valanths Δημοσιεύτηκε July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2014 http://www.iocean.cc/images/X8_images/mini-1.5.jpg Specifications: http://www.iocean.cc/X8-mini-en.html $157.99 http://www.1949deal.com/iocean-x8-mini-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-smartphone-1gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-hd-ips-screen-otg-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πολύ όμορφο κινητό .. Βρήκα επιτέλους και ένα hands on Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Γεια σας παιδια εχει κανεις σας το κινιτο? Αν ναι πως το βλεπετε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. August 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 new τιμη 146.99$ http://www.1949deal.com/catalogsearch/result/?q=Iocean+X8+Mini+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ειναι καλο το σιτε 1949deal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ειναι καλο το σιτε 1949deal? Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Η κοπέλα μου ενδιαφέρεται για αυτό το κινητό.. Θα ήταν καλό να είχαμε καμία γνώμη χρήστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Το παρηγγειλα το κινητο και περιμενω να μου ερθει μεχρι τελος του μηνα. Μετα θα μπορεσω να πω και εγω την γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Το παρηγγειλα το κινητο και περιμενω να μου ερθει μεχρι τελος του μηνα. Μετα θα μπορεσω να πω και εγω την γνωμη μου Μέχρι τότε με βλέπω να το έχω παραγγείλει ήδη... Τελικά είναι επικρατέστερο του Lenovo S850 που έβλεπα συγκριτικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 και πιο ομορφο μπορω να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 και πιο ομορφο μπορω να πω Μα για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι επικρατέστερο. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Το παρηγγειλα το κινητο και περιμενω να μου ερθει μεχρι τελος του μηνα. Μετα θα μπορεσω να πω και εγω την γνωμη μου Εσύ από που το πήρες τελικά; Και με τι τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εγω το παρηγγειλα απο το merimobiles στα 121 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Παιδια περιμενω και εγω γνωμες μολις με το καλο παραλαβετε :D . Γλυκοκοιτουσα το x7 HD αλλα μαλλον ψηνομαι γι 'αυτο πια . Edited September 12, 2014 by devilgene Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufontinas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 και εγω το περιμένω τέλος του μήνα (ελπίζω) , από 1949deal.com , 113€ χρεώθηκε η κάρτα , κομπλέ μέ δώρο θήκη και προστασία οθόνης, άντε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 μολις παραλαβετε παιδια γραψτε εντυπωσεις γιατι μου φαινεται μια χαρα κινητακι..αν και για να πω την αληθεια ενδιαφερομαι για το mini pro που μολις γινει διαθεσιμο λεω να το τσιμπησω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosbar Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Κανείς δεν το πηρε ακόμα να ακούσουμε εντυπώσεις? Φαίνεται πολύ καλό κινητό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufontinas Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 [ Status Date : 18/09/2014 , Despatched to overseas (Country code: GR) ] Πότε λέτε να μου ερθει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Posting Date Status Date Status Description 11-09-2014 13-09-2014 Despatched to overseas (Country code: CY) Εγω το περιμενω 5 μερες και μπορω να πω πως δεν αντεχω αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εγω την Δευτερα θα παω να παραλαβω απο το ταχυδρομειο το κινητο. Αλλα μου ζητησαν να προσκομισω τιμολογιο αγορας. Πρωτη φορα παραγγελνω απο ιντερνετ και δεν ξερω τι ακριβως να τους δειξω ως ''τιμολογιο αγορας''. Μηπως μπορει να με διαφωτησει κανεις σας;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εγω την Δευτερα θα παω να παραλαβω απο το ταχυδρομειο το κινητο. Αλλα μου ζητησαν να προσκομισω τιμολογιο αγορας. Πρωτη φορα παραγγελνω απο ιντερνετ και δεν ξερω τι ακριβως να τους δειξω ως ''τιμολογιο αγορας''. Μηπως μπορει να με διαφωτησει κανεις σας;; :p Τι τρόπο αποστολής διάλεξες από το μαγαζί που το ψώνισες; Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εγω την Δευτερα θα παω να παραλαβω απο το ταχυδρομειο το κινητο. Αλλα μου ζητησαν να προσκομισω τιμολογιο αγορας. Πρωτη φορα παραγγελνω απο ιντερνετ και δεν ξερω τι ακριβως να τους δειξω ως ''τιμολογιο αγορας''. Μηπως μπορει να με διαφωτησει κανεις σας;; :p Εισαι Κύπρο βλέπω? Μπορείς να εκτυπώσεις την συναλλαγή PayPal ή βρες την σελίδα του πιο φτηνου κινέζικου eshop και τύπωσε, γιατι μάλλον θα πληρώσεις δασμό επί του "χαρτιού/αξιας" που θα παρουσιάσεις...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Διαλεξα το singapore post Μα γιατι να πηρωσω το χαρτι που θα παρουσιασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicaris Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Λοιπον παρελαβα πριν απο δυο εβδομαδες για ενα φιλο και επειδη εγω εχω το x7 hd ψιλοαπογοητευτικα. Περιμενα να ηταν καλυτερο απο το δικο μου αλλα ειχε πολυ χαλια σημα wifi (τρεις γραμεσ το x7 hd καθολου σημα το x8 mini), οταν του συνδεσαμε ακουστικα επαιζε μονοφωνικα και χαμηλοφωνα(δοκιμασαμε παρα πολλα ακουστικα) Δεν εχω δει ακομα gps η κατι αλλο θα του κανω update την rom και αν συνεχιζει να εχει προβλημα με τον ηχο στα ακουστικα θα το στειλω πισω. Στα συν λιγο καλυτερη αυτονομια απο το x7 hd και το ολοασπρο χρωμα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Ποποο..μην μας λες τετοια και ελπιζω αυτο που θα παραλαβω να μην εχει κανενα προβλημα. Απο ποιο σιτε το παρηγγειλες το κινητο στον φιλο σου; Edited September 20, 2014 by vaskas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts