Vivere Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Σαν τι προβλημα να δημιουργηθει???? δεν νομιζω να εχεις θεμα εγω προς το παρον εγω το εχω μονιμα 2g αλλα απο την στιγμη που το κινητο υποστηριζει ολα τα δικτυα δεν το ζοριζεις εσυ πως θα το αλλαζεις ειναι κατασκευασμενο για αυτα!!Ναι δεν λέω, απλά να το σιγουρέψω ήθελα καθότι και λίγο άσχετος με τα σχετικά. Ευχαριστώ φίλε πάντως!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Honda_ST Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Καλησπερα εχουμε 2 προβληματακια μετα την αναβαθμιση σε 1447. Το ενα το παρουσιαζε και με την 9432. Το ενα ειναι αυτο το μηνυμα στην φωτο που το βγαζει ΜΟΝΟ με καρτα Q. Το αλλο ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο Playstore γτ μου βγαζει σφαλμα συγχρονισμου και οτι η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει "δυστυχως η εφαρμογη google play Εχει σταματησει" (αυτο το βγαζει και 3 φορες αφου συμπληρωσω Email και pass για το google). Edited January 2, 2015 by Honda_ST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μόλις ειδα οτι με τα Xiaomi pistons τα πληκτρα κανουν ολα την ιδια λειτουργία, τερματίζουν την κλιση. Καθως και στη μουσικη και τα τρία ειναι play/pause.. Δε ρυθμίζονται καπως; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλησπερα εχουμε 2 προβληματακια μετα την αναβαθμιση σε 1447. Το ενα το παρουσιαζε και με την 9432. Το ενα ειναι αυτο το μηνυμα στην φωτο που το βγαζει ΜΟΝΟ με καρτα Q. Το αλλο ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο Playstore γτ μου βγαζει σφαλμα συγχρονισμου και οτι η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει "δυστυχως η εφαρμογη google play Εχει σταματησει" (αυτο το βγαζει και 3 φορες αφου συμπληρωσω Email και pass για το google).Σε ποια 1447 έκανες αναβάθμιση ? στην official ή στην multilanguage? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Honda_ST Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) στην multilanguage. επισης μεσα στο play store εκτος του οτι βγαζει το μηνυμα λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση. Ενω υπαρχει κανονικα. Edited January 2, 2015 by Honda_ST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisarchon Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Καλησπερα εχουμε 2 προβληματακια μετα την αναβαθμιση σε 1447. Το ενα το παρουσιαζε και με την 9432. Το ενα ειναι αυτο το μηνυμα στην φωτο που το βγαζει ΜΟΝΟ με καρτα Q. Το αλλο ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο Playstore γτ μου βγαζει σφαλμα συγχρονισμου και οτι η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει "δυστυχως η εφαρμογη google play Εχει σταματησει" (αυτο το βγαζει και 3 φορες αφου συμπληρωσω Email και pass για το google). Εγώ όσες φορές έκανα αλλαγή rom και μετά restore το data partition, μετά είχα το πρόβλημα που λες με όλα τα google apps το οποίο λύνεται κάνοντας ξανά install τα gaaps από το custom recovery. edit: Δεν πρόσεξα ότι έχεις βάλει την 1447multilanguage που έχει μέσα ήδη τα gaaps όπως λέει ο kandilak στο κάτω post. Αυτό που σου έγραψα ισχύει για τις official που δεν έχουν gaaps μέσα, δεν ξέρω για την συγκεκριμένη rom. Edited January 2, 2015 by chrisarchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 στην multilanguage Μπορείς να μου πεις περιλιπτικά την διαδικασία που ακολούθησες? Δλδ μέσω TWRP ή Sp flash tool την φλάσαρες? Αν την πέρασες με το TWRP και μετά φλάσαρες και τα gapps, εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν πρέπει να φλασάρεις τα gapps. Η rom διαθέτει το playstore. Τα υπόλοιπα google apps τα βάζεις από το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Honda_ST Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 @chrisarchon το δοκιμασα αλλα απετυχε. @kandilak εκανα ακριβως αυτο τον οδηγο απλα εβαλα την VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5700275#post5700275 μαλλον εκανα μλκια γτ ξαναβαλα το Playstore??? gapps-kk-20140606-signed.zip (το ξεχασα οτι την εχει ενσωματωμενη). Ξανακανω Wipe ta data και ξαναπεραναω την rom Λογικα? επισης εβαλα το UPDATE-SuperSU-v2.40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 @chrisarchon το δοκιμασα αλλα απετυχε. @kandilak εκανα ακριβως αυτο τον οδηγο απλα εβαλα την VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5700275#post5700275 μαλλον εκανα μλκια γτ ξαναβαλα το Playstore??? gapps-kk-20140606-signed.zip (το ξεχασα οτι την εχει ενσωματωμενη). Ξανακανω Wipe ta data και ξαναπεραναω την rom Λογικα? επισης εβαλα το UPDATE-SuperSU-v2.40 Όπως το είπες, ξαναπερνάς την rom και καπάκι το SuperSU. Τα gapps δεν τα περνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Honda_ST Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ευχαριστω! ειχα κανει τρομπια απο κεκτημενη ταχυτητα. αν εχεις και καμια ιδεα για το voice roaming που εβαλα και την φωτο. αν και αυτο δεν το βγαζει σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ευχαριστω! ειχα κανει τρομπια απο κεκτημενη ταχυτητα. αν εχεις και καμια ιδεα για το voice roaming που εβαλα και την φωτο. αν και αυτο δεν το βγαζει σε ολους. όχι γι' αυτό δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinacos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ξαφνικά έσβησε το τηλ. και δεν ξαναάναοιγε μέχρι που έβγαλα την μπαταριά και την ξαναέβαλα,μετά, δεν δούλευε το wifi!μετά από αρκετές επανεκινήσεις δούλεψε και τώρα δουλεύει...τι να πω??με προβλημάτισε,είμαι με την 1447 multilanguage... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται γι αυτό το τηλέφωνο και ψάχνοντας το έχω μπερδευτεί. Αυτό http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-golden-warrior-a8 είναι ή αυτό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_124646.html Το ένα γράφει golden warrior και το άλλο όχι.Ποιο από τα δύο να πάρω;Σε ποιο μαγαζί είναι τώρα στην καλύτερη τιμή;Ευχαριστώ προκαταβολικά και πάλι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!! Edited January 3, 2015 by manouras2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Το ιδιο ειναι. Μην κοιτας το golden warrior γιατι τα λενε κιαλλα μοντελα ετσι, αλλα να λεει 806 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τελικά βρε μάγκες το security να το παγώσουμε ή όχι? το έχω παγώσει και κάνει κάτι κολληματάκια ώρες ώρες, στην συλλογή, στο nova. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τελικά βρε μάγκες το security να το παγώσουμε ή όχι? το έχω παγώσει και κάνει κάτι κολληματάκια ώρες ώρες, στην συλλογή, στο nova. Μπορείς να το παγώσεις, δεν υπάρχει θέμα με αυτό. Τα κολληματάκια στο nova τα παρατηρώ κάποιες φορές και γω χώρις να χω παγώσει το security. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλησπερα παιδια και απο εμενα καλη χρονια και ευχομαι σε ολους χαρα υγεια και ευτυχια και πολυ υπομονη !! Εδω και μερικες μερες παραγκειλα και εγω απο το geekbuying το lenovo a806 .... δεν ειχε την επιλογη ρουτ οποτε να φανταστω μολις ερθει δεν θα ειναι ρουτ.... εχω διαβασει σχεδον τα παντα αλλα για να μην κανω καμια πατατα αν η συσκευη ειναι ανρουτ η διαδικασια για να περασω την 1447 Multilanguage που εχει μεσα playstore και ελληνικα ειναι αυτη? Έσυ τώρα θα πρέπει να εγκαταστήσεις την 1447 multilanguage με το Sp flash tool. Την κατεβάζεις από το https://mega.co.nz/#F!fMRi...tyMLIYgvdqGUZQ μαζί και το Sp flash tool. Πριν ξεκινήσεις την διαδικασία εγκατέστησε τους Lenovo drivers με το https://dl.dropboxusercont...orun_1.0.9.exe Αφού τους εγκαταστήσεις, κλέισε το τηλέφωνο, βγάλε την μπαταρία, και με βγαλμένη την μπαταρία σύνδεσε το τηλέφωνο στο PC. Περίμενε να γίνει εγκατάσταση νέου υλικού. Μετά αποσύνδεσε το τηλέφωνο από το PC αλλά μην βάλεις την μπαταρία. Μετά το τι θα κάνεις με αυτά τα αρχεία θα το δεις στο παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει την διαδικασία μέχρι την στιγμή που θα πρέπει να συνδέσεις το τηλέφωνο (χωρίς μπαταρία) στο PC (δεν το προχώρησα γιατί δεν ήθελα να φλασάρω το τηλέφωνο μου. Αν έχεις στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου αρχεία που τα χρειάζεσαι θα πρέπει να τα αντιγράψεις σε άλλο δίσκο. Όταν συνδέσεις το τηλέφωνο σου με το PC θα ξεκινήσει το φλασάρισμα της rom. Επειδή δεν ξέρω αν κολλήσει κάπου η διαδικασία σε σένα πριν ξεκινήσεις στείλε μου PM ώστε να είμαι διαθέσιμος για να σε βοηθήσω περαιτέρω αν χρειαστεί. ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλησπερα παιδια και απο εμενα καλη χρονια και ευχομαι σε ολους χαρα υγεια και ευτυχια και πολυ υπομονη !! Εδω και μερικες μερες παραγκειλα και εγω απο το geekbuying το lenovo a806 .... δεν ειχε την επιλογη ρουτ οποτε να φανταστω μολις ερθει δεν θα ειναι ρουτ.... εχω διαβασει σχεδον τα παντα αλλα για να μην κανω καμια πατατα αν η συσκευη ειναι ανρουτ η διαδικασια για να περασω την 1447 Multilanguage που εχει μεσα playstore και ελληνικα ειναι αυτη? Έσυ τώρα θα πρέπει να εγκαταστήσεις την 1447 multilanguage με το Sp flash tool. Την κατεβάζεις από το https://mega.co.nz/#F!fMRi...tyMLIYgvdqGUZQ μαζί και το Sp flash tool. Πριν ξεκινήσεις την διαδικασία εγκατέστησε τους Lenovo drivers με το https://dl.dropboxusercont...orun_1.0.9.exe Αφού τους εγκαταστήσεις, κλέισε το τηλέφωνο, βγάλε την μπαταρία, και με βγαλμένη την μπαταρία σύνδεσε το τηλέφωνο στο PC. Περίμενε να γίνει εγκατάσταση νέου υλικού. Μετά αποσύνδεσε το τηλέφωνο από το PC αλλά μην βάλεις την μπαταρία. Μετά το τι θα κάνεις με αυτά τα αρχεία θα το δεις στο παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει την διαδικασία μέχρι την στιγμή που θα πρέπει να συνδέσεις το τηλέφωνο (χωρίς μπαταρία) στο PC (δεν το προχώρησα γιατί δεν ήθελα να φλασάρω το τηλέφωνο μου. Αν έχεις στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου αρχεία που τα χρειάζεσαι θα πρέπει να τα αντιγράψεις σε άλλο δίσκο. Όταν συνδέσεις το τηλέφωνο σου με το PC θα ξεκινήσει το φλασάρισμα της rom. Επειδή δεν ξέρω αν κολλήσει κάπου η διαδικασία σε σένα πριν ξεκινήσεις στείλε μου PM ώστε να είμαι διαθέσιμος για να σε βοηθήσω περαιτέρω αν χρειαστεί. ευχαριστω εκ των προτερων. Ναι μπορείς να το κάνεις έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 ΑΡΕ καντιλακ εχω διαβασει 140+σελιδες και πραγματικα εχεις σωσει πολυ κοσμο... μια τελευταια απορια 1447 multilanguage εχει μεσα τα παντα ελληνικα playstore gapps και ρουτ? Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 ΑΡΕ καντιλακ εχω διαβασει 140+σελιδες και πραγματικα εχεις σωσει πολυ κοσμο... μια τελευταια απορια 1447 multilanguage εχει μεσα τα παντα ελληνικα playstore gapps και ρουτ? Έχει μέσα ελληνικά+root και από τα gaaps έχει το playstore . Άλλα google apps (πχ gmail , maps κλπ) θα τα βάλεις από το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasA806 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπερα να κανω μια ασχετη ερωτηση ??? εχει αγορασει κανεις απο αυτο το site http://www.coolicool.com/doogee-dg700-mtk6582-13ghz-quad-core-45-inch-ogs-qhd-screen-waterproof-dustproof-shockproof-smartp-g-34755 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μη γεμίζουμε το θέμα με αυτά, υπάρχει θέμα site. Είναι Οκ, θα παραλάβεις αλλά μπορεί να κάνει και 10 μέρες να το στείλει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπερα να κανω μια ασχετη ερωτηση ??? εχει αγορασει κανεις απο αυτο το site http://www.coolicool.com/doogee-dg700-mtk6582-13ghz-quad-core-45-inch-ogs-qhd-screen-waterproof-dustproof-shockproof-smartp-g-34755Για το μαγαζί,αρκετοί έχουν ψωνίσει,για το κινητό αϊ ντοντ νόου....(άμα ομιλείς την αγγλικήν...!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Έχω το τηλέφωνο 2 μέρες και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Επειδή όμως προορίζεται για φίλο δεν του έχω βάλει ακόμη κάρτα σιμ, οπότε δεν έχω άποψη για τον dialer . Ποια είναι γνώμη σας; Η εφαρμογή τηλεφώνου είναι όπως σε όλα τα android; Γιατί βλέπω πως έχει ξεχωριστή εφαρμογή για call logs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Έχω το τηλέφωνο 2 μέρες και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Επειδή όμως προορίζεται για φίλο δεν του έχω βάλει ακόμη κάρτα σιμ, οπότε δεν έχω άποψη για τον dialer . Ποια είναι γνώμη σας; Η εφαρμογή τηλεφώνου είναι όπως σε όλα τα android; Γιατί βλέπω πως έχει ξεχωριστή εφαρμογή για call logs... To Call log , το Phone, και το Contacts είναι η ίδια εφαρμογή, απλά εμφανίζουν διαφορετική καρτέλα της εφαρμογής τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts