KARATEKA Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Το G2 είναι ήδη ταχύτατο οπότε λογικό είναι να μην υπάρχει τρομακτική διαφορά. Σε κάποια apps ενδεχομένως να υπάρχει αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να την πιάσει το μάτι. Η μπαταρία είναι χειρότερη απο του G2. Διαφορά θα δεις στη κάμερα και για τα δικά μου γούστα η οθόνη του G3 είναι καλύτερη. Αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν έχουν και την τεράστια διαφορά οι συσκευές, Ακριβώς έτσι είναι! :clap: Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George316 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλησπέρα παίδες , μόλις πήρα και εγω το δικό μου.. Αρκετά καλό αλλά τα lagakia του τα έχει ωστόσο όχι ακόμα κάτι το ενοχλητικό.. Αυτό που μ έκανε εντύπωση σε άλλα android που είδα είναι ότι στις αναπάντητες κλήσεις παρατήρησα ότι αργεί να ανάψει το led και κάνει ένα διπλό ανοιγμα-κλείσιμο το led το g3 σε συχνότητα ανα 5 δευτερόλεπτα αντι ανα 1 ή 2 δευτερόλεπτα . Είναι ελαττωματικό ή υπάρχει αλλαγή στις ρυθμίσεις για την συχνότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostazaras Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Καλημερα.Σημερα το μεσημερι παραλαβα το g3 32gb παρτιδα 503 τσεχοσλοβακικο.Μετα απο καμια ωρα κολησε και εσβησε.Αφου προσπαθησα βαζοτας βγαζοντας τη μπαταρια πολλες φορες καποια στιγμη ανοιξε μονο του για δυο λεπτα.Απο τοτε αρνειται να ανοιξει ουτε αν το βαλω στο φορτιστη κανει τιποτα.Για doa σε ποιο να απευθυνθω στο καταστημα η στην lg?Eυχαριστω εκ τω προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Καλημερα.Σημερα το μεσημερι παραλαβα το g3 32gb παρτιδα 503 τσεχοσλοβακικο.Μετα απο καμια ωρα κολησε και εσβησε.Αφου προσπαθησα βαζοτας βγαζοντας τη μπαταρια πολλες φορες καποια στιγμη ανοιξε μονο του για δυο λεπτα.Απο τοτε αρνειται να ανοιξει ουτε αν το βαλω στο φορτιστη κανει τιποτα.Για doa σε ποιο να απευθυνθω στο καταστημα η στην lg?Eυχαριστω εκ τω προτερων doa παντα απευθυνεσαι στο μαγαζι που το πηρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostazaras Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πηγα πριν λιγο και μου το αλλαξαν αμεσως .Οι αθρωποι ηταν εξυπηρετικοτατοι .Παλι 503 καi cze μονο που δεν ειχαν χρυσο και πηρα τιταν Ελπιζω να μην εχω προβλημα παλι.Ευχαριστω για τη απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πηγα πριν λιγο και μου το αλλαξαν αμεσως .Οι αθρωποι ηταν εξυπηρετικοτατοι .Παλι 503 καi cze μονο που δεν ειχαν χρυσο και πηρα τιταν Ελπιζω να μην εχω προβλημα παλι.Ευχαριστω για τη απαντηση. ΑΡΙΣΤΟΙ!!! απο πιο μαγαζί το πήρες φίλε μου? να λέμε και και τα καλά όχι μόνο τα κακά! :D Καλορίζικο και απροβλημάτιστο εύχομαι! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostazaras Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ευχαριστω.Το πηρα απο το mytel.gr το οποιο βρηκα στο σκρουτζ και αν και εγραφε οτι δε υποστηριζει ατικατασταση με το που τους πηρα τηλ μου ειπαν να τουσ το παω να μου το αλλαξουν αμεσως.Μαλιστα μου προτειναν και επιστροφη χρηματων αν δε ηθελα να περιμενω για το χρυσο.Τελικα πηρα το μαυρο.Σωστοι και ευγενεστατοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_med13 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 τον τελευταιο μηνα το lg g3 16gb που διαθετω αρχιζει και επανεκκινει ξαφνικα . τις τελευταιες μερες αρχιζει και το κανει συνεχεια με το που βαζω το πιν δηλαδη το κινητο ξανακλεινει και ανοιγει , και αυτο για αρκετες φορες χωρις να ξερω ποτε θα ανοιξει κανονικα. εχει συμβει και σε καποιον αλλον αυτο , ειναι θεμα προβληματικης αναβαθμισης η πρεπει να το κοιταξω προσωπικα για καποια ζημια ? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 τον τελευταιο μηνα το lg g3 16gb που διαθετω αρχιζει και επανεκκινει ξαφνικα . τις τελευταιες μερες αρχιζει και το κανει συνεχεια με το που βαζω το πιν δηλαδη το κινητο ξανακλεινει και ανοιγει , και αυτο για αρκετες φορες χωρις να ξερω ποτε θα ανοιξει κανονικα. εχει συμβει και σε καποιον αλλον αυτο , ειναι θεμα προβληματικης αναβαθμισης η πρεπει να το κοιταξω προσωπικα για καποια ζημια ? ευχαριστω εκ των προτερων Γενικά είχαν αρκετοί αυτό το θέμα. Άρχισε να στο κάνει μετά απο κάποια αναβάθμιση ή ξαφνικά? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_med13 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 ξαφνικα μου το εκανε ... τον πρωτο καιρο μια φορα στο τοσο και τωρα ιδιαιτερα μετα απο κλησεις η τραβηγμα φωτογραφιας με φλας μπορει να το κανει συνεχομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Σε προηγούμενο κινητό, είχα παρόμοιο πρόβλημα που λύθηκε με αλλαγή μπαταρίας. Βέβαια πρίν δοκιμάσεις λύση που έχει κόστος, μπορείς να δοκιμάσεις factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 ξαφνικα μου το εκανε ... τον πρωτο καιρο μια φορα στο τοσο και τωρα ιδιαιτερα μετα απο κλησεις η τραβηγμα φωτογραφιας με φλας μπορει να το κανει συνεχομενα κάνε ενα factory reset Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_med13 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 θα το δοκιμασω και θα σας στειλω το αποτελεσμα.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_med13 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ξεχασα να αναφερω οτι οταν κλεινει και ξανανοιγει εχει πεσει η μπαταρια πχ. απο 50% στο 20% και σε καποια αργοτερη επανεκιννηση μπορει να ξαναανεβει παλι ο δεικτης της μπαταριας στα προηγουμενα επιπεδα. μηπως αυτο ειναι ενδεικτικο για μπαταρια η ειναι ασχετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ξεχασα να αναφερω οτι οταν κλεινει και ξανανοιγει εχει πεσει η μπαταρια πχ. απο 50% στο 20% και σε καποια αργοτερη επανεκιννηση μπορει να ξαναανεβει παλι ο δεικτης της μπαταριας στα προηγουμενα επιπεδα. μηπως αυτο ειναι ενδεικτικο για μπαταρια η ειναι ασχετο? ενδεχομένως και να έχει θέμα η μπαταρία σου... η μπαταρία πάντως έχει ένα 6μηνο εγγύηση. Αν έχει κανένας φίλος σου G3 δοκίμασε να αλλάξεις μπαταρία να δείς αν κάνει τα ίδια. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_med13 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 τελικα και με το factory reset που μολις εκανα το ξανακανει. επομενη λυση ειναι μπαταρια η παιρνω αντιπροσωπια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 τελικα και με το factory reset που μολις εκανα το ξανακανει. επομενη λυση ειναι μπαταρια η παιρνω αντιπροσωπια? Αν είσαι σε εγγύηση, αντιπροσωπεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Μολις βαρεσε ενα titanium 16ri 501 παρτιδα reboot στα καλα καθουμενα βλεποντας twitter, ουτε ηταν ζεστο ουτε τπτ και στημενο σωστα απο την πρωτη μερα. Το γραφω μονο και μονο για τη παρτιδα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 oποιαδηποτε παρτιδα μπορει να στο κανει!!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Μολις βαρεσε ενα titanium 16ri 501 παρτιδα reboot στα καλα καθουμενα βλεποντας twitter, ουτε ηταν ζεστο ουτε τπτ και στημενο σωστα απο την πρωτη μερα. Το γραφω μονο και μονο για τη παρτιδα Μπορεί και να έτυχε. Όλες οι συσκευές μπορεί να κάνουν επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα μία στο τόσο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Μπορεί και να έτυχε. Όλες οι συσκευές μπορεί να κάνουν επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα μία στο τόσο μπορει, τι να πω. ΑΠλα δεν εκανε soft reboot εκανε hard reboot, δλδ ζητουσε pin μετα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 μπορει, τι να πω. ΑΠλα δεν εκανε soft reboot εκανε hard reboot, δλδ ζητουσε pin μετα. Εμένα μου το είχε κάνει μια φορά στο madata. Gr και το έχει ξανακάνει. Νομίζω δεν θα έχεις θέμα απλά έτυχε Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 μόλις είχα και εγώ το πρώτο μου reboot. Μετά από ένα μήνα χρήσης, και ενώ κατέβαζα κάποιες εφαρμογες ταυτόχρονα (teamview, homestyler, skype). Δεν ξέρω αν έκανε hard η soft reboot γιατί δεν έχω pin. Πάντως το κινητό μου είναι τσέχικο, 503 και είναι το 32άρι. Ελπίζω να έτυχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Αυτο με το κατεβασμα εφαρμογων ταυτοχρονα μου το παθαινει μονο σε καστομ Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Το reboot που έκαναν η πρώτες παρτίδες το έκαναν χωρίς να κάνεις τίποτα. Απλά εκεί που καθόταν το κινητό έκανε επανεκκίνησεις αβερτα οπότε μάλλον τυχαίο ηταν Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts