kalitexnis_g Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 4 minutes ago, HEO said: Δεν ξέρω σε ποιους το έκοψε και για πιο λόγο, σου γράφω τι ισχύει για μένα btw έχω 3 φοιτιτιικα στο όνομα μου καθώς το 2018 πήρα πτυχίο και έκανα 2 μεταπτυχιακά, σύνολο 3 ταυτότητες φοίτησης Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Μήπως είσαι ακόμα φοιτητής; Αν είσαι, προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να σου το κόψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Μήπως είσαι ακόμα φοιτητής; Αν είσαι, προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να σου το κόψουν.Είπαμε πήρα πτυχίο το 2018 από αυτό το φοιτιτιικο Cu του 2013....Φοιτητής είμαι αλλά στο δεύτερο μεταπτυχιακό...που είναι άσχετο με το πτυχίοSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Ναι κι εγω φοιτητής στο SIMOS UNIVERSITY … 😇😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Ναι κι εγω φοιτητής στο SIMOS UNIVERSITY … Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα αλλά οκ αφού το λες έτσι είναιSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Καλημερα. Αν καποιος δεν εχει σκοπο να χρησιμοποιησει το κουπονι adidas (εκπτωση 35%) και εχει τη διαθεση να μου το στειλει. Το χρησιμοποιησα πριν 5μερες κ δεν μπορω να το ξαναπαρω τωρα (απο οτι καταλαβα μετα απο 15ημερες).. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 το cu special χανεται μετά απο 13 μήνες αν δεν βάλω κάρτα; χάνεται ο αριθμός; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Σας ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 Καλημέρα, έχω μια κάρτα CU φοιτητικό, γίνετε να βγάλω κάποια επιπλέον κάρτα ώστε να Κάνω χρήση τα data σε ένα tablet που παίρνει είτε sim είτε esim;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 1 hour ago, karlito13 said: Καλημέρα, έχω μια κάρτα CU φοιτητικό, γίνετε να βγάλω κάποια επιπλέον κάρτα ώστε να Κάνω χρήση τα data σε ένα tablet που παίρνει είτε sim είτε esim; Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι με την εννοια να λειτουργουν και οι 2 sims ταυτοχρονα. Οποτε μονο Hotspot. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 Εχω ενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση του φοιτητικου πακέτου με τα 8,5 € ,λήγει σήμερα 22/2 και μέχρι στιγμής δεν εχει ανανεωθεί αυτόματα,τι να κάνω? να περιμένω ή να το κάνω μόνος μου? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 (edited) Αν δεν εχεις πανω απο 16,99Ε υπολοιπο καντο μονος σου. Σε 2 ωρες θα ληξει το προηγουμενο πακετο σου. Αν εχεις 17Ε η παραπανω ευρω, ειναι ρισκο να στο ενεργοποιησει κι αλλη φορα. Edited February 22, 2023 by Pppe 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 2 minutes ago, Pppe said: Αν δεν εχεις πανω απο 16,99Ε υπολοιπο καντο μονος σου. Σε 2 ωρες θα ληξει το προηγουμενο πακετο σου. Αν εχεις 17Ε η παραπανω ευρω, ειναι ρισκο να στο ενεργοποιησει κι αλλη φορα. Εχω χρήματα δεν υπαρχει θεμα,καλά τελευταία στιγμή περιμένε το ''σύστημα'' να το κανει? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 H αν έχεις την μία sim σε παλιό κλασικό κινητό χωρίς ιντερνετ μονο για τηλεφωνία , δουλέυει ταυτόχρονα και η δευτερη για ιντερνετ. Έτσι την έχω την κάρτα σε παλιό κινητό που δεν έχει πρόσβαση στα data, κανονική δεύτερη sim πρέπει να ζητήσω ή esim;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 Dual sim cu Θα ζητήσω και θα μου δώσουν δυο νέες καρτες sim;αυτή που έχω τώρα θα απενεργοποιηθεί;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 11 ώρες πριν, karlito13 said: Dual sim cu Θα ζητήσω και θα μου δώσουν δυο νέες καρτες sim;αυτή που έχω τώρα θα απενεργοποιηθεί; Sent from my iPhone using Tapatalk Η υπηρεσία λέγεται VF double. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 (edited) ΕDIT Ευχαριστω πολυ..μου εστειλαν! Καλησπερα σε ολους! Μια παρακληση για οποιον δεν εχει σκοπο να χρησιμοποιησει κωδικο για την skyexpress (ειναι ενας ανα μηνα). αν θελει να μου τον στειλει με πμ Ευχαριστω εκ των προτερων! Edited April 2, 2023 by moysitsa 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Καλησπέρα παιδιά.. Ξέρετε αν καταργήθηκε το cu 8.5? Δεν μου το βγάζει ενεργό σε δικό μου και ένα ακόμα φίλου Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 44 minutes ago, blade_ said: Καλησπέρα παιδιά.. Ξέρετε αν καταργήθηκε το cu 8.5? Δεν μου το βγάζει ενεργό σε δικό μου και ένα ακόμα φίλου Όχι μου το εμφανίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Κάνουν κάτι αλλαγές σήμερα και αυριο , λογικά γιαυτο το μπερδεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 1 hour ago, aektzhs 1 said: Όχι μου το εμφανίζει 26 minutes ago, blizard said: Κάνουν κάτι αλλαγές σήμερα και αυριο , λογικά γιαυτο το μπερδεμα α παιζει..ευτυχως τηλεφωνικα στο 1252 εγινε η δουλεια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas737 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Έχω μαζέψει γύρω στα 8gb από τα 600mb που δίνει κάθε μήνα χωρίς να βάλω τον τελευταίο χρόνο πακέτο. Ξέρετε αν γίνεται να χρησιμοποιηθούν σε χώρα της ΕΕ ή δεν γίνεται όπως στην what's up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Έχω μαζέψει γύρω στα 8gb από τα 600mb που δίνει κάθε μήνα χωρίς να βάλω τον τελευταίο χρόνο πακέτο. Ξέρετε αν γίνεται να χρησιμοποιηθούν σε χώρα της ΕΕ ή δεν γίνεται όπως στην what's up;Γίνεται κανονικά και με τον νόμο :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Ρε παιδιά τελικά αλλάζουν τα πακέτα η όχι? Βλέπω υπάρχει αυτό πλέον στο app Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 26 minutes ago, blade_ said: Ρε παιδιά τελικά αλλάζουν τα πακέτα η όχι? Βλέπω υπάρχει αυτό πλέον στο app Ναι αυτά είναι τα νέα φοιτητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 19 minutes ago, kalitexnis_g said: Ναι αυτά είναι τα νέα φοιτητικά. Αβολα δυστυχώς.. Δεν καταλαβαίνω τι μανία είναι αυτή με τα σμσ να τα περιορίζουν τόσο πολύ... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts