black1180 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Τελικά τίποτα θα το παλεψω μόνος μου και ότι γίνει παρ όλα αυτά όποιος νομίζει ότι μπορεί να με βοηθήσει ουσιαστικά η να μου προτείνει κάποιο κατάστημα θα το εκτιμησω ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ναιιιιιιιιιιιι τελικά το κινητό το έφτιαξα με τη βοήθεια του xda http://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/general/guide-fix-hard-brick-recovery-guide-t3132359 τα κατάφερα μια χαρά με λίγη υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ναιιιιιιιιιιιι τελικά το κινητό το έφτιαξα με τη βοήθεια του xda http://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/general/guide-fix-hard-brick-recovery-guide-t3132359 τα κατάφερα μια χαρά με λίγη υπομονή Σωραιος! Σε διάβαζα αλλά πραγματικά δεν ήξερα πως να σε βοηθήσω! Αντε απροβληματιστο από δω και πέρα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio123 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Όσο αφορά το δικό μου πρόβλημα οφειλόταν σε μια εφαρμογή που είχα κάνει download για landscape. Άρα το εργαλείο μ@μ@ει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelarios Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Πρόσφατα πήρα ένα LG G3 μεταχειρισμένο και μου έκανε διαρκώς επανεκκινήσεις. Ένας σίγουρος τρόπος για να το κάνω να κλείσει ήταν να προσπαθήσω να τραβήξω βίντεο. Αγόρασα μια γνήσια μπαταρία και προς το παρόν όλα είναι ΟΚ. Έχω μια άλλη ερώτηση όμως, ίσως λίγο off topic: Δεν λειτουργεί η δόνηση όταν πατάω τα πλήκτρα ή όταν έρχονται ειδοποιήσεις παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την ρύθμιση. Έχει τύχει σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Αν εχεις επιλεξει δονηση και την ενταση της αλλα δεν την νιωθεις μαλλον φταιει ο βομβητης.διορθωνεται με σερβις και μικρο κοστος. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelarios Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Κατά την κλήση όμως δουλεύει η δόνηση μια φορά και μετά τέλος. Να είναι πρόβλημα του βομβητή ή θέμα software; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Στις ρυθμισεις εχει επιλογη για πως να χτυπαει η δονηση.πχ μια φορα η διακεκομενα κλπ.επισης αφου χτυπαει εστω μια φορα ο βομβητης ειναι οκ. Edited June 28, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermioni Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Αγόρασα κι εγώ καινούριο το lg g3 από ebay και από την ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ξεκίνησαν ξαφνικά οι επανεκκινήσεις.Μόνο του επί 15 λεπτά έκανε επανακκινήσεις μέχρι που του έβγαζα την μπαταρία και την ξαναέβαζα. Ξαφνικά σήμερα ενώ το έκανα αυτό συνειδητοποίησα ότι είχε 1% μπαταρία. Ενώ ήταν μέχρι πριν λίγο στην μέση η μπαταρία.Πείτε μου ότι φταίει η μπαταρία , μην το ξαναστέλνω πίσω στην Κίνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Αγόρασα κι εγώ καινούριο το lg g3 από ebay και από την ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ξεκίνησαν ξαφνικά οι επανεκκινήσεις.Μόνο του επί 15 λεπτά έκανε επανακκινήσεις μέχρι που του έβγαζα την μπαταρία και την ξαναέβαζα. Ξαφνικά σήμερα ενώ το έκανα αυτό συνειδητοποίησα ότι είχε 1% μπαταρία. Ενώ ήταν μέχρι πριν λίγο στην μέση η μπαταρία.Πείτε μου ότι φταίει η μπαταρία , μην το ξαναστέλνω πίσω στην Κίνα... κανε πρωτα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η καλυτερα ξαναπερασε την ρομ(εχει οδηγιες το φορουμ).βεβαια δεν εχω προσωπικα εμπιστοσυνη το ebay,και δεν μας ειπες αν το τηλ.ειναι μεταχεισισμενο η του κουτιου (δηλ. αν εισαι σιγουρη οτι ειναι καινουργιο).επισης αυτα ειναι και τα συνηθισμενα συμπτωματα κουρασμενης μπαταριας. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermioni Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Καινούριο ήταν το κινητό (σε μη σφραγισμένο κουτί). Θα κάτσω να κάνω αυτό που είπες, να ξαναπεράσω την ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Καινούριο ήταν το κινητό (σε μη σφραγισμένο κουτί). Θα κάτσω να κάνω αυτό που είπες, να ξαναπεράσω την ρομ. Περιμενουμε νεοτερα λοιπον Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermioni Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Για βοήθησε με λίγο, που είναι οι οδηγίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Για βοήθησε με λίγο, που είναι οι οδηγίες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 εδω εισαι.αν τα λινκ δεν δουλευουν γκουγκλαρισε και βρες τα αρχεια.επισης αλλος τροπος για να βρεις ποια εκδοση φοραει το τηλ.μανησια κατεβασε το lg phone from (playstore) και τρεξτο,κατω κατω εχει λινκ με την ρομ που ψαχνεις. Edited November 21, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermioni Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Δεν κατάλαβα τίποτα... Φταίει η μπαταρία όμως, επειδή το κάνει αυτό όταν πέφτει κάτω από το 50% η μπαταρία.Όταν έχει παραπάνω ή το έχω στην πρίζα, δεν το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 αλλαξε την ,νομιζω εχει 15 ευρο η μανησια.αλλα καινουργιο τηλ.με ξελιγωμενη μπαταρια?.ξαναδες το σαιτ που το παρηγκειλες μηπως ειναι ανακατασκευασμενο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermioni Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 εδώ γράφει ότι είναι καινούριο ,από εδώ το πήρα http://www.ebay.com/itm/181950971650?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=481996501581&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Φιλη αυτο ειναι το d851.χωρις αυτο βεβαια να εχει σχεση με την πτωση της μπαταριας.απλα ηταν κλειδωμενο στην T mobile και ξεκλειδωθηκε.επισης η τιμη του ειναι πολυ κατω απο τις συνηθησμενες. γενικα προσωπικα δεν εχω εμπιστοσυνη στο ebay. Edited November 24, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gberk Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Καλησπερα Το κινητο εκλεισε δεν ξανανοιξε ποτε και απο το γερμανο που το πηγα για service μου ειπαν καμμενη rom Αξιζει να ψαχτω για επισκευη του ή να κοιταξω για αλλο κινητο/? Οποιος το χει παθει και προσπαθησε να το φτιαξει οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Lg g3 16gb ελληνικό της γυναίκας μου αγορά 4/2016 έπεσε σε booloop. Ανοίγει 5 δεύτερα και κλείνει και ξανά από την αρχή. Ελαφριά χρήση όλο αυτό το διάστημα(μισή ώρα ιντερνετ και 2-3 τηλέφωνα τη μέρα μάξιμουμ) και το έπαθε ενώ το έβαλε να φορτίσει (ήταν περίπου στο 10% η μπαταρία). Σήμερα φεύγει για procordia, την επόμενη(εάν υπάρξει) φεύγει για σκουπίδια! Από εδώ και μπρος θα πληρώνω (υπεραξία) στη samsung για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Lg g3 16gb ελληνικό της γυναίκας μου αγορά 4/2016 έπεσε σε booloop. Ανοίγει 5 δεύτερα και κλείνει και ξανά από την αρχή. Ελαφριά χρήση όλο αυτό το διάστημα(μισή ώρα ιντερνετ και 2-3 τηλέφωνα τη μέρα μάξιμουμ) και το έπαθε ενώ το έβαλε να φορτίσει (ήταν περίπου στο 10% η μπαταρία). Σήμερα φεύγει για procordia, την επόμενη(εάν υπάρξει) φεύγει για σκουπίδια! Από εδώ και μπρος θα πληρώνω (υπεραξία) στη samsung για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αυτό είναι αλήθεια. G3-g4 μεγάλα προβλήματα. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Αυτό είναι αλήθεια. G3-g4 μεγάλα προβλήματα. Το θέμα είναι ότι κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι, έχουμε ψιλοκόλημε με Lg. Έχω το g5 και δεν ξεκολάω εύκολα. Κάτι η έλλειψη lag, κάτι η τοπ κάμερα. Αλλά πάντα κάποια πατάτα θα κάνει αυτή η εταιρεία (lg v30 άφαντο, lg g5 ir, lg g3 και g4 bootloop). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Καλημέρα σε όλους. Μετά από 2,5 χρόνια χρήσης του G3 μου, άρχισαν τα restarts (ανεξάρτητα επιπέδου μπαταρίας). Όταν το ανοίγω πάλι κολλάει στην αρχική οθόνη και επαναλαμβάνεται όλο αυτό (bootloop το είδα ότι αναφέρεται) Βγάζω-Βάζω μπαταρία και τελικά ανοίγει και δουλεύει καλά. Το ότι δουλεύει αν βγάλω-βάλω μπαταρία είναι δείγμα κακής λειτουργίας της μπαταρίας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Το ότι δουλεύει αν βγάλω-βάλω μπαταρία είναι δείγμα κακής λειτουργίας της μπαταρίας ; Πιστεύω πως ναι. Δοκίμασε με μια καινούρια. Είναι μικρό το κόστος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Πιστεύω πως ναι. Δοκίμασε με μια καινούρια. Είναι μικρό το κόστος.... Να διορθώσω τελικά πως το κινητό δε μένει ανοιχτό πάνω από 1 λεπτό. Κολλάει και ξεκινάει πάλι μόνο με βάλε βγάλε της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts