kostma1990 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Γιατι ενω εχω απενεργοποιησει στo προφιλ:γενικα, να μη δονουνται τα πληκτρα οταν γραφω αυτα εξακολουθουν να το κανουν..μπορει καποιος να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Γιατι ενω εχω απενεργοποιησει στo προφιλ:γενικα, να μη δονουνται τα πληκτρα οταν γραφω αυτα εξακολουθουν να το κανουν..μπορει καποιος να βοηθησει; Γιατί πρέπει να το απενεργοποιήσεις και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostma1990 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Γιατί πρέπει να το απενεργοποιήσεις και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου που χρησιμοποιείς. Και απο εκει απενεργοποιημενο ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Οποιος το πηρε απο το to2c.com, Και δεν εχει βαλει ακομα την 1447, να το κάνει άμμεσα. Το πρωί απογοητεύτικα με το τηλέφωνο. Πολύ μούφα το firmware που ειχε πανω. Δεν δουλευει σχεδον τιποτα. Κολλαγε συνεχεια, εβγαζα μπαταρια, δεν εβγαζε ουτε καν τις επαφες, δεν ολοκληρωνε το antutu. Περασα την 1447 και ειναι αψογο! 32288 στο antutu. Αυτό το Security πειραζει να το ξηλώσω? Δεν χρειάζομαι antivirus. Edited February 20, 2015 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Και απο εκει απενεργοποιημενο ειναι... ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Αυτό το Security πειραζει να το ξηλώσω? Δεν χρειάζομαι antivirus. Εχει πολλά περισσότερα από ενα antivirus.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostma1990 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς? Greek input method λεγεται..κατεβασμενο απο play store! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Greek input method λεγεται..κατεβασμενο απο play store! Απενεργοποιήτε κανονικά. Κάτι θα έχεις μπερδέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Και εγω προσπαθω να απενεργοποιησω την δονηση στο back και δεν βρισκω τροπο. Καμια βοηθεια; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ρυθμίσεις--->προφίλ ήχου--->θα πατήσεις στο γρανάζι--->και στην τελευταία επιλογή "δόνηση κατά την αφη" την ξετικαρεις. Thanks a lot! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acei Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 πως βλεπω πια ρομ εχω;κοιταζα στις ρυθμίσεις και κατω κατω σχετικα με το τηλεφωνο,εχει Version Information και στον Αριθμο εκδοσης λεει A806_1432_Dean@etotalk.com Αυτο το 1432 ειναι η εκδοση της ρομ;Να την παω σε καποιο μαγαζι να την αλλαξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας, για το ποιες εφαρμογές μπορούμε να ξηλώσουμε στην 1447 ? Βλέπω κάτι game center, caller id, αρχ κατ κλ, επαφες, μην ηλεκτρονικου ταχυδρομειου, players tutorial, mobomarket, safe search, share it κλπ Edited February 20, 2015 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Παιδιά ψάχνετε.. Ολο τα ιδια και τα ιδια... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5942518#post5942518 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5949994#post5949994 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Παιδιά ψάχνετε.. Ολο τα ιδια και τα ιδια... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5942518#post5942518 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5949994#post5949994 Πλήρης οδηγός εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5919581#post5919581 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Θα ανοιξεις το ρολόι, μετα με (παρατεταμενο) home button θα το τραβηξεις προς τα κατω να κλειδωσει, μετα δε θα κλεινει. Αυτό βέβαια για να δουλέψει θα πρέπει να υπάρχει το Security , το οποίο πολλοί χρήστες έχουν παρεξηγήσει και επιθημούν την απομάκρυνσή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisky Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) A8 806 : 33070 με μισή μπαταρία και 2 εφαρμογες απο πίσω ( καιρος,security) χωρίς να το κλείσω και να το ανοιξω με 41% χρήση μνήμης. Edited February 21, 2015 by panagiotisky Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hercules_10 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Παιδιά καλημέρα. Έχω το κινητό εδώ και λίγες μέρες και έχω το εξής πρόβλημα: Κάθε φορά που ανοίγω κάποια εφαρμογή μου εμφανίζει κάθε 5 δευτερόλεπτα notification "power manager has been granted " το οποίο είναι αρκετά εκνευριστικό και δεν ξέρω πως να το απενεργοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ρυθμισεις> εφαρμογες> power manager> Εμφάν. ειδοποιησεων untick! Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hercules_10 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Φίλε μου το έχω κάνει ήδη αυτό αλλάζει δεν αλλάζει κάτι στη συσκευη... Τι μπορεί να φταίει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Παιδιά καλημέρα. Έχω το κινητό εδώ και λίγες μέρες και έχω το εξής πρόβλημα: Κάθε φορά που ανοίγω κάποια εφαρμογή μου εμφανίζει κάθε 5 δευτερόλεπτα notification "power manager has been granted " το οποίο είναι αρκετά εκνευριστικό και δεν ξέρω πως να το απενεργοποιήσω. Έχει ξανασυζητηθεί. Είναι θέμα της εφαρμογής superuser. Πρέπει να μπεις σε TWRP recovery mode και να φλασάρεις το τελευταίο update SuperSU --> http://download.chainfire.eu/supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperGoofy77 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλημέρα και καλως σας βρηκα. Ψηνομαι να αγοράσω το Α8 μιας και το δικό μου τα φτυσε. Δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τα κινητα, σκαμπάζω λιγα πράγματα αλλα απέχω απο το να θεωρηθω γνωστης. Αυτο που ήθελα να σας ρωτήσω είναι το πως είναι να έχεις ένα κινητο αγορασμένο απο κινα και πιο συγκεκριμένα το Α8. Το αγοράζεις και ξεχνας να ασχοληθεις ξανα μαζί του ή πρέπει να είσαι ετοιμος να αντιμετωπίσεις θεματακια; Λέγοντας θεματάκια δεν εννοω απαραίτητα βλαβες, αλλα ρυθμίσεις για να πάιξει σωστα, κοντρα ρυθμίσεις γιατι η προηγουμενη ρυθμιση δεν πέτυχε κτλ κτλ. Αν χρειαζεται να ασχοληθεις ποσο συχνά πρέπει να γινεται κατι τετοιο; Έχει διαφορα αν το αγοράσω από καποιο συγκεκριμένο μαγαζι; Το έχω βρει σε τεσσερα (2lenovo vickmall aliexpress minideals). Είμαι προετοιμασμένος να ασχοληθώ άλλα θα ήθελα να ξέρω τι έχω μπροστά μου. Διαβάζοντας forum βλεπει κανεις μαζεμένα τα προβλήματα και μπορει να δημιουργηθει λάθος εντυπωση Θα ήθελα λοιπόν σε γενικές γραμμες τη γνωμη σας για αυτα τα πράγματα. Ζητω συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα επειδη είναι η πρωτη φορα που σκοπευω να δωσω "τοσα" (σε εισαγωγικα γιατι αυτα τα πράγματα είναι σχετικα) λεφτα για κινητο θα ήθελα να γνωρίζω τι μου επιφυλάσει το μέλλον. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Είμαι προετοιμασμένος να ασχοληθώ άλλα θα ήθελα να ξέρω τι έχω μπροστά μου. Διαβάζοντας forum βλεπει κανεις μαζεμένα τα προβλήματα και μπορει να δημιουργηθει λάθος εντυπωση Θα ήθελα λοιπόν σε γενικές γραμμες τη γνωμη σας για αυτα τα πράγματα. Ασχολεισαι στην αρχη και δεν ξανασχολεισαι. Κανεις δεν ειναι μεσα στο κινητο να σου πει, αλλα δε θα εχει διαφορά απο άλλο αξιοπιστο κινητο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisky Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Το έχω περίπου 3 μήνες. Με το που το πήρα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Είπα στην αρχή για το power managment security " denied" και δεν με ενόχλησε καθόλου. Μόνο καμια φορά οταν τρέχει μια εφορμογή μπορει να πεταξει "συνεφάκι" οτι είναι απενεργοποιημένο. Στα τηλέφωνα μόνο εαν δεν έχει το +30 μπροστά δε σου λέει ποιος είναι εαν είναι αποθηκευμένη η επαφή. Gps k net καλά! Η μπαταρία (ανάλογα και με τη χρήση ) καλά πάει . ( AnTuTu Benchmark v 5.6.1 33387 . To έκλεισα , φόρτιση 100% , το άνοιξα και έτρεξα το πρόγραμμα) +300 παραπάνω περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperGoofy77 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ασχολεισαι στην αρχη και δεν ξανασχολεισαι. Μια χαρά μου ακούγεται. Από μαγαζί ποιο προτείνεις; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχω περίπου 3 μήνες. Με το που το πήρα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Είπα στην αρχή για το power managment security " denied" και δεν με ενόχλησε καθόλου. Μόνο καμια φορά οταν τρέχει μια εφορμογή μπορει να πεταξει "συνεφάκι" οτι είναι απενεργοποιημένο. Στα τηλέφωνα μόνο εαν δεν έχει το +30 μπροστά δε σου λέει ποιος είναι εαν είναι αποθηκευμένη η επαφή. Gps k net καλά! Η μπαταρία (ανάλογα και με τη χρήση ) καλά πάει . ( AnTuTu Benchmark v 5.6.1 33387 . To έκλεισα , φόρτιση 100% , το άνοιξα και έτρεξα το πρόγραμμα) +300 παραπάνω περίπου. Θεματάκια μεν....άνευ σημασίας δε......! Όμορφα...... Να ρωτήσω και σένα. Ποιο μαγαζί προτεινεις εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Το έχω περίπου 3 μήνες. Με το που το πήρα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Είπα στην αρχή για το power managment security " denied" και δεν με ενόχλησε καθόλου. Μόνο καμια φορά οταν τρέχει μια εφορμογή μπορει να πεταξει "συνεφάκι" οτι είναι απενεργοποιημένο. Στα τηλέφωνα μόνο εαν δεν έχει το +30 μπροστά δε σου λέει ποιος είναι εαν είναι αποθηκευμένη η επαφή. Gps k net καλά! Η μπαταρία (ανάλογα και με τη χρήση ) καλά πάει . ( AnTuTu Benchmark v 5.6.1 33387 . To έκλεισα , φόρτιση 100% , το άνοιξα και έτρεξα το πρόγραμμα) +300 παραπάνω περίπου. Απορία. Γιατί έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? Είχες θέμα ? Μετά ποιά rom πέρασες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts