Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,

πηρα το κινητο απο αγγλια κ μ χει περασμενα μεσα λειτουργικο στα αγγλικα και με google play. εχει και αλλαγη γλωσσας και εβαλα ελληνικα.το κιινητο ειναι γεματο με εφαρμογες για speedboosting κ κτ τετοια τα οποια δεν βγαινουν. αλλα δν με ενοχλουν κιολας.

Μια ερωτηση θελω να κανω. στο εικονιδιο του update μου βγαζει new version found : VIBEUI_V2.0_1447_7.78.1_ST_A806

να την εγκαταστησω ή θα μου τα βγαλει κινεζικα μετα??

τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα να τις κανω?θα δω σε κατι διαφορα?

σας ευχαριστω πολυ.

μακαρι να μπορουσα να σας βοηθησω και εγω στο αντικειμενο μου. πολιτικος μηχανικος ειμαι αν θθελετε τπτ :)

Την τελευταια να την περασω οτα..απο το κινητο η θα πρεπει να την κατεβασω απο καπου;;;..ευχαριστω παιδια..

Στο update του κινητου μου δινει την 1501-7.80.1-dev_A806 να την πατησω update

Όχι μην το κάνεις. πέρασε την 1447 DEV multi.

https://mega.co.nz/#!WM4yWaQL!IuWVkjZtbu7mxQ0tr-w1IdNoXprCgqDhPFPXaJfZEyY

Edited by MUSICMANIAC
*Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) .

Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα και δεν ξερω πως να το κανω αν το αφησω ετσι χανω πολλα?εννοω καταναλωνει full μπαταρια κτλ?

αν ακολουθησω τις οδηγιες μιας κ ειμαι ασχετος θα τα καταφερω?

αν εγκαταστησω αυτο που μου βγαζει θα το γυρισει σε κινεζικα?

Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα και δεν ξερω πως να το κανω αν το αφησω ετσι χανω πολλα?εννοω καταναλωνει full μπαταρια κτλ?

αν ακολουθησω τις οδηγιες μιας κ ειμαι ασχετος θα τα καταφερω?

αν εγκαταστησω αυτο που μου βγαζει θα το γυρισει σε κινεζικα?

Αν πας στην πρωτη σελιδα εχει οδηγους που θα σε βοηθησουνε ειναι πολυ απλο βηβα βημα και θα το κανεις..

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι μην το κάνεις. πέρασε την 1447 DEV multi.

https://mega.co.nz/#!WM4yWaQL!IuWVkjZtbu7mxQ0tr-w1IdNoXprCgqDhPFPXaJfZEyY

αυτην mousic που μου εστειλες να την περασω με καθαρο clean install .η απλα κατευθειαν απο πανω;;

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Αν εγκαταστησω αυτην απο τα update VIBEUI_V2.0_1447_7.78.1_ST_A806 θα χω προβλημα?κερδιζω κατι αν εγκαταστησω αυτην που λετε?ευχαριστω

καποιες εφαρμογες που μου δειχνει ο battery doctor,καμια 25αρια

μου λεει να τις κλεισει για βελτιστιποιηση, και τι κλεινω, αυξανεται ετσι και η μνημη

αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.

πως μπορει να γινει να μην ξαναεμφανιστουν?

ειχα προβλημα με το lenovo a806 γιατι μου εβγαζε οτι το incallui εχει σταματησει.το προβλημα λυθηκε οταν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και καταλαβα οτι ειχε δημιουργηθει απο το exdialer που ειχα εγκαταστησει.οποιος εχει το ιδιο προβλημα προσοχη λιγο με τις εφαρμογες αυτες

Καλησπέρα μαστόρια μου.Πως μπορώ να δημιουργήσω φάκελο στην κεντρική οθόνη;;;;Χαζή ερώτηση αλλά δεν μπορω να το βρω πουθενά.....

Καλημερα. Ακομη προσπαθω να περασω την 1447. Οταν ανοιγω το mobileuncle MTK tools και παταω το recovery update δεν βρισκει κανενα αρχειο για να βρω το recovery twrp.img . τι μπορω να κανω ρε παιδια;

καποιες εφαρμογες που μου δειχνει ο battery doctor,καμια 25αρια

μου λεει να τις κλεισει για βελτιστιποιηση, και τι κλεινω, αυξανεται ετσι και η μνημη

αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.

πως μπορει να γινει να μην ξαναεμφανιστουν?

Έτσι δουλεύει το android, μια εφαρμογή που χρειάζεται (συνήθως συστήματος) μπορεί να ξανανοιγει. Πρέπει ή να την παγώσεις (δεν ακουμπάς απαραίτητες εφαρμογές πχ κατάλογος, μηνύματα κλπ) ή να τις ρυθμίσεις για μη-autostart (εφαρμογές χρήστη) ή απλά δεν κάνεις τίποτα, οι εφαρμογές είναι για να λειτουργούν και η μνήμη για να χρησιμοποιείται

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τελικά μου φαίνεται ότι εάν το κινητό έρθει ROOT, με την τελευταία έκδοση (1447 multi), όλα δουλεύουν σωστά.

Όλα τα προβλήματα δημιουργούνται απο προσωπικές λάθος επιλογές, δημιουργώντας λάθος εντύπωση για το κινητό.

Καλημερα. Ακομη προσπαθω να περασω την 1447. Οταν ανοιγω το mobileuncle MTK tools και παταω το recovery update δεν βρισκει κανενα αρχειο για να βρω το recovery twrp.img . τι μπορω να κανω ρε παιδια;

Καλημερα το εχεις κατεβασει το συγκεκριμενο αρχειο και το εχεις περασει μεσα στο κινητο δλδ και δεν στο βρισκει?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα μαστόρια μου.Πως μπορώ να δημιουργήσω φάκελο στην κεντρική οθόνη;;;;Χαζή ερώτηση αλλά δεν μπορω να το βρω πουθενά.....

καλημέρα εάν τραβηξεις το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο δημιουργείται αυτόματα φακελος

Ναι το εχω κατεβασει Κ δεν το βρισκει

εαν το εχεις βαλει χυμα μεσα στην καρτα sd πρεπει να ειναι το πρωτο εαν το εχει βαλει σε φακελο δεν θα στο βρισκει

Καλημέρα σε όλους.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα που έχει να κάνει με sms.

Στέλνω ενα sms. Μου απαντάνε, αλλά η απάντηση έρχετε σε νέο sms, οχι σαν συνέχεια του προηγούμενου με αποτέλεσμα αντί να έχω 1 sms που να δείχνει ολη την συζήτηση που έχει γίνει να έχω 2. Το 1 αποτελείτε αποκλειστικα απο τα δικά μου μηνύματα και το 2ο απο τα μηνύματα αυτού που μου απαντά.

Το πρόβλημα το εντόπισα στο +30. Εγώ έχω αποθηκευμένο τον αριθμό φίλου μου χωρίς +30 οπότε του στέλνω sms. Εαν ο πάροχος αυτού που μου απαντά βάλει μπροστά το +30 τότε το αναγνωρίζει σαν αλλο νουμερο οποτε το αποθηκεύει σαν ξεχωριστή συζήτηση. Εαν δεν το βάλει τότε το αποθηκεύει κανονικά σαν απάντηση στην συζήτησή μας.

Πως λύνετε αυτό;

Σκέφτηκα το contacts optimizer για να κάνω μαζικό edit και να βάλω ή βγάλω απο ολες μου τις επαφές το +30 αλλά το πρόβλημα ειναι οτι άλλες φορές ο πάροχος το εμφανίζει και άλλες όχι.

Το αντίστοιχο πρόβλημα με τις εισερχόμενες το έλυσα βάζοντας να κάνει ταυτοποίηση με 7 digits αντι για 10 καθως και απενεργοποιησα το location.

Τελικά μου φαίνεται ότι εάν το κινητό έρθει ROOT, με την τελευταία έκδοση (1447 multi), όλα δουλεύουν σωστά.

Όλα τα προβλήματα δημιουργούνται απο προσωπικές λάθος επιλογές, δημιουργώντας λάθος εντύπωση για το κινητό.

Σχεδόν παντα ετσι συμβαίνει. Εκτος και αν ειναι κανενα μοντέλο με γνωστά προβλήματα..

Στέλνω ενα sms. Μου απαντάνε, αλλά η απάντηση έρχετε σε νέο sms, οχι σαν συνέχεια του προηγούμενου με αποτέλεσμα αντί να έχω 1 sms που να δείχνει ολη την συζήτηση που έχει γίνει να έχω 2. Το 1 αποτελείτε αποκλειστικα απο τα δικά μου μηνύματα και το 2ο απο τα μηνύματα αυτού που μου απαντά.

Το πρόβλημα το εντόπισα στο +30. Εγώ έχω αποθηκευμένο τον αριθμό φίλου μου χωρίς +30 οπότε του στέλνω sms. Εαν ο πάροχος αυτού που μου απαντά βάλει μπροστά το +30 τότε το αναγνωρίζει σαν αλλο νουμερο οποτε το αποθηκεύει σαν ξεχωριστή συζήτηση. Εαν δεν το βάλει τότε το αποθηκεύει κανονικά σαν απάντηση στην συζήτησή μας.

Πως λύνετε αυτό;

Σκέφτηκα το contacts optimizer για να κάνω μαζικό edit και να βάλω ή βγάλω απο ολες μου τις επαφές το +30 αλλά το πρόβλημα ειναι οτι άλλες φορές ο πάροχος το εμφανίζει και άλλες όχι.

Το αντίστοιχο πρόβλημα με τις εισερχόμενες το έλυσα βάζοντας να κάνει ταυτοποίηση με 7 digits αντι για 10 καθως και απενεργοποιησα το location.

Αυτο με το +30 (που το έχουν πολλα κινητα), γιατί δεν αποθηκευετε καθε επαφη με δύο νουμερα; ενα με +30 και ενα χωρις;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Recovery file in remote

Finish search: no:0

Αυτο το μηνυμα μου βγαζει

συνδεσαι το κινητο με τον υπολογιστη και περασε μεσα στην καρτα sd το αρχειο recover.img κανε ασφαλη καταργηση και μετα τρεξε το προγραμμα Mobileuncle και θα στο βγαλει το αρχειο πρεπει να ειναι στην sd χυμα οχι μεσα σε φακελο

πανω απο αυτο δεν σου γραφει τιποτα αλλο???

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=56634&stc=1&d=1423397183

Edited by andreasA806

Αν εγκαταστησω αυτην απο τα update VIBEUI_V2.0_1447_7.78.1_ST_A806 θα χω προβλημα?κερδιζω κατι αν εγκαταστησω αυτην που λετε?ευχαριστω

Αν έχεις το TWRP recovery θα μπεις και θα πάρεις backup όπως περιγράφεται και στον οδηγό αναβάθμισης. Πρόσεξε σαν χώρο αποθήκευσης του backup να επιλέξεις την εξωτερική microSD card (αν δεν έχεις θα πρέπει να βάλεις μία).

Επίσης αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα στο τηλέφωνο σου, κάνε update ότι google applications έχουν ενημέρωση στο playstore και μετά πάρε το backup.

Πέρασε την 1447 multi όπως γράφει ο οδηγός.

Μετά κάνε Install το zip του SuperSU. http://download.chainfire.eu/695/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.45.zip

Τώρα αν θές να κρατήσεις τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει και για να έχεις και τα σωστά fonts, θα μπείς στο TWRP, έχοντας την κάρτα που πήρες το backup, θα επιλέξεις Restore και θα επίλέξεις μόνο το data για να γίνει restore.

Έτσι κερδίζεις και το power mananger, το theme center, τα fonts.

Θα σου εμφανίσει 2 ημερολόγια.

Το κόκκινο (όταν το ανοίγεις) είναι απο την παλιά rom και το λευκό απο την καινούρια.

Παγώνεις όποιο δεν σου αρέσει.

Οι κινέζικες εφαρμογές στην 1447 DEV multi rom του vickmall είναι ελάχιστες και μπορούμε να τις παγώσουμε άφοβα.

Τα κινέζικα: lenovo wether, game center, players tutorial, browser, dr.safety. Όπως και τα: shareit, twitter, cleanmaster,du battery booster, du battery saver, τα οποία τα παγώνουμε αν δέν τα χρησιμοποιούμε.

Εγώ αυτά έκανα και ευχαριστώ τον kandilak που με βοήθησε!!!!

Edited by MUSICMANIAC
*Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) .

Αλληλούια!!! Παιδια σας ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε να περάσω την 1447!! Άλλο κινητό έτσι;; Σας ευχαριστώ όλους

Αλληλούια!!! Παιδια σας ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε να περάσω την 1447!! Άλλο κινητό έτσι;; Σας ευχαριστώ όλους

Αλληλούια κι από μας !!! :)

ειμαι στο σημείο που πρεπει να κανω install την νεα ρομ απο το twrp,αλλα δεν μ την δειχνει μεσα στην sd (ενω οταν το ειχα στο πισι και την περναγα μου την εδειχνε) Αν το κλεισω και βγαλω την sd να της ξαναβαλω την ρομ πως θα ξαναμπω στο twrp? με τα πληκτρα εντασης+power? και μετά συνεχίζω απο κει που εμεινα?

ειμαι στο σημείο που πρεπει να κανω install την νεα ρομ απο το twrp,αλλα δεν μ την δειχνει μεσα στην sd (ενω οταν το ειχα στο πισι και την περναγα μου την εδειχνε) Αν το κλεισω και βγαλω την sd να της ξαναβαλω την ρομ πως θα ξαναμπω στο twrp? με τα πληκτρα εντασης+power? και μετά συνεχίζω απο κει που εμεινα?

όπως είσαι στο TWRP σύνδεσε το τηλέφωνο στο PC. Πάτα "Mount" και μετά το "Mount USB Storage". Τώρα θα μπορείς να δεις την sdcard στους συνδεδεμένους δίσκους στο PC. Αντέγραψε την rom σ'αυτό και μετά κάνε ασφαλή κατάργηση από το PC. Μετά πάτα το Unmount (στο TWRP) και πήγαινε πάλι στο home να κάνεις την διαδικασία εγκατάστασης της rom.

Edit: Αν την κάρτα αυτή την είχες πριν σε άλλο τηλέφωνο, καλό είναι να πάρεις backup τα αρχεία που πιθανόν χρειάζεσαι και μετά να της κάνεις format (σε fat32) πριν την χρησιμοποιήσεις στο τηλεφωνό σου.

Edited by kandilak