tsiglas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Μέτα από πολλές δοκιμές και συζητήσεις με άλλους στο θέμα του root κατάλαβα ότι μπορεί να φταίνε πολλά που δεν λειτουργεί σωστά η διαδικασία του root με το bat και έχουμε 1)Εγκαταστήστε τα Drivers που δίνω στο needrom. 2)Παίζει ρόλο τι windows έχουμε. 3)Αν έχουμε κάποιο antivirus - firewall απενεργοποιήστε το. 4)Το καλώδιο που συνδέουμε το κινητό μας στον υπολογιστή,κάντε δοκιμή με το δικό του γνήσιο καλώδιο αν δεν δούλεψη κάντε δοκιμή με άλλο καλώδιο. 5)Αλλάξτε θύρα USB στον υπολογιστή σας (εμπρός - πίσω θύρες ). 6)Δοκιμάστε να τρέξετε το *.Bat και απλός με δυο κλικ αλλά και με δικαιώματα διαχειριστή. 7)Κάντε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σας και ξανά προσπαθήστε. Εφόσον τρεξουμε το .bat και κανει την διαδηκασια το τηλεφωνο θα παραμεινει κολλημενο στο logo και θα κανω αυτό που εγραψα παραπανω η θα επανακινηθει αυτόματα...ρωταω για να ξερουμε ποτε εγινε σωστα και ποτε όχι.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Gapps και root τα πέρασα με temporary CWM recovery από το βήμα 5 από εδώ: http://forum.xda-developers.com/zte-z7/general/upgrade-z7-max-to-lollipop-5-0-t3053880 Εμανα παντως ουτε με αυτόν τον τροπο καταφερα να το περασω....ενώ ξεκιναει η διαδηκασια καποια στιγμε μου γραφει ότι η συσκευη δεν είναι συνδεμενη.....από drivers εχω περασει αυτους που δεινει ο Tigreos στο needrom και ολους τους drivers όταν συνδέεται η συσκευη εχουν περαστει σωστα..... Παντως θα πρεπει να πω και στις 2 διαδικασιες τον ''Εντοπισμο σφαλματων USB'' δεν τον ειχα ενεργοποιημενω μιας και δεν αναφέρεται πουθενα....και το αναφερω γιατι στο 4pda κατι διαβασα ότι ειναι το πρωτο βημα....αν και δεν είμαι σιγουρος ότι αναφεροταν σε recovery για την lollipop.... Edited April 17, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Και γω είχα θέμα με τους drivers, εγκατέστησα αυτούς που έχει το κινητο (όταν το συνδέσεις με πισί, εμφανίζεται μια autorun συσκευή, με ένα autorun.exe μέσα...) Πάντως για την TWRP με διπλό κλικ δουλεύει, όχι με δεξί - > εκτέλεση ως διαχειριστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Και γω είχα θέμα με τους drivers, εγκατέστησα αυτούς που έχει το κινητο (όταν το συνδέσεις με πισί, εμφανίζεται μια autorun συσκευή, με ένα autorun.exe μέσα...) Πάντως για την TWRP με διπλό κλικ δουλεύει, όχι με δεξί - > εκτέλεση ως διαχειριστής Δηλαδη την πετυχες την διαδικασια?Το USB debagin τι το ειχες??? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δηλαδη την πετυχες την διαδικασια?Το USB debagin τι το ειχες??? ενεργοποιημένο, ναι περάστηκε η recovery, αλλά το κινητό πρέπει να είναι στο boot logo (το κλείνεις και πατάς Vol- και power). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Παιδιά το usb debugging ΔΕΝ χρειάζεται να το ενεργοποιήσετε η διαδικασία εγκαταστάσεις γίνετε από το Fast Boot δεν έχει καμιά σχέσει το usb debugging ακόμα και αν είναι κλειστό. Τώρα μόλις έκανα δοκιμές και με ανοιχτό και με κλειστό usb debugging και στις δυο περιπτώσεις η Recovery γίνετε κανονικά εγκατάσταση. Αν δεν βρει το κινητό κάντε όλα τα παραπάνω που έγραψα. Μέτα από πολλές δοκιμές και συζητήσεις με άλλους στο θέμα της Recovery κατάλαβα ότι μπορεί να φταίνε πολλά που δεν λειτουργεί σωστά η διαδικασία και έχουμε: 1)Εγκαταστήστε τα Drivers που δίνω στο needrom. 2)Παίζει ρόλο τι windows έχουμε. 3)Αν έχουμε κάποιο antivirus - firewall απενεργοποιήστε το. 4)Το καλώδιο που συνδέουμε το κινητό μας στον υπολογιστή,κάντε δοκιμή με το δικό του γνήσιο καλώδιο αν δεν δούλεψη κάντε δοκιμή με άλλο καλώδιο. 5)Αλλάξτε θύρα USB στον υπολογιστή σας (εμπρός - πίσω θύρες ). 6)Δοκιμάστε να τρέξετε το *.Bat και απλός με δυο κλικ αλλά και με δικαιώματα διαχειριστή. 7)Κάντε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σας και ξανά προσπαθήστε. Αν γίνει σωστά η διαδικασία θα δείτε την παρακάτω εικόνα. http://s25.postimg.org/3vutwdsx7/image.jpg Edited April 17, 2015 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Και ένα σκορ από Antutu με την καινούρια Official ROM v3.08.:rolleyes: http://s25.postimg.org/69hd14wq7/image.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Για να μην κουραζεστε παρτε και το recovery nx505j_twrp_2.8.6.0_NEW απο το 4PDA για google apps & root της 5.0.1 v3.08..... nx505j_twrp_2.8.6.0_NEW.zip - 11.1 MB Πολυ απλα 1.ενεργοποιειτε την συσκευη ανοιγετε το usb debugging συνδεεται στο pc (οποτε περναει και τους drivers αλλα καλο ειναι να τους εχουμε περασει απο πιο πριν) και βαζετε στην μνημη της συσκευης τα gapps και surerus (αυτα που δεινει ο Tigreos στο Needrom).... 2.αποσυμπιεζεται το Zip αρχειο 3.με ανοιχτη την συσκευη τρεχεται το recovery.bat η συσκευη αμεσως θα μπει σε Twrp recovery και ετσι οπως ειναι συνδεμενη θα κανεται εγκατασταση gapps και supersu γιαυτο καλο ειναι να τα εχετε βαλει πριν στην μνημη της συσκευης.... Η διαδικασια εγινε σε Windows 7/32bit με το καλωδιο της συσκευης και κλειστα τα antivirus....αν και νομιζω οτι δεν παιζει τιποτα απο αυτα ρολο!!! Μετα την διαδικασια εγω εκανα και ενα clear cashe/danvilk και reboot.....το twrp recovery παραμενει κανονικα στην συσκευη.....δηλαδη δεν ειναι προσωρινο Edited April 18, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Για να μην μπερδεύετε ο κόσμος με το δικό μου τρόπο ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ USB DEBUGGING είσαι ήδη σε FASTBOOT οπότε δεν έχει καμιά σημασία αν είναι ανοιχτό η κλειστό. Και είναι η ίδια TWRP με την δική μου και με τον ίδιο τρόπο περνάμε και τα Gapps και το Root. Edited April 18, 2015 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Να ρωτησω κατι για την τελευταια 3 εκδοση της στοκ ρομ αλλα και για την τελευταια cm: δοκιμαζοντας και τις 2 παρατηρω οτι σπανια ενεργοποιειται το 4g.Συνηθως πλεον το κινητο ειναι σε H η στην καλυτερη περιπτωση σε H+ .Με τις προηγουμενες στοκ ρομ οσο και cm ημουν συνεχως συνδεδεμενος σε 4g.Υπαρχει μηπως καποια συμπληρωματικη ρυθμιση που πρεπει να κανω και παρελειψα?Eξυπακουεται πως το χω ενεργοποιησει το 4g απο τις ρυθμισεις.Τα υπολοιπα κινητα της οικογενεια παραμενουν κανονικα συνδεδεμενα σε 4g. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Να ρωτησω κατι για την τελευταια 3 εκδοση της στοκ ρομ αλλα και για την τελευταια cm: δοκιμαζοντας και τις 2 παρατηρω οτι σπανια ενεργοποιειται το 4g.Συνηθως πλεον το κινητο ειναι σε H η στην καλυτερη περιπτωση σε H+ .Με τις προηγουμενες στοκ ρομ οσο και cm ημουν συνεχως συνδεδεμενος σε 4g.Υπαρχει μηπως καποια συμπληρωματικη ρυθμιση που πρεπει να κανω και παρελειψα?Eξυπακουεται πως το χω ενεργοποιησει το 4g απο τις ρυθμισεις.Τα υπολοιπα κινητα της οικογενεια παραμενουν κανονικα συνδεδεμενα σε 4g. Ευχαριστω πολυ. Και εγω το σκαλισα κανα μισαωρο αλλα 4g δεν ειδα αλλα ουτε και 3g....δεν ειχα χρόνο να περάσω απο την αρχη τα Apn της Vodafone αν και απο οτι ειδα τα εχει μεσα.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Και εγω το σκαλισα κανα μισαωρο αλλα 4g δεν ειδα αλλα ουτε και 3g....δεν ειχα χρόνο να περάσω απο την αρχη τα Apn της Vodafone αν και απο οτι ειδα τα εχει μεσα.... Ισως αυτό να πρέπει να κάνω κι εγώ, σ ευχαριστώ πολύ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ισως αυτό να πρέπει να κάνω κι εγώ, σ ευχαριστώ πολύ φίλε. εγώ από την άλλη, έχω μια εταιρική κάρτα η οποία μου δίνει 300mb αλλά όχι 4G... Σήμερα σε σπίτι φίλου με χάλια σήμα, που τις περισσότερες φορές έχω απλό G, σήμερα είδα 4G... :confused: και το παράξενο είναι ότι πήγαινε και γρήγορα... για να πω ότι ήταν λάθος ένδειξη... πάντως πρώτη φορά που βλέπω 4G... με ότι στοκ ρομ έχω δοκιμάσει... να έγινε κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα που να μην ξέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 εγώ από την άλλη, έχω μια εταιρική κάρτα η οποία μου δίνει 300mb αλλά όχι 4G... Σήμερα σε σπίτι φίλου με χάλια σήμα, που τις περισσότερες φορές έχω απλό G, σήμερα είδα 4G... :confused: και το παράξενο είναι ότι πήγαινε και γρήγορα... για να πω ότι ήταν λάθος ένδειξη... πάντως πρώτη φορά που βλέπω 4G... με ότι στοκ ρομ έχω δοκιμάσει... να έγινε κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα που να μην ξέρω; Ειλικρινά δεν ξέρω φίλε μου τι συμβαίνει...Κι από τη στιγμή που όλοι εδώ έχουμε ίδια εταιρεία κινητής,άρα κάτι συμβαίνει με το κινητό.Μπορεί να θέλει κάποια ρύθμιση ίσως.Αν κρίνω κιόλας κι από την αλλαγή που μου λες ότι παρατήρησες...Να είσαι καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 ξερει κανεις αν εχει καποια ρυθμιση που να βαζει black list ατομα που δεν θελεις να σε καλουν?Η αν πρεπει να κατεβασω αλλο app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ειλικρινά δεν ξέρω φίλε μου τι συμβαίνει...Κι από τη στιγμή που όλοι εδώ έχουμε ίδια εταιρεία κινητής,άρα κάτι συμβαίνει με το κινητό.Μπορεί να θέλει κάποια ρύθμιση ίσως.Αν κρίνω κιόλας κι από την αλλαγή που μου λες ότι παρατήρησες...Να είσαι καλά :) Με σωστα περασμένα τα Apn μια χαρα παει το 4g...... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Με σωστα περασμένα τα Apn μια χαρα παει το 4g...... Δοκίμασα να μου τις στείλει η vodafone αλλά το μοντέλο του κινητού δεν είναι στη λίστα τους.Υπάρχει κάποια σελίδα όπου μπορώ να τις βρω;Σ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Μια χαρά 4G έχω εγώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Δοκίμασα να μου τις στείλει η vodafone αλλά το μοντέλο του κινητού δεν είναι στη λίστα τους.Υπάρχει κάποια σελίδα όπου μπορώ να τις βρω;Σ ευχαριστώ. Πήρα στην vodafone,όλα οκ τώρα,μου είπαν και τις έβαλα χειροκίνητα. Απλώς,τις παραθέτω πληροφοριακά για vodafone cu: Name:vfinternet APN:internet.vodafone.gr Username:user Password: pass Authentication Type:PAP Το ερώτημα όμως τώρα είναι: αν κάνω backup με TWRP,σώζονται οι ρυθμίσεις ή πρέπει κάθε φορά που κάνω restore την rom να τις ξαναπερνώ;αν τικάρω την επιλογή "modem" στο twrp menu θα αποθηκευτούν οι ρυθμίσεις ή καμία σχέση; Ευχαριστώ. Edited April 19, 2015 by keynes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Αν κάνεις backup από Recovery θα αποθηκευτούν και η ρυθμίσεις που έβαλες. Η επιλογή modem που λες είναι ουσιαστικά τα drivers που αναγνωρίζουν της 2 sim το wifi module το bluetooth module δεν έχει καμιά σχέσει με της ρυθμίσεις που έκανες. Power Management Sample Android 5 v3.08: http://s25.postimg.org/4s0i3bhdb/Screenshot_2015_04_19_18_50_18.png Οι καλύτερες επιδόσεις που έχω δει σε αυτό το κινητό από θέμα μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Αν κάνεις backup από Recovery θα αποθηκευτούν και η ρυθμίσεις που έβαλες. Η επιλογή modem που λες είναι ουσιαστικά τα drivers που αναγνωρίζουν της 2 sim το wifi module το bluetooth module δεν έχει καμιά σχέσει με της ρυθμίσεις που έκανες. Power Management Sample Android 5 v3.08: http://s25.postimg.org/4s0i3bhdb/Screenshot_2015_04_19_18_50_18.png Οι καλύτερες επιδόσεις που έχω δει σε αυτό το κινητό από θέμα μπαταρίας. Φίλε μου Tigreos σ ευχαριστώ πολύ,να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Παιδιά έχει βρει κανείς πώς βγάζουμε-διαγραφουμε-απεγκατιστουμε την τελευταία σελίδα στα αριστερα της αρχικής οθόνης? Καλά μιλάμε για πολύ καλή διαχείριση ειδοποιησεων και μπαταρίας.... Ολα δείχνουν να λειτουργούν όσο καλα με την 1.64... Βεβαια ενα θεμα με το Dpi το ειχα και το εχω.... Πως γίνεται να μεγαλώνει το Dpi του launcher και να μη μεγαλωνη και των εφαρμογων?Ενω πλεων ο launcher μοιάζει (σε αναλυση) πολυ με του Note4 οι εφαρμογες ειναι πολυ μικροτερες(στο ματι) απο το Note... Η τουλάχιστον ετσι μου φαινεται....Εκτός απο το Aver viewer (πρόγραμμα παρακολούθησης καμερων) στο οποίο καβάλαβε τα νουμερα των καμερων το ενα τ αλλο και δεν μπορείς να επιλέξεις....και αν θα ανεβασω το Dpi θα στροση το πρόβλημα αλλα θα χρειάζομαι μεγενθητικο φακο για ολα τα υπόλοιπα... Πως και η Samsung τα εχει φροντιση ολα αυτα? (650€ θα μου πεις).... Παντως πλέον το Z7 Max εκτός απο τα θεματα με το Dpi δεν έχει να ζηλέψει πλεον τίποτα.... Edited April 19, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Την τελευταία σελίδα δεν γίνετε να την διαγράψεις. Η διαχείριση της μπαταρίας είναι άψογη δεν το περίμενα να είναι τόσο καλή. Άσο αφορά το DPI εμένα μου άρεσε δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Και σκέψου ότι αυτήν η ROM είναι ακόμα BETA έκδοση,άσε να βγει η κανονική και μετά κράζουμε μαζί. Όσο αναφορά την σύγκριση με το Samsung κατά την γνώμη μου είναι άστοχη γιατί το Z7 max κοστίζει ίσως και λιγότερο από τα μισά λεφτά.....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) κανεις μια απαντηση στην πιο πανω ερωτηση μου? ξερει κανεις αν εχει καποια ρυθμιση που να βαζει black list ατομα που δεν θελεις να σε καλουν?Η αν πρεπει να κατεβασω αλλο app? Edited April 19, 2015 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 κανεις μια απαντηση στην πιο πανω ερωτηση μου? ξερει κανεις αν εχει καποια ρυθμιση που να βαζει black list ατομα που δεν θελεις να σε καλουν?Η αν πρεπει να κατεβασω αλλο app? Αυτήν είναι η εφαρμογή που ψάχνεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Έχει κανείς με την 3.08 dual sim support με gosms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts