navouxodonosoras Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Με CWM flashareis ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://smartdigi.gr/product/nubia-z7-mini-recovery-cwm/ ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το flash το εγκαθηστάς με flashify (playstore) Πως φλασαρω το cmw? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα η 5.7 δεν έχει κανένα bug ούτε με το breath light. Η 5.7 είναι η official βελτιωμένη. Με τον κανονικό launcher nubia. Η 5.5 έχει άλλο launcher. Youtube δουλεύω πιο παλιά έκδοση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το αρχείο που κατέβασες είναι txt και περιέχει το link της rom. Μάλιστα εγώ νόμιζα οτι είχατε αλλαξη τον launcher απο την εκδοση ν5.5 και συνεχισατε με τον ίδιο και στην ν5.7. Θα προχώρησε σε παραγγελία της ROM.το YouTube δν θυμάμαι ποια εκδοση ακριβως την εκανα update απενεργοποίηση του λογαριασμού και καθαρισμό cache και λειτουργεί. Smartdigi μήπως μπορείς να ενσωματωσετε repartition του εσωτερικού χώρου.η διαδικασία στο XDA είναι μπέρδεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδια βοηθατε..Κατεβασα το cmw απο το smartdigi.Στο flashify ποια επιλογη κανω για να τρεξω το rar;και πως καταλαβαινω οτι εγινε η εγκατασταση; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδια βοηθατε..Κατεβασα το cmw απο το smartdigi.Στο flashify ποια επιλογη κανω για να τρεξω το rar;και πως καταλαβαινω οτι εγινε η εγκατασταση;[/quote Κανε αποσυμπιεση το ζιπ.. Και μετά θα δεις ένα img αρχείο.. Αυτό είναι το recovery και αυτό φλασαρεις από flashify img αρχείο και όχι zip.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μάλιστα εγώ νόμιζα οτι είχατε αλλαξη τον launcher απο την εκδοση ν5.5 και συνεχισατε με τον ίδιο και στην ν5.7. Θα προχώρησε σε παραγγελία της ROM.το YouTube δν θυμάμαι ποια εκδοση ακριβως την εκανα update απενεργοποίηση του λογαριασμού και καθαρισμό cache και λειτουργεί. Smartdigi μήπως μπορείς να ενσωματωσετε repartition του εσωτερικού χώρου.η διαδικασία στο XDA είναι μπέρδεμα. Εάν το κάνουμε θα πρέπει να κάτσουμε κάνα μήνα να κάνουμε διορθώσεις στο nubia framework. Οποιαδήποτε αλλαγή στο partition με custom framework όπως της nubia δεν δίνει σταθερή rom. Κάνει προβλήματα αστάθειας, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδια κατι τελευταιο..Οι ρομς του smartdigi περιεχουν μεσα gapps και superuser? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Τελικα τα καταφερα και φλασσαρα την 5.2.1 αλλα μου κανει σε αλλαγη οθονης ενα στιγμιαιο μπλε φοντο ..Ποια ρομ προτεινετε ρε παιδια σαν την πιο απροωληματιστη;smartdigi; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Τελικα τα καταφερα και φλασσαρα την 5.2.1 αλλα μου κανει σε αλλαγη οθονης ενα στιγμιαιο μπλε φοντο ..Ποια ρομ προτεινετε ρε παιδια σαν την πιο απροωληματιστη;smartdigi; Σε multilang πιστεύω πως έχεις την καλύτερη. Αν θες ξαναπέρασε τη κάνοντας πρωτα wipe cache κ.τ.λ. και ξαναπέρασε την. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ναι εκανα τα σωστα wipe και δουλευει οπως πρεπει..Ρουφαει λιγο αλλα πιστευω οτι αμα στρωσει θα παει καλυτερα ε; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ναι εκανα τα σωστα wipe και δουλευει οπως πρεπει..Ρουφαει λιγο αλλα πιστευω οτι αμα στρωσει θα παει καλυτερα ε; Η v5.5 έχει ακόμα καλύτερη αυτονομία μπαταρίας απλα δεν είναι multilang. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Συγνωμη που επαναλαμβονομαι αλλα υπαρχει καποιος που εχει μαυρο καπακι μπαταριας και να θελει ασπρο και να του πληρωσω και την αξια ενος ακομη; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Συγνωμη που επαναλαμβονομαι αλλα υπαρχει καποιος που εχει μαυρο καπακι μπαταριας και να θελει ασπρο και να του πληρωσω και την αξια ενος ακομη; Για να μην ψάχνεις το 99.99% το τηλέφωνο το έχουμε πάρει με άσπρο καπάκι. Εδώ θα βρείς πολλά εξεσουάρ για το μίνι όπως και το καπάκι στα 10 ευρώ http://flosmall.com/products/search?option=com_virtuemart&view=category&limitstart=0&keyword=nubia+z7+mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Για να μην ψάχνεις το 99.99% το τηλέφωνο το έχουμε πάρει με άσπρο καπάκι. Εδώ θα βρείς πολλά εξεσουάρ για το μίνι όπως και το καπάκι στα 10 ευρώ http://flosmall.com/products/search?option=com_virtuemart&view=category&limitstart=0&keyword=nubia+z7+mini Χεχεχε το 1% είμαι εγώ λογικά :P ΥΓ. Είναι έμπιστο το σιτε ? Πρώτη φορά τυχαίνει να το συναντάω .. Έχει διάφορα μπιχλιμπίδια για το κινητό μας πάντως .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Επειδη ο κοσμος ειναι μικρος εγινε και γω μαυρος τελικα ...Ευχαριστω τον aifel_tower γιαυτο.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Χεχεχε το 1% είμαι εγώ λογικά :P ΥΓ. Είναι έμπιστο το σιτε ? Πρώτη φορά τυχαίνει να το συναντάω .. Έχει διάφορα μπιχλιμπίδια για το κινητό μας πάντως .. Εάν δεν ήταν δεν θα το έβαζα εδώ....:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Παιδια κανενα καλo tweak αλλα stamina παιζει για το κινητο? Edited January 16, 2015 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Επειδη αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το mega app και δεν κατεβαζει την 5.5 του smartdigi μπορει να μου στειλει κανεις το zip αρχειο της; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Επειδη αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το mega app και δεν κατεβαζει την 5.5 του smartdigi μπορει να μου στειλει κανεις το zip αρχειο της; Παιδιά η 5.2.1 είναι 4.4.4 και η v5.5 είναι 4.4.2; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Να και η καινούργια rom 1.80...την έχει τοποθετήσει κανείς; Εντυπώσεις; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αρκετα smooth μου φαινεται ..Τωρα απο αυτονομια θα πρεπει να την δουλεψω λιγο ακομα.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Γεια σας παιδια ,επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του κινητου θα ηθελα να μαθω εαν αντεχει την κακομεταχειρηση. Καποιες φορες μου πεφτει το κινητο :O και θελω να μην το μαζευω σε κομματια. Τι λετε; Για την δευτερη ερωτηση μου ,το gps διαβασα στα σχολια οτι ειναι κορυφαιο... Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Γεια σας παιδια ,επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του κινητου θα ηθελα να μαθω εαν αντεχει την κακομεταχειρηση. Καποιες φορες μου πεφτει το κινητο :O και θελω να μην το μαζευω σε κομματια. Τι λετε; Για την δευτερη ερωτηση μου ,το gps διαβασα στα σχολια οτι ειναι κορυφαιο... Ευχαριστω πολυ! Το gps όντως είναι από τα πιο καλά που έχω δει σε κινητό .. Για την άλλη ερώτηση δεν γνωρίζω ευτυχώς :p.. Δεν έχει τύχει να μου πέσει .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macewindu Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Γεια σας παιδια ,επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του κινητου θα ηθελα να μαθω εαν αντεχει την κακομεταχειρηση. Καποιες φορες μου πεφτει το κινητο :O και θελω να μην το μαζευω σε κομματια. Τι λετε; Για την δευτερη ερωτηση μου ,το gps διαβασα στα σχολια οτι ειναι κορυφαιο... Ευχαριστω πολυ! Το κινητό σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα έχει corning gorilla glass 3. Για να καταλάβεις, ίδια προστασία έχει και το galaxy s5... Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι αν πέσει με την οθόνη πάνω σε μια πέτρα δε θα ραγίσει/σπάσει κιόλας... Γι' αυτό το λόγο, τα περισσότερα site που το πουλάνε δίνουν μαζί και θήκη σιλικόνης και αν δε σ' αρέσει παίρνεις extra γυαλάκι προστατευτικό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Όσο για το GPS, έχει: GPS Yes, with A-GPS, GLONASS με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Παράθεση Ideas are bulletproof Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καποιες φορες μου πεφτει το κινητο :O και θελω να μην το μαζευω σε κομματια. Τι λετε; Είναι θέμα τύχης να γίνει σοβαρή ζημιά. Από τη στιγμή που δεν το προσέχεις ιδιαίτερα... προτείνεται full body θήκη + tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisWU Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Παιδιά αντιμετωπίζω δύο θεματάκια το πρώτο είναι στον dialer όταν πατάω να πάρω π.χ. 210 κρασαρη η εφαρμογή αν πατήσω *210 και σβήσω μετά το * όλα ok, μόνο με το 2 έχω παρατηρήσει αυτό το θέμα. Το άλλο πρόβλημα που βλέπω στην συσκευή είναι ότι στο instagram αν πάω να ανεβάσω photo την δείχνει μαύρη. Το instagram γράφει ότι δουλεύει πάν σε αυτό για να λυθεί σε άλλο ξένο forum διάβασα για απενεργοποίηση της επιλογής 'Use High-Quality Image Processing' αλλά δεν δούλεψε και έτσι... Να πω ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη με την τελευταία μαμά ενημέρωση. :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts