Teiresias_ Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 2 minutes ago, VIPdriver said: Μήπως λάθος λινκ μου δώσατε; Υποτίθεται ότι η κλήρωση θα γινόταν 11/11... Εγώ απαποιούμαι κάθε ευθύνη.. εξάλλου εγώ ρώτησα πρώτος πότε θα γίνει ο διαγωνισμός. Παρασύρθηκα.. 😉😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Η ανακοίνωση των ανωτέρω νικητών των μεγάλων δώρων θα παρουσιαστεί στο site του Vodafone CU https://www.vodafonecu.gr/ και στα “social media” του “Vodafone CU” στις 15/11. https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/diagonismoi/oroi-proupotheseis-diagonismou-cu-lucky-you-diagonismos/ 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Εμένα πάντως με πήρε τηλ το 1237 αλλά είχα δουλειά και δεν το σήκωσα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Just now, aektzhs 1 said: Εμένα πάντως με πήρε τηλ το 1237 αλλά είχα δουλειά και δεν το σήκωσα Πάρτους πισω! 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Just now, VIPdriver said: Πάρτους πισω! Έχει χρέωση;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Έχει χρέωση;;;; Δεν ξέρω https://www.croc.gr/se-poion-anikei-o-arithmos-tilefonou-1237/ 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Σύμφωνα με αυτό πάντως.. δεν νομίζω να είναι για το διαγωνισμό.. https://www.white-pages.gr/arithmos/1237 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Με είχαν καλέσει και εμένα από το 1237 την Πέμπτη. Είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα για αξιολόγηση των υπηρεσιών τους και το έκλεισα... 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Γιατί γράφουμε τόση ώρα στο φοιτητικό cu; 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 54 minutes ago, VIPdriver said: Γιατί γράφουμε τόση ώρα στο φοιτητικό cu; Γιατί στο κανονικό γράφουν για το Nova που θα πάει ο καθένας μετά την κατάργηση του cashback!! 😂😂😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος To εξάμηνο στο φοιτητικό ισχύει ακόμα. Δοκιμασμένο σήμερα. 3 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strv Δημ. Παρασκευή στις 09:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:19 πμ On 10/11/2024 at 12:25 ΜΜ, HEO said: To εξάμηνο στο φοιτητικό ισχύει ακόμα. Δοκιμασμένο σήμερα. Το εξάμηνο δυστυχώς δεν ισχύει.. έχω φοιτητικό και μου ήρθε μνμ πως μπαίνει φραγή κλήσεων στις 25 /11 ενώ το χρηματικό μου υπόλοιπο λήγει στις 24/02/2025 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 09:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:43 πμ 22 minutes ago, Strv said: Το εξάμηνο δυστυχώς δεν ισχύει.. έχω φοιτητικό και μου ήρθε μνμ πως μπαίνει φραγή κλήσεων στις 25 /11 ενώ το χρηματικό μου υπόλοιπο λήγει στις 24/02/2025 μαλιστα, ειναι αυτα τα ωραια της vodafone που αλλα λεει η εφαρμογη και αλλα σου στελνουν στα μηνυματα (το εχουν ξανακανει) προς το παρον σε εμενα δεν εχουν στειλει κανενα μηνυμα 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strv Δημ. Παρασκευή στις 10:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:58 πμ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 11:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:16 πμ 16 minutes ago, Strv said: η τελευταια πραγραφο θα μας κανει να ξεχασουμε οτι ξερουμε για τα καρτοκινητα ή επεσες σε ασχετο 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. Παρασκευή στις 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:38 μμ Οι υπαλληλοι υποχρεωτικα τηρουν: 1) Ευγενεια με τυποποιημενες απαντησεις και επιβεβαιωση στοιχειων ταυτοτητας κατοχου αριθμου. 2) Δικαιολογηση με οποιδηποτε τροπο του μηνυματος που ελαβε και διαμαρτυρεται για αυτο ο χρηστης: Οφειλουν να σκαρφιστουν καθε τροπο , βασει των γνωσεων και της εμπειριας τους, να απαντησουν στον χρηστη "γιατι" εχει δικιο το μηνυνα που ελαβαν. Εαν ο χρηστης καταφερει να καταρριψει την ισχυ της 1ης απαντησης του υπαλληλου (βεβαια απαιτειται α) ελαχιστη νοημοσυνη β) ενδιαφερον και γ) ξεκουραστο υπαλληλο, για αυτο το λογο οι εταιριες κινητης προτιμουν οι υπαλληλοι τους να ΜΗΝ διαθετουν κανενα απο αυτα τα #3# , προς συμφ€ρον των εταιριων).....τοτε οφειλει να ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ 2ο "τροπο" δικαιολογησης του μηνυματος για το οποιο διαμαρτυρεται ο χρηστης. Σπανια η συνομιλια "περνα" στο 2ο σκαρφισμα. Ακομα σπανιοτερα στο να περιμενει ο χρηστης στην κληση να μιλησει σε καποιον ανωτερο που βρισκεται η βαρδια η να καταγραφει η διαμαρτυρια του γραπτως για απαντηση εγκυροτερα αργοτερα. Με λιγα λογια: Πρεπει και οι #2# συνομιλητες να ΜΗΝ ειναι γκαου , για να βρεθει η ΣΩΣΤΗ λυση. Ο #1# δεν αρκει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Παρασκευή στις 07:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:43 μμ Τι μαθαίνει κανείς... 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. Σάββατο στις 01:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:44 μμ On 15/11/2024 at 11:19 ΠΜ, Strv said: Το εξάμηνο δυστυχώς δεν ισχύει.. έχω φοιτητικό και μου ήρθε μνμ πως μπαίνει φραγή κλήσεων στις 25 /11 ενώ το χρηματικό μου υπόλοιπο λήγει στις 24/02/2025 εκανες ανανεωση και σου μειωσε τη διαρκεια? 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strv Δημ. Σάββατο στις 02:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:17 μμ Η ανανέωση έγινε στις 27 Αυγούστου 2024 και με την εξάμηνη διάρκεια της κάρτας το υπόλοιπο μου λήγει στις 24 Φεβρουαρίου 2025.Πριν από δύο μέρες μου ήρθε μνμ πως στις 25 Νοεμβρίου θα ενεργοποιηθεί φραγή εισερχομένων εξερχομένων κλήσεων.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 07:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:05 μμ Έχω ένα αρχαιο Xperia L1 στο εξοχικό. Στο κινητά αυτό έβαλα ένα φοιτητικό της ανιψιάς μου και το χρησιμοποιώ σαν mifi (4g router) για να μπορεί όποιος πάει να συνδέεται στο διαδίκτυο. Το κινητό το ταιζω μόνο Cashback. Τελευταία ανανέωση Ιούλιος 24. Δουλεύει ακόμα μια χαρά. Συνδέεται κά δέχεται κλήσεις 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Επισης, ελαβα sms , σε μενα για " ληξη υπολοιπου" 2 μηνες μετα το τελευταιο CashBack σε φοιτητικο Cu. Οχι για "φραγη" οπως στον Strv. Στα app παραμενει 6μηνο μετα το τελευταιο CasBack για τη ληξη υπολοιπου του συγκεκριμενου φοιτητικου CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 5 minutes ago, alteisei said: Επισης, ελαβα sms , σε μενα για " ληξη υπολοιπου" 2 μηνες μετα το τελευταιο CashBack σε φοιτητικο Cu. Οχι για "φραγη" οπως στον Strv. Στα app παραμενει 6μηνο μετα το τελευταιο CasBack για τη ληξη υπολοιπου του συγκεκριμενου φοιτητικου CU. αρα καλο ειναι να μην κανουμε κανενα cashback μαλλον. Εντωμεταξυ τι αθλιοτητα να κατσουν και να κοψουν ηδη 4 μηνες ενω τρεχει το εξαμηνο... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Το ειχα ξαναγραψει παλιοτερα για αυτο τον κινδυνο να "παει πιο πισω χρονικα" σε οσους κανουν ανανεωση μετα την αλλαγη που ανακοινωθηκε στα φοιτητικα CU. Το θεμα για το συγκεκριμενο φοιτητικο CU στο οποιο ηρθε αυτο το sms για "ληξη χρηματικου υπολοιπου" ειναι οτι εβαλε CashBack πριν την ημερομηνια που ανακοινωθηκε οτι θα αλλαξει σε 2μηνο η διαρκεια χρηματικου υπολοιπου, ακομα και εαν στα app βλεπουμε να ανανεωνεται σε 6μηνο η διαρκεια των € ακομα και σημερα μεσα Νοεμβρη 2024. Δλδ το συγκεκριμενο φοιτητικο CU εβαλε τελευταια φορα CaahBack τελη Σεπτεμβρη 2024 και απο τοτε δεν εχει κανει καμια ανανεωση η CaahBack! Υποψιαζομαι "τροπο που σκαρφιστηκαν" απο κει περα, για: Αποδοχη νεων ορων πχ με "καρτα" μετα την 7/10/2024. Δλδ εαν οντως βαλω καρτα πριν την ημερομηνια που μου γραφουν στο sms , θα ξαναρθει το ιδιο sms τελη Γεναρη 2025, οπως και sms για φραγη τελη Φλεβαρη 2025. Ενω εαν το αφησω ως εχει, το υπολοιπο του ΟΝΤΩΣ θα ληξει τελη Μαρτη 2025 (οχι στα λογια η τι γραφει το καθε sms η τι θα απαντα ο καθε κουρασμενος και αδιαφορος υπαλληλος (συν γκαου) εαν θα καλεσω στο chat). Το τι θα συμβει ΟΝΤΩΣ (οχι στα λογια η στα sms) σε οσους βαλαν καρτα μετα την 7/10/2024 υποψιαζομαι οτι θα ειναι "του Κουτρουλη ο γαμος", οπως στα συντριπτικα περισσοτερα που αρμοζουν στη χωρα μας για: 1) πελατες (>95% αναμεταξυ μας) 2) τις αρμοζοντες για τους παραπανω εταιριες. Και κατα συνεπεια και 3) τους "μαζι με τα ξερα και τα χλωρα: Να φευγατε να πατε αλλου" <5% αναμεταξυ μας. Υ.Γ.: Θα το σκεφτω σοβαρα εαν αυτη τη φορα αξιζει καταγγελια ΕΕΕΤ. Τις περισσοτερες φορες δεν αξιζει στη χωρα μας αφου δεν "εφυγα να παω αλλου" με δαυτους που εμπλεξα (>95% και αρμοζοντες σε δαυτους δημοσιες υπηρεσιες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts