Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι ενω εχω απενεργοποιησει στo προφιλ:γενικα, να μη δονουνται τα πληκτρα οταν γραφω αυτα εξακολουθουν να το κανουν..μπορει καποιος να βοηθησει;

Γιατι ενω εχω απενεργοποιησει στo προφιλ:γενικα, να μη δονουνται τα πληκτρα οταν γραφω αυτα εξακολουθουν να το κανουν..μπορει καποιος να βοηθησει;

Γιατί πρέπει να το απενεργοποιήσεις και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου που χρησιμοποιείς.

Γιατί πρέπει να το απενεργοποιήσεις και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου που χρησιμοποιείς.

Και απο εκει απενεργοποιημενο ειναι...

Οποιος το πηρε απο το to2c.com, Και δεν εχει βαλει ακομα την 1447, να το κάνει άμμεσα.

Το πρωί απογοητεύτικα με το τηλέφωνο. Πολύ μούφα το firmware που ειχε πανω.

Δεν δουλευει σχεδον τιποτα. Κολλαγε συνεχεια, εβγαζα μπαταρια, δεν εβγαζε ουτε καν τις επαφες, δεν ολοκληρωνε το antutu.

Περασα την 1447 και ειναι αψογο!

32288 στο antutu.

Αυτό το Security πειραζει να το ξηλώσω? Δεν χρειάζομαι antivirus.

Edited by andreasp
Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Αυτό το Security πειραζει να το ξηλώσω? Δεν χρειάζομαι antivirus.

Εχει πολλά περισσότερα από ενα antivirus..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ρυθμίσεις--->προφίλ ήχου--->θα πατήσεις στο γρανάζι--->και στην τελευταία επιλογή "δόνηση κατά την αφη" την ξετικαρεις.

Thanks a lot!

πως βλεπω πια ρομ εχω;κοιταζα στις ρυθμίσεις και κατω κατω σχετικα με το τηλεφωνο,εχει Version Information και στον Αριθμο εκδοσης λεει A806_1432_Dean@etotalk.com

Αυτο το 1432 ειναι η εκδοση της ρομ;Να την παω σε καποιο μαγαζι να την αλλαξω;

Υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας, για το ποιες εφαρμογές μπορούμε να ξηλώσουμε στην 1447 ?

Βλέπω κάτι game center, caller id, αρχ κατ κλ, επαφες, μην ηλεκτρονικου ταχυδρομειου, players tutorial, mobomarket, safe search, share it κλπ

Edited by andreasp

Μια πλήρης φόρτιση.

Θα ανοιξεις το ρολόι, μετα με (παρατεταμενο) home button θα το τραβηξεις προς τα κατω να κλειδωσει, μετα δε θα κλεινει.

Αυτό βέβαια για να δουλέψει θα πρέπει να υπάρχει το Security , το οποίο πολλοί χρήστες έχουν παρεξηγήσει και επιθημούν την απομάκρυνσή του.

A8 806 : 33070 με μισή μπαταρία και 2 εφαρμογες απο πίσω ( καιρος,security) χωρίς να το κλείσω και να το ανοιξω με 41% χρήση μνήμης. Edited by panagiotisky

Παιδιά καλημέρα. Έχω το κινητό εδώ και λίγες μέρες και έχω το εξής πρόβλημα: Κάθε φορά που ανοίγω κάποια εφαρμογή μου εμφανίζει κάθε 5 δευτερόλεπτα notification "power manager has been granted " το οποίο είναι αρκετά εκνευριστικό και δεν ξέρω πως να το απενεργοποιήσω.

Ρυθμισεις> εφαρμογες> power manager> Εμφάν. ειδοποιησεων untick!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά καλημέρα. Έχω το κινητό εδώ και λίγες μέρες και έχω το εξής πρόβλημα: Κάθε φορά που ανοίγω κάποια εφαρμογή μου εμφανίζει κάθε 5 δευτερόλεπτα notification "power manager has been granted " το οποίο είναι αρκετά εκνευριστικό και δεν ξέρω πως να το απενεργοποιήσω.

Έχει ξανασυζητηθεί. Είναι θέμα της εφαρμογής superuser. Πρέπει να μπεις σε TWRP recovery mode και να φλασάρεις το τελευταίο update SuperSU --> http://download.chainfire.eu/supersu

Καλημέρα και καλως σας βρηκα.

Ψηνομαι να αγοράσω το Α8 μιας και το δικό μου τα φτυσε. Δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τα κινητα, σκαμπάζω λιγα πράγματα αλλα απέχω απο το να θεωρηθω γνωστης.

Αυτο που ήθελα να σας ρωτήσω είναι το πως είναι να έχεις ένα κινητο αγορασμένο απο κινα και πιο συγκεκριμένα το Α8. Το αγοράζεις και ξεχνας να ασχοληθεις ξανα μαζί του ή πρέπει να είσαι ετοιμος να αντιμετωπίσεις θεματακια; Λέγοντας θεματάκια δεν εννοω απαραίτητα βλαβες, αλλα ρυθμίσεις για να πάιξει σωστα, κοντρα ρυθμίσεις γιατι η προηγουμενη ρυθμιση δεν πέτυχε κτλ κτλ. Αν χρειαζεται να ασχοληθεις ποσο συχνά πρέπει να γινεται κατι τετοιο; Έχει διαφορα αν το αγοράσω από καποιο συγκεκριμένο μαγαζι; Το έχω βρει σε τεσσερα (2lenovo vickmall aliexpress minideals). Είμαι προετοιμασμένος να ασχοληθώ άλλα θα ήθελα να ξέρω τι έχω μπροστά μου. Διαβάζοντας forum βλεπει κανεις μαζεμένα τα προβλήματα και μπορει να δημιουργηθει λάθος εντυπωση Θα ήθελα λοιπόν σε γενικές γραμμες τη γνωμη σας για αυτα τα πράγματα.

Ζητω συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα επειδη είναι η πρωτη φορα που σκοπευω να δωσω "τοσα" (σε εισαγωγικα γιατι αυτα τα πράγματα είναι σχετικα) λεφτα για κινητο θα ήθελα να γνωρίζω τι μου επιφυλάσει το μέλλον.

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Είμαι προετοιμασμένος να ασχοληθώ άλλα θα ήθελα να ξέρω τι έχω μπροστά μου. Διαβάζοντας forum βλεπει κανεις μαζεμένα τα προβλήματα και μπορει να δημιουργηθει λάθος εντυπωση Θα ήθελα λοιπόν σε γενικές γραμμες τη γνωμη σας για αυτα τα πράγματα.

Ασχολεισαι στην αρχη και δεν ξανασχολεισαι.

Κανεις δεν ειναι μεσα στο κινητο να σου πει, αλλα δε θα εχει διαφορά απο άλλο αξιοπιστο κινητο.

Μια πλήρης φόρτιση.

Το έχω περίπου 3 μήνες. Με το που το πήρα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Είπα στην αρχή για το power managment security " denied" και δεν με ενόχλησε καθόλου. Μόνο καμια φορά οταν τρέχει μια εφορμογή μπορει να πεταξει "συνεφάκι" οτι είναι απενεργοποιημένο. Στα τηλέφωνα μόνο εαν δεν έχει το +30 μπροστά δε σου λέει ποιος είναι εαν είναι αποθηκευμένη η επαφή. Gps k net καλά! Η μπαταρία (ανάλογα και με τη χρήση ) καλά πάει .

( AnTuTu Benchmark v 5.6.1 33387 . To έκλεισα , φόρτιση 100% , το άνοιξα και έτρεξα το πρόγραμμα) +300 παραπάνω περίπου.

Ασχολεισαι στην αρχη και δεν ξανασχολεισαι.

Μια χαρά μου ακούγεται.

Από μαγαζί ποιο προτείνεις;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έχω περίπου 3 μήνες. Με το που το πήρα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Είπα στην αρχή για το power managment security " denied" και δεν με ενόχλησε καθόλου. Μόνο καμια φορά οταν τρέχει μια εφορμογή μπορει να πεταξει "συνεφάκι" οτι είναι απενεργοποιημένο. Στα τηλέφωνα μόνο εαν δεν έχει το +30 μπροστά δε σου λέει ποιος είναι εαν είναι αποθηκευμένη η επαφή. Gps k net καλά! Η μπαταρία (ανάλογα και με τη χρήση ) καλά πάει .

( AnTuTu Benchmark v 5.6.1 33387 . To έκλεισα , φόρτιση 100% , το άνοιξα και έτρεξα το πρόγραμμα) +300 παραπάνω περίπου.

Θεματάκια μεν....άνευ σημασίας δε......!

Όμορφα......

Να ρωτήσω και σένα. Ποιο μαγαζί προτεινεις εσυ;

Απορία.

Γιατί έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? Είχες θέμα ?

Μετά ποιά rom πέρασες ?