Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι 5αρα έκδοση και το UI ειναι V15.04.10. Και εγώ στο yadi την βρήκα. Δοκιμάστε την θα νομίζετε οτι έχετε αλλο κινητό!!! :p

Το θέμα είναι οτι με τον ρυθμό που κατεβαίνει δεν βλέπω δοκιμή σήμερα..... :mad:

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι 5αρα έκδοση και το UI ειναι V15.04.10. Και εγώ στο yadi την βρήκα. Δοκιμάστε την θα νομίζετε οτι έχετε αλλο κινητό!!! :p

Είμαι με 1.64...θέλει κάποιο ιδιαίτερο πέρασμα η μεσω recovery?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Είμαι με 1.64...θέλει κάποιο ιδιαίτερο πέρασμα η μεσω recovery?

Ο φίλος μας ο tigreos εδώ..... http://www.needrom.com/download/zte-nubia-z7-max-official-rom-v3-08/

Με πρόλαβες.....:ninja:

ZTE Nubia Z7 Max Official ROM v3.08

Με πρόλαβες.....:ninja:

ZTE Nubia Z7 Max Official ROM v3.08

Ήξερα οτι ήταν θέμα χρόνου....!!!! :p

Ερώτηση, είμαι με την CM12 root, περνάω απο πάνω όπως είμαι την 2.13; (εφόσον πάρω backup πρώτα :lol:)

και στην συνέχεια την υπόλοιπη διαδικασία....

Ναι πας στην v2.13 FULL WIPES και μετά στην v3.08.

Με αυτόν τον τρόπο μας προτρέπει η ομάδα της ZTE να κάνουμε το update,μάλλον για λόγους ασφαλείας να μπρικάρουμε την συσκευή μας.

Μαθαίνεις βλέπω..... (Backup) :p

Ναι πας στην v2.13 FULL WIPES και μετά στην v3.08.

Με αυτόν τον τρόπο μας προτρέπει η ομάδα της ZTE να κάνουμε το update,μάλλον για λόγους ασφαλείας να μπρικάρουμε την συσκευή μας.

Μαθαίνεις βλέπω..... (Backup) :p

Υπάρχει κανενας Ελληνικος οδηγος για περασμα της beta 2.13?

Γιατι μου φαίνονται λιγο πακετο.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Υπάρχει κανενας Ελληνικος οδηγος για περασμα της beta 2.13?

Γιατι μου φαίνονται λιγο πακετο.....

http://forum.xda-developers.com/zte-z7/general/upgrade-z7-max-to-lollipop-5-0-t3053880/

έχει αλλάξει κανείς τα dpi στην lollipop? και πως;

Edited by Raven6681

Ναι είναι 100% official.Προστέθηκαν κάποιες γλώσσες και από ότι διαβάζω θα βάλουν και άλλες γλώσσες στα επόμενα update. :)

Για τα dpi δουλεύει μια χαρά το texdroider. Το έβαλα στα 400 που έτρεχε η kitkat.

Μια χαρά τρέχει η 3.08, με περισσότερη ελεύθερη ραμ από την kitkat

θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής

Παιδιά καλησπέρα!

Την εβαλα κι εγώ αλλά δεν μπορώ ούτε την twrp recovery να περάσω σύμφωνα με τις οδηγίες και φυσικά ούτε να το ρουτάρω.Ουτε gapps...Υπάρχει καμιά εναλλακτική λύση;να είστε καλά!

Οι οδηγίες είναι δοκιμασμένες και δούλεψαν σε όλα τα κινητά μέχρι τώρα,οπότε μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά ξανά διάβασε και κανε ότι λέει.Αν κολλήσεις κάπου ρώτα.

Παιδιά καλησπέρα!

Την εβαλα κι εγώ αλλά δεν μπορώ ούτε την twrp recovery να περάσω σύμφωνα με τις οδηγίες και φυσικά ούτε να το ρουτάρω.Ουτε gapps...Υπάρχει καμιά εναλλακτική λύση;να είστε καλά!

Οι οδηγίες είναι δοκιμασμένες και δούλεψαν σε όλα τα κινητά μέχρι τώρα,οπότε μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά ξανά διάβασε και κανε ότι λέει.Αν κολλήσεις κάπου ρώτα.

Ούτε εγώ μπόρεσα να περάσω TWRP, το μπατσάκι δεν είναι σωστά γραμμένο, αν προσθέσεις στην αρχή του ένα "cd <"το path που βρίσκεται το bat file">" (πχ cd "C:\twrp") εκτελούνται οι εντολές αλλά με Vol+ και Power μπαίνει πάλι στην στοκ recovery.

Gapps και root τα πέρασα με temporary CWM recovery από το βήμα 5 από εδώ: http://forum.xda-developers.com/zte-z7/general/upgrade-z7-max-to-lollipop-5-0-t3053880

Μια χαρά είναι γραμμένο το *.bat σε windows 7 δούλεψε απροβλημάτιστα.Δοκίμασε να το τρέξεις με δικαιώματα διαχειριστή.

Μια χαρά είναι γραμμένο το *.bat σε windows 7 δούλεψε απροβλημάτιστα.Δοκίμασε να το τρέξεις με δικαιώματα διαχειριστή.

Αυτό έκανα αλλά τα paths είναι relative και για κάποιο λόγο μου έλεγε ότι δεν τα βρίσκει, επίσης σε Windows 7

Δοκίμασε αυτό αλλά τρέξε το run.bat με δυο κλικ όχι με δικαιώματα διαχειριστή.

FastBoot TWRP v2.8.6.0

Μάλλον δεν δούλεψε σε εσένα επειδή έχεις windows 7 64Bit.

Edited by tigreos

Παιδια κανω την διαδικασια απο 1.64 σε v2.13 στο Nubia upedate εχουν περασει 20 λεπτα και ειναι κολημενω στο 92/100...Τι γινεται???

Όταν κολλήσει στο 92% κάνεις το παρακάτω (είναι από μετάφραση).

http://s25.postimg.org/3yepj7wkr/image.jpg"]http://s25.postimg.org/3yepj7wkr/image.jpg[/url]

Όταν κολλήσει στο 92% κάνεις το παρακάτω (είναι από μετάφραση).

http://s25.postimg.org/3yepj7wkr/image.jpg"]http://s25.postimg.org/3yepj7wkr/image.jpg[/url]

Είμαι οκ... Το παράτησα όμως γιατί ξεκίνησα να ασχοληθω 45 λεπτά και εφαγα 1,5 ώρα και η γυναίκα άρχισε να ουρλιαζει

Γεια σας και πάλι παιδιά.Κατάφερα να βάλω την πιο πρόσφατη στοκ ρομ και θα θελα να ρωτήσω το εξής.

Αριστερά από την home καρτέλα έχει μία άλλη η οποία έχει ένα κινέζικο widget και από κάτω εικονιδιάκια κινέζικων εφαρμογών.Πως γίνεται να διαγραφεί η καρτέλα;δοκίμασα να τα σβήσω παρατεταμένα ένα ένα αλλά δεν διαγράφονται.Επιτρέπεται μόνο να πατήσεις πάνω στο καθένα και να ανοίξεις την αντίστοιχη εφαρμογή.Δοκίμασε κάποιος φίλος να τα διαγράψει όλα αυτα;

Ευχαριστώ πολύ.[ATTACH]59619[/ATTACH]

Tigreos και σε εμενα δεν δουλεψε το bat με το recovery....εχω windows 7 - 32αρια......

η διαδικασια ηταν η εξης...driver περασμενοι σωστα...εκλεισα την συσκευη και πατησα power & volume-...μπηκε και κολησε στο logo nubia - συνδεσα το τηλεφωνο-ετρεξα το bat (και αυτο που δεινεις στο needrom και αυτο εδω και με τους 2 τροπους και 2πλο κλικ και σαν admin) ετρεξε η καρτελα-εγραψε pause-press any key-και το τηλεφωνο ηταν κολλημενω στο logo...κανω safety remove απο το pc και κρατησα πατημενω το power να επαννακινηθει το τηλεφωνο....μετα ξαναεκλεισα την συσκευη και με power & volume+ μπηκε στο stock recovery.....

Κανουμε κατι λαθος???

Edited by tsiglas

Μέτα από πολλές δοκιμές και συζητήσεις με άλλους στο θέμα της Recovery κατάλαβα ότι μπορεί να φταίνε πολλά που δεν λειτουργεί σωστά η διαδικασία και έχουμε:

1)Εγκαταστήστε τα Drivers που δίνω στο needrom.

2)Παίζει ρόλο τι windows έχουμε.

3)Αν έχουμε κάποιο antivirus - firewall απενεργοποιήστε το.

4)Το καλώδιο που συνδέουμε το κινητό μας στον υπολογιστή,κάντε δοκιμή με το δικό του γνήσιο καλώδιο αν δεν δούλεψη κάντε δοκιμή με άλλο καλώδιο.

5)Αλλάξτε θύρα USB στον υπολογιστή σας (εμπρός - πίσω θύρες ).

6)Δοκιμάστε να τρέξετε το *.Bat και απλός με δυο κλικ αλλά και με δικαιώματα διαχειριστή.

7)Κάντε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σας και ξανά προσπαθήστε.

Edited by tigreos