Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6260

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος red (15 Οκτ. 2004 , 14:33)

John74 min kollas sou leo me BT mou esteilan to DADDY COOL format MIDI!! Ti na kano afou ta dexetai?

Re megale, otan soy leme kati simeinei oti ta ehoume meletisei to thema!!! Den einai to proto moy series60 phone,etsi?
Greek Android & iOS users (FB group)

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος red (15 Οκτ. 2004 , 17:23)

ego milao gia lipsi oxi gia na steilo!!!kai emena den einai to proto symbian tilefono!!!

Κατσε ρε συ: Εγώ σε ρώτησα εδώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (15 Οκτ. 2004 , 15:02)

Στέλνεις δηλαδή κανονικά sis αρχεία jpeg φωτογραφίες και midi μελωδίες απο το κινητό χωρίς κανένα άλλο πρόγραμμα; :blink:

και απάντησες ένα μεγάλο... ΝΑΙ. Πρόσεχε λίγο τι λες... :mad:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

na rotiso kati pou einai arketa simantiko gia mena. otan to tilefono einai anoixto to pano meros diladi vlepoume pliktra kai othoni kai erxete mia klisi to tilefono kanei apantisi mono tou????????? giati kati tetio diavasa sto manual

ρε παιδια τι να πω δεν ξερω εχω μπερδευτει παρα πολυ!!!!βασικα ειχα φαει κολημα απο την αρχη που το ειχα δει, πριν ερθει ελλαδα.απο φωτο,κοστος αλλα και λειτουργιες.εχω το 7650. μου το προτεινετε να το παρω το 6260???????δεν εχω προβλημα και δεν ειχα ποτε με το μεγεθος του κινιτου οπως βλεπετε εχω το 7650 και μου αρεσει πολυ αλλα δεν εχει μνημη και ειναι παλιο πως να το κανουμε!!!μου αρεσει το οτι ειναι clamshel , οτι εχει ραδιο οτι περνει memory card να το παρω???? :D

φιλικα νικος

Vespa

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kortis (15 Οκτ. 2004 , 19:51)

ρε παιδια τι να πω δεν ξερω εχω μπερδευτει παρα πολυ!!!!βασικα ειχα φαει κολημα απο την αρχη που το ειχα δει, πριν ερθει ελλαδα.απο φωτο,κοστος αλλα και λειτουργιες.εχω το 7650. μου το προτεινετε να το παρω το 6260???????δεν εχω προβλημα και δεν ειχα ποτε με το μεγεθος του κινιτου οπως βλεπετε εχω το 7650 και μου αρεσει πολυ αλλα δεν εχει μνημη και ειναι παλιο πως να το κανουμε!!!μου αρεσει το οτι ειναι clamshel , οτι εχει ραδιο οτι περνει memory card να το παρω???? :D

φιλικα νικος

και βεβαια φιλε μου,θα δεις διαφορα απο το 7650 το οποιο για μενα ειναι ενα πολυ αξιολογο κινητο,το οποιο εχω δωσει στην γυναικα μου τωρα ;)

ΟΚ το mp3 είναι mono, στην συσκευασία έχει διπλά ακουστικά έτσι; Όταν ακούς MP3/radio βγαίνει ήχος και απο τα δύο ακουστικά;

Βεβαια απλως ο ηχος δεν ειναι στερεοφωνικος αλλα μονοφωνικος... ;)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (15 Οκτ. 2004 , 22:02)

Βεβαια απλως ο ηχος δεν ειναι στερεοφωνικος αλλα μονοφωνικος... ;)

Eπειδή αυτή την ερωτηση την έχω κάνει αρκετές φορές και απάντηση δε πήρα μιας και όσους ρώτησα δεν είχαν χρησιμοποιήσει για την ακρόαση των mp3 τα ακουστικά οπότε θα την ξανακάνω μιας και τώρα που έχουν πάρει το κινητό περισσότεροι (εγώ ακόμα το ψάχνω δεν υπάρχει σε κανένα nokia shop) έχει περισσότερο τύχη να απαντηθεί.

Τα mp3 ναι παίζουν μονοφωνικά αλλά πως ακριβώς παίζουν; Τέλεια όπως στο sl45/6230/K700 σίγουρα δεν θα είναι απλά έχω την απορία αν είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα και στο 6260, δηλαδή θα μπορούσε κάποιος να βάλεις τραγούδια και να τα ακούει ευχάριστα από τα ακουστικά του όπως θα άκουγε και ράδιο ή δεν αξίζει το κόπο; Κάνει τόσο μπαμ ο μονοφωνικός ήχος;; Γιατί αν βάλεις ας πούμε το στέρεο να παίξει μονοφωνικά δεν καταλαβαίνεις και τεράστιες διαφορές αλλά ξέρω από το 6600 ότι κάνει κενά, κόβεται ο ήχος, γρατζουνάει κλπ. Και εδώ μια από τα ίδια είναι;;

ΥΓ: Παιδιά όπως έχουν πει πολλοί δε πρέπει να ξεχνάμε επειδή πολλοί το κάνουν ότι το κινητό κάνει 385€ και όχι 500+. Εδώ ατέλειες και ελλείψεις υπάρχουν σε κινητά που κοστίζουν 500+ ευρώ δε θα υπάρχουν στο 6260;; Είναι ένα 6600 αρκετά καλύτερο όμως και κάνει 385€ ενώ το 6600 όταν βγήκε έκανε 500+ και τώρα κάνει 362€ (στο πλαίσιο που είδα) και είναι σαφώς πολύ υποδεέστερο του 6260.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Paidia gia osous ehoune 6260 eho ena efharisto gia na apothikefseis ta minimata sas sto mmc eho to sis app poy kanei akrivos ayto,opoios to thelei tha prepei na moy peite ean epitrpetai na postaro zip file edo me to sykekrimeno sis app horis na paraviazo toys kanonismoys? Gia to filo poy thelei na mathei ean einai stereo i mno to testara tora kai tha po pos ta mp3 akougountai kapos heirotera apo to Radio poy einai stereo ara ta mp3 einai mono!!

pan82 ο ήχος του δεν αξίζει για αναπαραγωγή MP3. Μην περιμένεις να βασίσεις ΕΚΕΙ δηλαδή την επιλογή σου για το κινητό. Βάσισέ την άλλου, στα θετικά του. Όχι στο MP3 όμως... Χωρίς μπάσα, χωρίς πρίμα... ξερό άκουσμα έχει. Το αναφέρω πριν από όλους που το πήραν και περιμένω να δω τις απόψεις τους...

Τις αντικειμενικές όμως...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (16 Οκτ. 2004 , 01:25)

pan82 ο ήχος του δεν αξίζει για αναπαραγωγή MP3. Μην περιμένεις να βασίσεις ΕΚΕΙ δηλαδή την επιλογή σου για το κινητό. Βάσισέ την άλλου, στα θετικά του. Όχι στο MP3 όμως... Χωρίς μπάσα, χωρίς πρίμα... ξερό άκουσμα έχει. Το αναφέρω πριν από όλους που το πήραν και περιμένω να δω τις απόψεις τους...

Τις αντικειμενικές όμως...

Εννοείται πως δε βασίζω εκεί την επιλογή μου αλλά στα προτερήματα που προσφέρει σαν series60 σε οικονομική τιμή για τη μουσική μου ψυχαγωγία έχω σαν πρώτη επιλογή σε κάθε κινητό το ραδιόφωνο (και ναι με σχεδόν 1,5 χρόνο συνύπαρξης με το ράδιο του 7250 μπορώ να πω ότι πλέον δε μπορώ να πάρω κινητό χωρίς ράδιο) απλά αν και το mp3 έχει μια αξιοπρεπή αναπαραγωγή ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά κάποιες φορές ή εκεί που το ράδιο δε πιάνει θα ήταν ακόμα καλύτερα. Mythozz επιμένω στην ερώτηση και την ξαναέκανα επειδή σε ξένα forum έχω δει παιδιά να λένε ότι δε καταλαβαίνουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά που ο ήχος είναι μονοφωνικός και τους φαίνεται αρκετά καλός! Γι΄ αυτό έχω την απορία (sl45 σίγουρα δε θα είναι αλλά ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα αν δίνει ακόμα καλύτερα).

ΥΓ1: Άντε ρε mythozz τόσες μερές το περιμένουμε εκείνο το review που μας υποσχέθηκες εγώ σκοτώθηκα να πάρω το κινητό πιο πριν γιατί αναμένω τρελλό θάψιμο στο κινητό μιας και φάνηκε ότι δε το χώνεψες από τη πρώτη στιγμή και για να μην επηρεαστώ :rolleyes: :D :p :p

ΥΓ2: Μας το έχεις τάξει τρείς μέρες τώρα, δε ξέρεις τη παροιμία σε μικρό τρελλό και κινητομανή μη τάξεις και δε το κάνεις τη πάτησες :D :p :p

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

@pan82 apla ean eheis apories genika gia to kinito rota emas kai ta alla paidia epeidi o mythozz mporei na min prolavainei,etsi tha soy lysoume oti aporia eheis gia to 6260.Opos eipa kai prin paidia poios thelei tin efarmogei poy soy epitrepei na apothikevseis kai na hrisomopiseis tin mnimi mmc toy kinitoy sta minimata mias poy den soy dinei tin epilogi ayti apo ti mana toy??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (16 Οκτ. 2004 , 03:31)

Εννοείται πως δε βασίζω εκεί την επιλογή μου αλλά στα προτερήματα που προσφέρει σαν series60 σε οικονομική τιμή για τη μουσική μου ψυχαγωγία έχω σαν πρώτη επιλογή σε κάθε κινητό το ραδιόφωνο (και ναι με σχεδόν 1,5 χρόνο συνύπαρξης με το ράδιο του 7250 μπορώ να πω ότι πλέον δε μπορώ να πάρω κινητό χωρίς ράδιο) απλά αν και το mp3 έχει μια αξιοπρεπή αναπαραγωγή ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά κάποιες φορές ή εκεί που το ράδιο δε πιάνει θα ήταν ακόμα καλύτερα. Mythozz επιμένω στην ερώτηση και την ξαναέκανα επειδή σε ξένα forum έχω δει παιδιά να λένε ότι δε καταλαβαίνουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά που ο ήχος είναι μονοφωνικός και τους φαίνεται αρκετά καλός! Γι΄ αυτό έχω την απορία (sl45 σίγουρα δε θα είναι αλλά ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα αν δίνει ακόμα καλύτερα).

ΥΓ1: Άντε ρε mythozz τόσες μερές το περιμένουμε εκείνο το review που μας υποσχέθηκες εγώ σκοτώθηκα να πάρω το κινητό πιο πριν γιατί αναμένω τρελλό θάψιμο στο κινητό μιας και φάνηκε ότι δε το χώνεψες από τη πρώτη στιγμή και για να μην επηρεαστώ :rolleyes: :D :p :p

ΥΓ2: Μας το έχεις τάξει τρείς μέρες τώρα, δε ξέρεις τη παροιμία σε μικρό τρελλό και κινητομανή μη τάξεις και δε το κάνεις τη πάτησες :D :p :p

Το ξέρω οτι έχει αργήσει αλλά δεν φταίω εγώ. Ο ΜsK κάνει αλλαγές στο forum και εππηρεάζει το My Devices...

Στεναχωριέμαι να το έχω έτοιμο, και να μην μπορει να ανέβει. Πριν τη Δευτέρα μου είπε οτι θα έχει τελειώσει και θα είναι up...

Πάντως πάνω κάτω έχω αναφέρει και εδώ τα συμπεράσματά μου και... συμφωνούν και πολλά παιδιά απο οτι είδα... ειδικά σε τομείς οπως ευχρηστία και MP3... To ΜP3 δεν είναι για τα μπάζα φυσικά! Ακούγεται μια χαρά βρε συ. Περνάς καλά την ώρα σου! Δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση αυτό που θα ήθελα να... βάζω στα αυτιά μου με τις ώρες... Παίζει ρόλο πως να σου πω, και το άκουσμα του καθενός. Αυτό που εμένα μου φαίνεται ξερό μπάσο, με μόνο κάποια ψηλά πρίμα, ίσως σε άλλον να φαίνεται πολύ καλό.

Φυσικά το Radio είναι άψογο όπως έχω πει. Καμία σχέση. Αψογο πραγματικά...

Σορρυ και πάλι για την καθυστέρηση, πραγματικά δεν φταίω εγώ. Το έχω έτοιμο απο προχθές όπως είπα... Λίγο υπομονή. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (16 Οκτ. 2004 , 03:57)

To ΜP3 δεν είναι για τα μπάζα φυσικά! Ακούγεται μια χαρά βρε συ. Περνάς καλά την ώρα σου! Δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση αυτό που θα ήθελα να... βάζω στα αυτιά μου με τις ώρες... Παίζει ρόλο πως να σου πω, και το άκουσμα του καθενός. Αυτό που εμένα μου φαίνεται ξερό μπάσο, με μόνο κάποια ψηλά πρίμα, ίσως σε άλλον να φαίνεται πολύ καλό.

φτανει καθολου το μπ3 του n-gage?????

na to ksanarotiso.

na rotiso kati pou einai arketa simantiko gia mena. otan to tilefono einai anoixto to pano meros diladi vlepoume pliktra kai othoni kai erxete mia klisi to tilefono kanei apantisi mono tou????????? giati kati tetio diavasa sto manual

Καλησπερα!

οσοι εχετε το 6260 θελω να προσεξετε το εξης:

η `οθονη` ειναι στραβα κουμπωμενη-τοποθετημενη; δηλ. γυρω-γυρω το μαυρο περιθωριο ειναι ιδιο;

Αυτο το ρωτω για το εξης λογο:

Εχω επισκεφθει τρεια noki shops για να δω και να εγορασω το 6260 και στα 3 ΝΑΙ και στα 3 η οθονη ειναι ΕΜΦΑΝΕΤΣΤΑΤΑ στραβα τοποθετημενη,γι αυτο ρωταω,ετυχε ή ειναι κατασκευαστικο λαθος.

Να φανταστειτε και στα 3 nokia shops οι πωλητες-πωτριες συμφωνησαν (περιεργο...) πως ειναι εμφανης η λαθος τοποθετηση της.

για κοιταξτε το

ευχαριστω!

Ρε παιδια τα vodafone shops ακομα δεν το εφεραν; Επειδη εχω την επιδοτηση απο τη vodafone και θελω να το παρω απο εκει.

H μηπως μπορω να το παρω απο καποιο αλλο μαγαζι (π.χ. Πλαισιο, Γερμανος) και να χρησιμοποιησω την επιδοτηση;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deleeros (16 Οκτ. 2004 , 16:56)

Ρε παιδια τα vodafone shops ακομα δεν το εφεραν; Επειδη εχω την επιδοτηση απο τη vodafone και θελω να το παρω απο εκει.

H μηπως μπορω να το παρω απο καποιο αλλο μαγαζι (π.χ. Πλαισιο, Γερμανος) και να χρησιμοποιησω την επιδοτηση;

Προτιμησε τα Νοκια shops αν μπορεις ,εχουν

συνηθως τις χαμηλοτερες τιμες. :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος COCOMAT (16 Οκτ. 2004 , 13:22)

Καλησπερα!

οσοι εχετε το 6260 θελω να προσεξετε το εξης:

η `οθονη` ειναι στραβα κουμπωμενη-τοποθετημενη; δηλ. γυρω-γυρω το μαυρο περιθωριο ειναι ιδιο;

Αυτο το ρωτω για το εξης λογο:

Εχω επισκεφθει τρεια noki shops για να δω και να εγορασω το 6260 και στα 3 ΝΑΙ και στα 3 η οθονη ειναι ΕΜΦΑΝΕΤΣΤΑΤΑ στραβα τοποθετημενη,γι αυτο ρωταω,ετυχε ή ειναι κατασκευαστικο λαθος.

Να φανταστειτε και στα 3 nokia shops οι πωλητες-πωτριες συμφωνησαν (περιεργο...) πως ειναι εμφανης η λαθος τοποθετηση της.

για κοιταξτε το

ευχαριστω!

Isxyei pragmati ayto,ta thlefwna vgainan apo th grammh paragwghs me ayto to elattwma.To an exei dior8w8ei stis nee partides ayto einai agnwsto.

Des ki edw:

....The second thing that roused astonishment is incorrect positioning of the screen, the display doesn't match the edging in the plastic. It is a bit dislocated in the diagonal for about 1 mm and it is viewed clearly in the picture... :!: :!:

http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/6260/pic12.jpg

o Mythozz gia to pos pezoune ta mp3 exei dikio Χωρίς μπάσα, χωρίς πρίμα... ξερό άκουσμα έχει kai kanh diakopes ston hxo otan paizi einai ena megalo mion tou kinitou to radio apo thn ali paizi para poli orea opos ka8e kinito nokia me radio .
[/sIGPIC]

Προτιμησε τα Νοκια shops αν μπορεις ,εχουν

συνηθως τις χαμηλοτερες τιμες

Ναι, αλλα θα εχω τα 100 Ευρω της επιδοτησης απο τη Vodafone αν αγορασω απο Νοκια Shop?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deleeros (16 Οκτ. 2004 , 21:32)

Ναι, αλλα θα εχω τα 100 Ευρω της επιδοτησης απο τη Vodafone αν αγορασω απο Νοκια Shop?

Όχι, η επιδότηση ισχύει μόνο σε vodafone shops.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)