Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι είτε είσαι root είτε έχεις άλλη recovery δεν έχει σημασία αρκεί να είσαι με την stock v1.64 και αφού κάνεις backup φωτο και ότι άλλο έχεις στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο τότε πας με nubia tool στην v2.13 και μετά στο καπάκι πάλη με το nubia tool πας στην v3.09.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα, τον τελευταιαο καιρο χρησιμοποιουσα nova launcher και ειπα σημερα να βαλω να θυμιθω πως ηταν το launcher της nubia και επελεξα αντι για nova η easy mode, επελεξα το κλασσικο launcher , πηγε να φορτωσει και κρασαρε και με αφηνει να συνεχισω μονο με τα αλλα δυο. Σημειωση δεν εχω αλλαξει ρομ ειμαι με αυτην που μου ηρθε.
Sent from Meizu Pro5

Η καινούρια Rom v3.15 εγκατάσταση γίνετε με Nubia Tool

Nubia Z7 Max v3.15

Καλησπερα, τον τελευταιαο καιρο χρησιμοποιουσα nova launcher και ειπα σημερα να βαλω να θυμιθω πως ηταν το launcher της nubia και επελεξα αντι για nova η easy mode, επελεξα το κλασσικο launcher , πηγε να φορτωσει και κρασαρε και με αφηνει να συνεχισω μονο με τα αλλα δυο. Σημειωση δεν εχω αλλαξει ρομ ειμαι με αυτην που μου ηρθε.

Πήγαινε Settings-->More-->Apps-->All εκεί βρες τον stock launcher και το easy mode και κάνε clear data και clear cache.

Καλησπέρα!Μἠπως προσέθεσαν τα ελληνικά στις γλώσσες στην 3.15 ή να μην το περιμένω καθόλου;αν δεν κάνω λάθος και θυμάμαι καλά είχαν προσθέσει κάποιες γλώσσες στα ήδη υπάρχοντα κινέζικα κι αγγλικά...

Ευχαριστώ πολύ.

επισημα δε νομιζω @keynes.οι επισημες εχουν μονο αγγλικα και κινεζικα,συνηθως.

@tigreos

απο 2.13=>3.09=>3.15 γινεται με το nubia tool updater 2.0

απο 1.64=>2.13 γινεται με το 1.5.7? 'η δεν παιζει ρολο?

Καλησπέρα!Μἠπως προσέθεσαν τα ελληνικά στις γλώσσες στην 3.15 ή να μην το περιμένω καθόλου;αν δεν κάνω λάθος και θυμάμαι καλά είχαν προσθέσει κάποιες γλώσσες στα ήδη υπάρχοντα κινέζικα κι αγγλικά...

Ευχαριστώ πολύ.

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/06/343876-281x500.png http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/06/862517-281x500.png

Αυτές τις γλώσσες υποστηρίζει μέχρι τώρα,υποσχεθήκαν για multi language Rom να δούμε πότε θα είναι έτοιμη...:X

επισημα δε νομιζω @keynes.οι επισημες εχουν μονο αγγλικα και κινεζικα,συνηθως.

@tigreos

απο 2.13=>3.09=>3.15 γινεται με το nubia tool updater 2.0

απο 1.64=>2.13 γινεται με το 1.5.7? 'η δεν παιζει ρολο?

Όπως τα λες είναι,παίζει ρόλο από v1.64 στην v2.13 θα το κάνεις με το nubia tool v1.5.7

και από v2.13 στην v3.09 με το nubia tool v2.0.

Από την v3.09 στην v3.15 θα το κάνεις με την τροποποιημένη έκδοση του nubia tool v2 που έχω ανεβάσει εδώ.

Nubia Z7 Max v3.15

Edited by tigreos

Όπως τα λες είναι,παίζει ρόλο από v1.64 στην v2.13 θα το κάνεις με το nubia tool v1.5.7

Από την v3.09 στην v3.15 θα το κάνεις με την τροποποιημένη εκδώσει του nubia tool v2 που έχω ανεβάσει εδώ.

Nubia Z7 Max v3.15

οκ,το πιασα το θεμα,νομιζω..:)

τα 2 parts της ρομ με τι τα κανω extract?7zip χρησιμοποιω συνηθως.το ρωταω γιατι αν ειδες στα σχολια καποιος ειπε οτι με 7zip δινει error..

παιζει ρολο 'η αστικοι μυθοι;:)

οκ,το πιασα το θεμα,νομιζω..:)

τα 2 parts της ρομ με τι τα κανω extract?7zip χρησιμοποιω συνηθως.το ρωταω γιατι αν ειδες στα σχολια καποιος ειπε οτι με 7zip δινει error..

παιζει ρολο 'η αστικοι μυθοι;:)

Δεν φαντάζεσαι τι ασχετίλα υπάρχει γενικά για αυτό ποτέ μα ποτέ μην δίνεις βάσει στα σχόλια που γράφουν από κάτω και μπερδεύουν και τους άλλους :mad:

Και φυσικά με RAR θα το κάνεις unzip αφού βλέπεις ότι το αρχείο έχει κατάληξη RAR....Το γράφω και στο ποστ αλλά μάλλον τζάμπα ασχολούμαι αφού οι περισσότεροι δεν το διαβάζουν καν.

Κάντε και κάνα VOTE στο Needrom με 5 αστέρια για τον κόπο μας δεν κοστίζει τίποτα.....

Edited by tigreos

Κάντε και κάνα VOTE στο Needrom με 5 αστέρια για τον κόπο μας δεν κοστίζει τίποτα.....

Και 10 αν είχε.... :cool:

Έχω μείνει στην 3.08, να πάω απ'ευθείας στην 3.15; η πρώτα στην 3.09;

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Και 10 αν είχε.... :cool:

Έχω μείνει στην 3.08, να πάω απ'ευθείας στην 3.15; η πρώτα στην 3.09;

Καλά είναι να ακολουθήσεις την σειρά που δίνει η zte να πας από v3.08 στην v3.09 με nubia tool v2

και μετά στην v3.15 με το τροποποιημένο nubia tool v2 που μπορείς να κατεβάσεις από το needrom

Nubia Z7 Max v3.15

Καλά είναι να ακολουθήσεις την σειρά που δίνει η zte να πας από v3.08 στην v3.09 με nubia tool v2

και μετά στην v3.15 με το τροποποιημένο nubia tool v2 που μπορείς να κατεβάσεις από το needrom

Nubia Z7 Max v3.15

Οκ, θα τηρήσω το πρωτόκολλο κανονικά γιατί εχω και κακό παρελθόν!!! :lol:

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/06/343876-281x500.png http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/06/862517-281x500.png

Αυτές τις γλώσσες υποστηρίζει μέχρι τώρα,υποσχεθήκαν για multi language Rom να δούμε πότε θα είναι έτοιμη...:X

Από την v3.09 στην v3.15 θα το κάνεις με την τροποποιημένη έκδοση του nubia tool v2 που έχω ανεβάσει εδώ.

Nubia Z7 Max v3.15

Ευχαριστώ πολύ!

από androidiani, μάλλον βρήκε 3.18 (βέβαια η φωτογραφία είναι από ρώσικο σάιτ...(σπόιλερ))...

https://images.tapatalk-cdn.com/15/06/14/f7c26bf5f9029b4df204ca04f6924fee.jpg

Καλημέρα σας :)

στο Yandex βλέπω απέσυραν την 3.15 και ανέβασαν την 3.17 σε μορφή zip :rolleyes:

Δοκίμασα να φλασάρω την v3.17 από εντελώς stock v3.09 και από την v3.15 αλλά έβγαζε σφάλμα κάτι δεν πάει καλά με το zip που ανέβασαν.

Τελικά την v3.17 την έκανα εγκατάσταση μέσα από την TWRP αλλά μετά την εγκατάσταση τα επανέφερε όλα σε stock και την recovery και τώρα δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον boot loader για να εγκαταστήσω την TWRP ξανά και να το κάνω και Root.....

Edited by tigreos

αν βρείτε άκρη βάλτε και κανα λινκ...

Ναι η αληθεια ειναι οτι περιμενουμε να μαθουμε τι γινεται με την 3.17.....Tigreos κανε τα μαγικα σου!!!;)

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Οι εγκατάσταση της v3.17 γίνετε χωρίς πρόβλημα μέσα από την TWRP v2.8.60.

Το κινητό μετά την εγκατάσταση επανέρχεται σε stock κατάσταση,και είναι πλήρως λειτουργικό και το πρόβλημα που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι ότι δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον BootLoader για να κάνω εγκατάσταση ξανά την TWRP,Root,Gapps κ.τ.λ.

Έχω την εντύπωση ότι της close beta Roms της έχουν διαφορετικό κλείδωμα στον BootLoader.....:confused:

Δεν είμαι σίγουρος ακόμα το ψάχνω...

Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνουμε εγκατάσταση των close beta Roms γιατί δεν είναι πλήρες :X

Το κινητό μετά την εγκατάσταση επανέρχεται σε stock κατάσταση,και είναι πλήρως λειτουργικό και το πρόβλημα που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι ότι δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον BootLoader για να κάνω εγκατάσταση ξανά την TWRP,Root,Gapps κ.τ.λ.

Έχω την εντύπωση ότι της close beta Roms της έχουν διαφορετικό κλείδωμα στον BootLoader.....:confused:

Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνουμε εγκατάσταση των close beta Roms γιατί δεν είναι πλήρες :X

Εγω πάντως περιμένω υπομονετικά μιας και είμαι ακόμα μμε την 3.09!

Περιμένω καποια 100% stable και σχεδον χωρις bugs οπως ηταν για την δικια μου χρηση η 1.64... Και αυτο γιατι βαριέμαι να στεινω συνέχεια απο την αρχη.Και για να πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει αλλα μετα την 3.09

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Απο οτι φαινεται οι ρωσοι έβγαλαν recovery για την 3.17 και περασαν και την 3.18....για δες το λιγο

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=603266&st=6300

http://www.androidiani.com/forum/zte-nubia-z7/437357-rom-custom-stock-root-kernel-driver-etc-nubia-z7-max-122.html

Βαλε google translate

Edited by tsiglas

Για τις close beta έχουν βγάλει η κινέζη ειδική εκδοση του ρεκοβερι. Την έχω απο την 3,15 και περνάει ολες τις ΟΤΑ χωρίς πρόβλημα. Τρέχω 318 ολη μέρα και δν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Για τις close beta έχουν βγάλει η κινέζη ειδική εκδοση του ρεκοβερι. Την έχω απο την 3,15 και περνάει ολες τις ΟΤΑ χωρίς πρόβλημα. Τρέχω 318 ολη μέρα και δν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Δωσε μας περισσότερες πληροφορίες για την 3.18 οπως και για recovery link πως ρουταρες, gapps κτλ....

Η κινέζικη recovery έχει ένα πλεονέκτημα και ένα φοβερό μειονέκτημα...

Το πλεονέκτημα είναι ότι υποστηρίζει OTA Updates.

Και το μειονέκτημα ότι δεν κάνει Backup όλα τα partition.

(Δεν κάνει backup στα Boot,Recovery,Modem,Persist,EFS,NV,Splash ) Που είναι πολύ σημαντικά αν κρασάρει για κάποιο λόγο το κινητό να μπορείς να επαναφέρεις ολοκληρωμένο backup.

Προσοχή όσοι την έβαλαν.

Οι ρώσοι λένε ότι η 3.17 και 3.18 (http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=603266&view=findpost&p=40886305) έχει ένα πειραγμένο SystemUI.apk (/system/priv-app/SystemUI/SystemUI.apk), το αντικαθιστάς με αυτό:

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3201575640&uk=1798741006

και μπορείς να εγκαταστήσεις την TWRP... αν καταλαβαίνω σωστά από τη μετάφραση...

Edited by Raven6681