Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εννοείται ότι έχει να κάνει με το PC σου και όχι με τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 μια ψιλοχαζη ερωτηση οσα ερχοντε απο το vick mall φορανε τον τσαμπα screen protector ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 μια ψιλοχαζη ερωτηση οσα ερχοντε απο το vick mall φορανε τον τσαμπα screen protector ?? Παρέλαβα Παρασκευή, είχε ως δώρο προστασία οθόνης που έπρεπε να περάσω εγώ. Η συσκευή από το εργοστάσιο είχε απλώς μια χάλια προσωρινή ζελατίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Tempered glass, ειναι πολυ διαυγες και περνιεται πολυ ευκολα. Αλλα δε ρολαρει καλα το touch pen (σε περιπτωση που χρησιμοποιειτε) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis50 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 μια ψιλοχαζη ερωτηση οσα ερχοντε απο το vick mall φορανε τον τσαμπα screen protector ?? Oχι,ειναι η προσωρινες προστατευτικες ζελατινες οθονης που εχουν ολα τα καινουρια κινητα ,την βγαζεις και βαζεις την κανονικη αν θες.Το δε tempered glass που εβαλα εγω τελειο μεν αλλα πολλες φορες θελει λιγο παραπανω πιεση Απο οτι πριν οταν γραφεις με το δαχτυλο μυν.πχ δηλ χανει λιγο την ευαισθησια της η οθονη λογο του glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) τελικα μου εχουν περασει το tempered απλα δεν το προσεξα , λες και δεν εχω ξαναδει Edited January 5, 2015 by xeiristeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το δε tempered glass που εβαλα εγω τελειο μεν αλλα πολλες φορες θελει λιγο παραπανω πιεση Απο οτι πριν οταν γραφεις με το δαχτυλο μυν.πχ δηλ χανει λιγο την ευαισθησια της η οθονη λογο του glass Kαι γω αυτο ελπιζω, να ειναι το glass γιατι δεν το δουλεψα καθολου χωρις. Αν και δε νομιζω να δουλευει με πιεση, ισως με την παραπανω ωρα που πατας κατι οταν το πιεζεις.. Η δε θηκη που εχει απο τη μανα του δεν ειναι καθολου κακη, εφαρμοζει πολυ καλα και εχει ματ πισω οψη που μ`αρεσει, αλλα οχι τοσο οτι ειναι διαφανη (μαυρη). Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 αμα κοιταξεις στο ακουστικο φαινεται αν εχει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis50 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 τελικα μου εχουν περασει το tempered απλα δεν το προσεξα , λες και δεν εχω ξαναδει Για ολα υπαρχει η πρωτη φορα:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαι γω αυτο ελπιζω, να ειναι το glass γιατι δεν το δουλεψα καθολου χωρις. Αν και δε νομιζω να δουλευει με πιεση, ισως με την παραπανω ωρα που πατας κατι οταν το πιεζεις.. Η δε θηκη που εχει απο τη μανα του δεν ειναι καθολου κακη, εφαρμοζει πολυ καλα και εχει ματ πισω οψη που μ`αρεσει, αλλα οχι τοσο οτι ειναι διαφανη (μαυρη). Χωρις ειταν τελειο αλλα........δεν εχουμε gorrila glass :lol: Θηκη πηρα την mofi ,απλα τελεια ,της δωρο δεν της χρησιμοποιω (οσο ειναι καινουριο :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 εκτως κι αν αποφασισει ο Kandilac να κανει ενα νεο θεμα " A 806 για αρχαριους" ομολογω αν και εχω διαβασει και τις 180 σελιδες λιγα ειναι αυτα που καταλαβαινω και δεν τολμω. Φιλε ποιο ασχετος απο εμενα δεν παιζει να εισαι.Διαβασε τον οδηγο και βημα βημα θα τα καταφερεις.Τα λεει τοσο αναλυτικα που ειναι παιχνιδακι.Και γω σαν και σενα ειμαι,recovery καταλαβα τι ειναι οταν το εκανα απο τον οδηγο του kandilak.Εμενα μου πηρε κανα μισαωρο να το κανω γιατι κολησα καπου με τους preloader.Σαν διαδικασια ομως δεν νομιζω να σου παρει πανω απο 10-15 λεπτα αν δεν σκαλωσεις πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Στο superuser app δεν μου εμφανίζει κανένα μήνυμα για να δώσω δικαιώματα στις εφαρμογές όπως το Titanium Backup κλπ όπως και όταν πάω απο τις ρυθμίσεις ν' αλλάξω την πρόσβαση, δεν μ' αφήνει να επιλέξω τίποτα.. Έχω την 1447 του Vickmall.... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Στο superuser app δεν μου εμφανίζει κανένα μήνυμα για να δώσω δικαιώματα στις εφαρμογές όπως το Titanium Backup κλπ όπως και όταν πάω απο τις ρυθμίσεις ν' αλλάξω την πρόσβαση, δεν μ' αφήνει να επιλέξω τίποτα.. Έχω την 1447 του Vickmall.... TWRP έχεις να κάνεις install το http://cf.morose.nl/UPDATE-SuperSU-v2.40.zip ? Θα αντικαταστήσει την superuser με το SuperSU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Χαίρετε και καλή χρονιά. Το κινητάκι το πήρε ο αδερφός μου. Είχε μέσα την VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806. αρχικά του έβγαλε θέμα με το notification center όταν του ξήλωσα ένα κινέζικο security αλλά μετά από hard reset έστρωσε. Να ακολουθήσω τους οδηγούς της 1ης σελίδας για να ξηλώσω εντελώς τις κινεζιές ή να το αφήσω ως έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Χαίρετε και καλή χρονιά. Το κινητάκι το πήρε ο αδερφός μου. Είχε μέσα την VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806. αρχικά του έβγαλε θέμα με το notification center όταν του ξήλωσα ένα κινέζικο security αλλά μετά από hard reset έστρωσε. Να ακολουθήσω τους οδηγούς της 1ης σελίδας για να ξηλώσω εντελώς τις κινεζιές ή να το αφήσω ως έχει; Το καλύτερο είναι να του φλασαρεις τη 1447 του vickmall : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spero Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 εστω οτι δεν με ενδιαφέρει πολύ το ελληνικό μενου, προτείνεται multilanguage rom ή μια χαρά θα είμαι και με αγγλοκινέζικη?(μπορώ να βρώ αγγλοκινέζικη?) υπάρχει καποιο πλεονεκτημα της μιας εναντι της άλλης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Καλησπερα και καλη χρονια! Ελεγα πως δεν θα χρειαστει να ρωτησω τιποτα με τοσο κατατοπειστικους οδηγους και εξηγησεις που εχετε γραψει και ειδικα ο φιλος kadillac. Αλλα... Εκανα λαθος Ελαβα σημερα το κινητο. Ηρθε με την 1599 επανω περασμενη. Παω να του βαλω την καλη ρομ (1447) με τους οδηγους αλλα δεν το βλεπει το pc. Εχω βαλει τον driver οπως λεει ο οδηγος. Μαλιστα τον αφαιρεσα και με το tool και τον ξαναβαλα... Τιποτα Δεν μου το δειχνει ως mtp. To debug το εχω πατησει Παω να βαλω twrp το κανω σωστα με τον οδηγο και οταν μπαινω μεσα στο twrp ειναι ολα στα κινεζικα Τι κανω λαθος ρε παιδες? Ευχαριστω Edited January 5, 2015 by in2dark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Η μπαταρία είναι σε μονοψήφιο και δεν ανάβει το φλας, λέει cannot use flash battery low!! Χαχα εγώ θέλω να βάλω φλας. Και στο 4% έκλεισε και τελείως την κάμερα! Επίσης έπεσε 25% με 1,5 ώρα σερφαρισμα.. τουτέστιν 6 ώρες σερφαρισμα, καθόλου άσχημα. Το περίεργο είναι που μου κανει κάτι κουλά, κυρίως όταν είναι στο 100% πέφτει εύκολα στο 80%. Κατά τα άλλα, θετικό που είναι εδώ και ώρα στο 3% και δε σβήνει, ενώ αλλά σβήνουν στο πάνω από 4%, ακόμα και στο 8% Edited January 5, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπερα και καλη χρονια! Ελεγα πως δεν θα χρειαστει να ρωτησω τιποτα με τοσο κατατοπειστικους οδηγους και εξηγησεις που εχετε γραψει και ειδικα ο φιλος kadillac. Αλλα... Εκανα λαθος Ελαβα σημερα το κινητο. Ηρθε με την 1599 επανω περασμενη. Παω να του βαλω την καλη ρομ (1447) με τους οδηγους αλλα δεν το βλεπει το pc. Εχω βαλει τον driver οπως λεει ο οδηγος. Μαλιστα τον αφαιρεσα και με το tool και τον ξαναβαλα... Τιποτα Δεν μου το δειχνει ως mtp. To debug το εχω πατησει Παω να βαλω twrp το κανω σωστα με τον οδηγο και οταν μπαινω μεσα στο twrp ειναι ολα στα κινεζικα Τι κανω λαθος ρε παιδες? Ευχαριστω Το κυριότερο λάθος που κάνεις είναι ότι νομίζεις ότι τα κάνεις όλα σωστά. Με ποιο τρόπο προσπαθείς να μπεις σε TWRP mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 ναι προφανως κανω κατι λαθος αλα πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να βρω τι ειναι.... αν συνδεομουνα στο pc θα ηταν ευκολο... με τα τρια κουμπια πατημενα μαζι μπαινω στο twrp. η ρομ που εχει πανω βγαζει κινεζιες στον su και ξενερωνω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas54 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 ΕΙχα την 9432 και οταν το φορτιζα το κινητο ανοιχτό που έλεγε charging protection ποτε δνε εμπαινε σε ταχεια φορτιση. Στην 1447 αυτο δεν γινεται.. ΜΠορω να το ενεργοποιησω καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 ναι προφανως κανω κατι λαθος αλα πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να βρω τι ειναι.... αν συνδεομουνα στο pc θα ηταν ευκολο... με τα τρια κουμπια πατημενα μαζι μπαινω στο twrp. η ρομ που εχει πανω βγαζει κινεζιες στον su και ξενερωνω..... ΟΚ ξανακανα τον οδηγο και μπηκε επιτυχως ο twrp και εβαλα και τον SU που προτεινεις και ολα καλα μεχρι τωρα. τερμα τα κινεζικα. δυστυχως ομως ακομα το τηλ δεν συνδεεται στον υπολογιστη να κανω μεταφορες..... το βλεπει με το που το συνδεω αλλα βλεπει μονο πως να τρεξει τους drivers και δεν γινεται mount ος δισκος να μεταφερω την ρομ..... καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) ναι προφανως κανω κατι λαθος αλα πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να βρω τι ειναι.... αν συνδεομουνα στο pc θα ηταν ευκολο... με τα τρια κουμπια πατημενα μαζι μπαινω στο twrp. η ρομ που εχει πανω βγαζει κινεζιες στον su και ξενερωνω..... το TWRP με ποιο τρόπο το πέρασες? το TWRP δεν είνα στα κινέζικα!!! Εάν έχεις βάλει σωστά το TWRP και σου εμφανίζει κινέζικα τότε δεν πατάς σωστά τα κουμπιά και αντι recovery mode μπαίνεις στο factory mode που είναι full στα κινέζικα. Για να μπεις σε TWRP , πατάς Vol up+Vol down και αφού είσαι σίγουρος ότι τα κρατάς και τα δύο πατημένα , πατάς το power και τα κρατάς και τα τρία μαζί πατημένα μέχρι να εμφανιστεί το TWRP (εμφανίζεται ένα λογοτυπο που αναγράφει "dual sim" και μετά εμφανίζει το menu του TWRP. edit: τώρα είδα ότι τα κατάφερες τελικά Όταν συνδέσεις το τηλέφωνο στο pc, τσεκάρεις το USB debugging και το Media device (MTP) (στο τηλέφωνο αυτά). Μετά πας στον "Υπολογιστή μου" και στις Φορητές συσκευές βλέπεις το Lenovo A806 στο οποίο κάνεις διπλό κλικ και εκει βλέπεις την εσωτερική μνήμη και την extrenal microsd (αν έχεις). Edited January 5, 2015 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Το καλύτερο είναι να του φλασαρεις τη 1447 του vickmall : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 Είχες δίκιο τελικά. Καμιά σχέση με πριν. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και τις αναλυτικότατες οδηγίες που βρήκα εδώ πέρα. :D Αυτό το security active μπορω να το ξηλώσω με titanium ή θα έχω θέμα; Edited January 5, 2015 by gmo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Φιλε επειδη εχω και εγω την ιδια εκδοση 9432 αν και αγορασμενο απο minideal και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημμμα με την μπαταρια.Μπορεις να μου πεις αναλυτικα βημα βημα ( καθοτι ειμαι ασχετος) τι εκανες και την βελτιωσες; Εμενα δεν ειναι προεγκατεστημενο το Du battery saver αλλα μπορω να το κατεβασω απο Play Store. Τωρα οσο αφορα την αναβαθμηση σε 1447 για μενα ειναι πολυ προχω... εκτως κιαν αποφασισει ο Kandilac να κανει ενα νεο θεμα " A 806 για αρχαριους" ομολογω αν και εχω διαβασει και τις 180 σελιδες λιγα ειναι αυτα που καταλαβαινω και δεν τολμω. Χρόνια πολλά. Ανοίγεις το DU Battery Saver στο κάτω μέρος έχει 5 επιλογές. Η τέταρτη γράφει charge. Την επιλέγεις και σου βγάζει μια μπαταρία και από κάτω τρεις επιλογές: Fast charge - Full charge - Trickle charge. Όταν επιλέγεις κάθε βήμα από αυτά, σε βάζει σε ένα παράθυρο που σου λέει τι κάνει και έχει επιλογή ενεργοποίησης. Σε γενικές γραμμές αν επιλέξεις και τα 3. Πάει με γρήγορη φόρτιση στο 80% μετά με αργή (μειωμένο ρεύμα) έως σχεδόν πλήρη φόρτιση λίγο πριν να τελειώσει κάνει φόρτιση με Impulse current (δεν ξέρω τι εννοεί - εναλλασσόμενο ίσως?). Το τρίτο λέει ότι κάτι κάνει με την ροή των ηλεκτρονίων για να επαναφέρει την μπαταρία... Το θέμα είναι ότι είδα διαφορά άμεσα... Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 το TWRP με ποιο τρόπο το πέρασες? το TWRP δεν είνα στα κινέζικα!!! Εάν έχεις βάλει σωστά το TWRP και σου εμφανίζει κινέζικα τότε δεν πατάς σωστά τα κουμπιά και αντι recovery mode μπαίνεις στο factory mode που είναι full στα κινέζικα. Για να μπεις σε TWRP , πατάς Vol up+Vol down και αφού είσαι σίγουρος ότι τα κρατάς και τα δύο πατημένα , πατάς το power και τα κρατάς και τα τρία μαζί πατημένα μέχρι να εμφανιστεί το TWRP (εμφανίζεται ένα λογοτυπο που αναγράφει "dual sim" και μετά εμφανίζει το menu του TWRP. edit: τώρα είδα ότι τα κατάφερες τελικά Όταν συνδέσεις το τηλέφωνο στο pc, τσεκάρεις το USB debugging και το Media device (MTP) (στο τηλέφωνο αυτά). Μετά πας στον "Υπολογιστή μου" και στις Φορητές συσκευές βλέπεις το Lenovo A806 στο οποίο κάνεις διπλό κλικ και εκει βλέπεις την εσωτερική μνήμη και την extrenal microsd (αν έχεις). Ειλικρινά, ότι και να κάνω όσες φορές και να έχω βάλει και βγάλει τους drivers δεν μου τον δειχνει ως φορητη συσκευη... φαινεται μόνο το: cd drive e: LENOVO SUITE εχω δοκιμασει και αλλες usb θύρες. Θα προσπαθήσω σε άλλο laptop μήπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts