JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παιδιά επειδή είμαι νέος χρήστης της Vodafone και του CU ήθελα να ρωτήσω HD VOICE δεν έχει; Το 4G το έχω ενεργοποιήσει αλλά HD δεν μου βγάζει στην κλήση, ενώ όταν το γυρνάω στην Cosmote το βγάζει κανονικά. (έχω μια δίκαρτη συσκευή) Δεν το περίμενα αλλά η διαφορά της HD με την απλή είναι τρομακτική! εγώ που καλώ τον αδελφό μου και έχουμε κλειδωμένο το κινητό και οι δύο στο μόνο 3g (Android) παρατηρώ διάφορα στην ποιότητα επικοινωνίας δεν το έχω παρατηρήσει αυτό άρα μόνο σε δίκτυο 3g συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παιδιά επειδή είμαι νέος χρήστης της Vodafone και του CU ήθελα να ρωτήσω HD VOICE δεν έχει; Το 4G το έχω ενεργοποιήσει αλλά HD δεν μου βγάζει στην κλήση, ενώ όταν το γυρνάω στην Cosmote το βγάζει κανονικά. (έχω μια δίκαρτη συσκευή) Δεν το περίμενα αλλά η διαφορά της HD με την απλή είναι τρομακτική! Είναι σίγουρο ότι ο αριθμός που καλείς είναι Vodafone; Sent from my MotoE2(4G-LTE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Στο site της Vodafone γράφει όντως ότι πρέπει να είναι και οι δυο αριθμοί Vodafone. Γιατί όμως; Εφόσον το υποστηρίζει και η Cosmote δεν θα έπρεπε να γίνεται και μεταξύ των δύο εταιρειών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Δεν ξέρω πώς εξηγείται τεχνικά αλλά δεν δουλεύει μεταξύ διαφορετικών παρόχων. Και Cosmote να έχεις, σε Vodafone πχ, δεν κάνεις hd κλήση. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Ισχύει ή προσφορά που είχε με online αγορά κάρτας πάνω από 10€ 1g δωρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Ισχύει ή προσφορά που είχε με online αγορά κάρτας πάνω από 10€ 1g δωρο; Με ένα search μπορείς να το επιβεβαιώσεις, αλλά ναι Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Όχι δεν ισχύει έτσι απλά και αόριστα Είναι 1Gb στην πρώτη ανανέωση του μήνα και 750 στην δεύτερη , αν είσαι γραμμένος στο Jut surf Bonus Αλλιώς είναι μόνο 500 ΜΒ την πρώτη φορά και 250 την επόμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Με ένα search μπορείς να το επιβεβαιώσεις, αλλά ναι Sent from my A0001 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ένα search μπορείς να το επιβεβαιώσεις, αλλά ναι Sent from my A0001 using Tapatalk Όχι δεν ισχύει έτσι απλά και αόριστα Είναι 1Gb στην πρώτη ανανέωση του μήνα και 750 στην δεύτερη , αν είσαι γραμμένος στο Jut surf Bonus Αλλιώς είναι μόνο 500 ΜΒ την πρώτη φορά και 250 την επόμενη Ευχαριστώ πολύ αυτό για την δεύτερη φορά δεν το ήξερα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Όχι δεν ισχύει έτσι απλά και αόριστα Είναι 1Gb στην πρώτη ανανέωση του μήνα και 750 στην δεύτερη , αν είσαι γραμμένος στο Jut surf Bonus Αλλιώς είναι μόνο 500 ΜΒ την πρώτη φορά και 250 την επόμενη αρα εγω που βαζω καρτα 2 μερες πριν ληξει το πακετο μου αρα δεν παιρνω το 1gb ; οχι πρεπει να το παιρνω κανονικα επειδη εχει αλλαξει ο μηνας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτώ το ιντερνετ από το φοιτητικό πακέτο σε υπολογιστή (χωρίς tethering από κινητό); Έχω δοκιμάσει ένα 3g usb modem της vodafone που είχα παλιότερα από το "UNIVERSITY MOBILE INTERNET" αλλά δεν συνδέεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Δεν δουλεύει γιατί έχει άλλη ρύθμιση apn λογικά. Αν είχε για apn το web.session θα πρέπει να το αλλάξεις σε internet.vodafone.gr . Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) Υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτώ το ιντερνετ από το φοιτητικό πακέτο σε υπολογιστή (χωρίς tethering από κινητό); Έχω δοκιμάσει ένα 3g usb modem της vodafone που είχα παλιότερα από το "UNIVERSITY MOBILE INTERNET" αλλά δεν συνδέεται. Θα αλλάξεις την ρύθμιση της σύνδεσης σε Συμβόλαιο . Γιατί αυτό ; διότι θα σου επιτρέψει να ρυθμίσεις το APN Διαχείριση συνδέσεων - προβολή -δημιουργία νέας σύνδεσης Ενώ στην ρύθμιση καρτοκινητό , το APN είναι προεπιλεγμένο και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Δοκιμασμένο και πετυχαίνει πάντα Θα βάλεις APN internet.vodafone.gr Edited May 28, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα πολύ. Μου δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτώ το ιντερνετ από το φοιτητικό πακέτο σε υπολογιστή (χωρίς tethering από κινητό); Έχω δοκιμάσει ένα 3g usb modem της vodafone που είχα παλιότερα από το "UNIVERSITY MOBILE INTERNET" αλλά δεν συνδέεται. πρόσεχε όμως άμα βάλεις σημ cu και μπεισ. από υπολογιστή υπάρχει ημερήσιο όριο τα 1.5 gb internet μετά πέφτει η ταχύτητα και επαναφέρετε στις 4 το πρωί. παραταση πηρε το πακετο με τα 7,06 ευρω και δινει για ενα μηνα ακομα 1200sms προς ολους http://i68.tinypic.com/2ezh8jr.jpg αλλα δεν εχουνε αλλαξει τις ημερομηνιες εδω << Τα φοιτητικά πακέτα Student Xclusive 1,5 & 7 ισχύουν για τα βασικά έτη φοίτησης και για όσους φοιτητές έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν μια κάρτα σύνδεσης CU STUDENTS XCLUSIVE έως και 31/05/2016. >> και εδω << Η προσφορά των 1200 sms προς όλους ισχύει μέχρι 31/05/2016. Μετά το πέρας της προσφοράς το πακέτο Xclusive 7 θα προσφέρει 100 SMS προς όλους. >> Edited June 2, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 πρόσεχε όμως άμα βάλεις σημ cu και μπεισ. από υπολογιστή υπάρχει ημερήσιο όριο τα 1.5 gb internet μετά πέφτει η ταχύτητα και επαναφέρετε στις 4 το πρωί. παραταση πηρε το πακετο με τα 7,06 ευρω και δινει για ενα μηνα ακομα 1200sms προς ολους http://i68.tinypic.com/2ezh8jr.jpg αλλα δεν εχουνε αλλαξει τις ημερομηνιες εδω << Τα φοιτητικά πακέτα Student Xclusive 1,5 & 7 ισχύουν για τα βασικά έτη φοίτησης και για όσους φοιτητές έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν μια κάρτα σύνδεσης CU STUDENTS XCLUSIVE έως και 31/05/2016. >> και εδω << Η προσφορά των 1200 sms προς όλους ισχύει μέχρι 31/05/2016. Μετά το πέρας της προσφοράς το πακέτο Xclusive 7 θα προσφέρει 100 SMS προς όλους. >> παρακολουθειτε απο καπου ποτε ληγει το φοιτητικο πασο καποιου στο cu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Νομιζω του αδερφου μου κανα 2μηνο αφου εληξε το πασο του.το κοψανε.χωρις να παίρνω ορκο ομως Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Νομιζω του αδερφου μου κανα 2μηνο αφου εληξε το πασο του.το κοψανε.χωρις να παίρνω ορκο ομως Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ το είχα ενεργοποίησει με βεβαίωση σπουδών και έχω τελειώσει 2 χρόνια ακριβώς τη σχολή και ακόμα το Φοιτητικό λειτουργεί... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 παρακολουθειτε απο καπου ποτε ληγει το φοιτητικο πασο καποιου στο cu? καλημέρα δεν νομίζω ισχύει σε όλους που έχουν λήξει το πάσο μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σήμερα μου ήρθε ενα μήνυμα προσφοράς σε φοιτητικό CU ME ΔΩPEAN 1GB..ΞEΣAΛΩNEIΣ! CU FREE COLOUR DAYS KAI EXEIΣ ΔΩPEAN 1GB AΠO 18/6 EΩΣ KAI 20/6. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE ΔΩPEAN N ΣTO 1398. Έστειλα Ν στο 1398 Αλλά δεν πείρα απάντηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σήμερα μου ήρθε ενα μήνυμα προσφοράς σε φοιτητικό CU ME ΔΩPEAN 1GB..ΞEΣAΛΩNEIΣ! CU FREE COLOUR DAYS KAI EXEIΣ ΔΩPEAN 1GB AΠO 18/6 EΩΣ KAI 20/6. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE ΔΩPEAN N ΣTO 1398. Έστειλα Ν στο 1398 Αλλά δεν πείρα απάντηση.... Κι εμένα μου ήρθε χθες, το έστειλα και πήρα την εξής απάντηση : EIΣAI ETOIMOΣ ΓIA TO CU FREE COLOUR DAYS! AΠO 18/6 EΩΣ KAI 20/6 EXEIΣ ΣYNOΛIKA 1GB ΓIA NA MOIPAΣEIΣ EMΠEIPIEΣ AΠO TO COLOUR DAY FESTIVAL K NA ΣEPΦAPEIΣ OΠOY ΘEΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Παίζει ρόλο αν το Ν είναι αγγλικός χαρακτήρας ή ελληνικός;; Κεφαλαίο η μικρό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Παίζει ρόλο αν το Ν είναι αγγλικός χαρακτήρας ή ελληνικός;; Κεφαλαίο η μικρό;; Kαι εγώ την ίδια απάντηση πήρα. Και δε ξαναστέλνεις δωρεάν είναι το μήνυμα άλλωστε. Το πολύ πολύ να σου απαντήσει ότι γράφτηκες ήδη στη προσφορά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Λογικά κεφαλαίο ελληνικό θέλει. Δοκίμασέ το και πες. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Το έκανα δυο φορές με ελληνικό κεφάλαιο αλλά απάντηση δεν πείρα.Τι κάνω λάθος δεν μπορώ να καταλάβω και στο παρελθόν εχω στείλει sms σε παρόμοιες προσφορές και απάντησαν άμεσα αλλά τώρα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Παίζει ρόλο αν το Ν είναι αγγλικός χαρακτήρας ή ελληνικός;; Κεφαλαίο η μικρό;; δεν νομιζω να παιζει ρολο , επισης καλωντας στο 1252 σας το λεει οτι μπορεις να πατησεις το 0 για να γραφτεις στην προσφορα και ετσι εκανα! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts