαν εφαρμογες συστηματος? 3) οι εφαρμογες sync it ειναι τοσο σημαντικη και ειναι συστηματος και δεν σβηνει? Και το vibe expert τι χρησιμευει ( δεν την ειχα ξαναδει )
×
×
  • Create New...